- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.501
ayyy Canancımm canımm çok üzüldüm şimdi bakk. yarın nasılsa bu tarafa geçeceksiniz görüşelimm yedireyim sana şekerim. sizinde başınız sagolsun güzelim Allah rahmet eylesin.
saol canım yaa..ben alıyorum buralarda mısırçı çok..çekmece sahilinde indiğimizde hiç kaçırmam mutlak yerim..çok saol..mucuk..
ayy evet bende hiç sevmem iş yapmayı ama yaparım temmiz evi seviyorum benn. yemek yapmasamda olurr bazıları gibi obur değilim çok şükür baksana kadın kekin içine ne bulduysa koymuşşş az daha kendini koyacakmışş o kadar kendinden geçmiş yani kaydirigubbakcemile3
kıss ayten kendimi de koyacaktım ama biliyosun ben çok espüriliyiim yaa keki ( çok komik bir kek olur o zamn ) yerken gülmekten yiyemezsin canım benim..yoksam bir de gülerkene boğazına kaçar amaannn haa..
valla bir kek yapmışım valla harika görünüyor.içine havuç,kayısı üzüm çikolata parçalrı tarçın hindistan cevizi, ceviz,limon kabuğu rendesi... falan aklıma gelenle bunlar koydum..madem yarın götüremiyeceğim ben yiyeyim barii...cokacimcoook..kış olsaydı portakal suyu elme falan da koyardı emme evde yoktu bunlardan..
kızlar bu arada eşim bana dogum günü hediye olarak PILATES topuu aldınnnnnnnnnn
((( ACEBA Bİ MESAJ I VERMEYE CALIŞIYOOOOOOOO))))?????????*
hahaha bende oruç tuttuğumda aynen senin gibi oluyorum allah affetsin bu sene emzirdiğim için tutamıyorum acaip sıvı tüketiyorum çünki sen emzirmiyomusun canım
Ayşe ve Seher İYİKİ DOĞDUNUZ,İYİKİ DOĞURDUNUZ
emziriyorum da benimki pek bi nazlı emiyor günde 1, 2 kere falan anca emiyor onun için zorlanmıyorum canım
a.s.HERKESE KOCAMAN GÜNAYDIN a.s.
sabah benim tatlı cadı 8,5 ta dikildi ayağa kahvaltısını yaptı biraz oynadı gel eee yapalım dedim hemen yastığa yattı böyle çok rahat oluomuş be kendi işini kendi görmeye başladı artık....
SEHER doğum günün kutlu olsun cnm NİCE MUTLU YILLARA :1hug:
AYŞE doğum günün kutlu olsun cnm NİCE MUTLU YILLARA :1hug:
kızlar bu arada eşim bana dogum günü hediye olarak PILATES topuu aldınnnnnnnnnn
((( ACEBA Bİ MESAJ I VERMEYE CALIŞIYOOOOOOOO))))?????????*
kaydirigubbakcemile3 ayşe bence moda die almıştır yoksa başka msj vermezler kaydirigubbakcemile3
SERAP'cım eşin askerde demek off ne zor bi durum yaşamadım ama insan tahmin edebilio hele ki birde dünyalar güzeli bir yavruda varsa eşinede çok üzüldüm kız düşünsene sen gene çocuğunu görebiliosun onun durumu daha zor allah kavuştursun cnm benim
AYLİN o kaan varya daha çok sömürür seni kaydirigubbakcemile3 iştahlı tombişim benim maşallah
ASLI sen nasılsın cnm görüşmeyeli ozan napıo yürümüyor demişsin eylül de aynı tembel teneke :jeyyar: inat edio kız tay tay bile durmuyor hemne oturuyor ama ben yanında yokken duruyor :umursamaz: bu ara yürüteçten çıkıyordu kendi kendine şimdi yürüteçe binmeye başladı erkek çocuğu sanki daha neler görces bakalım yerimseniben
MÜJDE seninle hiç tanışmadık cnm ama başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?