Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayyy Canancımm canımm çok üzüldüm şimdi bakk. yarın nasılsa bu tarafa geçeceksiniz görüşelimm yedireyim sana şekerim. sizinde başınız sagolsun güzelim Allah rahmet eylesin.

saol canım yaa..ben alıyorum buralarda mısırçı çok..çekmece sahilinde indiğimizde hiç kaçırmam mutlak yerim..çok saol..mucuk..

saol canım yaa..ben alıyorum buralarda mısırçı çok..çekmece sahilinde indiğimizde hiç kaçırmam mutlak yerim..çok saol..mucuk..

iyi sevindimm o zaman canım benim yoksa gerçekten çok üzüldüm keşke yazmasaydım dedim. herkes burda kimse yazmıyor dedim onuda yüzüme gözüme bulaştırdım.
bu arada avatar resmimiz degişmiş çok güzel canım.

kıss ayten kendimi de koyacaktım ama biliyosun ben çok espüriliyiim yaa keki ( çok komik bir kek olur o zamn ) yerken gülmekten yiyemezsin canım benim..yoksam bir de gülerkene boğazına kaçar amaannn haa..

valla bir kek yapmışım valla harika görünüyor.içine havuç,kayısı üzüm çikolata parçalrı tarçın hindistan cevizi, ceviz,limon kabuğu rendesi... falan aklıma gelenle bunlar koydum..madem yarın götüremiyeceğim ben yiyeyim barii...cokacimcoook..kış olsaydı portakal suyu elme falan da koyardı emme evde yoktu bunlardan..

ohh afiyet olsun canımm. temizligini bitirdinmi şekercim.

günaydın kızlar
bu gun sahurdan sonra yatmadım geçmişi okudum.laptopuma kavuştum oh ne guzel olmuş 2 haftadır servisteydi.
müjdenın başı sağolsun allah geride kalanlara sabır versin....
cezairdede fas gibi ayı görünce oruç tutuluyo ve ay tetkrara gözüktüğünde bayram oluyo geçen sene türkıyeden bir gun sonra bayram olmuştu fas da bu senede eşim cezairde aksam görmüşler ayı eşimin arap elamanı aramış ay göründü bu gece sahur olcak demıs...kaydirigubbakcemile3 canım eşim yiyipde yattı salı gunu gelıcek ınsallah aklım onda kalıyo hep ya bide sımdı ramazan garıbıme öle üzüldüm ki ay ay senağlamasenağlama

Günaydın arkidişlerhihoyyyt

Aslıcım valla burda da kadın yevmiyeleri en fazla 50 ıskenderunda da öyleydi 1 tane kadın var bi arkadaşıma geliyor 80tl günlük ayy çok yaa,haftada 1 alsam ek dersimi bile aşar benim koca kabul etmez öyle yazık bence de.Bakalım ayda 1 almaya çalışacam ben de birini aklımda netleşirimde.

Canan lan kek deme laannn,gece sahura kalkamadık valla ailecek aç tutuyoruz bugün,
Ayça tam mızırdandı emzirip kaldırim milleti dedim amanın emziriken ezan okundu bi yudum su bile içemedim.

a.s.HERKESE KOCAMAN GÜNAYDIN a.s.

sabah benim tatlı cadı 8,5 ta dikildi ayağa kahvaltısını yaptı biraz oynadı gel eee yapalım dedim hemen yastığa yattı böyle çok rahat oluomuş be kendi işini kendi görmeye başladı artık....

SEHER doğum günün kutlu olsun cnm NİCE MUTLU YILLARA :1hug:
AYŞE doğum günün kutlu olsun cnm NİCE MUTLU YILLARA :1hug:

kızlar bu arada eşim bana dogum günü hediye olarak PILATES topuu aldınnnnnnnnnn
((( ACEBA Bİ MESAJ I VERMEYE CALIŞIYOOOOOOOO))))?????????*

kaydirigubbakcemile3 ayşe bence moda die almıştır yoksa başka msj vermezler kaydirigubbakcemile3

SERAP'cım eşin askerde demek off ne zor bi durum yaşamadım ama insan tahmin edebilio hele ki birde dünyalar güzeli bir yavruda varsa eşinede çok üzüldüm kız düşünsene sen gene çocuğunu görebiliosun onun durumu daha zor allah kavuştursun cnm benim

AYLİN o kaan varya daha çok sömürür seni kaydirigubbakcemile3 iştahlı tombişim benim maşallah

ASLI sen nasılsın cnm görüşmeyeli ozan napıo yürümüyor demişsin eylül de aynı tembel teneke :jeyyar: inat edio kız tay tay bile durmuyor hemne oturuyor ama ben yanında yokken duruyor :umursamaz: bu ara yürüteçten çıkıyordu kendi kendine şimdi yürüteçe binmeye başladı erkek çocuğu sanki daha neler görces bakalım yerimseniben

MÜJDE seninle hiç tanışmadık cnm ama başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin :Saruboceq:

döşemişsin yine kıssss ehehehehehe geveze senii:))))ben atlamışım ayşecim nickin ne bilmiorum d.günün kutlu olsun canım müjdeyede başsağlığı diliyorum kıslarr bu öznur varya çokkkkkk geveze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…