Doğum yapmış olan anneler buraya....

Sütlü Çorba (150 Kal, 4 gr. protein)

(1 porsiyon)
1 çay bardağı süt (100 cc)
1 yemek kaşığı silme pirinç
Domates suyu (50 cc)
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

HAZIRLANIŞI : bir tencereye süt konur 1 silme yemek kaşığı pirinç unu , yarım çay bardağı domates suyu veya ezmesi eklenip pişirilir. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edilerek çocuğa yedirilir. Un katılmadığında çok az ekmek içi ufalanıp verilebilir.

kızlar eylül bu çorbayı bayılarak yedi süt içmeyen çocuklar için ideal afiyet olsun cokacimcoook

ya kızlar size bişi sorcam yeşil mercimek hiç vermedim ben vermek istiyorum aranızda veren varmı veriosanız nasıl yapıosunuz bi tarif verebilirmisiniz bi zahmetcik opuyorumnanaktan

Öznur canım benim önceden haşlanmış buzluğumda bulunur,çorbalara ve bulgur pilavına koymak için ordan biraz kırıp Ayçaya pişirdiğim çorbanın içine atıyorum ben.

Çorbaları blenderdan geçiriyorum ama sanırım mercimeği geçirmeden de yiyebilir.

öznurcum bu süt çorbası trifi hoşuma gitti.ben de oğluşuma deniycem..
KIZLAR BıR GÜN HEP BERBER BULUŞUP BıZıM BEBıŞLERE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPALIM.ayrıca bu fikrin sahibi gül arkadaşımı tebrik ediyorum.benim aklıma gelen yer orta bir yer olan herkesi gelebeliceği cevahir alışveriş merkezinde mc donalds...bence rezervazyon yaptırılır.palyocalar falan da gelir..resimler çekinebiliriz.isterlerse babalar da gelir.düşünün bir kere aynı yaşıt bebekler mum üfleyecekler falan.çok eğlenceli olur.önce bir yer düşünelim hepimizin gelebeicleği sonra bir şekilde rezervazyon yaptırılır.ayarlanır.
aslıcım temziliğimi yaptım işte kabataslak.iyi oldu.ben şimdi karşıya geçtim.buğün ikea ya falan gidip gezeceğiz.kekim o kadar güzel olmuş ki kıvanç 1 dilim yadi.iri cevizlerini ayıklayıp verdim.kekin yarısını dondurucuya attıp.yakınlarda buluşma olursa size de getirim.
şimdilik bu kadar..ben çıkarım şimdi.gezmeye gitcük çünkü...

afferin kız canan hade bakalım başka önerilerde gelsin,çabucak bi karar verelim ama herkese diyorum mızımak yok...

Cevahir de bir yer olabilir evet hem beyler de sıkılmamışolurlar mağaza felan baksınlar biz orda takılırken sonuçta ramazan olduğu için iftar olması lazım,belki mc donalds dğil de hani bir restoran olabilir biz iftar yaparız sonra da pasta keseriz bıdşlar mum üflerler dur ben bi araştırayım böyle bir yer...Hem iftar buluşması olur hem de doğum günü...

gül'cüm memnun oldum cnm istanbul da oturuyorum anadolu yakasında çalışıyordum eylül den dolayı işi bırakltım cnm evdeyim yani :1no2::1no2:

mercimeği haşlayıp buzluğa koymak ii fikir bende yapim bugün ya gülcüm bide kurubakliyatlardan neler veriosun??

canan gül çok iyi düşünmüş hatta ben bile gelirim süüpeer bişey olur bu ... ayy gözümün önüne geldide şimdi çocuklarımızada güzel anı olur bu konuyu kulak arkası yapmayalım sonuçlandıralım yani :teytey::teytey:

Cevahirin içindeki atlantis eğlence merkezinde de olabilir hani
iftara yetişemeyiz sorun olur felan dersek iftar sonrası bir buluşma beyler bizi salarlar onlar mağaza falan bakınırken biz takılırız bebişlerinde ilgisini çekecek bir ortam orası benimki bayılıyor ordaki arabalara binmeye

kıslar buarada değişik tarifleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim mesela ben dönüşümlü olarak sebze kıymalı şehriye mercimek tarhana yayla çorbaları yapıyorum gün aşırı çorbalarına kıyma ekliyorum sizler nasıl veriyosunuz kıyma hergün veriyomusunuz kahvaltıda neler veriyosunuz

Canım ben kuru bakliyatta hpsinden veriyorum nohutu da çekerek veriyorum çorbalarının içine dönüşümlü olarak katıyorum ne varsa evde artık.yerimseniben

Doğumgünü buluşması için mekan ve zaman önerilerinizi bekliyoruz.delikafadulden

Günaydın ArkadasLar VaLLa kusura bakmayın qunaydın DıyOrum Cunku Ben Yenı KaLktım Kızım GeceLeri UyumuyOrda
SizLer nasıLsınız NasıLsınız NasıL qidiyor

gül karşıdamı oturuyosun canım anadolu yakasında pek oturan yok galiba

gülüm yaa iftar sonrası geç olur falan diye gelmeyenler olabilir.ya da razmazn biter bitmez 26 eylül cumartesi falan da olur.daha eylül ayı bitmemiş oluyor.bakalım kimler ilgi göstercek bu görüşümüze..benim çok hoşuma gitti..çok eğlenceli olacağını sanıyorum..ben cevahirn içini tam bilmiyom bir kere gitmiştrim.am mc donals, burger kingler bu işleri yapıyorlar.bize özel bir bölüm ayarlarlar.orda onlar pastayı falan ayarlıyorlar bildiğim kadarıyla..hem biz uğraşmayız.onlar hazırlarlar. biz eğlenmemize bakarauuukkk...bakalım değişik güzel fikirler gelecekmi.beklemedeyizz..vereliniortakvereliniortak

hoŞbuLdum ayLincimm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kaancıma çorba taıfı arıyorsun Sanırım vaLLa hıc bıLemıOrum Ben.Malum benım Kızımın refLusu devam ettıqı ıcın ne kat nede puturLu seyLerı yemıOr :sinifsinif:
3 aydır yedıqı tek sey sut peynır yogurt meyve püresi yumurta (arasıra) cicibebe
Ne yapaLım bunada sukur cok sukur geLısımı guzeL sagLık probLemı yok .En son goturduqum prf. yoğurtun hemen hemen herturlu besın ıhtıyacını karsıLadıqını bu yuzden uzuLmem qerektıqını soyLemıstı.Cok sukurkı yoqurtu cok sevıOr zemuszemus.Ne yapaLım kımset nezamanaysa ozaman yer artık :lepi:

ay çok zor anlıyorum seni özlemcim ama olsun bak bunada şükür yedikleri ona yetiodur kaanda hala pütürlü yemio deli olacam

Kızlar profilo AVM de olabilir orası da mecidiyeköyde oranın çocuklar için daha fazla etkinlii var isterseniz ben haftaya gelince bir ara uğrayıp annelerin ve babaların iftar yapabileci ardından palçolu,balonlu,pastalı bir doğum günü kutyabileceğimiz bir mekanları varmı diye sorayım.

Ama önce karar verelim herkes katılamaz tabi de çoğunluk katılabilir mi?
ıftar+doğumgünü mü olsun yoksa iftarı karıştırmayalım mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…