- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.521
gül'cüm memnun oldum cnm istanbul da oturuyorum anadolu yakasında çalışıyordum eylül den dolayı işi bırakltım cnm evdeyim yani :1no2::1no2:
mercimeği haşlayıp buzluğa koymak ii fikir bende yapim bugün ya gülcüm bide kurubakliyatlardan neler veriosun??
canan gül çok iyi düşünmüş hatta ben bile gelirim süüpeer bişey olur bu ... ayy gözümün önüne geldide şimdi çocuklarımızada güzel anı olur bu konuyu kulak arkası yapmayalım sonuçlandıralım yani :teytey::teytey:
Canım ben kuru bakliyatta hpsinden veriyorum nohutu da çekerek veriyorum çorbalarının içine dönüşümlü olarak katıyorum ne varsa evde artık.yerimseniben
Doğumgünü buluşması için mekan ve zaman önerilerinizi bekliyoruz.delikafadulden
Cevahirin içindeki atlantis eğlence merkezinde de olabilir hani
iftara yetişemeyiz sorun olur felan dersek iftar sonrası bir buluşma beyler bizi salarlar onlar mağaza falan bakınırken biz takılırız bebişlerinde ilgisini çekecek bir ortam orası benimki bayılıyor ordaki arabalara binmeye
hoŞbuLdum ayLincimm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kaancıma çorba taıfı arıyorsun Sanırım vaLLa hıc bıLemıOrum Ben.Malum benım Kızımın refLusu devam ettıqı ıcın ne kat nede puturLu seyLerı yemıOr :sinifsinif:
3 aydır yedıqı tek sey sut peynır yogurt meyve püresi yumurta (arasıra) cicibebe
Ne yapaLım bunada sukur cok sukur geLısımı guzeL sagLık probLemı yok .En son goturduqum prf. yoğurtun hemen hemen herturlu besın ıhtıyacını karsıLadıqını bu yuzden uzuLmem qerektıqını soyLemıstı.Cok sukurkı yoqurtu cok sevıOr zemuszemus.Ne yapaLım kımset nezamanaysa ozaman yer artık :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?