Doğum yapmış olan anneler buraya....

VaLLa aylıncım AsLına bakarsan Hıc takmıOrum artık Bır qun eLbet yıyecek.Ancak ıste anne yureqı Tek kafama takıLanda eksık besLenmeden oturu saqLık qeLısımınde sorun oLmasıydı ama dedıqım qıbı dr konustukLarı cok mantıkLı qeLmıstı bana .makarna yerse yedırcekmısın kı demıstı vıtamını nekı demıstı vs vs.BılemıOrum belkıde benı rahatLatmak ıcın dedı .Ihhhh Kızım ıyı oLsunda qerısı bosss.9 ay kusmuk temızLemıs ve haLa temızLemekten oLan bır anne oLarak )gercı cok sukurkı eskısı gıbı cıkartmıyor )yınede sukredıOrum saqlıqı ıCın

Canan dediğin gibi ramazandan sonra da olabilir canım ama bu defa herkes bayram da memlekete dağılmış olur mu acaba??
Kalabalıkla güzel olur böyle olaylar o yüzden deyooom...gene de elbette çoğunluğa uyacağız.

Ben 4.Levette oturuyorum.

mommy Ben haLa anLamadımkı:uhm: ama Bana yakın oLursa buLusacaqınız yer qeLırım neden qeLmıyım Tabı davet edıOsanız heheheh kendı kendıme qeLın quvey oLuOrum sanırımmmkaydirigubbakcemile3

ya kızlar size bişi sorcam yeşil mercimek hiç vermedim ben vermek istiyorum aranızda veren varmı veriosanız nasıl yapıosunuz bi tarif verebilirmisiniz bi zahmetcik opuyorumnanaktan

canım ben yeşil mercimek çorbası yaptım ve verdim. tarif şöyle:

bir kaşık kavrulmuş una biraz yağ (tereyağ ya da sıvıyağ arzuya göre .ben tereyağ katıyorum.) bir küçük soğan doğranmış, 1,5 çay bardağı mercimek, bir miktar salça az bişey tatlandırsın diye limon (konmasa da olur benimki ekşiyi seviyo) ve azıcık da tuz hepsini düdüklü tencereye koyuyorum suyunu da ilave edip 20-25 dakika kaynatıyorum sonra da blendırdan geçiriyorum. pütürlü yiyorsa blendırdan geçirmeye gerek yok. tadı değişiyo bulamaç oluyo benimki ağzının tadını bilmiyo malesef. :mymeka:

arkadaşlar doğum gununuz kutlu olsun ikiizinde bebişlerınızle nice uzun senelere insallah...
gül canım ben uzağım ama gelirim allahtan bişey çıkmazsa ogun ayarlarım işlerimi kocişi gelirimmm...

kızlar sizin bebişlerın yemek düzenı bozuldumu?
ben bazen sasırıyorum düzen falan kalmadı bu ara ya bende tşınma falan derken ihmal ettım bırazcık uyuku düzenıde bozulduu...
bide hergun yemegı tazemı pişiriyorsunuz?

canım allah sana da kolaylık versin ben de senin gibi hala daha kusma derdiyle uğraşıyorum. çok doktorlar gezdik hepsi de gelişimi iyi dediler fazla önemsemediler kilosu 9,5 kg 75 cm de boyu seninki ne kadar

günaydın arkadaşlar nasılsınızz bakalımmm umarım hersey yolundadır egçmişi okuyamadımmmm........

kızlar bu arada eşim bana dogum günü hediye olarak PILATES topuu aldınnnnnnnnnn
((( ACEBA Bİ MESAJ I VERMEYE CALIŞIYOOOOOOOO))))?????????*
ayşecimmm canım hoşgeldin geçmiş dogum günün kutlu olsun hediyenide güle güle kullan.
günaydın kızlaaaarr

bugün benim doğum günüm yaş olmuş 29 opuyorumnanaktan zemuszemus
seher canım benim dogum günün kutlu olsun saglıklı,mutlu nice uzun senelere eşinle ogluşunla.
iyi gezmeler şekerim.

arkadaşlar fikirleriniz süper bence çok güzel olur gibi geliyor tabi dediginiz gibi katılım çok olursa.
tünaydınnn benim minik kuşu uyuttum etrafı toparlayıp bir vileda yapıverdim hemencik sonram buraya uçtum canlarımm. güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim. hepiciğinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan
Gül canımm dün nasıl geçti orucun zorlandınmı canımm. bugün içinde Allah kolaylık versin.
Öznur verdigin tarif çok güzelmiş bende deneyeyim.
Mevlüde canım ben memleketten geldikten sonra Ozan Ege'nin yemek düzeni tamamen bozuldu ordayken ne güzel organik organik herşeyi yiyordu şimdi hiçbirşey yemiyor zorla yediriyorum.

tünaydıınn...

arada laf atanlar olmuşş..hangi yavru çirkin olabilir..boyle bişiyi düşünemem bile.yalnış anlaşılmışım..anası danası çirkin olabilir o ayrı:)orasıda beni enterese etmez yanii....
yeni gelen arkadaşlar..ben latife yaptım...herkez özgür...eh bi forumda herkezmi iyi niyetli sıcakkanlı olur..olmayıversin..bi cadıda çıksın neolcek:)

gidemedik bugun..deryacım saolsun haber verdi..olsun..allah mujdeciğimesabır versın..gıyabında canan ve tüm geçmiş ölülerimizede rahmet diliyorum..
şu dogumgunu fikri harıka..ama benım aşırı kalabalıkta yarı eterli olan kafamuçuyo hepten..kafamkaldırmıyo..ben oyleyerlerde ne alıcağımı ne yapıcağımıda unutuyorum..denek faresi gibi dönüp duruyom sadee:)bakalım..bende bişiler düşünücem..heycanlıyım fena halde bu konu hakkında:)

evde köşeminderim(kocam)la haftasonu keyfı yapıyos..amanda ne keyıf..ben herzamankigbi yemek yap etrafı topla bebeğe bak yedir temizle aradabi pcye bak helaya gir balkonda sigara iç,oda tv karşısında kah homurdanıp,kah çekirdek çitleyip yatıyooo:)

mommy Ben haLa anLamadımkı:uhm: ama Bana yakın oLursa buLusacaqınız yer qeLırım neden qeLmıyım Tabı davet edıOsanız heheheh kendı kendıme qeLın quvey oLuOrum sanırımmmkaydirigubbakcemile3
Kız neyi anlamadın buluşma ayarlamaya çalışıyok iştekaydirigubbakcemile5

arkadaşlar doğum gununuz kutlu olsun ikiizinde bebişlerınızle nice uzun senelere insallah...
gül canım ben uzağım ama gelirim allahtan bişey çıkmazsa ogun ayarlarım işlerimi kocişi gelirimmm...

İnşallah mevlüdecim,bi ayarlayalımda hepimiz bi köşede oturuyoruz napalım ortak bir yerde buluşacağız.
Dışarda olduğumuz zaman düzen müzen kalmıyor canım
evdeysek takip edebiliyorum neyi ne kadar yediğini.a.s

sseher ve ayşe iyiki doğdunuz iyiki doğurdunuz iyiki eylül annesisiniz iyiki varsınız...allah sağlık ve afiyetle sevdiklerinize doyduğunuz bi ömür nasip etsin..cümlemize...

ben hergun kıyma vermıyorum..aşırı gaz yapıyo...alerjılerden yenı cıktıgımız için heralde henuz tolere edemıyoruz...hergun taze yemek yapıyorum..başka işim ne...bitek yavruma yemek yapmayı sevıyorum zaten.bize hemen bi pilav bi çorba attırıverıyorum...

Umut tak köşe minderini koluna dışarıya aksanıza ne oturuyosunuz evde alemsiniz haa...

Kim kime çirkin dmiş ayol ben kaçırdım ama Umuttur bu ne yapsa yeridir he deyin geçinkaydirigubbakcemile3

seher bak neguzel 9,5 kılo olmuş utku..enson ısmetle aynıydı kılosu dert yanıyoduk ıkımızde..biz 8700de kaldık..ama rota virüs geçirdik ya..ıo bizi perişan etti zaten..neyse dağlık olsun..bide anacım tip meselesi..eşim zayıf deil ama kemıklı adam..ben cocukken dahada zayıftım..eh bızdende tombultosalak bişi çıkmıyo heralde neblim...

Kız neyi anlamadın buluşma ayarlamaya çalışıyok iştekaydirigubbakcemile5

İnşallah mevlüdecim,bi ayarlayalımda hepimiz bi köşede oturuyoruz napalım ortak bir yerde buluşacağız.
Dışarda olduğumuz zaman düzen müzen kalmıyor canım
evdeysek takip edebiliyorum neyi ne kadar yediğini.a.s

canım allah sana da kolaylık versin ben de senin gibi hala daha kusma derdiyle uğraşıyorum. çok doktorlar gezdik hepsi de gelişimi iyi dediler fazla önemsemediler kilosu 9,5 kg 75 cm de boyu seninki ne kadar

cnm benım senı cok ıyı anLıOrum bende cok gezdım dr dr halada gezıoruz
benım kızım agustos doqumlu kılosu 11 boyu 80 cm cnm

seher kaldıkı benım kızım kıyma sebze corba vs hıc bırsey yemıyor hergun 600 ml sut ıcıyor daha dogrusu 3 gune kadar oyleydı sımdı gunde 300 felan bunada sukur .ıste bende sutunun ıcıne peynır cevız bal pekmez vs gıbı seyler atıyorum.gunde bı kase yogurt verıyorum.bunlar yanı baska bısı yok

kızlar keşke istanbulda olsaydım bende gelrirdim mutlaka

bu arada ben mercimek yemeğini dün yaptım çok güzel oldu
tarifi:

1,5 su bardağı yeşil mercimek
1 avuç bulgur
1 orta boy soğan
2 orta boy domates
1 kaşık salça
1 adet et bulyon (isteğe bağlı)

soğan salça ve domates sırasıyla kavrulur
üzerine bulgur ve mercimek atılıp az kavrulur yemeğin üzerini geçinceye kadar su koyulur düdüklünün kapağı kapatılır düdüğü öttükten sonra 25 dk yarım saat pişirilir
afiyet olsun

bu arada bu tarif 4 kişilik falan oluyor malzemeyi azaltıp çoğaltabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…