- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.541
ya kızlar size bişi sorcam yeşil mercimek hiç vermedim ben vermek istiyorum aranızda veren varmı veriosanız nasıl yapıosunuz bi tarif verebilirmisiniz bi zahmetcik opuyorumnanaktan
VaLLa aylıncım AsLına bakarsan Hıc takmıOrum artık Bır qun eLbet yıyecek.Ancak ıste anne yureqı Tek kafama takıLanda eksık besLenmeden oturu saqLık qeLısımınde sorun oLmasıydı ama dedıqım qıbı dr konustukLarı cok mantıkLı qeLmıstı bana .makarna yerse yedırcekmısın kı demıstı vıtamını nekı demıstı vs vs.BılemıOrum belkıde benı rahatLatmak ıcın dedı .Ihhhh Kızım ıyı oLsunda qerısı bosss.9 ay kusmuk temızLemıs ve haLa temızLemekten oLan bır anne oLarak )gercı cok sukurkı eskısı gıbı cıkartmıyor )yınede sukredıOrum saqlıqı ıCın
günaydın arkadaşlar nasılsınızz bakalımmm umarım hersey yolundadır egçmişi okuyamadımmmm........
ayşecimmm canım hoşgeldin geçmiş dogum günün kutlu olsun hediyenide güle güle kullan.kızlar bu arada eşim bana dogum günü hediye olarak PILATES topuu aldınnnnnnnnnn
((( ACEBA Bİ MESAJ I VERMEYE CALIŞIYOOOOOOOO))))?????????*
seher canım benim dogum günün kutlu olsun saglıklı,mutlu nice uzun senelere eşinle ogluşunla.günaydın kızlaaaarr
bugün benim doğum günüm yaş olmuş 29 opuyorumnanaktan zemuszemus
iyi gezmeler şekerim.öznurcum bu süt çorbası trifi hoşuma gitti.ben de oğluşuma deniycem..
KIZLAR BİR GÜN HEP BERBER BULUŞUP BİZİM BEBİŞLERE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPALIM.ayrıca bu fikrin sahibi gül arkadaşımı tebrik ediyorum.benim aklıma gelen yer orta bir yer olan herkesi gelebeliceği cevahir alışveriş merkezinde mc donalds...bence rezervazyon yaptırılır.palyocalar falan da gelir..resimler çekinebiliriz.isterlerse babalar da gelir.düşünün bir kere aynı yaşıt bebekler mum üfleyecekler falan.çok eğlenceli olur.önce bir yer düşünelim hepimizin gelebeicleği sonra bir şekilde rezervazyon yaptırılır.ayarlanır.
aslıcım temziliğimi yaptım işte kabataslak.iyi oldu.ben şimdi karşıya geçtim.buğün ikea ya falan gidip gezeceğiz.kekim o kadar güzel olmuş ki kıvanç 1 dilim yadi.iri cevizlerini ayıklayıp verdim.kekin yarısını dondurucuya attıp.yakınlarda buluşma olursa size de getirim.
şimdilik bu kadar..ben çıkarım şimdi.gezmeye gitcük çünkü...
afferin kız canan hade bakalım başka önerilerde gelsin,çabucak bi karar verelim ama herkese diyorum mızımak yok...
Cevahir de bir yer olabilir evet hem beyler de sıkılmamışolurlar mağaza felan baksınlar biz orda takılırken sonuçta ramazan olduğu için iftar olması lazım,belki mc donalds dğil de hani bir restoran olabilir biz iftar yaparız sonra da pasta keseriz bıdşlar mum üflerler dur ben bi araştırayım böyle bir yer...Hem iftar buluşması olur hem de doğum günü...
gülüm yaa iftar sonrası geç olur falan diye gelmeyenler olabilir.ya da razmazn biter bitmez 26 eylül cumartesi falan da olur.daha eylül ayı bitmemiş oluyor.bakalım kimler ilgi göstercek bu görüşümüze..benim çok hoşuma gitti..çok eğlenceli olacağını sanıyorum..ben cevahirn içini tam bilmiyom bir kere gitmiştrim.am mc donals, burger kingler bu işleri yapıyorlar.bize özel bir bölüm ayarlarlar.orda onlar pastayı falan ayarlıyorlar bildiğim kadarıyla..hem biz uğraşmayız.onlar hazırlarlar. biz eğlenmemize bakarauuukkk...bakalım değişik güzel fikirler gelecekmi.beklemedeyizz..vereliniortakvereliniortak
Canan dediğin gibi ramazandan sonra da olabilir canım ama bu defa herkes bayram da memlekete dağılmış olur mu acaba??
Kalabalıkla güzel olur böyle olaylar o yüzden deyooom...gene de elbette çoğunluğa uyacağız.
Ben 4.Levette oturuyorum.
Kız neyi anlamadın buluşma ayarlamaya çalışıyok iştekaydirigubbakcemile5mommy Ben haLa anLamadımkı:uhm: ama Bana yakın oLursa buLusacaqınız yer qeLırım neden qeLmıyım Tabı davet edıOsanızheheheh kendı kendıme qeLın quvey oLuOrum sanırımmmkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar doğum gununuz kutlu olsun ikiizinde bebişlerınızle nice uzun senelere insallah...
gül canım ben uzağım ama gelirim allahtan bişey çıkmazsa ogun ayarlarım işlerimi kocişi gelirimmm...
Dışarda olduğumuz zaman düzen müzen kalmıyor canımkızlar sizin bebişlerın yemek düzenı bozuldumu?
ben bazen sasırıyorum düzen falan kalmadı bu ara ya bende tşınma falan derken ihmal ettım bırazcık uyuku düzenıde bozulduu...
bide hergun yemegı tazemı pişiriyorsunuz?
Kız neyi anlamadın buluşma ayarlamaya çalışıyok iştekaydirigubbakcemile5mommy Ben haLa anLamadımkı:uhm: ama Bana yakın oLursa buLusacaqınız yer qeLırım neden qeLmıyım Tabı davet edıOsanızheheheh kendı kendıme qeLın quvey oLuOrum sanırımmmkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar doğum gununuz kutlu olsun ikiizinde bebişlerınızle nice uzun senelere insallah...
gül canım ben uzağım ama gelirim allahtan bişey çıkmazsa ogun ayarlarım işlerimi kocişi gelirimmm...
Dışarda olduğumuz zaman düzen müzen kalmıyor canımkızlar sizin bebişlerın yemek düzenı bozuldumu?
ben bazen sasırıyorum düzen falan kalmadı bu ara ya bende tşınma falan derken ihmal ettım bırazcık uyuku düzenıde bozulduu...
bide hergun yemegı tazemı pişiriyorsunuz?
canım allah sana da kolaylık versin ben de senin gibi hala daha kusma derdiyle uğraşıyorum. çok doktorlar gezdik hepsi de gelişimi iyi dediler fazla önemsemediler kilosu 9,5 kg 75 cm de boyu seninki ne kadar
cnm benım senı cok ıyı anLıOrum bende cok gezdım dr dr halada gezıoruz
benım kızım agustos doqumlu kılosu 11 boyu 80 cm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?