- Konu Sahibi Girl and baby
- #35.761
ayten maşalah yerim ben o kuzuyu...
pastanızda çok güzel görünüyo.....
pastanızda çok güzel görünüyo.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayten bence sen de kilo vermee....benim eşim de evlenirken 75 kg.ydu şimdii 100 kg.filan ama en fazla 85 gösteriyo kemikleri ağır herhalde gören asla 100 olduğuna inanmazzz...abooo kafamçokkarıştı100 de amma çok heee düşününce:bbo: ben onun için kg.vermeye uğraşmıyommm edi ile büdü gibi olmayalım diyeeekaydirigubbakcemile3
bunlarda bizim fotolarımız..
çok şekersinizzzz.
nasıl büyüdüler bunlar yaa koca adam oldular walla
bunlar da bizden asıl fotolar teyzesinin makinasıyla aksaraya gitti malesef bizim makina gıcıklık etmişti çekmemişti
canım maşallah allah nice yaşlarını göstersin...
eee hanııı gııııı ??doğum günü benim için yorucu oldu ama değdi kıslarrr darısı yapmayanlaın başınaa.
betüüül ben göremedim resimleri ama yorumlara bakınca harikasınız bi ara msnden görmek isterim
Betüll yine resimleri kaçırmışımm :sinifsinif:
tesekkur ederım hayatımamin hicrancım amiin...
betüş anne..ne tatlısın..cinn gibisin:)aslanda bakışlarındaki alevi senden almış:)
yav bu içki buyüzden haram işte:)sofular haram demişler bu aşkın şarabını..ben doldurur meşk ederim günah benim kimene:)ben alkolik oldum bi dönem..hala daha potansıyel vardır ama artık bünyem kaldırmıyo içemiyorum..bunu haram etmişlerki ben gibi ağzına sahip olamıyanların hayatı kaymasın:)içki içmek haramda kola içmek haram deilmi acaba:)
deryacım hepsınıben yaptım bi kurabıye hariç onu kıs kardeşim yapıp getirdi bu fırınım yokken bide fırınım olsa daha neler yapardım sayayım hemen...doma...kedi dili kurabiye( teyzemiz yaptı)irmikli lokum (2 çeşit hindistan cevizli ve renli sekerlı)yufkalı kıymalı börekmahlepli kurabiyepatates salatasımakarna salatası..sigara böreği peynirli tavuk salatasıı..zeytınlı salamlı kanepeler...hazır pasta
bunlarda bizim fotolarımız..
çok şekersinizzzz.
nasıl büyüdüler bunlar yaa koca adam oldular walla
gözdecim senin için eklenti şeklinde koyacaktım ama olmuyo canım yaa kusura bakma olur mu arkadaşım opuyorumnanaktan
sehercimm iyileşmenize çok sevindim çok şükür tahlilleride kilosuda iyiymiş paşanın.günaydın arkadaşlar
utkunun ishali geçti çok şükür yine kıpır kıpır kuzum. iki gündür bana biraz tepkili kan alınırken ben tuttum diye sanırım. hep babasına gitmek istiyo o odadan çıkınca hiç ağlamazdı ama artık yıkıyo odayı baba diye. sadece bana ağlardı ama olsun iyileştiya ben kendimi ona affettiririm a.s
hastalığı sırasında hiçbirşey yememiş olmasına rağmen fazla kilo kaybetmemiş şu an 10 kilo ve boyu da 76 cm doktor tam ideal dedi. kansızlığı da düzelmiş hasta olduğundan düşmüştü herhalde kan ilacını kesin dedi. artık süte de başlayabilimişiz ama günde toplam 400 ml den fazla olmayacakmış.
birkaç gün sonra da halihazırda bulunan polen+arısütü+bal karışımını vermeye başlıyacam inşallah allerji falan yapmaz
doktordan iştahsızlığı için bi şurup istedim gerek yok kilosu gayet iyi dedi. benim biyerlerim çatlıyo o yemeği yedirene kadar haberi yok. :mymeka:
canım benim beni tanıyorsunuzz zati ne bileyim ben meslegimle ilgili olsun hoş bir ad diye degiştirdiydim degişiklik istediydimde ondan.:))sehercim çok çok geçmiş olsun.umarım daha iyi olmuştur...betüş rsimleri bende görmek istiyorum acileeenn lütfeennn...herkes nick.ini değiştirmiş ben valla tarzınızdan anlıyorum kim bu diye....hiç iyi etmediniz valla ben hiç memnun kalmadım bu durumdan bari isimlerinize yakın bir nick koysaydınız yineee yaaalmaz::sinifsinif:
Sehercim,Mevlüdecim,Aytencimm hepinize maşallah herşey çok güzel olmuş pastalarınız, eviniz süsleri,minik kuzular,eşleriniz kısacası ailecek hepinize maşallah nazarlardan saklasın daha nice güzel uzun senelere. opuyorumnanaktanyeme de yanında yat marifetli kadınsın vesselam.ayrıca doğum günümüzü kutladığın için teşekkür ederiz teyzesi. biz de alpberkin doğum gününü kutlarız pastanız ve masanız harika
gözdecim senin için eklenti şeklinde koyacaktım ama olmuyo canım yaa kusura bakma olur mu arkadaşım opuyorumnanaktan
sehercimm valla marifetlisiniz bakıyorum kavuniçi renkli içli dışlı cekete bayıldım ama ben yapamam yapsamda birinin anlatması göstermesi gerekiyor ama atkıyı süper yaparım yerimseniben