• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar Egeye bir tatlı yaptım ben bayıldı tavsiye ederim..ırmikli muhallebi yaptım 1 cezve kadar minik cam kaseye birazını döktüm ortasında bebe bisküvisi koyup tekrar muhallebiyi döktüm sonra üstünede çekilmiş cevizle süsledim:)Soğutup yedirdim çok sevdi şapur şupur yedi hemde besleyici oldu:=)

Hicran Allah yardımcın olsun..
Egede dibimden ayrılmıyor nereye gidersem mutlaka peşimden geliyor saçımdan sürekli tutuyor demet demet yoluyor bilisayar kullanırken beş dakika başımdan ayrılmıyor eşofmandan çekiyor kucağıma alayım diye..Yemin ediyorum 5 dakika bile tek başına kalmak istemiyor ya bir kaşlarımı aldırayım dedim gidemedim bile 24 saat birlikte olduğumuz için sanırım böyle anneanne yok babanne uzakta oturuyor kime yapışcak ilgilenen yokki:(

benimkide öle valla kafamda saç kalmadı desem yeridir zaten dökülüyor hepten bitecekler.
benimkide anne allll diyor kucağıma gelmek istiyorrr ve şuanda mause kablosunu çekiyorrrrrrrr:delphin:kaydirigubbakcemile3

benimkide öle valla kafamda saç kalmadı desem yeridir zaten dökülüyor hepten bitecekler.
benimkide anne allll diyor kucağıma gelmek istiyorrr ve şuanda mause kablosunu çekiyorrrrrrrr:delphin:kaydirigubbakcemile3

Ya sorma Hicran yaa yoluk gibiyim hergün akşam halıdan bir demet saç alıyorum..Bir tutuyor elinde en az 20 30 tel saç kalıyor zaten bana tutunma gereği duymuyor direk saçımdan tutunuyor yürürken mesela dengesi kaçsın direk saçıma tutunup ayakta kalıyor:olmaz:

Kızlar Egeye bir tatlı yaptım ben bayıldı tavsiye ederim..İrmikli muhallebi yaptım 1 cezve kadar minik cam kaseye birazını döktüm ortasında bebe bisküvisi koyup tekrar muhallebiyi döktüm sonra üstünede çekilmiş cevizle süsledim:)Soğutup yedirdim çok sevdi şapur şupur yedi hemde besleyici oldu:=)

su ilemi süt ilemi yaptın ya benimki tatlıyı pek sevmiyor şeker çikolatayı bile sadece tadına bakıyor şimdilik aman onları yemesin istemem zatende muhallebi sütlaç vss yedirmek zor oluyor yada yemiyorr zilli

ya kızlar ceylin ayak manyağı oldu çıplak ayak görünce parmakları ısırmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şuan yere eğilmiş benim baş parmağımı tutmaya çalışıyor ben kaçtımmmm

su ilemi süt ilemi yaptın ya benimki tatlıyı pek sevmiyor şeker çikolatayı bile sadece tadına bakıyor şimdilik aman onları yemesin istemem zatende muhallebi sütlaç vss yedirmek zor oluyor yada yemiyorr zilli

ya kızlar ceylin ayak manyağı oldu çıplak ayak görünce parmakları ısırmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şuan yere eğilmiş benim baş parmağımı tutmaya çalışıyor ben kaçtımmmm

süt ile yaptım canım ben pınar çocuk sütüyle irmik çok az şeker koydum ege çok sevior tatlıyı maşallah:)

kızlar maşallah bebişlerinize
iyiki doğdular,evlerimize neşe getirdiler
fotoğraflar güzel,pastalar güzel,anneler güzel
e daha ne olsun
Allah gönlünüze göre versin
sağlıkla,huzurla inşallahh

inşallah amin cümlemizin.
çocuk büyütmesi çok zor ya hele bide genc yasta anne olunca bide uzak memlekettesin kimse yok yanında 1 yasına geldi ama ömrümün yarısınıda yedi yani.
allahım ilerde aklı basında, hayırlı, bahtı açık bir evlat etsin yavrumu baska bişey istemiyom.

süt ile yaptım canım ben pınar çocuk sütüyle irmik çok az şeker koydum ege çok sevior tatlıyı maşallah:)

denizde tatlı pek sevmiyo yer ama asıl ekşici adam hem ne ekşi.
dün yemek yapıyorum bu da dibimde nasıl bağırıyor buuu buuuuu diye ( bu arada deli herşeye buuuu demeye başladı :) )
bunu mu istiyosun oğlum yok bumu yok en son kesilmiş bi limon vardı bumu lan dedim
aldı eline bi zevkle bi yalanması var sanırsın dondurma yiyo ulan bi suratını ekşit dimi şapur şupur yedi walla manyağın çocuğuuu :))

sehercim bunlar cok güzel ya tek şişle bu kadar değişik model yapıldıgını görmemiştim.
hele kapşonlu harika ben onu beceremiyorm ya aslında denemedm ama nasıl oldugunu bilmiyorm.
bilmiyorm satış yapıyormusun ama bbence blog kurup satabilirsin. çok marifetlisin çok.
eline sağlık

Hicran Allah yardımcın olsun..
Egede dibimden ayrılmıyor nereye gidersem mutlaka peşimden geliyor saçımdan sürekli tutuyor demet demet yoluyor bilisayar kullanırken beş dakika başımdan ayrılmıyor eşofmandan çekiyor kucağıma alayım diye..Yemin ediyorum 5 dakika bile tek başına kalmak istemiyor ya bir kaşlarımı aldırayım dedim gidemedim bile 24 saat birlikte olduğumuz için sanırım böyle anneanne yok babanne uzakta oturuyor kime yapışcak ilgilenen yokki:(

valla canım hadı sen yalnızsın dıye oyle, bızımkı de hadı yalnızken oyleydı anlıyorum da sımdı buraya geldık burda da 5 dk oyalanıyo en fazla yıne donup dolasıp bana gelıyo bak suan korıdorda konusa konusa hızlıca geldı yanıma veee eveeet laptopa saldırıyooo :roflol:

kız bizim dişler maşallah birden patladı geç oldu ama hızlı çıkıyorlar:nazar: şuan 10 diş görünüyor :nazar::nazar: bizde 6 üst 4 alt olmak üzere

ohh masallaahh ceylınımee:nazar:

betüş döverim seni romatizmalı ellerimlee
ne kaldırıyosun hemenn
benım fotolar hala duruyo

yavrum sende kaldır napım yanıı kaydirigubbakcemile3 ınternette kotu amaclı ınsanlar dolasıyoken gunlerce resımlerımı burada bırakamam yav :1ninca:
msnden atarım sana ok Şeniz

denizde tatlı pek sevmiyo yer ama asıl ekşici adam hem ne ekşi.
dün yemek yapıyorum bu da dibimde nasıl bağırıyor buuu buuuuu diye ( bu arada deli herşeye buuuu demeye başladı :) )
bunu mu istiyosun oğlum yok bumu yok en son kesilmiş bi limon vardı bumu lan dedim
aldı eline bi zevkle bi yalanması var sanırsın dondurma yiyo ulan bi suratını ekşit dimi şapur şupur yedi walla manyağın çocuğuuu :))

al bizden de o kadar limon sarımsak turşu şapur şapur yalıyo sıpa tatlı verdimimi de zehir vermişim muamelesi yapıyo.

hamileyken ekşi çok yemişindir ondan oluyo benim kızda tatlı delisi baklava , çikolata falan bayramda elimden kapıyo tatlıları deli kız
ben hamileliğin son zamanı tatlıyla delirmiştim

Bı abısı var burda hala oglunun oglu ona bayılıyo babası gıttıgınden berı, asık valla gorsun benım kucagımdan gıdyor onaa delı gıbıı...akannehir

bı de bızımkı tuhaftır kı erkeklere bayılıyo kızlara hıc yuz vermıyo :roflol:

sehercim bunlar cok güzel ya tek şişle bu kadar değişik model yapıldıgını görmemiştim.
hele kapşonlu harika ben onu beceremiyorm ya aslında denemedm ama nasıl oldugunu bilmiyorm.
bilmiyorm satış yapıyormusun ama bbence blog kurup satabilirsin. çok marifetlisin çok.
eline sağlık

canım hoşgeldin aramıza

o kapşonlunun kapşonundan başlanıyo omuzlarda ilmek takıp genişletiliyo kollar ayrılıp örülüyo sonra da beden örülüyo her ikisi de örülünce üst üste konup kenar tığlamasıyla birbirine tutturuluyo.

teşekkür ederim canım çok bişey de bilmem aslında kendi çapımdayım işte

satış yapmıyorum canım utkuyla anca başedebiliyorum onları da geçen sene annemlerde ve kaynanamlarda ördüm onlar utkuya baktı ben ördüm. soğuk nedeniyle 3 ayı oralarda geçirmiştim.

seher bende ördüm bikaç bişay koyayım birazdan ben kıtaptaan yada netten okuyarak yapıyorum..şimdi eşim cezaire gidiyo bende sitres yapıyorum örgu öresım var kafa dağıtıyo bende...

Back
X