Doğum yapmış olan anneler buraya....

bizimki dün kızkardeşimle oturururken ne yaptı dersinizzz....üzerinde eşofman var geldi yanımıza ıh ıh diyo üstünü kaldırıyo kardeşim dedi ki abla çıkart diyo herhalde dedimki olur mu üşür çıkartmam sonra gitti çantasından annemdeyiz bu arada kapşonlu üstü var onu getirdi uzatıyo bize neyse biz bunu soyduk getirdiğini giydirdik normalde giydirirken zorlayan çocuğun hiç sesi çıkmadı....giydirdikten sonra kapıya gitti vuruyooo noldu annecim diyorum aldı çantamı eline bana veriyo anladık ki bizim ki sokak istiyo zaten sokak çocuğusun sen diyorum kışın napıcan bakalım...kızlar var ya biz kardeşimle çok şaşırdık arabasına koyduk direk oturdu zaten parka götürdük bizde yavruyuu...Allahım çok akıllılar vallahi yaaa....

hey maşşallahh çok akıllı olcek derya kıs buuuu :nazar:

mevlüde doğum gününüz kutlu olsun şeker daha nice seneler döktürmüşüsn maşşallahh. bende döktürdüm ama masanın resmini çekemedim videoya alıyoduk o sırada.

denizde sokak delisi yaa kış gelince ne halt etcez bakalım
adam üstümü giydiğimi görmesin hemen kapıya koşuyo
Derya denizde ayakkabılarını getiriyo bana giydir diye dışarı çıkmak istediğinde alemler valla yaa :)
park delisi merdivenlerden falan çıkabiliyo artık tek başına tabi her ihtimale karşı arkasında duruyorum çıkıyo kaycak efe bende arkasından çıkıp oturtuyorum kaydırağa yalnız gittiysek orda birine rica ed,yorum şunu bi tutar mısınız aşağıda diye :) hoop salıyorum aşağıya sonra bu tablo bıkmadan usanmadan 10 kere tekrarlanıyo :)

Seher ve Mevlüde delikanlıların doğum günleri kutlu olsuun,benim yerime öpün...opuyorumnanaktan

Betül Ayça da valla erkek delisi,aşşağıya indirince askerlere koşuyor kollarını açarak,
yaklaşınca da aynen geri dönüyor babası sanıyorkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
betüll resim istiom bendeee biz görmedikk

bende senı gordmedım ne ole bı tane koymusun :umursamaz:

betülcüm banim aklıma hiç böyle gelmemişti evet ya kötü niyetli insanlar var dur ben de kaldırayım kuzumun fotolarını CADIARZU

Canım ben bebekler acısından degıl kendı acımdan dedım :)

aynen gözdecim yaaa...eşimin amcasının evi dubleks bana sölüyolardı merdivenleri çıkıyo oğlun pıtır pıtır diye ay diyorum nasıl çıkıyo geçen cuma gittim ve gördüm iki katı pıtır pıtır emekleyerek çıkıyo tabii aynı şekilde bizde arkadan kolluyoruz çok alemler ama dimi yaaa....Allahım korusun bunlarıııı.....ayten senin egenin marifetlerini de görüyozzz yanii videolardannnsengözlerimebaksanab

Hicran Allah yardımcın olsun..
Egede dibimden ayrılmıyor nereye gidersem mutlaka peşimden geliyor saçımdan sürekli tutuyor demet demet yoluyor bilisayar kullanırken beş dakika başımdan ayrılmıyor eşofmandan çekiyor kucağıma alayım diye..Yemin ediyorum 5 dakika bile tek başına kalmak istemiyor ya bir kaşlarımı aldırayım dedim gidemedim bile 24 saat birlikte olduğumuz için sanırım böyle anneanne yok babanne uzakta oturuyor kime yapışcak ilgilenen yokki:(

aynen benim oğluşum efeyi anlatmışsın canım. benimkide bir dakika yanımdan ayrılmıyor. mutfakta, banyoda kapının önünde bekleyip kapıya vuruyo ben içerdeyken. hep ilgi istiyo evdeyken. sürekli bacaklarıma yapışık vaziyette dolanıyoz ne olacak bu halimiz bilmiyorum.

aynen benim oğluşum efeyi anlatmışsın canım. benimkide bir dakika yanımdan ayrılmıyor. mutfakta, banyoda kapının önünde bekleyip kapıya vuruyo ben içerdeyken. hep ilgi istiyo evdeyken. sürekli bacaklarıma yapışık vaziyette dolanıyoz ne olacak bu halimiz bilmiyorum.

Banyo mutfak kapısı bizimde meşhur ayağa kalkıp öyle bekliyor duruyor kapıya nasıl vuruyor güm güm hiç bıkmadan yaa alem bunlarkaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum..dışarı çıkıcaz sevgili eşim bana dukkan açıcak bakıcaz bakalım cadede ne gıder nasıl kiralar araştırcaz...ama ben daha karar vermedım ne dukkanı yapıcam çocuk gıyım mı açsam sizde biraz fikır verinnikah sekeri mı yapsam yoksa ben ebeyım çok da anlama bu işlerden ya...

kızlar ben çıkıyorum..dışarı çıkıcaz sevgili eşim bana dukkan açıcak bakıcaz bakalım cadede ne gıder nasıl kiralar araştırcaz...ama ben daha karar vermedım ne dukkanı yapıcam çocuk gıyım mı açsam sizde biraz fikır verinnikah sekeri mı yapsam yoksa ben ebeyım çok da anlama bu işlerden ya...

canım bunlar çok iyi düşünülerek yapılacak şeyler,esnaflık zor,kaç tanıdığım yeterli satış yapamayıp kapattı dükkanı,helede yaptığın iş hakkında bilgin yoksa kesinlikle kalkışma.

fatihderya+, fikriye_bg, gundogdus, jaded, juniorprof, karçiçek+, ozlemimm, ScArLetQeeN+
bişeyler yazsanıza ne bakıyosunuz

[B]
Günaydın iyi haftalar güzel anneler:=)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Salihacım ben kazandığım harcadığım parayla çok rahat ev sahibi olurdum ama araba sahibi oldum ondan üzücü bir durum benim için...2004 senesinde ben ayda 2000ytl civarında primler dahil para geçiyordu elime ama kıymet bilemedim malesef:kedi:
Ben iş dolayısıylada gezme amaçlıda Türkiyenin ne kadar absurt şehri varsa hepsini gördüm tut ki Yozgatından Kastamonusundan Kayserisine kadar....Paris turları 350 euro civarında yani takribi 700 ytl iki kişi 1500 desen masraflarla 3000yt.kaydirigubbakcemile3Böldür 10 taksite 20 taksite minik minik öde iştedelikafaduldenNasıl plan ama:lepi:

Oyyyy oyyy sorma ne olcak bizim bu halimiz yaaa bir bebek gece 12 lere kadar otururmu?Artı ilk 1.5 saatimiz kabus gibi ağlıyarak deli gibi kalkar..Kabus bebek yaaa:emir_bebek:
Geçmiş olsun canım ama ben doktora en son gittiğimde 200 cc den fazla olmasın süt dedi..ıshalden yeni kurtuldunuz çok verme bence sütte ilk etapta ishal yapabiliyor...

[/B
anladım canım saglık olsun şimdi bilmen değerinii en azından eşinin parasını tutumlu kullanmanda yeter.. ama calışmanda güsel ya devam ettir bence işinii hem kazancın ii hemed bebişi konfor içinde büyütürsünn..daha neee:hulya:şekeriimm ahh ölee milyarlı biişde ben bulsamm memleket işsiz kaynıyoo..oo pariss işi bizee 5 e patlarr canikomm ben şimdilik almiimm yoksa ev alma hayallerimizz rafa kalkcakkkkaydirigubbakcemile3
cokk hayalli bi plaann :bbo:
valla bizimkide senin anlattığının aynısıı bi bebik şölee kesintisz bi 6 saat uyusaamm nerde o günleerr ahhhh:delphin: yatırdığım zaman beni bi arar yanında bide yanımda yatıyooo peehhh:delphin:bii ayırsamm ama uff kışta geldiii sıcaklımı daha cok arıycakk :mymeka:sıpaa başta hata ettim o ayrııı:oklava
:

fatihderya+, fikriye_bg, gundogdus, jaded, juniorprof, karçiçek+, ozlemimm, ScArLetQeeN+
bişeyler yazsanıza ne bakıyosunuz

bacıım napiimm ben gecmişi okudum birazda senle kaynattık msn dee:kedi:

Son düzenleme:
Back
X