- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.961
süt sağma bakımından gene aynıyım günlük 300 cc ancak sağabiliyorum yani sabahtan akşama
Canım arkadaşlarım lohusalık depresyonunu atlattım herşey çok güzel derken,romatizmamı taka taka tekrar depresyona girdim.İştahım yok,istifra ediyorum,durmadan ağlıyorum,içim daralıyor,elim kolum karıncalanıyor,bebeğimle ilgilenemıyorum sadece ihtiyaçlarını karşılıyorum,uyusun istiyorum hep,çok umutsuz düşünüyorum ellim ayağım tutulacak herşey kötü olacak gibi geliyor,biliyorum ne hastalar var ama beynime söz geçiremiyorum,bazen ferahlık geliyor herşey çok güzel olacak diyorum ama sıkıntı gelince başlıyorum ağlamaya çatlayıverecek gibi oluyorum.NE OLUR DUA EDİN..bebeğimle ilgilenmek onunla güzel vakit geçirmek eşimle mutlu olmak,huzurlu olmak istiyorum.Çok korkuyorum böyle kaldım sanki,daralıyorum,tam kendımı inandırıyorum tmm geçecek doktora gideceksin ilaç kullancacaksın arada ufak ağrılar,tutukluklar olabilir ama herkezin bi derdi var diyorum ama sıkıntı gelince asla olumlu düşünemiyorum.Allahım bebeğim ve eşimle güzel günler görmek istiyorum ne olur bana yardım et.Siz siz olun asla fazla hassas evhamli pimpirikli olmayın,sedacım özelliklede sen ne olur yapma hassas insanlar yakalanıyor daha çok bu 3. depresyonum,ilki 12 günde diğeri 15 günde geçti ama rahatsızlığımdan dolayı bi ağrı girsin hemen başlıyo dizlerimin bağı çözülmeye sanki bu ağrılar girdiği sürece depresyonumda geçmeyecek gibi geliyor.İlk depresyonumuda 3 yıl önce yine romatizmamı taktığım için geçirmiştim ama ruh sağlığım düzelince aksaya aksaya yürüdüğüm dönemde bile şükürler olsun diye takmamaya başlamıştım umarım yine düzelirim.Allah bu ruh sıkıntısını kimseye yaşatmasın.İçim titriyo zor yazdım uzun bi süre internete giremeyebilirm canım hiç bişey yapmak istemiyo çünkü.Gün gelecek buraya yazıcam inşallah ruh sağlığım iyi arada ufak ağrılar oluyor ama bunada şükür takmıyorum diyeceğim ilaçlar ağır öncekidede kemık erımesı yapmıştı bırakmıştım ilaçları sonra Allah tarafından iyi oldum şimdi yeniden başladı.Bebişleri ve sizleri öpüyorum.Lütfen dualarınızda beni unutmayın.
kızlar merhaba
bişey sorucam sızlere haftaya aakrabamızın dugunu var ve orada 3-4 saat kalacagız e dogal olarak bebegımı emzırmem gerek ben bebegımı sadece anne sutuyle göğüsümden beslıyorumyani hiç sağıp bıberona koymadım e dugun salonundada emzırmek ıstemıyorum cok kalabalık olur lavobosunada gıtmek ıstemıyorum sonucta vc bebegımı ole yerlerde besleyemem bende dıyorumkı sutumu evden cıkarken sağsam bıberona koyup sıcak termusa koysam olurmu sızde yanı kımısı dıyorkı anne sutu emen bebege bıberonla sut verırsen ona alısır bıdaha göğsünü tutmaz dıyorlar 1 gunden bişey olurmuki yaaaCADIARZU
sadece verecegım 1 yemeklık okadar ondan sonra yoldada verırım yanicokacimcoook
kızlar merhaba
bişey sorucam sızlere haftaya aakrabamızın dugunu var ve orada 3-4 saat kalacagız e dogal olarak bebegımı emzırmem gerek ben bebegımı sadece anne sutuyle göğüsümden beslıyorumyani hiç sağıp bıberona koymadım e dugun salonundada emzırmek ıstemıyorum cok kalabalık olur lavobosunada gıtmek ıstemıyorum sonucta vc bebegımı ole yerlerde besleyemem bende dıyorumkı sutumu evden cıkarken sağsam bıberona koyup sıcak termusa koysam olurmu sızde yanı kımısı dıyorkı anne sutu emen bebege bıberonla sut verırsen ona alısır bıdaha göğsünü tutmaz dıyorlar 1 gunden bişey olurmuki yaaaCADIARZU
sadece verecegım 1 yemeklık okadar ondan sonra yoldada verırım yanicokacimcoook
Canım geçenlerde ben,m eşimin de düğünü vardı. Ben arada mama da verdiğim için , evden sütümü sağıp biberona koymuştum , orada da termoss alıp yanıma mama yaptım. O yüzden pek sorun olmadı geç gidip erken kalktık zaten ama durduk yine bayağı.
Eşimin teyzesi de sadece emziriyor , hatta bize gideriz ev yakın orada emzirirsin falan demiştik. Ama o sırada , gelin odasına giderek orada emzirmiş. Yani zaten orada para falan da konmadığından bi sorun olmaz. Sende eğer yakın akraba ise söyleyip , gelin odasında emzirebilirsin. Benim hiç aklıma gelmemişti orası duyunca mantıklı geldi bana.
Sende rahat edersin hem.
cnm benımde aklıma orası geldı ama damadın arkadasları falan odaya gırer dıye cekınıyorum nebılım tam emzırırken gelınle damat gelırmıs falan :roflol: gercı cok normal bısey ama elın adamının yanındada nıye emsırım:))))))))))))))
ya sadece 1 ogun bıberondan bişey olurmuki hemen gogsumu bırakırmıkı kafamçokkarıştı
Herkese Gunaydınlar... :çok üzgünüm:
Kızlar dun butun gun oğlum sag gogsumu hıc ıstemıyordu hep solu ıstedı onu verdım emdı ancak..
aksam sag gogsumu sagayım dedım ıkı damla sutten baska hıcbırsey cıkmadı yaa.. senağlama
sımdı sabah sagayım dedım belkı gelmıstır sut dıye sagdım az once topu topu 40 cc cıktı o da ara verdım ovdum cıksın dıye ancak o kadar cıktı.. :çok üzgünüm: nıye boyle oldu anlamıyorum yaa su da ıcıyorum halbukı 100 un altında cıkmazdı 100-130 fılan ne oldu sımdı bana cozemedım kafama taktıgım brısey de yokk ... :sm_confused:
Bırde bayramın ıkıncı gunu yanı 9 aralık esımle evlılık yıldonumumuz.. ne yapsak dıye dusunuyorum bır fıkır verebılcek olanınız var mı degısık bırsey oyle klasık yemeklerden fılan hoslanmıyorum ben daha degısık bırseyler ne olabılır yardımcı olabılırmısınız ?.. benneyaptımki
Merhaba arkadaşlar...
Az evvel doktordan geldik, doktor bebeğimin memeyi yada biberonu görünce ağlamasının nedenini reflüye bağlıyor...bir sürü ilaç verdi bebeğime, üstelik bebeğim 1 ayda adece 500 gr almış...çok iştahsızdı biliyordum zaten, allahtan gitmişiz bugün doktora, mide kapakçığında yara olablirmiş, etini koparırcasına ağlaması bundanmış...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok üzüldüm kızlar...:a015::a015::a015:
üstelik doktorun bekleme salonunda 3 tane ağır gripli çocuk vardı öksürüp durdular,,bebeğim onlarla aynı havayı soludu..hasta olursa bebeğim? zaten yemiyor acısı var bide grip olursa? Buna mı üzüleyim, reflüyemi üzüleyim, her öğünde aç olduğu halde yiyemiyen bebeğime mi üzüleyim yoksa sınırların altındaki kilosuna mı üzüleyim?
.............. içim acıyor.
Kızlar taa sabahtan yazmıstım buraya bır soru sormustum ama kımse cevaplamamıs..
yaaa aslında ikiside aynı görevi görüyor ama mandela swing daha çok bebek emmesi gibi sağıyor, joblo biraz daha zayıf ben mandeladan memnun kaldım doğrusu.
süt sağma bakımından gene aynıyım günlük 300 cc ancak sağabiliyorum yani sabahtan akşama
Canım arkadaşlarım lohusalık depresyonunu atlattım herşey çok güzel derken,romatizmamı taka taka tekrar depresyona girdim.İştahım yok,istifra ediyorum,durmadan ağlıyorum,içim daralıyor,elim kolum karıncalanıyor,bebeğimle ilgilenemıyorum sadece ihtiyaçlarını karşılıyorum,uyusun istiyorum hep,çok umutsuz düşünüyorum ellim ayağım tutulacak herşey kötü olacak gibi geliyor,biliyorum ne hastalar var ama beynime söz geçiremiyorum,bazen ferahlık geliyor herşey çok güzel olacak diyorum ama sıkıntı gelince başlıyorum ağlamaya çatlayıverecek gibi oluyorum.NE OLUR DUA EDİN..bebeğimle ilgilenmek onunla güzel vakit geçirmek eşimle mutlu olmak,huzurlu olmak istiyorum.Çok korkuyorum böyle kaldım sanki,daralıyorum,tam kendımı inandırıyorum tmm geçecek doktora gideceksin ilaç kullancacaksın arada ufak ağrılar,tutukluklar olabilir ama herkezin bi derdi var diyorum ama sıkıntı gelince asla olumlu düşünemiyorum.Allahım bebeğim ve eşimle güzel günler görmek istiyorum ne olur bana yardım et.Siz siz olun asla fazla hassas evhamli pimpirikli olmayın,sedacım özelliklede sen ne olur yapma hassas insanlar yakalanıyor daha çok bu 3. depresyonum,ilki 12 günde diğeri 15 günde geçti ama rahatsızlığımdan dolayı bi ağrı girsin hemen başlıyo dizlerimin bağı çözülmeye sanki bu ağrılar girdiği sürece depresyonumda geçmeyecek gibi geliyor.İlk depresyonumuda 3 yıl önce yine romatizmamı taktığım için geçirmiştim ama ruh sağlığım düzelince aksaya aksaya yürüdüğüm dönemde bile şükürler olsun diye takmamaya başlamıştım umarım yine düzelirim.Allah bu ruh sıkıntısını kimseye yaşatmasın.İçim titriyo zor yazdım uzun bi süre internete giremeyebilirm canım hiç bişey yapmak istemiyo çünkü.Gün gelecek buraya yazıcam inşallah ruh sağlığım iyi arada ufak ağrılar oluyor ama bunada şükür takmıyorum diyeceğim ilaçlar ağır öncekidede kemık erımesı yapmıştı bırakmıştım ilaçları sonra Allah tarafından iyi oldum şimdi yeniden başladı.Bebişleri ve sizleri öpüyorum.Lütfen dualarınızda beni unutmayın.
kızlar benım bebıs butun gun elını agzına sokuyor.agzını oyle bır acıyorkı elını komple almak ıstıyor agzına.dun kuzenım gordu onun 3 yasında oglu var.bence dısı gelıyor 10 gune gelır dıyor.sasırdım bende..bu arada alttan ıkı dıs yerı bembeyaz yanı dısetının ıcınde gorunuyor.hamılelıkte cok sut ıcen annelerın bebeklerınde dıs daha erken gelıyormus.bende cok sut ıctım peynır yedım acaba gercekten gelıyormu??boyle bırsey yasayan varmı?elıne eldıven gecırıncede eldıvenı agzına sokuyor yanı anlamadım ben ne bulsa emmek ıstıyor.
betül şimdiden kutlarım sizi, Allah nice nice seneler evlilik yıl dönümleri kutlamayı nasip etsin..
kaçıncı yıl dönümünüz olacak :asigim:
değişik bir yer önerisi mi istedin klasik yemek olsun istemiyorum demişsin gerçi ama kız kulesinde güzel bi akşam yemeği süper olur beni doğum günümde sürpriz yapıp götürmüştü eşim :asigim:
bunun dışında yakın yerlere kaçamak yapabiliriz demiştin yaa; sapanca gölü abant en yakın aklıma gelen seçenekler..oralar da süper tavsiye edebilirim kaydirigubbakcemile5 gerçi bayramın yağışlı geçeceği de söyleniyo fisfisfis yağışlı olursa doğayla baş başa olmak gezmek zorlaşabilir fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?