Doğum yapmış olan anneler buraya....

Emelcim çok çok geçmiş olsun canım.. Allah bebeğinin meleğinin hatrına sağlığını geri verecek eminim buna canım .. ne mutlu ki ;dermanı olmayan bir hastalık değilmiş bak ..bence bunun için şükretmeliyiz..:Saruboceq:
depresyon konusunda hiçbir şey diyemiyorum canım arkadaşım, en yakın dostum yakalandı bu illete şu an ulaşamıyorum kendisine senağlama aylardır atlatamadı ve o kadar hayat dolu bir kızdı ki anlatamam .. ama bildiğim tek şey bu hastalık çok hassas ince fikirli insanları buluyo, çevrelerinde kimse o derece ince olamıyo ne yazık ki senağlama
ama sen bunu da atlatacaksın atlatmalısın çünkü sana muhtaç bi melek gönderdi Allah ... tek dayanağın da o minik bebişin olsun canım... ona bakıp hayata 4 elle sarıl canım.. Rabbim acil şifa versin, atlatmana yardımcı olsun.. canım dualarımızdasın :teselli:

Allah 42. 52. seneleri kutlamayı da nasip etsin canım..
hım nereye götürecek acaba bak merak ettim ben de şimdi CADIARZU :smiley-cool:
tabii canım yaw market bile bi değişik geliyo gözüme, insanlar.. kaydirigubbakcemile3 o gün rüya gibi gelir herhalde sana...
çok güzel bi gün geçirmeniz dileğimle :1hug:

duygucum benim kızda aynı.ellerini yumruk yapıyo.ikisini birden emmeye çalışıyo.en çokta işaret parmağının kıvrım yerini emiyo.eldiven takıyorum,badisinin kollarını indiriyorum ellerinin üstüne bu seferde onları emiyo:ecrin_bebek:.bazen ellerini yıkayıp emmesine izin veriyorum.merağı gitsin diye.şuanda onlar için normal böyle yapmaları:CüvCüv:

Son düzenleme:
Slm.kızlar valla benim oğlan hiç bişeye fırsat vermiyo hiç giremiyorum girsemde neler yazmışsınız bakıp çıkıyorum çok zor bi bebek malum gazından dolayı..
Duygucum benim oğlanda aynı devamlı eli ağzında dediğin gibi eldiven bile giydirsem sürekli ağzında benimkide saat başı memede acaba dişleri erkenmi çıkacak bizimkilerin bide çok salyası var sürekli tükrüğünü baloncuk yapıp duruyo hayırlısı artık...
Sedacım bebeğine çok geçmiş olsun iyiki erken farketmişsin neden olurmuşki bu reflü inşallah kullandığınız ilaçlar kısa sürede iyi gelir canım Allah tan acil şifalar dilerim...

Betülcüm şimdiden kutlarım canım evlilik yıldönümünüzü hadi bakalım romantik bi akşam seni bekliyo desene,bikaç saat başbaşa iyi gelir bencehihoyyy

Kızlar bu arada şimdiden hepinizin bayramını kutlarım eşlerimiz ve bebişlerimizle birlikte inşallah bi ömür boyu güzel bayramlar geçirmeyi dilerim,bizde bayramın 2.günü memlekete gidicez inşallah dua edin 12 saat yolda umarım bebeğim çok sorun çıkarmaz en büyük korkum o valla,herkese iyi akşamlar...

Merve burdamısın canım nasılsın büşra napıyo çok yaramazmı?Görüşemiyoruz uzun zamandır benim oğlan hiç fırsat vermiyo hiçbişey yapamıyorum

REZENE ÇAYI inanılmaz derecede süt yapıyormuş, sütü az olanlar için denemekte fayda var,

sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım onu bılıyorum sureklı okuyorum ben ellerını tanıma surecını ama bızımkınde alt dıslerını elledınmı tırtık gelıyorkaydirigubbakcemile2ayrıca benım bol sutten kastım gunde 1ltre sut ıcıyordum ben onun ıcın gelebılır dıye dusunuyorum.kadınlar klubunde bakarsanız dıs ıle ılgılı 3.ayda ve 4 ayda dısı gelen bır cok bebek var

Gülşahcım sanada ıyı bayramlar canım hayırlı yolculuklar umarım cok guzel vakıt gecırırsınız
[

Duygu selam;benim kızımda iki gündür elini ağzına sokuyor. Ben indiriyorum o sokuyor. Bende senin gibi duymuştum. Çok kalsiyıum alan annelerde bebeğin erken dişi çıkabiliyomuş , hatta 2.5 aylıkken diş çıkaran varmış. Gerçi ben fazla kalsiyum alamadım gibi ama .
Dur bakalım seninki çıkaracak mı, böylece öğrenmiş oluruz

Kızlar bizde dün aylık kontrole gittik.Kilosu kızımın 5820 gr. olmuş. Yalnız birazcık yanank içlerinde pamukçuk gördü. Millet daha ilk günlerde pamukçuk olur benim kızım şimdi olmuş.Bebeği her elleyen ellerini yıkasın dedi. Ben aslında hep yıkıyorum ve emziğini de yıkamadan vermiyorum ama bu aralar çok sevdi herkes. Gelen giden de çoktu. Millete bişey de diyemiyosun ki. Bide ellerini ağzınada sokmaya başladı. Tükürük de çok çıkarıyor bu aralar.
Gribi geçmişti ama burnunda hırlama var bazen. Doktora söyledim ama bişey demedi, kontrol ederken.

Bu arada ben hastalandım mı anlayamadım kızlar. Geçenlerde akıntı gibi bi iiki damala kahverengi kan gelmiş hehhh hastalanıyorum demiştim .Ama bi daha bişey gelmedi. Şimdi ben başladım mı adet görmeye acaba. Bu şekilde mi ilk başlıyor acaba?

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.. şu kanguru olayını bende merak ediyorum şimdi benim kız6 kg kullana bilirmiyiz yaw.
merve canım ben geldim sen yoksun bu seferde neyse tel. görüşüyoruzz :)))

canım benim kızım da 6 kg.ben kullanıyorum.dışarı çıkarken arabayı indir çıkar zor oluyo.kanguru daha rahat.ama çok uzun süreli kullanamayacağım bişey olduğu için ben ucuzundan aldım.alınmasa da olur yani...

aşkolsun betülcüm ben yanıtladım ama yanlıs yanıtladım sorunu yemek tarifi istiyorsun sandım meğer sen mekan arıyormussun ben yanlıs algıladım ksr bakma!

Canım benim bebeğim kusmuyor, fakat her öğünden sonra öksürüyordu, yani mide içeriği boğazına geliyor. Ben zaten sık öksürdüğü için daha evvelde doktora götürdüğümde reflü olabilir demişti.Şimdi de mide içeriğinin yukarı kaçmasından kaynaklanan yara olabilirmiş yemek borusunda ve bu acı veriyor olabilirmiş.Bu yüzden yani, içince tekrar canım acıcak diye ağlıyormuş biberonu yada memeyi görünce. Bebeğimin o ikilemde kalması beni çok üzüyor, hem çok aç hemde canı acıcak diye emmiyor.

Eğer 15 güne geçmez ise gastoentoloğa göstericekmişim. Zaten ilaçlarınıda veremiyorum çok zor veriliyor toz bişey sütte tam çözülmüyor, biberonda kalıyor.Dün gece hep kabuslar gördüm kızımın yüzüne kocaman bir böcek konmuştu.

Son düzenleme:
sedacım geçmiş olsun.inşallah biran önce iyileşir yavrun.biliyorum elinde değil ama sen güçlü olmalısınki bebeğin de biran önce iyileşsin.çünkü bebekler annelerindeki en ufak üzüntüyü bile hissederler.kuzucuk senin huzursuzluğunu farkederse o acısının yanında bide o huzursuzluğu yaşar.

herkese merhaba

ne zamandır giremiyordum.1 haftalığına kuşadasına gittim annemlerin yanına.sonrada evimizi taşıdık.2 haftadır yerleşmeye çalışıyorum.ne kadar zormuş ya.

sedacım geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda geçer.

şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun.belki bayram boyunca giremeyebilirim.sevdiklerimizle nice bayramlara.

Ah canım hissetmezlermi...Agular yapan yavrum 2 gündür yapmıyor,uykulardan bağırarak uyanıyor,emzirirken ben ağlaya başlyaınca oda ağlıyor hemde ilk kez gözünün yaşıyla..Psikoloğa gideceğim ilaçları arttırırsak sütten kesmek zorunda kalacağım düşündükçe çok kötü oluyorum.Sabah kalktım kalbim hızlı hızlı çarpıyordu,sonra ağlama krizleri sıkıntı,yine aynı cümleler ellerim ayaklarım ya daha kötü olursa,yada hep böyle eklemlerim acıyacakmı,ya daha kötü bi hastalığa yakalanırsam,insanlar 50 kez anlatıyorlar o an için rahatlıoyurm hafifliyorum,sonra tekrar geliyor sıkıntı...Siz siz olun kafanıza bi şeyi çok takmayın,çok hassas olmayın,bir çok sıkıntıdan daha kötü bu depresyon.Şu an iyiyim bu yazıyı yazdım,ama birazdan yine gelecek o ateş basması,bulantı,çarpıntı,uyuşmalar,ağlama,Allahım ben nolcamm niye yakarışlar,sonra yine geçici bir rahatlık....Arada buraya girip yazmayı düşünüyorum günümün nasıl geçtiğini,bugün biraz iyiyidim yada çok ağladım yine gibi...Paylaşmak güzel.Okuyun yeter zaten her defasında ağlama üzülme geçecek bu sıkıntı demenizi beklemiyorum.Sizi seviyorum.Görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…