E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.981
Canım arkadaşlarım lohusalık depresyonunu atlattım herşey çok güzel derken,romatizmamı taka taka tekrar depresyona girdim.İştahım yok,istifra ediyorum,durmadan ağlıyorum,içim daralıyor,elim kolum karıncalanıyor,bebeğimle ilgilenemıyorum sadece ihtiyaçlarını karşılıyorum,uyusun istiyorum hep,çok umutsuz düşünüyorum ellim ayağım tutulacak herşey kötü olacak gibi geliyor,biliyorum ne hastalar var ama beynime söz geçiremiyorum,bazen ferahlık geliyor herşey çok güzel olacak diyorum ama sıkıntı gelince başlıyorum ağlamaya çatlayıverecek gibi oluyorum.NE OLUR DUA EDİN..bebeğimle ilgilenmek onunla güzel vakit geçirmek eşimle mutlu olmak,huzurlu olmak istiyorum.Çok korkuyorum böyle kaldım sanki,daralıyorum,tam kendımı inandırıyorum tmm geçecek doktora gideceksin ilaç kullancacaksın arada ufak ağrılar,tutukluklar olabilir ama herkezin bi derdi var diyorum ama sıkıntı gelince asla olumlu düşünemiyorum.Allahım bebeğim ve eşimle güzel günler görmek istiyorum ne olur bana yardım et.Siz siz olun asla fazla hassas evhamli pimpirikli olmayın,sedacım özelliklede sen ne olur yapma hassas insanlar yakalanıyor daha çok bu 3. depresyonum,ilki 12 günde diğeri 15 günde geçti ama rahatsızlığımdan dolayı bi ağrı girsin hemen başlıyo dizlerimin bağı çözülmeye sanki bu ağrılar girdiği sürece depresyonumda geçmeyecek gibi geliyor.İlk depresyonumuda 3 yıl önce yine romatizmamı taktığım için geçirmiştim ama ruh sağlığım düzelince aksaya aksaya yürüdüğüm dönemde bile şükürler olsun diye takmamaya başlamıştım umarım yine düzelirim.Allah bu ruh sıkıntısını kimseye yaşatmasın.İçim titriyo zor yazdım uzun bi süre internete giremeyebilirm canım hiç bişey yapmak istemiyo çünkü.Gün gelecek buraya yazıcam inşallah ruh sağlığım iyi arada ufak ağrılar oluyor ama bunada şükür takmıyorum diyeceğim ilaçlar ağır öncekidede kemık erımesı yapmıştı bırakmıştım ilaçları sonra Allah tarafından iyi oldum şimdi yeniden başladı.Bebişleri ve sizleri öpüyorum.Lütfen dualarınızda beni unutmayın.
Emelcim çok çok geçmiş olsun canım.. Allah bebeğinin meleğinin hatrına sağlığını geri verecek eminim buna canım .. ne mutlu ki ;dermanı olmayan bir hastalık değilmiş bak ..bence bunun için şükretmeliyiz..:Saruboceq:
depresyon konusunda hiçbir şey diyemiyorum canım arkadaşım, en yakın dostum yakalandı bu illete şu an ulaşamıyorum kendisine senağlama aylardır atlatamadı ve o kadar hayat dolu bir kızdı ki anlatamam .. ama bildiğim tek şey bu hastalık çok hassas ince fikirli insanları buluyo, çevrelerinde kimse o derece ince olamıyo ne yazık ki senağlama
ama sen bunu da atlatacaksın atlatmalısın çünkü sana muhtaç bi melek gönderdi Allah ... tek dayanağın da o minik bebişin olsun canım... ona bakıp hayata 4 elle sarıl canım.. Rabbim acil şifa versin, atlatmana yardımcı olsun.. canım dualarımızdasın :teselli: