- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.001
Ah canım hissetmezlermi...Agular yapan yavrum 2 gündür yapmıyor,uykulardan bağırarak uyanıyor,emzirirken ben ağlaya başlyaınca oda ağlıyor hemde ilk kez gözünün yaşıyla..Psikoloğa gideceğim ilaçları arttırırsak sütten kesmek zorunda kalacağım düşündükçe çok kötü oluyorum.Sabah kalktım kalbim hızlı hızlı çarpıyordu,sonra ağlama krizleri sıkıntı,yine aynı cümleler ellerim ayaklarım ya daha kötü olursa,yada hep böyle eklemlerim acıyacakmı,ya daha kötü bi hastalığa yakalanırsam,insanlar 50 kez anlatıyorlar o an için rahatlıoyurm hafifliyorum,sonra tekrar geliyor sıkıntı...Siz siz olun kafanıza bi şeyi çok takmayın,çok hassas olmayın,bir çok sıkıntıdan daha kötü bu depresyon.Şu an iyiyim bu yazıyı yazdım,ama birazdan yine gelecek o ateş basması,bulantı,çarpıntı,uyuşmalar,ağlama,Allahım ben nolcamm niye yakarışlar,sonra yine geçici bir rahatlık....Arada buraya girip yazmayı düşünüyorum günümün nasıl geçtiğini,bugün biraz iyiyidim yada çok ağladım yine gibi...Paylaşmak güzel.Okuyun yeter zaten her defasında ağlama üzülme geçecek bu sıkıntı demenizi beklemiyorum.Sizi seviyorum.Görüşürüz....
teyzeleri kızımın bayramlıkları.hergüne bitane
kızlar benım bebıs butun gun elını agzına sokuyor.agzını oyle bır acıyorkı elını komple almak ıstıyor agzına.dun kuzenım gordu onun 3 yasında oglu var.bence dısı gelıyor 10 gune gelır dıyor.sasırdım bende..bu arada alttan ıkı dıs yerı bembeyaz yanı dısetının ıcınde gorunuyor.hamılelıkte cok sut ıcen annelerın bebeklerınde dıs daha erken gelıyormus.bende cok sut ıctım peynır yedım acaba gercekten gelıyormu??boyle bırsey yasayan varmı?elıne eldıven gecırıncede eldıvenı agzına sokuyor yanı anlamadım ben ne bulsa emmek ıstıyor.
Emelcim öncelikle geçmiş olsun canım.Bak kendini ne güzel ifade ediyorsun,rahatsızlığının ayrıntılarıyla farkındasın canım,madem böyle sen hep iyi hallerinin üzerinde konsatre ol,hasta hissettiğin zamanları ortamları düşünme bitanem.Depresyon da neymiş canım.3 ay 5 ay ömür biçilen nice kanser hastaları var,hastalıklarını yenmiş hayata tutunmuşlar,okuyoruz,görüyoruz.Sen depresyondan daha güçlüsün bunu unutma.Ah canım hissetmezlermi...Agular yapan yavrum 2 gündür yapmıyor,uykulardan bağırarak uyanıyor,emzirirken ben ağlaya başlyaınca oda ağlıyor hemde ilk kez gözünün yaşıyla..Psikoloğa gideceğim ilaçları arttırırsak sütten kesmek zorunda kalacağım düşündükçe çok kötü oluyorum.Sabah kalktım kalbim hızlı hızlı çarpıyordu,sonra ağlama krizleri sıkıntı,yine aynı cümleler ellerim ayaklarım ya daha kötü olursa,yada hep böyle eklemlerim acıyacakmı,ya daha kötü bi hastalığa yakalanırsam,insanlar 50 kez anlatıyorlar o an için rahatlıoyurm hafifliyorum,sonra tekrar geliyor sıkıntı...Siz siz olun kafanıza bi şeyi çok takmayın,çok hassas olmayın,bir çok sıkıntıdan daha kötü bu depresyon.Şu an iyiyim bu yazıyı yazdım,ama birazdan yine gelecek o ateş basması,bulantı,çarpıntı,uyuşmalar,ağlama,Allahım ben nolcamm niye yakarışlar,sonra yine geçici bir rahatlık....Arada buraya girip yazmayı düşünüyorum günümün nasıl geçtiğini,bugün biraz iyiyidim yada çok ağladım yine gibi...Paylaşmak güzel.Okuyun yeter zaten her defasında ağlama üzülme geçecek bu sıkıntı demenizi beklemiyorum.Sizi seviyorum.Görüşürüz....
Yılların yaprak misali dökülüp sevginin erimesine ve öz değerlerin yitirilip çirkinleştirilmesine rağmen
halen var olan güzelliğini yitirmemiş tüm sevdiklerimizle nice "bayram gibi bayramlar" kutlamanızı diliyorum.. .
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN
HEPİNİZİ ÇOKKKK SEVİYORUMMMMM:1hug::1hug:
Emelcim öncelikle geçmiş olsun canım.Bak kendini ne güzel ifade ediyorsun,rahatsızlığının ayrıntılarıyla farkındasın canım,madem böyle sen hep iyi hallerinin üzerinde konsatre ol,hasta hissettiğin zamanları ortamları düşünme bitanem.Depresyon da neymiş canım.3 ay 5 ay ömür biçilen nice kanser hastaları var,hastalıklarını yenmiş hayata tutunmuşlar,okuyoruz,görüyoruz.Sen depresyondan daha güçlüsün bunu unutma.
Uykusuz geceler,emzirmekten tahriş olmuş gögüs uçları,sırt ağrıları,doğumdan kalma kocaman bir göbek,belki birdaha üstüne hiç olamayacak bir dolap kıyafet,evde yığınla çamaşır,ütü,dır dır edip duran bir kaynana,şu halinle bile senden yemek,ilgi,kadınlık bekleyen bir adam bunun yanında tamamen sana muhtaç,korunmasız,savunmasız ve sana her bakışında gözleri çakmak çakmak olan,muzip muzip gülen 3 aylık bir kuzubunlar hepimizde var ve depresyona girmek için başka da bir nedene gerek yok.Ama bak hepimize zor gelse de alışıyoruz,fedakarlık yapıyoruz,unutuyoruz,koşturup duruyoruz,gülüp geçiyoruz,oturup ağlıyoruz,bağırıp çağırıyoruz bir şekilde üstesinden geliyoruz sen de yapabilirsin.Kendine mukayet ol.Senin ailene ailenin de sana ihtiyacı var.Biraz maneviyatını güçlendir,yanlış anlama dediklerimi ne olur namaza falan başla ne bileyim Allaha sığın; bunlar benim nacizane tavsiyelerim,kızma.Allah acil şifalar versin.:teselli:
kızlar benım bebıs butun gun elını agzına sokuyor.agzını oyle bır acıyorkı elını komple almak ıstıyor agzına.dun kuzenım gordu onun 3 yasında oglu var.bence dısı gelıyor 10 gune gelır dıyor.sasırdım bende..bu arada alttan ıkı dıs yerı bembeyaz yanı dısetının ıcınde gorunuyor.hamılelıkte cok sut ıcen annelerın bebeklerınde dıs daha erken gelıyormus.bende cok sut ıctım peynır yedım acaba gercekten gelıyormu??boyle bırsey yasayan varmı?elıne eldıven gecırıncede eldıvenı agzına sokuyor yanı anlamadım ben ne bulsa emmek ıstıyor.
iyi akşamlar kızlar..
hepinizin bayramını kutluyorum.bebişlerin yanaklarından öpüyorum.sizleri de öpüyorum tabii.
benim bayram çok eğlenceli geçiyor.çamlıcada oturan kayınvalidemlere geçtik.dün eşimle sinemaya gittik.oğluşumu kayınvalideme bıraktık.hihoyyyt:dance:AROG a gittik.aama tavsiye etmem kızlar.öle komik gelmedi bana.ben cem yılmazı severim.ama stand up larını..buğün de carrefour a gittik bebişimizle birlikte.maşallah oğluşuma alışveriş merkezlerini çook seviyor.ya uyuyor yada etrafa bakıyor.alıştı artık bizimle löy löy gezmelere...yarında oğluşumla el öpmelerine gitecez.inş. sizlerin de bayramları iyi geçiyordur...hepinize iyi bayramlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?