Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım yaa kıyamam ben size, emelcim umarım en kısa zamanda geçer ama herşey sende bitiyor güçlü ol, kuzunu düşün lütfeni düşünsene bizler hayyataaa parayla satın alınamayacak meleklere sahibiz değilmi, umarım acıların biter ve sende eski ruh sağlığına kavuşursun:Saruboceq:

COLOR="Red"]selam kızlar bugün giremedim siteye fırsatım olmadı yarın anneme gidecğim 2 gün orda kalcam size şimdiden iyi bayramlarrr[/COLOR]
[/URL][/IMG][/IMG]

canım aynı dert bendede var en uyuz olduğum şey el emmesi ve benim kız bunu yapıyor diş yerleri beyazlamış gibi elini ağzını sokuyor cok cok emiyor kaşır gibi yapıyor ve aşırı bir salya annemde dişi geliyor dedi benim kız kardeşim ilk dişini 3.5 aylıkken çıkarmış o yüzden inanırım bende çok süt içtim hamileliğimde hergün yarım litre süt içiyordum yoğurt peynir çok tüketiyordum olabilir yani galiba dişi geliyor bebişlerimizin birde huysuzluk var son günlerde anlamadım gitti mızık mızık Allah kolaylık versin hepimize

canlarım hepimizin bayramı kutlu olsun minik kuzularımızla ve eşlerimizle nice mutlu sağlıklı bayramlar geçirelim inşallah...:lepi::1hug:
a.s.

Yılların yaprak misali dökülüp sevginin erimesine ve öz değerlerin yitirilip çirkinleştirilmesine rağmen
halen var olan güzelliğini yitirmemiş tüm sevdiklerimizle nice "bayram gibi bayramlar" kutlamanızı diliyorum.. .
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN

HEPİNİZİ ÇOKKKK SEVİYORUMMMMM:1hug::1hug:

Hepinizin Kurban Bayramını Kutlarım:hooray:
:roflol:

Eklentiler

• $kurban2li4[1].webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Emelcim öncelikle geçmiş olsun canım.Bak kendini ne güzel ifade ediyorsun,rahatsızlığının ayrıntılarıyla farkındasın canım,madem böyle sen hep iyi hallerinin üzerinde konsatre ol,hasta hissettiğin zamanları ortamları düşünme bitanem.Depresyon da neymiş canım.3 ay 5 ay ömür biçilen nice kanser hastaları var,hastalıklarını yenmiş hayata tutunmuşlar,okuyoruz,görüyoruz.Sen depresyondan daha güçlüsün bunu unutma.
Uykusuz geceler,emzirmekten tahriş olmuş gögüs uçları,sırt ağrıları,doğumdan kalma kocaman bir göbek,belki birdaha üstüne hiç olamayacak bir dolap kıyafet,evde yığınla çamaşır,ütü,dır dır edip duran bir kaynana,şu halinle bile senden yemek,ilgi,kadınlık bekleyen bir adam bunun yanında tamamen sana muhtaç,korunmasız,savunmasız ve sana her bakışında gözleri çakmak çakmak olan,muzip muzip gülen 3 aylık bir kuzu bunlar hepimizde var ve depresyona girmek için başka da bir nedene gerek yok.Ama bak hepimize zor gelse de alışıyoruz,fedakarlık yapıyoruz,unutuyoruz,koşturup duruyoruz,gülüp geçiyoruz,oturup ağlıyoruz,bağırıp çağırıyoruz bir şekilde üstesinden geliyoruz sen de yapabilirsin.Kendine mukayet ol.Senin ailene ailenin de sana ihtiyacı var.Biraz maneviyatını güçlendir,yanlış anlama dediklerimi ne olur namaza falan başla ne bileyim Allaha sığın; bunlar benim nacizane tavsiyelerim,kızma.Allah acil şifalar versin.:teselli:

Son düzenleme:

kız şu resmi kaldır nazar olcak güzel egemize.masallah masallah 40 bin kere

Canım çok sağol,namazımı önceden kılıyordum,lohusalıktan beri bırakmıştım yeniden başladım :)) Zaten herkez bana sen maneviyatı çok güçlü insansın nasıl bu kadar güçsüz olabiliyorsun diyorlar.Ama ben güçsüzüm işte çok hassasım bide evhamlıyım bir aralar takmamayı öğrenmiştim ama yine saldım kendimi,herkezin bi sıkıntısı var doğru,benimde herşeyim çok iyi bin şükür,ufak tefek sağlık sorunlarım var,ufak tefek diyorum ama kendimi inandıramıyorum hep kötüyü düşünüyorum.Şu an ellerim karıncalanıyor ,arada ince ince sızlıyor içim daralıveriyor,kendimi ikna edemiyorum ya kötüyse ya geçmessse yada geçse bile en ufak sıkıntıda ben hep depresyonamı gireceğim o zaman bebeğim ne olacak eşim beni istemez diyorum..Bayram geçsinde psikoloğa ve romatoloğa gideceğim.Sizlerle gelişmeleri paylaşacağım.Bugün daha iyiyim.Bebeğimin ilk kez gaz sıkıntısı var,ilk kez bu derece rahatsız yavrum..Herşey düzelecek..Allah var kaile yok :)) Sıktım sizide...VEEEEE

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

duygu benim bebeğimde elini ağzına sokuyor sürekli eldiven olsun olmasın hiç farketmiyor bize doktorumuz rahat bırakın istediği gibi emsin dedi bebekler haz alırmış o şekilde yani elini emmesi aç olduğunun kanıtı değilmiş.buarada bazı bbeekler gerceketen erken diş cıkartabiliyor benim arkadasımın 4 aylıken cıkmıstı.

Hayırlı bayramlar kızlar..çoğumuz ilk kez bi bayramı ANNE olarak geçiriyoruz...)) nice sağlıklı bayramlara inşallahh

iyi akşamlar kızlar..
hepinizin bayramını kutluyorum.bebişlerin yanaklarından öpüyorum.sizleri de öpüyorum tabii.
benim bayram çok eğlenceli geçiyor.çamlıcada oturan kayınvalidemlere geçtik.dün eşimle sinemaya gittik.oğluşumu kayınvalideme bıraktık.hihoyyyt:dance:AROG a gittik.aama tavsiye etmem kızlar.öle komik gelmedi bana.ben cem yılmazı severim.ama stand up larını..buğün de carrefour a gittik bebişimizle birlikte.maşallah oğluşuma alışveriş merkezlerini çook seviyor.ya uyuyor yada etrafa bakıyor.alıştı artık bizimle löy löy gezmelere...yarında oğluşumla el öpmelerine gitecez.inş. sizlerin de bayramları iyi geçiyordur...hepinize iyi bayramlar..

canım benım senı gordugume cok sevındım , bakın dım kımse yok buarada bende senın ve herkesın bayramını kutluyorum. ya ege sanırım hafıf usuttu:çok üzgünüm: burnu tıkanıyor ve balgam yapıyor nefes almakta zorlanıyor onerebılecegın bısey varmı???? havlu ıslatıp kalerıfere koy dıye yazıyordu onu yaptım sence baska bısey yapılabılırmı bırde burnuna okyanus suyu spreyı sıktık:çok üzgünüm:

Canlarım çook daha iyiyim haber vermek istedim,galiba diğer depresyonum gibi olmayacak.Ağrılarımda çok daha azaldı zaten kontrole gidicem.Şimdilik daha iyiyim yarına Allah Kerim.Öptüm sizleri.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…