- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.021
canım benım senı gordugume cok sevındım , bakın dım kımse yok buarada bende senın ve herkesın bayramını kutluyorum. ya ege sanırım hafıf usuttu:çok üzgünüm: burnu tıkanıyor ve balgam yapıyor nefes almakta zorlanıyor onerebılecegın bısey varmı???? havlu ıslatıp kalerıfere koy dıye yazıyordu onu yaptım sence baska bısey yapılabılırmı bırde burnuna okyanus suyu spreyı sıktık:çok üzgünüm:
cansuuuu yevrum h.g.nasılsınızzzzzzzz??boracığım nasılll napıyo alıştı mı bursaya??ben de eski topiğe baktım ayyy ne güzel yazışmşız yaaa eski günleri hatırladım daha bebişler 17 haftalıkken falan ..o kadar duygulandım ki ama o zaman olan arkadaşların bazıları şimdi yok galiba..
eee kızlar naberr?ayten sn cumartesileri de iştesin galiba hee??
emelcim geçmiş olsun daha iyi olduğuna sevindim bırakma kendini canım sen neler atlattın bu da geçer inşallah
bu arada mert nasıl, onur bu akşam çok zor uyudu hep ağladı zar zor uyuttum çok şükür pnömokoktan sonra huyu çok değişti bebişimin
ben uzuuuuuuuuuuuun bi süredir giremiyodum internete çünkü benim bebişim biraz huzursuzdu zorlandık bayağı bugüne gelene kadar . ben zaten hiç emziremedim sütüm gelmedi ne yaptıysam olmadı yani mama verdim en baştan beri ama emziren annelere müthiş imrendim kendimde bi eksiklik duymadım diyemem ama tek tesellim bebek isteyipte sahip olamayanları düşündüm oğlum sağlıklı olsunda mama yesin dedim.tabi baştan beri mama yiyince bağışıklık sistemi zayıf oluyo 15 gündür ishali vardı doktorlar tahliller derken dün akaşamda yine ağız dolusu kusmaya başladı aldık bursaya özel hastaneye götürdük yatış verdi doktor minicik koluna serum taktılar geceyi hastanede geçrdik tahlileri normal çıktı tüm tetkikler normal dediler taburcu olduk tabi bayram günü 500 ytl masraf oğlum iyi olsunda gerisi boş gerçi şimdi kusmasın diye gözünün içine bakıyorum .kilosuda 5700 2 ay iki haftalık normal mi sizce bebeğim 3850 doğmuştu karnımdayken daha iyi bakıyodum diyorum kendime
neyse biraz dertleşmek istedim sizinle
tüm taze anneler bayramınız mübaerek olsun. mutlu olun inşallah
Aynen pnömokok benimkinide çok etkiledi..huy değiştirdi benimki..ben bu kadar aşıdan etkileneceğini ummazdım...
ben uzuuuuuuuuuuuun bi süredir giremiyodum internete çünkü benim bebişim biraz huzursuzdu zorlandık bayağı bugüne gelene kadar . ben zaten hiç emziremedim sütüm gelmedi ne yaptıysam olmadı yani mama verdim en baştan beri ama emziren annelere müthiş imrendim kendimde bi eksiklik duymadım diyemem ama tek tesellim bebek isteyipte sahip olamayanları düşündüm oğlum sağlıklı olsunda mama yesin dedim.tabi baştan beri mama yiyince bağışıklık sistemi zayıf oluyo 15 gündür ishali vardı doktorlar tahliller derken dün akaşamda yine ağız dolusu kusmaya başladı aldık bursaya özel hastaneye götürdük yatış verdi doktor minicik koluna serum taktılar geceyi hastanede geçrdik tahlileri normal çıktı tüm tetkikler normal dediler taburcu olduk tabi bayram günü 500 ytl masraf oğlum iyi olsunda gerisi boş gerçi şimdi kusmasın diye gözünün içine bakıyorum .kilosuda 5700 2 ay iki haftalık normal mi sizce bebeğim 3850 doğmuştu karnımdayken daha iyi bakıyodum diyorum kendime
neyse biraz dertleşmek istedim sizinle
tüm taze anneler bayramınız mübaerek olsun. mutlu olun inşallah
aşkolsun betülcüm ben yanıtladım ama yanlıs yanıtladım sorunu yemek tarifi istiyorsun sandım meğer sen mekan arıyormussun ben yanlıs algıladım ksr bakma!
betülcüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.bebeğinle ve eşinle nice güzel yıllara
kız şu resmi kaldır nazar olcak güzel egemize.masallah masallah 40 bin kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?