Doğum yapmış olan anneler buraya....

emelcim geçmiş olsun daha iyi olduğuna sevindim bırakma kendini canım sen neler atlattın bu da geçer inşallah
bu arada mert nasıl, onur bu akşam çok zor uyudu hep ağladı zar zor uyuttum çok şükür pnömokoktan sonra huyu çok değişti bebişimin

merhabalar.. herkes güzel bir bayram geçiriyordur umarım..
bebişlerimizle ailemizle nice nice bayramlar görürüz inşAllah..
herkese sevgiler, mutlu bayramlar a.s.

emelcim canım çook sevindim.seni çook iyi anladığımdan anlatamam.demiştim sana diğerlerini atlattın bunu da atlatırsın allahın izniyle.canım dr. bana demişti ki annenin stresi bebekte gaz yaparmış.senin mertçik te ondan gazlanmıştır.sen sakin olursan o da sakin olur canım.öpüyorum ikinizi de....
herkese iyi bayramlar dilerimm.

canım dün az girdim çıktım.görmemişim seni kusura bakama.biz buhar makinesi aldık onun faydasını gördük.senin için de en güzel yöntem kaloriferin üstüne ıslak havlu ve burun spreyi en iyi yöntem.düzenli uygula canım.ama havlu kuruyunca yinele.o da nemlensinçhava kurudukçe bebişlerimizin boğazları da kuruyor ve enfeksiyonlara zemin hazırlıyor.
kayınvalidelerimin evin de elekrik ocağı yandıkça bebişimde aynı sorun oluyor malesef.ben de burun spreyi kullanıyorum.burnu tısıl tısıl ediyor.

Günaydınlarrrr Herkesin bayramı kutlu olsun
kızlar izine ayrıldığım günden itibaren kadınlar kulübüne ilk kez giriryorum herkesi çok özledim herkes bebeklerini güle güle büyütsün onlar bizim herşeyimiz herkesi öptm

canummmm Bora bey ilk geldiğimzde evi ve annemleri yabancı bildi.. Bir saat kadar boynumda sarılı durdu..Sonra alıştı.. şimdi ne kadar çok yabancı olsa da gülüyor hepsine...
Bende çok iyi dinlendim.. Annemle babam gece yanlarına aldılar bizde deliksiz uyuyoruz..
Bol bol da dışarıya çıkıyoruz... Eşimle başbaşa geziyoruz... Bu bayram bize iyi geldi Şeniz uzun zamandan sonra ilk kez sinemaya gittik.. Baş başa yemeklere gittik..

Senin Bal kızın Naz ım nasıl??? Öp onu benim için...

Son düzenleme:
ben uzuuuuuuuuuuuun bi süredir giremiyodum internete çünkü benim bebişim biraz huzursuzdu zorlandık bayağı bugüne gelene kadar . ben zaten hiç emziremedim sütüm gelmedi ne yaptıysam olmadı yani mama verdim en baştan beri ama emziren annelere müthiş imrendim kendimde bi eksiklik duymadım diyemem ama tek tesellim bebek isteyipte sahip olamayanları düşündüm oğlum sağlıklı olsunda mama yesin dedim.tabi baştan beri mama yiyince bağışıklık sistemi zayıf oluyo 15 gündür ishali vardı doktorlar tahliller derken dün akaşamda yine ağız dolusu kusmaya başladı aldık bursaya özel hastaneye götürdük yatış verdi doktor minicik koluna serum taktılar geceyi hastanede geçrdik tahlileri normal çıktı tüm tetkikler normal dediler taburcu olduk tabi bayram günü 500 ytl masraf oğlum iyi olsunda gerisi boş gerçi şimdi kusmasın diye gözünün içine bakıyorum .kilosuda 5700 2 ay iki haftalık normal mi sizce bebeğim 3850 doğmuştu karnımdayken daha iyi bakıyodum diyorum kendime
neyse biraz dertleşmek istedim sizinle
tüm taze anneler bayramınız mübaerek olsun. mutlu olun inşallah

Aynen pnömokok benimkinide çok etkiledi..huy değiştirdi benimki..ben bu kadar aşıdan etkileneceğini ummazdım...

Canım yaa çok geçmiş olsun, mamayla büyüyen bir çok çocuk var kendini eksik hissetme kilosuda gayet iyiymiş.Canını sıkma oldu mu?

Aynen pnömokok benimkinide çok etkiledi..huy değiştirdi benimki..ben bu kadar aşıdan etkileneceğini ummazdım...

Canım benim bebiş haftaya salı olucak pnomokök aşısını..benimde aynı gün tetanoz aşım var.ikinci kez. bebek etkilendi derken nasıl bi değişim oldu..huysuzlandımı? benimki zaten kucak delisi,huysuz,durmadan ağlıyo hep kucak istiyo..daha mı beter olcak yeni (

çok geçmş olsun Nurdan tahlilleriniz normal çıkmış çok şükür.. anne sütü evet önemli ama mama yiyor diye de; sağlıksız olacak demek değil ki .. yeter ki bütün bebişler sağlıklı mutlu olsunlar.sütün yoksa da bu senin suçun ayıbın değil canım Allah oğlunla huzurlu mutlu günler versin...
a.s.

Arkadaşlar herkese iyi bayramlar.bebişlere sağlıklı günler diliyorum.nurdancım bebişine çok geçmiş olsun.kilosu da normal bence.zaten ayda 800 gr almışsa iyidir üzme kendini bence.bu arada sen ordulu musun canım merak ettim.

Herkesin bayramı mübarek olsunn..a.s.a.s.
Umarım bebişlerimizle daha nice niceeeeeee bayramlara inşallahh

Bizimkisi alışık olmadığı için üşüttü, bütün gün kustu:1no2: sizlerde dikkat edinn
Görüşmek üzere:1hug:

Arkadaslar hepınızın Kurban Bayramını Kutluyorum Hayırlara vesıle olmasını dılıyorum..

Bu aşı konusunda haklı olabılırmısınız yanı ınanınkı benımkı de asıdan berı huyu degıstı hele nazarda var sanırım vallahı 3 gundur mısafırlık tı derken yoruldum evde oldugundan cok cok daha fazla yoruldum bugunde boyleydı az once geldık eve.. sımdı de ayagımda uyutmaya calısıyorum.. bır yere cıkınca dırek duzenı bozuluyor cocugun ne uykusu ne emmesı kalıyor hepsı corba gıbı bırbırne gırıyor.. huysuzluk sureklı uykusu gozunden akıyor uyumuyor aglıyor yoruldum gercekten o da yoruldu farkındaym.. Ama asıdan sonra gercekten barız bır degısme var bu kadar farkedermı gercekten dogru olabılır mı ?

aşkolsun betülcüm ben yanıtladım ama yanlıs yanıtladım sorunu yemek tarifi istiyorsun sandım meğer sen mekan arıyormussun ben yanlıs algıladım ksr bakma!

Önemlı degıl canım bende anlamadım dedım sut ıcın sarap fılan ne alaka ama araya kaynadı yazamadım pek musaıt degıldım.. kaydirigubbakcemile3
yınede tesekkur ederım canım ne kusuru.. :1hug:

betülcüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.bebeğinle ve eşinle nice güzel yıllara

Tesekkur ederım canım hepımız ıcın esımızle aılemızle mutlu ve uzun yıllar ınsallah.. a.s.

kız şu resmi kaldır nazar olcak güzel egemize.masallah masallah 40 bin kere

sagol canımcım:)ama hepımızın meleklerı o kadar guzelkı burdan kımsenın nazarı degmez yerimsenibenallah hepımızın meleklerını nazardan kem gozden korusun ınsallah

kızlar hepinizin kurban bayramını kutluyorum.Minikleri de öpüyorum.
Arkadaşlar bir sorunum var kızın hem biberon alıyordu günde iki defa 60 cc ama şimdi almıyor biberonu.ne yapsam almıyor diliyle itiyor , çiğniyor almıyor da almıyor.acaba benim sütümle doyuyor mu yoksa biberonu mu bıraktı aç kalsa alır mı ki?
Bide zayıfladı gibi geliyor bana acaba annelik psikolojisiyle mi böyle düşünüyorum hani biberonu almıyor ya. Napacam ya ben?fisfisfisfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…