Doğum yapmış olan anneler buraya....

Aynen pnömokok benimkinide çok etkiledi..huy değiştirdi benimki..ben bu kadar aşıdan etkileneceğini ummazdım...
Seda ve Betül ve diğer kızlar...pnömökoku özelde mi yaptırdınız benim gibi kazık yediniz yoksam sağlık ocağında mı???CADIARZUAslında ben pnömökokun devlet aşısı kapsamına girdiğini burdan duymuştum size link gönderen de bendim ama beni yanıltan sağlık ocağındaki kendi işinden habersiz hemşireydi.sırf onu sormaya sağ.oc. gittim ve yok öyle bişey bize haber gelmedi 2 yaş üstü çocuklara olacak olursa da dedi.Ben de bunun üzerine gidip prenevar+rotavirüs 250 ytl bayıldım.Çok üzgünüm çoook

İyi dileklerin için sağol canım bebeğinin gelişimide gayet normal.ben doğduğundan beri sadece anne sütü veriyorum 2 aylıkken aynen 5700 dü.
şimdi 3 aylık olmuş ve 6400 olmuş doktor normal dedi ama bana az gibi geldi,mamaya başlasak mı dedim sakın iyi kilosu dedi.Yani gayet tombikmiş senin kuzu da merak etme.

Pnömökoktan sonra Ayça da 2 gece üst üste ateşlendi korkuttu bizi,mızmızlandı falan ama yok be huy değiştirme falan olmaz canııım,daha neler.

canım biz de iyiyiz şükür ama şu bayram olayını sevmedi Naz ..her gittiğimiz yerde mahvetti bizi ağlaya ağlaya ,yapmadığı huysuzluk kalmadı..düzen değişiyor diye sinir oluyor istiyor ki herşey saati saatine olsun çok yoruldum valla bişey anlamadım ben bayramdan falan..
boraya maşallah çok yakışmış kravat yiyesim geldi onu resmindenŞeniz
inşallah büyüyünce de böyle kravatlı bir işadamı olur

arkadaslar hepınızın kurban bayramını kutluyorum
nıce huzurlu mutlu bayramlara,bebişlerimizle beraber inşallah...

sagol canımcım:)ama hepımızın meleklerı o kadar guzelkı burdan kımsenın nazarı degmez yerimsenibenallah hepımızın meleklerını nazardan kem gozden korusun ınsallah

hakikaten bende artık korkularımdan kurtulmaya çalışıyorum..öyle olsa nicegüzel bebek reklamlarda,panolarda..olsa onlara olurdu..ama her dışardayken ayetelkürsiyi okuyorum..allah korusun..bizimkıde ıkıncı gunu annemlerden carrefoure a gıdelım dedık burnumdan getırdılaelaelaelaelaeo ne huysuzluk ..korkuyorum bişimi oldu bi sıkıntısımı var diye ama evde normale dönünce rahatladım dedim haram bize gezmekbenneyaptımki..napalım..yavrularımızla sağlıkla nice bayramlar görelimişallah..buarada benımkı üç aylık olcak hala 5600 civarıyız..bakalım pnomokok için dr a gidicez haftaya bişi dicekmi..ooyoy..6 ayı bi geçsek hayırlısıyla baya bi meydana çıkmış olucaklar..ozaman gezmelerede daha rahat çıkarız sanıyorum:Saruboceq:hakıkaten çok bunaldım...bi dükkana girdiğimdene alcağımı şaşırıyorum..evin düzenıyleoynamaktan gına geldikafamçokkarıştıbuarada kılolar hala sabıt..sütüm azalıyo diye bıraktım az yemeyi baya bi yiyorum cokacimcoook..napalım..duygunun dediği gibi 9 ayda alınan 9 ayda gidermiş deyıp geçiyorum..benim küçük ismet evde arabayla gezerek azönce uyudu ama takriben 40 dkkaya kalkar..korkarım hıperaktıf gibi bişiyiz..eller ayaklar hiç durmuyohihoyyytbi kendimegelsem artık..bi güzel hissetsem..bi kuaför..bi alışveriş...hala adet olmadım..bakalım..sevgilera.s.

ay kızlar,bu bayram bana nasıl zor geçti bi bilseniz.gerçi bi benim ki değilmiş gördüğüm kadarıyla.ya ben kızımı hiç bu kadar huysuz görmemiştim.sadece 1.gün bikaç yere gidebildim.sonra eve kapandık. gittiğimiz her yerde hiç durmadan çığlık atarak ağladı.hiç kimsenin kucağına gitmedi.şimdiden yabancılamayı öğrenmiş.kim sevmeye kalktıysa dudağını büze büze ağladı.geceleri güzel güzel uyuyan çocuk bütün gece ağladı hiç uyumadan.zehir oldu bayram valla.sizlerin nasıl geçti

ay benim oğlum tam kucakçı... kucakta dursunda kimin kucağı olduğu hiç farketmez.. kaydirigubbakcemile3o yüzden bayramım çok rahat geçti... biri aildı biri indirdi kucağına.. ben sadece emzirdim...

selam lar kızlarr bebişleriniz ve sizler nasılsınız umarım iyi bir bayram geçirmişsinizdir hepinizz benim sütüm iyice gitti kızlarr ne yapıcam bilmiyorum kızda emmek istemiyor emzirmek için kucağıma her aldığımda çığlıklar atıyor feci ağlayıp katılıyor ağlamaktan biberona alıştı iyice ben kafayı yemek üzereyim

iyi akşamlar canlarım nasılsınız... bende annemlere geldim bi size bakayım dedim.
bu arada hicran canım yaa daha erken değilmii ayy gözüm korktu bende bazen biberonla veriyom sütümü şimdi benim kızda bırakırsa emmeyii umarrım bırakmaz yaa..
ee daha daha ne var ne yok..

Herkese iyi bayramlar bebeklerimizle 2. bayramımız kutlu OLSUN...

PC bozuktu giremedim 1 kaçgündür birde yağızım hasta ben hasta nezle soğukalgınlığı yatıyoruz ana oğul herkeslerin bayramları şeker tadında geçmiştir umarım hepinizi oğlumla kocaman öpüyoruz

papatyam :
benim çalışan bir arkadaşım bebeğini emziremiyor asla memeyi almıyor oda mecbur sağıyor ama geceleri uykusunda emizrebiliormuş sende öyle dene bakalım belkide öyle yapıyosun bilmiyorum ama hemen düzene girersiniz inşaalh

aman canım sakın biberonla verme sütünü mecbur kalmadıkça kaşıkla ver gerekirse devamlıda emzir emzik yerine ver gerekirse benim kız emzik olarak kullanırdı ilk dönemler şikayet ederdim aaaaaaaaahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh sütüm olsada emzik niyetine kucağımda olsa hep gene ayol 3 marka göğüs ucu aldım biberona benzetip içer diye kar etmedi sütte yok zaten emmedikçede iyice kesiliyor sütüm bugün sabah erken saatlerde 2 defa 5 dk emdi bide akşam üstü saat 6 da sütümü sağdım 80 cc çıktı dün ayran meyve suyu kavurma su ne varsa tıkınıyorum patlicam nerdeyse ama yok yok yokk bunada şükür dicem yani önceki gün tüm gün emmedi annemlerdeydim pompayı evde unutmuşum arkadaşım 1 yaşında oğlu var çocuğuna hiç kullanmamış getirdi hemen evden sağdım 50 cc çıktı düşün tümgün emmeişken bu kadar ççıktı sütt

gece zombi oldum nerdeyse uyusunda emzireyim diye alıyor emmiyor ama uyanıyor hemen süt az gelince sanırım anlıyor basıyor yaygarayı gecenin köründe ama ben yılmıyorum o uyuyunca yine alıyorum emzirmeye :roflol:

Selam kızlar...Bayram bayram dedik bayramda geçti...Geçen düşündümde,hamileyken bebeklerimizin karnımızdaki hareketlerini konuşuyorduk şimdi agularını konuşuyoruz.Okula başladıkları zamanda konuşurmuyuz acaba?Düşünsenize resimlerini koyarız hepsi kocaman olmuşlar..Aynı sene okula başlayacaklar,çok güzel birşey bu.

İyi akşamlarrr

Biz bugün ancak mevlütümüzü yaptık... Baya bir yorulduk.
.Kuaföre gittim burda saçlarımı boyattım.Değişiklik bana da iyi geldi..

Sabah da hastanedeydik.Eşim ve ben kusma ve ishalle hast. zor yetiştik..Eşime serum takıldı.. Aman diyim arkadaşlar sizde kendinize çok dikkat edin.. Ben daha dayanıklı çıktım.Bir gece de atlattım... Bora hasta olmasın derken biz kendimizi hasta ettik.. Allahtan annemlerdeydik de Bora ile onlar ilgilendiler... yoksa ne yapardık gece çocuğa nasıl bakardık bilmiyorum...
Cumartesi de yine istanbul a dönüyoruz... Bu tatil bize çok iyi geldi.. Ama evde bora ile yanlız kalınca alışıncaya kadar biraz yorulacağım...

Allah hepimize ve Bebişlerimize sağlık versin...

geçmiş olsun canım acil şifalara.s.

betül evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bir yastıkta nice yıllarakaydirigubbakcemile2

HERKESİN GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLUYORUM ALLAH KUZUCUKLARIMIZLA DAHA NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMEMİZİ NASİP EYLER İNAŞLLAAAHHHHH:Saruboceq:

EMELCİM CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN DEPRESYONDA ZOR BİR HASTALIK AMA BEN MEMELĞİNLE BERABER BU HASTALIĞI YENECEĞİNE İNANIYORUM BAK ŞİMDİDEN KENDİNİ İYİ HİSSEDİYOSUN UMARIM TEZ ZAMANDAAA ÇOK ÇOK DAHA İYİ HİSSEDERSİN KENDİNİ.:içelim:

DUYGUCUM DEDİĞİN GİBİ MELEKLERİMİZİN HEPSİ DATLUUUUU, HİÇ BİRİMİZİN NAZARI DEĞMEZ ÇÜNKÜ BURASI CENNET GİBİ BİR YER DİMİİİİİİİİİİİİİİİ

MOMY CİM SENİN KIZ VARYAAA ÇOK CAN YAKACAK GİBİ KIRK BİN KERE MAŞŞLAAHHHHHHHHH......

BETÜLCÜM DAHA NİCE MUTLU YILLAR GEÇİRMENİZİİİİ DİLERİM KUZUZCUĞUNUZLAAAAAAAAa.s.

SERENCİM BEBEİŞİN İÇİN BENCE C VİTAMİNİ İÇEREN ŞEYLER YE BOL BOL ADA ÇAYI IHLAMUR FALAN İÇ SÜTÜNDEN FAYDASI OLURRR, BEN BURNU TIKANDIĞI ZAMANLAR EGE YE BURUN SPRAYİ SIKIYORDUM, ARDINDAN BURUN ASPIRATÖRÜ İLE ÇEKİYORDUM NEFES ALMASI RAHATLIYORDU.:ecrin_bebek:

VİTAMALT İÇ HİCRAN BİRDE SÜT ARTRAN ÇAYDAN İÇ, ASLA YILMA SAKIN EMZİRMEKTEN BEBİŞ EMDİKÇE GELİR SÜTÜN, BİRDE ÇOK SU İÇ UMARIM DÜZELİRRR CANIMa.s.

Son düzenleme:

ALLAH KABUL ETSİN MEVLÜDÜNÜZÜ CANIM, ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN HAVALAR BAŞLADI, BENDE ANNEMLER GİDİNCE 1 HAFTA BOYUNCA AĞLAMIŞTIM ÇOK ZORRRR GELDİ ÇOKKKKKKKK AMA ŞUBAT TATİLİNDE GELECEKLER İNAŞŞALLAHHHHHHH UMARIM SENDE TEZ ZAMNADA KAVUŞURUSUNNNNNN:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…