- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.041
Seda ve Betül ve diğer kızlar...pnömökoku özelde mi yaptırdınız benim gibi kazık yediniz yoksam sağlık ocağında mı???CADIARZUAslında ben pnömökokun devlet aşısı kapsamına girdiğini burdan duymuştum size link gönderen de bendim ama beni yanıltan sağlık ocağındaki kendi işinden habersiz hemşireydi.sırf onu sormaya sağ.oc. gittim ve yok öyle bişey bize haber gelmedi 2 yaş üstü çocuklara olacak olursa da dedi.Ben de bunun üzerine gidip prenevar+rotavirüs 250 ytl bayıldım.Aynen pnömokok benimkinide çok etkiledi..huy değiştirdi benimki..ben bu kadar aşıdan etkileneceğini ummazdım...
İyi dileklerin için sağol canım bebeğinin gelişimide gayet normal.ben doğduğundan beri sadece anne sütü veriyorum 2 aylıkken aynen 5700 dü.ben uzuuuuuuuuuuuun bi süredir giremiyodum internete çünkü benim bebişim biraz huzursuzdu zorlandık bayağı bugüne gelene kadar . ben zaten hiç emziremedim sütüm gelmedi ne yaptıysam olmadı yani mama verdim en baştan beri ama emziren annelere müthiş imrendim kendimde bi eksiklik duymadım diyemem ama tek tesellim bebek isteyipte sahip olamayanları düşündüm oğlum sağlıklı olsunda mama yesin dedim.tabi baştan beri mama yiyince bağışıklık sistemi zayıf oluyo 15 gündür ishali vardı doktorlar tahliller derken dün akaşamda yine ağız dolusu kusmaya başladı aldık bursaya özel hastaneye götürdük yatış verdi doktor minicik koluna serum taktılar geceyi hastanede geçrdik tahlileri normal çıktı tüm tetkikler normal dediler taburcu olduk tabi bayram günü 500 ytl masraf oğlum iyi olsunda gerisi boş gerçi şimdi kusmasın diye gözünün içine bakıyorum .kilosuda 5700 2 ay iki haftalık normal mi sizce bebeğim 3850 doğmuştu karnımdayken daha iyi bakıyodum diyorum kendime
neyse biraz dertleşmek istedim sizinle
tüm taze anneler bayramınız mübaerek olsun. mutlu olun inşallah
Pnömökoktan sonra Ayça da 2 gece üst üste ateşlendi korkuttu bizi,mızmızlandı falan ama yok be huy değiştirme falan olmaz canııım,daha neler.Arkadaslar hepınızın Kurban Bayramını Kutluyorum Hayırlara vesıle olmasını dılıyorum..
Bu aşı konusunda haklı olabılırmısınız yanı ınanınkı benımkı de asıdan berı huyu degıstı hele nazarda var sanırım vallahı 3 gundur mısafırlık tı derken yoruldum evde oldugundan cok cok daha fazla yoruldum bugunde boyleydı az once geldık eve.. sımdı de ayagımda uyutmaya calısıyorum.. bır yere cıkınca dırek duzenı bozuluyor cocugun ne uykusu ne emmesı kalıyor hepsı corba gıbı bırbırne gırıyor.. huysuzluk sureklı uykusu gozunden akıyor uyumuyor aglıyor yoruldum gercekten o da yoruldu farkındaym.. Ama asıdan sonra gercekten barız bır degısme var bu kadar farkedermı gercekten dogru olabılır mı ?
canummmm Bora bey ilk geldiğimzde evi ve annemleri yabancı bildi.. Bir saat kadar boynumda sarılı durdu..Sonra alıştı.. şimdi ne kadar çok yabancı olsa da gülüyor hepsine...
Bende çok iyi dinlendim.. Annemle babam gece yanlarına aldılar bizde deliksiz uyuyoruz..
Bol bol da dışarıya çıkıyoruz... Eşimle başbaşa geziyoruz... Bu bayram bize iyi geldi Şeniz uzun zamandan sonra ilk kez sinemaya gittik.. Baş başa yemeklere gittik..
Senin Bal kızın Naz ım nasıl??? Öp onu benim için...
sagol canımcım:)ama hepımızın meleklerı o kadar guzelkı burdan kımsenın nazarı degmez yerimsenibenallah hepımızın meleklerını nazardan kem gozden korusun ınsallah
iyi akşamlar canlarım nasılsınız... bende annemlere geldim bi size bakayım dedim.
bu arada hicran canım yaa daha erken değilmii ayy gözüm korktu bende bazen biberonla veriyom sütümü şimdi benim kızda bırakırsa emmeyiiumarrım bırakmaz yaa..
ee daha daha ne var ne yok..
Herkese iyi bayramlar bebeklerimizle 2. bayramımız kutlu OLSUN...
PC bozuktu giremedim 1 kaçgündür birde yağızım hasta ben hasta nezle soğukalgınlığı yatıyoruz ana oğul herkeslerin bayramları şeker tadında geçmiştir umarım hepinizi oğlumla kocaman öpüyoruz
papatyam :
benim çalışan bir arkadaşım bebeğini emziremiyor asla memeyi almıyor oda mecbur sağıyor ama geceleri uykusunda emizrebiliormuş sende öyle dene bakalım belkide öyle yapıyosun bilmiyorum ama hemen düzene girersiniz inşaalh
emelcim nasılsın iyimisin?öptüm seni ve mertimi..
İyi akşamlarrr
Biz bugün ancak mevlütümüzü yaptık... Baya bir yorulduk.
.Kuaföre gittim burda saçlarımı boyattım.Değişiklik bana da iyi geldi..
Sabah da hastanedeydik.Eşim ve ben kusma ve ishalle hast. zor yetiştik..Eşime serum takıldı.. Aman diyim arkadaşlar sizde kendinize çok dikkat edin.. Ben daha dayanıklı çıktım.Bir gece de atlattım... Bora hasta olmasın derken biz kendimizi hasta ettik.. Allahtan annemlerdeydik de Bora ile onlar ilgilendiler... yoksa ne yapardık gece çocuğa nasıl bakardık bilmiyorum...
Cumartesi de yine istanbul a dönüyoruz... Bu tatil bize çok iyi geldi.. Ama evde bora ile yanlız kalınca alışıncaya kadar biraz yorulacağım...
Allah hepimize ve Bebişlerimize sağlık versin...
selam lar kızlarr bebişleriniz ve sizler nasılsınız umarım iyi bir bayram geçirmişsinizdir hepinizz benim sütüm iyice gitti kızlarr ne yapıcam bilmiyorum kızda emmek istemiyor emzirmek için kucağıma her aldığımda çığlıklar atıyor feci ağlayıp katılıyor ağlamaktan biberona alıştı iyice ben kafayı yemek üzereyim
İyi akşamlarrr
Biz bugün ancak mevlütümüzü yaptık... Baya bir yorulduk.
.Kuaföre gittim burda saçlarımı boyattım.Değişiklik bana da iyi geldi..
Sabah da hastanedeydik.Eşim ve ben kusma ve ishalle hast. zor yetiştik..Eşime serum takıldı.. Aman diyim arkadaşlar sizde kendinize çok dikkat edin.. Ben daha dayanıklı çıktım.Bir gece de atlattım... Bora hasta olmasın derken biz kendimizi hasta ettik.. Allahtan annemlerdeydik de Bora ile onlar ilgilendiler... yoksa ne yapardık gece çocuğa nasıl bakardık bilmiyorum...
Cumartesi de yine istanbul a dönüyoruz... Bu tatil bize çok iyi geldi.. Ama evde bora ile yanlız kalınca alışıncaya kadar biraz yorulacağım...
Allah hepimize ve Bebişlerimize sağlık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?