- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.061
günaydın annelrr.. benim bebeğin sürekli gözleri çapaklanıp sulanıyor. 1 hafta göz damlası kullandım.daha sonra da göz merhemi kullandım.gö masajı da yapıyorum.geçiyor gibi oluyor.yine başlıyor.alış veriş merkezinde gördüğüm bir bayan anne sütü damlat gözüne çok iyi gelyor ben denedim dedi.ben de denedim ama çok etkisini göremedim.
sizin bebişlerdede var mı böyle bir sorun ? dr. götürecem yine ama ilaölar etki etmiyor ki? bilgisi olan varmı ne yapmak gerek?
öpüuyorum hepinizi ve bebeişlerini<zi:1hug:
günaydın annelrr.. benim bebeğin sürekli gözleri çapaklanıp sulanıyor. 1 hafta göz damlası kullandım.daha sonra da göz merhemi kullandım.gö masajı da yapıyorum.geçiyor gibi oluyor.yine başlıyor.alış veriş merkezinde gördüğüm bir bayan anne sütü damlat gözüne çok iyi gelyor ben denedim dedi.ben de denedim ama çok etkisini göremedim.
sizin bebişlerdede var mı böyle bir sorun ? dr. götürecem yine ama ilaölar etki etmiyor ki? bilgisi olan varmı ne yapmak gerek?
aytencim steril bezle steril suyla kastın nedir? özel bir solusyon mu? Eczaneden alınanacak bir şey mi? Yoksa evde kaynatılmış su ve temiz bez mi ?
İyi akşamlarrr
Biz bugün ancak mevlütümüzü yaptık... Baya bir yorulduk.
.Kuaföre gittim burda saçlarımı boyattım.Değişiklik bana da iyi geldi..
Sabah da hastanedeydik.Eşim ve ben kusma ve ishalle hast. zor yetiştik..Eşime serum takıldı.. Aman diyim arkadaşlar sizde kendinize çok dikkat edin.. Ben daha dayanıklı çıktım.Bir gece de atlattım... Bora hasta olmasın derken biz kendimizi hasta ettik.. Allahtan annemlerdeydik de Bora ile onlar ilgilendiler... yoksa ne yapardık gece çocuğa nasıl bakardık bilmiyorum...
Cumartesi de yine istanbul a dönüyoruz... Bu tatil bize çok iyi geldi.. Ama evde bora ile yanlız kalınca alışıncaya kadar biraz yorulacağım...
Allah hepimize ve Bebişlerimize sağlık versin...
VİTAMALT İÇ HİCRAN BİRDE SÜT ARTRAN ÇAYDAN İÇ, ASLA YILMA SAKIN EMZİRMEKTEN BEBİŞ EMDİKÇE GELİR SÜTÜN, BİRDE ÇOK SU İÇ UMARIM DÜZELİRRR CANIMa.s.
ayten şimdi göbeği düşünme sen..emzirmeyi kesince bakarsın bir çaresine...yemeye devammmmm...........)))laelaelaelaelae
emelcim annemlerde kafasını üşüttüğü için oluyor diyorlar.ama dr.um göz yaşı kanlları tıkalı dedi.sinir oluyorum habire bebişin gözlerini siliyorum.ama yine oluyor.senin mert beyin nasıl? iyidir umarım .tabii en başta sen iyisindir.yoksa bebişe kim bakıcak?
öptüm canım ikinizide ....
Herkese iyi bayramlar bebeklerimizle 2. bayramımız kutlu OLSUN...
PC bozuktu giremedim 1 kaçgündür birde yağızım hasta ben hasta nezle soğukalgınlığı yatıyoruz ana oğul herkeslerin bayramları şeker tadında geçmiştir umarım hepinizi oğlumla kocaman öpüyoruz
gecmıs olsun canım bıran once ıyılesırsınız ınsallah
[
B]papatyam :
benim çalışan bir arkadaşım bebeğini emziremiyor asla memeyi almıyor oda mecbur sağıyor ama geceleri uykusunda emizrebiliormuş sende öyle dene bakalım belkide öyle yapıyosun bilmiyorum ama hemen düzene girersiniz inşaalh[/B]
İyi akşamlarrr
Biz bugün ancak mevlütümüzü yaptık... Baya bir yorulduk.
.Kuaföre gittim burda saçlarımı boyattım.Değişiklik bana da iyi geldi..
Sabah da hastanedeydik.Eşim ve ben kusma ve ishalle hast. zor yetiştik..Eşime serum takıldı.. Aman diyim arkadaşlar sizde kendinize çok dikkat edin.. Ben daha dayanıklı çıktım.Bir gece de atlattım... Bora hasta olmasın derken biz kendimizi hasta ettik.. Allahtan annemlerdeydik de Bora ile onlar ilgilendiler... yoksa ne yapardık gece çocuğa nasıl bakardık bilmiyorum...
Cumartesi de yine istanbul a dönüyoruz... Bu tatil bize çok iyi geldi.. Ama evde bora ile yanlız kalınca alışıncaya kadar biraz yorulacağım...
Allah hepimize ve Bebişlerimize sağlık versin...
kızlar yaaaaa benim göbeğim çok kötü yaaa niye inmiyorrrrrrrr yaaaaaaaaa offfffffffff göbeğime baktıkçaaa kendimi kötü hissediyorummm.
unutmadan bırde kızlar bayramın 2.gunu esım boza almıs gelmıs.normalde ben agzıma surmem yalvar yakar bıraz tattım.cok hosuma gıttı neyse ıctım ıkı bardak.kızlar o gece yattım sabah bır kalktım ıkı gogsumde patlıcak gıbı sısmıs:1shok:sasırdım kaldım.nasıl bır acı anlatamam hemen bır gogsumden emzırdım dıger gogsumude sagmaya karar verdım.bende chıcconun manuel pompası var onunla sagdım.sımdı sıkı durun ınanmıcaksınız kac cc sagdıgıma tamı tamına 250 cchemde manuel pompayla demek o medela falan olsa 1 ltreye tamamlıcaktım:roflol::roflol:saka bır yana arkadaslar mutlaka bozayı deneyın derım.calısan arkadaslar ve sut sagmak ısteyen arkadaslar 3 gundur hergun 2 bardak ıcıyorum ınanın cok faydasını gordum deneyın mutlaka.zaten bır arkadasım sutun azalırsa bugdayı kaynat suyunu ıc demıstı.buda bugdaydan yapılıyor demek aynı sey oluyor dıye dusunuyorum
bende kara kara düşünüyorum şubatta işe başlıycam ,tosuna nasıl süt yetiştireceğim diye.şimdiden sağmaya başladım ama anca 90 cc çıkıyor bi gögüsten çok fazla da sağamıyorum gün içinde yetmeyecek denize diye. anca 2 günde bir torba süt yapıp atabiliyorum dolaba.bozadan nefret ederim ama deneyim bari bende hiç olmazsa dediğin gibi çıkarsa bende de baya bi stoklayabilirim .90 çıktığında bile gögüslerim çok şiş oluyor 250 cc benden çıkmaz herhalde :) birde gögüslerimin altı çatlamış hep geçen gün farkettim çok kötü olmuşbu arada üzüm suyu da işe yarıyor bayaa bayramda eşimin ailesinin yanına gittik düzceye kayınvalidem yapmış üzüm suyu katkısız falan o verdi içiyorum hergün .
bende kara kara düşünüyorum şubatta işe başlıycam ,tosuna nasıl süt yetiştireceğim diye.şimdiden sağmaya başladım ama anca 90 cc çıkıyor bi gögüsten çok fazla da sağamıyorum gün içinde yetmeyecek denize diye. anca 2 günde bir torba süt yapıp atabiliyorum dolaba.bozadan nefret ederim ama deneyim bari bende hiç olmazsa dediğin gibi çıkarsa bende de baya bi stoklayabilirim .90 çıktığında bile gögüslerim çok şiş oluyor 250 cc benden çıkmaz herhalde :) birde gögüslerimin altı çatlamış hep geçen gün farkettim çok kötü olmuşbu arada üzüm suyu da işe yarıyor bayaa bayramda eşimin ailesinin yanına gittik düzceye kayınvalidem yapmış üzüm suyu katkısız falan o verdi içiyorum hergün .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?