Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın annelrr.. benim bebeğin sürekli gözleri çapaklanıp sulanıyor. 1 hafta göz damlası kullandım.daha sonra da göz merhemi kullandım.gö masajı da yapıyorum.geçiyor gibi oluyor.yine başlıyor.alış veriş merkezinde gördüğüm bir bayan anne sütü damlat gözüne çok iyi gelyor ben denedim dedi.ben de denedim ama çok etkisini göremedim.
sizin bebişlerdede var mı böyle bir sorun ? dr. götürecem yine ama ilaölar etki etmiyor ki? bilgisi olan varmı ne yapmak gerek?
öpüuyorum hepinizi ve bebeişlerini<zi:1hug:

BENDEDE OLMUŞTU BU SORUN İLK AYINDA DOKTOR GÖZ PINARLARI TIKALI DEMİŞTİ, HERGÜN ÇAPAKLARINI STERİL SUYLA STERİL BEZLE SİLİYORDUM, SONRA GÖZÜNE YAKIN YERE PARMAĞIMI BASTIRIP KALDIRIYORDUM HAFİF HAFİF AMA YANİ KAŞININ BAŞLADIĞI YER VARYA ONUN HEMEN ALTINDAN YAPIYORDUM BENİMKİDE BAYA BİR UĞRAŞTAN SONRA GEÇTİ ÖENMLİ OLAN TEMİZ TUTMAN VEE MASAJI DOĞRU YAPMAN ZATEN MASAJI YAPARKEN FARKEDECEKSİN GÖZÜNDEN YAŞ AKIYOR. UMARIM EN KISA ZAMANDA İYİLEŞRİ KUZUCUMa.s.

aytencim steril bezle steril suyla kastın nedir? özel bir solusyon mu? eczaneden alınanacak bir şey mi? yoksa evde kaynatılmış su ve temiz bez mi ?

Canım bebek üşüdüğü zaman göz çapaklanir derler,bebeğinin gözü çapaklanırsa çayla pansuman yap demişlerdi,ne derece doğru bilmiyorum.

aytencim steril bezle steril suyla kastın nedir? özel bir solusyon mu? Eczaneden alınanacak bir şey mi? Yoksa evde kaynatılmış su ve temiz bez mi ?

eczaneden canım zaten göz için diye yazıyor prespektüsünde steril bezde öyleee göz için eczaneden aldım, temiz tut çok önemli

emelcim annemlerde kafasını üşüttüğü için oluyor diyorlar.ama dr.um göz yaşı kanlları tıkalı dedi.sinir oluyorum habire bebişin gözlerini siliyorum.ama yine oluyor.senin mert beyin nasıl? iyidir umarım .tabii en başta sen iyisindir.yoksa bebişe kim bakıcak?
öptüm canım ikinizide ....

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN canım ALLAH acil şifalar versina.s.

VİTAMALT İÇ HİCRAN BİRDE SÜT ARTRAN ÇAYDAN İÇ, ASLA YILMA SAKIN EMZİRMEKTEN BEBİŞ EMDİKÇE GELİR SÜTÜN, BİRDE ÇOK SU İÇ UMARIM DÜZELİRRR CANIMa.s.

vitamalt aldım zorla da olsa içiyorum mideme dokunuyor ama zorluyorum kendimi humanayı içiyorum zaten suyu bazen 2 lt ancak içebiliyorum ama 3 yapmaya gayter ediyorum bunlarıda yapmasam damla gelmez sütüm herhalde hayırlısı allahtan bakalım nasıl olcak inşallah kesilmez sütüm emzirmeye en azından 6 ay devam edebilsek içim az da olsa rahat olucak ama rabbim yardım eder inşallah

geçmiş olsun benim kızda gözlerini çok ovalıyor az da olsa gözünde çapak oluyor arada dr bana göz alerjisi olabilir gelince bakarız dedi çarşamba kontrol ve aşımız var bakalım ne diyecek ozaman bana ılık su ile mutlaka hergün yüzünü yıkarken gazlı bez ile gözlerini pansuman yapar gibi sil dedi yapıyorum ama bakalım

kızlar yaaaaa benim göbeğim çok kötü yaaa niye inmiyorrrrrrrr yaaaaaaaaa offfffffffff göbeğime baktıkçaaa kendimi kötü hissediyorummm.

CANIM BİRDE 15 GÜN GÖZ DAMLASI GİBİ BİŞEY KULANDIK BÖYLE KOYU KIVAMLI BİR DAMLA, AMA BEN EN ÇOK STREİL TUTMAKLA VE MASAJI DOĞRU YAPMAKLA AŞTIM SORUNU, HATTA DOKTOR KAŞININ BAŞLADIĞI YERDEN TUTUP AŞAĞI DOĞRU MASAJ YAP DEDİ HAFİF HAFİF AMA DEDİ BEN O ŞEKİLDE MASAJLA BİR SONUÇ ELDE EDEMEDİM, SAĞLIK OCAĞINDAKİ EBE POMPALAR GİBİ PARMAĞINI BASTIR KALDIR, BASTIR KALDIR HAFİF HAFİF DEDİ GENE KAŞININ BAŞLADIĞI YERİN HEMEN ALTINA, BEN O ŞEKİLDE GÜNDE 10 KERE FALAN YAPTIM KURTULDUM BENDE ÇOK ÜZÜLÜYORDUM SÜREKLİ ÇAPAK ÇAPAK GÖZYAŞIDA AKIYORDU ÇOK ALLAHA ŞÜKÜR İİ ŞİMDİ.a.s.

Son düzenleme:
herkese gunaydın umarım guzel bır bayram gecırmısınızdır

cansucum gule gule kullan saclarını:)ne guzel moralın yerıne gelmıstır.bende bayramdan once ıkıncı roflemı yaptırdım ınsanın moralı yerıne gelıyor valla:dance:
bu arada cok gecmıs olsun canım ya allah korumus valla.yedıgınız bırseymı dokundu acaba?cabuk atlatmısınız canım cok sevındım.allah bır daha yasatmasın.

kızlar yaaaaa benim göbeğim çok kötü yaaa niye inmiyorrrrrrrr yaaaaaaaaa offfffffffff göbeğime baktıkçaaa kendimi kötü hissediyorummm.

ah aytencım ya o gobek ıskembe gıbı duruyor bırde hıc estetık degıl yumusacık bır derı:çok üzgünüm:ben tek care spora gıdıcem yakınımızda bır spor salonu var cumartesı pazar esım bakıcak egeye 2 saat gıdıcem.umarım faydası olur yoksa bende kendımı kotu hıssetmekten kurtulamıycam

bayramda bızde ılk gun saat 12 den gece 10 kadar bır fııl gezdık.aynen bızımde duzenımız bozuldu kıyamam cocugum tam uyucak bır yere varıyoruz hemen ayyyy uyumasın ya bıraz sevelım aksam uyur bol bolkötükedihüso tam uyucak uyanıyor tabı cocuk sersem gıbı oluyor aksama kadar boyle oldu.emzırme saatlerımız sastı.bazen 2 saatte bazen 4 saatte bır emzırmek zorunda kaldım.yanı anlıcagınız kabus gıbıydı.bayramın 2.ve 3.gunude evde arkadaslarımız vardı yatılı mısafır acayıp yoruldum gezdık tozduk ama yınede evın ısı bana kaldı.ıste boylece bır bayram daha bıttı.tek guzel tarafı oglum bu bayram ıyı harclık topladı.:dance:350 ytl harclıgı oldu oglumun zengun oldu yanı:roflol:bu cumartesı bızde gıdıp onun harclıklarıyla ogluma oyun halısı oyuncak falan alıcaz bakalım.
unutmadan bırde kızlar bayramın 2.gunu esım boza almıs gelmıs.normalde ben agzıma surmem yalvar yakar bıraz tattım.cok hosuma gıttı neyse ıctım ıkı bardak.kızlar o gece yattım sabah bır kalktım ıkı gogsumde patlıcak gıbı sısmıs:1shok:sasırdım kaldım.nasıl bır acı anlatamam hemen bır gogsumden emzırdım dıger gogsumude sagmaya karar verdım.bende chıcconun manuel pompası var onunla sagdım.sımdı sıkı durun ınanmıcaksınız kac cc sagdıgıma tamı tamına 250 cchemde manuel pompayla demek o medela falan olsa 1 ltreye tamamlıcaktım:roflol::roflol:saka bır yana arkadaslar mutlaka bozayı deneyın derım.calısan arkadaslar ve sut sagmak ısteyen arkadaslar 3 gundur hergun 2 bardak ıcıyorum ınanın cok faydasını gordum deneyın mutlaka.zaten bır arkadasım sutun azalırsa bugdayı kaynat suyunu ıc demıstı.buda bugdaydan yapılıyor demek aynı sey oluyor dıye dusunuyorum

DUYGUCUM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA]

MAAŞALLAHHHHHHHH YAAAAAAAAAAAAA ALLAH ALLAH ÖYLEYSE BENDE İÇEYİM BARİ YAAAAAA :içelim::içelim::içelim:

bende kara kara düşünüyorum şubatta işe başlıycam ,tosuna nasıl süt yetiştireceğim diye.şimdiden sağmaya başladım ama anca 90 cc çıkıyor bi gögüsten çok fazla da sağamıyorum gün içinde yetmeyecek denize diye. anca 2 günde bir torba süt yapıp atabiliyorum dolaba.bozadan nefret ederim ama deneyim bari bende hiç olmazsa dediğin gibi çıkarsa bende de baya bi stoklayabilirim .90 çıktığında bile gögüslerim çok şiş oluyor 250 cc benden çıkmaz herhalde :) birde gögüslerimin altı çatlamış hep geçen gün farkettim çok kötü olmuş bu arada üzüm suyu da işe yarıyor bayaa bayramda eşimin ailesinin yanına gittik düzceye kayınvalidem yapmış üzüm suyu katkısız falan o verdi içiyorum hergün .

GÖZDECİM BEN ÇALIŞIYORUM BEN SABAH 7:30 DA MEZİRDİM EN SON SAAT 1300 DA SAĞDIM ANCAK 200 CC ÇIKTI AKŞAMDA 17:00 GİBİ Bİ RDAHA SAĞARIM BEN ONDANDAN DA 120 CC FALAN ÇIKAR TOPLAM 3 BİBERON EDİYOR, AKŞAM 7 DEN SONRA ZATEN EMZİRİYPORUMMM EMZİRİRKEN Kİ ÇIKAN SÜT İLE SAĞDIĞINSÜT BİR OLMUYOR, SABAHA KARŞI BİR KERE DAHA SAĞIYORUM ERTESİ GÜNÜNE 1-2 MAAMA TAKVİYESİ İLE YETİYOR. AMA MESELA BAYRAMDA HİÇ MAMA TAKVİYESİ VERMEDİM ÇÜNKÜ EMZİRİNCE SORUN YOK YETİYOR. AMA AKŞAM 7 DEN SONRAAA SABAHA KADAR EMZİRMESEM KESİN KEİSİLİR, SENDE BUNA DİKKAT ÇALIŞMAYA BAŞLAYINCA GÜNDÜZ SAĞ AKŞAM DAN SABAHA EMZİR. HATTA GECELERİ BEBİŞİN FAZLA UYANMIYOSA BİLE SEN EN AZ 3-4 KERE EMZİR BEN ÖYLE YAPIOM.a.s.

AYRICA SENİNKİNİN AĞZINI BENDE YERİM VEEE DURUŞUNU YERİM TOSALAKKKKKKKKKKKKgamyoncuiremsu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…