- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.081
AYRICA SENİNKİNİN AĞZINI BENDE YERİM VEEE DURUŞUNU YERİM TOSALAKKKKKKKKKKKKgamyoncuiremsu:
kızlar yaaaaa benim göbeğim çok kötü yaaa niye inmiyorrrrrrrr yaaaaaaaaa offfffffffff göbeğime baktıkçaaa kendimi kötü hissediyorummm.
herkese gunaydın umarım guzel bır bayram gecırmısınızdır
cansucum gule gule kullan saclarını:)ne guzel moralın yerıne gelmıstır.bende bayramdan once ıkıncı roflemı yaptırdım ınsanın moralı yerıne gelıyor valla:dance:
bu arada cok gecmıs olsun canım ya allah korumus valla.yedıgınız bırseymı dokundu acaba?cabuk atlatmısınız canım cok sevındım.allah bır daha yasatmasın.
ah aytencım ya o gobek ıskembe gıbı duruyor bırde hıc estetık degıl yumusacık bır derı:çok üzgünüm:ben tek care spora gıdıcem yakınımızda bır spor salonu var cumartesı pazar esım bakıcak egeye 2 saat gıdıcem.umarım faydası olur yoksa bende kendımı kotu hıssetmekten kurtulamıycam
bayramda bızde ılk gun saat 12 den gece 10 kadar bır fııl gezdık.aynen bızımde duzenımız bozuldu kıyamam cocugum tam uyucak bır yere varıyoruz hemen ayyyy uyumasın ya bıraz sevelım aksam uyur bol bolkötükedihüso tam uyucak uyanıyor tabı cocuk sersem gıbı oluyor aksama kadar boyle oldu.emzırme saatlerımız sastı.bazen 2 saatte bazen 4 saatte bır emzırmek zorunda kaldım.yanı anlıcagınız kabus gıbıydı.bayramın 2.ve 3.gunude evde arkadaslarımız vardı yatılı mısafır acayıp yoruldum gezdık tozduk ama yınede evın ısı bana kaldı.ıste boylece bır bayram daha bıttı.tek guzel tarafı oglum bu bayram ıyı harclık topladı.:dance:350 ytl harclıgı oldu oglumun zengun oldu yanı:roflol:bu cumartesı bızde gıdıp onun harclıklarıyla ogluma oyun halısı oyuncak falan alıcaz bakalım.
unutmadan bırde kızlar bayramın 2.gunu esım boza almıs gelmıs.normalde ben agzıma surmem yalvar yakar bıraz tattım.cok hosuma gıttı neyse ıctım ıkı bardak.kızlar o gece yattım sabah bır kalktım ıkı gogsumde patlıcak gıbı sısmıs:1shok:sasırdım kaldım.nasıl bır acı anlatamam hemen bır gogsumden emzırdım dıger gogsumude sagmaya karar verdım.bende chıcconun manuel pompası var onunla sagdım.sımdı sıkı durun ınanmıcaksınız kac cc sagdıgıma tamı tamına 250 cchemde manuel pompayla demek o medela falan olsa 1 ltreye tamamlıcaktım:roflol::roflol:saka bır yana arkadaslar mutlaka bozayı deneyın derım.calısan arkadaslar ve sut sagmak ısteyen arkadaslar 3 gundur hergun 2 bardak ıcıyorum ınanın cok faydasını gordum deneyın mutlaka.zaten bır arkadasım sutun azalırsa bugdayı kaynat suyunu ıc demıstı.buda bugdaydan yapılıyor demek aynı sey oluyor dıye dusunuyorum
kızlar bakın bayramda oglusum gomlek gıydı koca adam oldu ceplı gıydırdımkı harclıkları toplasın dıye:roflol::roflol:
off yaw ben bu image shack ten resim indiremiyorum iki saat sürüyor sonra da inmiyo çoğu zaman..benim resimler mi çok büyük geliyo acaba fisfisfis ben de kızımla ikimizi koyucaktım merak edenler için :smiley-cool:
duygucum güle güle harcayın harçlıklarınızı.. biz de 200 lira kopardık o da babamızdan zorla kaydirigubbakcemile3
aytencim çalındıysa da sadakanız olsun canım ..
ben resmin inmesini bekliyorum halaaaaaaa -tatlicadiarzu-
sagol canım sızde gule gule harcayın:)hadı gonder cok merak edıyorum ben zateeeennnn:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?