Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhaba bu sayfayı açman iyi olmuş doğrusu benimde 57 günlük bir bebeğim var benim sorunumda göğsümdeki yara 57 gündür geçmedi doktora gittim fito isminde bir krem verdi ama hala geçmedi açık yara ve iltihaplı olduğu için çocuğumuda emziremiyorum sağarak besliyorum bir çözümü olan varsa lütfen yardımcı olsun sezeryandan sonra göbeğin kaybolması bir yıl sürüyor ayrıca süt arttırmak için neler yapıyorsunuz bunlarıda yazarsanız sevinirim

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:uhm::uhm:lülülülülülü

sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

evet bende bozayı hayatımda birkez oda 7 yaşındayken ağzıma sürdüm babam çok ısrar etmişti tadına bak diye hiç hoşuma gitmemşti odur budur yememiştim geçenlerde süt yapıyor diye duyunca aldım bende gerçekten farkediyor ama günde 1 şişe bitiremicem yanii anne çayı vitamalt helva havuç kıvırcık su meyve suyu ıhlamurrr vsss böğğğk geldi yemek yiyemez oldum nerdeyse açlıktan da başım ağrıyor sonra tutuyor migrenim şimdilik günde 1 bardak içiyom ama süt gitti gidecek nerdeyseesenağlama

kızlar bakın bayramda oglusum gomlek gıydı koca adam oldu ceplı gıydırdımkı harclıkları toplasın dıye:roflol::roflol:

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
herkes iyidir umarım..
duygucum maşaAllah çok güzel çıkmışsınız egecik de pek yakışıklı..her zamanki gibi :)
bize kimse harçlık vermedi yaw.. hediye verdiler, yumurta verdiler bizde adettir bebiş ilk gittiği evlerden yumurta toplar bereket olsun diye sanırım :)

sagolun kızlar zaten butun fotograflarda fon aynı cunku esımın foto cekme yetenegı sıfır oldugu ıcın ne zaman kayınvalıdeme gıtsem kardesıne bır suru fotograf cektırtıyorum cunku esım bır foto ceker ya kafamın yarısı yok yada cocukgun yarısı yok:roflol::roflol:ya gıcıklıgına yapıyor yada kıskanclıgındankötükedihüso

mervecım bız nakıt 300 ytl ıkı tane kuccuk altın topladık:teytey::teytey:

off yaw ben bu image shack ten resim indiremiyorum iki saat sürüyor sonra da inmiyo çoğu zaman..benim resimler mi çok büyük geliyo acaba fisfisfis ben de kızımla ikimizi koyucaktım merak edenler için :smiley-cool:

Biz hiç para toplayamadık sadece dayısı büük altın taktı birde onun üstüne 150 ytl kaybettim yada çaldırdım 150 ytl cüzdandan uçtuuuuuuuuuuu..........

off yaw ben bu image shack ten resim indiremiyorum iki saat sürüyor sonra da inmiyo çoğu zaman..benim resimler mi çok büyük geliyo acaba fisfisfis ben de kızımla ikimizi koyucaktım merak edenler için :smiley-cool:

mervecim resimi yüklemeden önce resmi düzelt yerine gel bilgisayardan resmi kırpa gel sonra hafif resmi kırpıver sağdan soldan sonra kaydet de resim küçülüyor o zaman yüklemen daha kısa sürer haydi bekliyoruz resminizii pamuk prensesleee

duygucum güle güle harcayın harçlıklarınızı.. biz de 200 lira kopardık o da babamızdan zorla kaydirigubbakcemile3
aytencim çalındıysa da sadakanız olsun canım ..
ben resmin inmesini bekliyorum halaaaaaaa -tatlicadiarzu-

sagol canım sızde gule gule harcayın:)hadı gonder cok merak edıyorum ben zateeeennnn:sm_cool::sm_cool:

kızlar saglık ocagı bızım aramadı pnomok ıcın ben aradım bır saat once tel cevap vermedı acaba dedım aradılar bulamadılarmı?sızlerı aradılarmı?

sagol canım sızde gule gule harcayın:)hadı gonder cok merak edıyorum ben zateeeennnn:sm_cool::sm_cool:

olmuyo yaaaa bendeki antivirüs programı bu image shack i bloke siteler arasına kaydetmiş nedense Çok üzgünüm çoook
oysa sizler için poz vermiştik bayramlıklarımızla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…