Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya kızlar bırde dogalgaz kullananlar soylermısınız,izmirde yenıyız dogalgazda:))koydeyız sankı yenı geldıde bızım eve:)))faturalar cokmu kabarık yanı bızde ıkı klıma var onunla ısınmak dahamı mantıklı?daha ılk aydan 2 oda ısındı 110 ytl geldı..

ben de en düşük derecede yakmıştım bir önceki ay,150 gelmiş..
bu ay daha yüksekte yakıyorum kaç gelir artık hiç bilmiyorum
klima ile odayı ısıtmayı hiç denemedim ama elektriğe doğalgaz kadar zam yapılmadığı için daha mantıklı diyorlar..mesela benim bi arkadaş salonunu klima ile ısıtmış bir ay boyunca, 90 ytl gelmiş ama salon da salon yani.. iki koltuk takımı artı yemek takımı var bayağı büyük .. bu arada bizi de arayan olmadı aşı için..

mervecım butun evımı yakıyorsun ben sadece yatak odası ıle oturma odasını acıyorum.24 saat yanı.120 geldı.demek butun odaları yaksak kac gelcek ya.elektrık daha mantıklımı o zaman?gercı elektrık ısınmadan 57 geldı ya nasıl ısınıpta 90 gelıyor mıllete anlamıyorum ben:1shok:

evet canım bütün evi yakıyorum ama evim 2+1 zaten büyük değil yani..
ben de yazın klimayı gün içinde çalıştırıyordum 50-60 geliyordu..
valla canım sen ikisini de dene bence..hangisi daha ekonomikse onu kullanırsın..
ben mecbur kalorifer yakıyorum , çünkü klima salonda ve yatak odamızla arasında 9 metre koridor var yani hiç etkilemez diğer yerlerde yine donarız benneyaptımki ..

e bızım cok o zaman ya ne guzel butun eve 150 gelmıs bıze 2 oda ıcın geldı o kadarcok soru sordum bılıyorum ama gece kapatıyormusunuz yoksa 24 saatmı yanıyor canım?

e bızım cok o zaman ya ne guzel butun eve 150 gelmıs bıze 2 oda ıcın geldı o kadarcok soru sordum bılıyorum ama gece kapatıyormusunuz yoksa 24 saatmı yanıyor canım?

evet canım gece gündüz yanmıştı ama dediğim gibi en kısıktaydı ekim ayı fazla soğuk değildi ya o zaman o ısı ile ılıktı evimiz.. ama kasım ayında bayağı bi arttırıp yaktım daha gelmedi fatura ama 250 falan bekliyorum

sukur gordum mervemızı ya cok guzel cıkmısınız masallah ıkınızede allah nazardan saklasın sızı

teşekkür ederiz canım Şeniz
daha büyük halini koyabilmeyi becerebilseydim soracaktım benziyo muyuz diye referandum yapıcaktım kaydirigubbakcemile3 ama olmadı :sm_confused:

bu arada kızlar lapıtaktan tester ıstemıstım el ayak ve bebek pısık kremı bırde krem parfum gondermısler.krem parfume bayıldım.hem yumusacık yapıyor hemde harıka kokuyor.hemen alıcam bayıldım

mervecım bu fotograftanda bellı zaten benzedıgınız agız burun aynı sana benzıyor prensesın

evet bazı kişiler benzetiyor bazıları hiç benzetemiyo bakış açıları farklı oluyo demek ki .
az önce ben sizin fotoğrafınızı açmış bakıyordum kardeşim gördü ; bu bebiş aynı babasına benzemiş galiba diyor kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba

valla bizde bayramda mahvolduk.tam oğluşum uyuyor hadi kalkıp bir yere gidiyoz uyanıyor.sersem tavuk gibi oldu.neyse ki düzeldi Allaha şükür.

ya kızlar doğum parası alan var mı ? aldıysanız ne kadar aldınız ? ben daha almadım.başvurdum ama malum eksik evrak.bayramdan sonraya kaldı.

zaman ne çabuk geçiyor kızlar değil mi ? ocakta 2009 eylül anneleri başlık açar buraya artık.ahh ahh.onların doğumunda da bizimkiler 1 yaşında olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…