- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.101
yaaa banane yaaaaaaaaaaa ben ıstıyorum
mervecım facebook yokmu??
ya kızlar bırde dogalgaz kullananlar soylermısınız,izmirde yenıyız dogalgazda:))koydeyız sankı yenı geldıde bızım eve:)))faturalar cokmu kabarık yanı bızde ıkı klıma var onunla ısınmak dahamı mantıklı?daha ılk aydan 2 oda ısındı 110 ytl geldı..
ben de en düşük derecede yakmıştım bir önceki ay,150 gelmiş..
bu ay daha yüksekte yakıyorum kaç gelir artık hiç bilmiyorum
klima ile odayı ısıtmayı hiç denemedim ama elektriğe doğalgaz kadar zam yapılmadığı için daha mantıklı diyorlar..mesela benim bi arkadaş salonunu klima ile ısıtmış bir ay boyunca, 90 ytl gelmiş ama salon da salon yani.. iki koltuk takımı artı yemek takımı var bayağı büyük .. bu arada bizi de arayan olmadı aşı için..
mervecım butun evımı yakıyorsun ben sadece yatak odası ıle oturma odasını acıyorum.24 saat yanı.120 geldı.demek butun odaları yaksak kac gelcek ya.elektrık daha mantıklımı o zaman?gercı elektrık ısınmadan 57 geldı ya nasıl ısınıpta 90 gelıyor mıllete anlamıyorum ben:1shok:
evet canım bütün evi yakıyorum ama evim 2+1 zaten büyük değil yani..
ben de yazın klimayı gün içinde çalıştırıyordum 50-60 geliyordu..
valla canım sen ikisini de dene bence..hangisi daha ekonomikse onu kullanırsın..
ben mecbur kalorifer yakıyorum , çünkü klima salonda ve yatak odamızla arasında 9 metre koridor var yani hiç etkilemez diğer yerlerde yine donarız benneyaptımki ..
e bızım cok o zaman ya ne guzel butun eve 150 gelmıs bıze 2 oda ıcın geldı o kadarcok soru sordum bılıyorum ama gece kapatıyormusunuz yoksa 24 saatmı yanıyor canım?
çok güzel çıkmışsınız canım allah esirgesin
sukur gordum mervemızı ya cok guzel cıkmısınız masallah ıkınızede allah nazardan saklasın sızı
mervecım bu fotograftanda bellı zaten benzedıgınız agız burun aynı sana benzıyor prensesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?