- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.121
evet bazı kişiler benzetiyor bazıları hiç benzetemiyo bakış açıları farklı oluyo demek ki .
az önce ben sizin fotoğrafınızı açmış bakıyordum kardeşim gördü ; bu bebiş aynı babasına benzemiş galiba diyor kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar...
Benim kaç gündür hiç keyfim yok, nazlıma üzülüyorum elimden bişey gelmiyor. Önceleri reflüyü basit bir
rahatsızlık sanmıştım ama sonuçlar çok ağır olabileceğini öğrendim...Hani benimki yemekten sonra öksürüyordu demiştim ya,
bayramda eşimin doktor arkadaşı geldi ziyarete, ona anlattım yemekten sonrta öksürük oluyor bazen
diye, "bu çok tehlikeli dikkat et seda akciğerine süt kaçıyor demekki" dedi. Zatürre, yani akciğer
enfeksiyonu yaparmış.Beynimden vurumuşa döndüm bugün kendi doktorumu aradım oda aynı şeyi
söyledi, dikkat etmem gerektiğini söyledi. Artık yemekten sonra yarım saat kucağımda tutmaya,
yatırmamaya çalışıyorum.Benim doktor doğru teşhis koymuş gerçekten bugün internette reflüyle ilgili
araştırma yaptım nazlının yaptığı gibi, bebeğin aç olduğu halde memeyi reddetmesi direkt reflünün
belirtisiymiş. İştahsızlık ve kilo alımıda yavaş olurmuş benimki gibi, Benim anlamadığım bir sürü kusan
bebek var onlar nasıl reflü olmuyor ki o zaman? reflü mide kapakçığının açılıp mide içeriğinin
yukarı çıkması olarak tanımlanıyor kusmak da böyle bişey?? Anlamadım valla...
Bildiğim tek şey şu bir haftada çok yıprandım, kiloyu az alışını, her öğünde kavga dövüş süt içirmeyi
bile kafama takmıyorum artık, tek dileğim sütün akciğerine kaçmaması...Ne bayramdan bişey anladım
ne başka bişeyden, yine de Allah daha kötüsünü vermesin diye dua etmeliyim...Bunada şükür...Canım kızım benim...Yazık benim kızıma...
Yazdıklarınızı okuyamıcam arkadaşlar..Hiç keyfim yok...Buraya bile girmek içimden gelmiyor artık...Herkese iyi geceler...
canım yaa çok geçmiş olsun benim kıza da reflü dedilşer ama öksürük 1 haftadır var aynen dediğin gibi bizimde çarşamba kontrolümüz var söliiim doktora barii allah korusun
Merhaba arkadaşlar...
Benim kaç gündür hiç keyfim yok, nazlıma üzülüyorum elimden bişey gelmiyor. Önceleri reflüyü basit bir
rahatsızlık sanmıştım ama sonuçlar çok ağır olabileceğini öğrendim...Hani benimki yemekten sonra öksürüyordu demiştim ya,
bayramda eşimin doktor arkadaşı geldi ziyarete, ona anlattım yemekten sonrta öksürük oluyor bazen
diye, "bu çok tehlikeli dikkat et seda akciğerine süt kaçıyor demekki" dedi. Zatürre, yani akciğer
enfeksiyonu yaparmış.Beynimden vurumuşa döndüm bugün kendi doktorumu aradım oda aynı şeyi
söyledi, dikkat etmem gerektiğini söyledi. Artık yemekten sonra yarım saat kucağımda tutmaya,
yatırmamaya çalışıyorum.Benim doktor doğru teşhis koymuş gerçekten bugün internette reflüyle ilgili
araştırma yaptım nazlının yaptığı gibi, bebeğin aç olduğu halde memeyi reddetmesi direkt reflünün
belirtisiymiş. İştahsızlık ve kilo alımıda yavaş olurmuş benimki gibi, Benim anlamadığım bir sürü kusan
bebek var onlar nasıl reflü olmuyor ki o zaman? reflü mide kapakçığının açılıp mide içeriğinin
yukarı çıkması olarak tanımlanıyor kusmak da böyle bişey?? Anlamadım valla...
Bildiğim tek şey şu bir haftada çok yıprandım, kiloyu az alışını, her öğünde kavga dövüş süt içirmeyi
bile kafama takmıyorum artık, tek dileğim sütün akciğerine kaçmaması...Ne bayramdan bişey anladım
ne başka bişeyden, yine de Allah daha kötüsünü vermesin diye dua etmeliyim...Bunada şükür...Canım kızım benim...Yazık benim kızıma...
Yazdıklarınızı okuyamıcam arkadaşlar..Hiç keyfim yok...Buraya bile girmek içimden gelmiyor artık...Herkese iyi geceler...
sedacım çok geçmiş olsun hemen iyileşsin bebeişin.
Benim oğlumda hasta bugün dr agittik bağırsak enfeksiyonu var dedi yawrum hastaymış bende onu normal karın ağrısı gaz sancısı sanıyordum kilosu normal olduğu için çok korkulacak bişi yok dedi 2 tane toz ilaç verdi yawrum kıvranıyor öle yeşil kaka yapıyor hemencik iyileşsin inşallah serennin dediği gibi hemen götürelim dr a beklemeyelim
cnmm gecmiş olsun benım bebegımde bayramın 2. gununden beri oksuruyo doktora goturduk ıyıkı getırdınız dedı yoksa cıgerlerıne ıner omur boyu cekermiş allah korusun...
o nedenle hemen onlemını alın derım surup falan verdiler aksamları oksuruyo gecıyo gıbı. bıde ıhlamur ıcırsem olurmu sızce yanı 2 aylık bebege cay kasıgıyla azcık ıcırsem bişey olmaz dımı:uhm:
içim doğranıyo sedacım ...yapınıda artık tanırmışcasına biliyorum hemen her takip eden arkadaşımız gibi..nekadar hassas oldugunuda dolayısıyla biliyorum...bu reflünün çaresi yokmu..ilaç kullanıyorsun hem..okadar bebek kusuyo evet demekki nazlının hassasmış ki yoksa herkez reflü olurdu..cerrahpaşaya götürsen..allahtan dr hemen anladı bu çok önemli..kıloyu az almasına üzülme yeterki alsın..ama ben inanıyorumki iyileşicek..mübarekgünler yüzü hürmetine hepimizin bebeğini rabbim korusun..sana ne söylesek kar etmez..ama allah dermansız dert vermesin dedikleri okadar doğruki..nelerle boğuşan ve hala dimdik duran anneleri bir düşün..ben hepimizin içinde o gücün artık olduğuna inanıyorum...kaldiki şükürler olsun nazlı çok şanslı tüm bunlara göre...en yakında güzel haberlerini bekliyoruz..ben senin hassas oldugun kadar harika bir anne olduguna canıgönülden inanıyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun..herşey güzel olucak.
iyi akşamlar canlarımmm
arzuu canımm ya benim kızımda yeşil yapıyor kakasını ama sürekli değil. 16 da dr gideceğiz 3. ay kontrolümüz var annemler üşüttü ondan öyle yapıyor diyo ama umarım önemli bişey yoktur.
bide arkadaşlar benim kızım sürekli ishal şeklinde kaka yapıyor doğdugundan beri normal değil mi ya.
sedacım inan çok üzüldüm ama emin ol gececek öyle zature falanda olmayacak merak etme sen emzidikten sonra dik tut akciğerine kaçmasın canım. bizde yarın doktora 3. böbrek kontrolumuze gideceğiz bzimde böbreğin biri büyük diğeri küçük oda 9mm 20 mm olursa ameliyat diyor doktorlar ama ben içimi freah tutmaya çalışıyorum bebeğime yansıtmamaya çalışıyrum lütfen sende öyle yap herşeyin başı morall umarım hepimizin melekleri sağlığına tez zamanda kavuşur.
yağızda ara ara yeşil kaka yapıyordu ama geneli sarıydı taki 5 gündür hiç sarıya dönmedi rutin kontrole gidecektik içime doğdu sanırım bugün gidelim dedim dr çok inceleyince anladım bu çocuk enfeksiyon kapmış ve fena halde üşütmüş dedi ama kilosu 6700 çıktı :nazar :anne sütüde aldığı için vucut direniyor dedi hemencik iyileşir inşallah yeşil kaka 1-2 gün tekrar ederse hemen götürün arkadaşlar[/B][/I]
ya denizde 10 gündür falan yeşil kaka yapıyor ama günde 4 kere kaka yapıyorsa 2 si sarı 2 si yeşil doktora sorduğumda olabilir dedi haftaya c.tesi gideceğiz kontrole . zaten doktoruda değiştirmeye karar verdim başka doktora gitcem. canım seninkinin hep yeşilmiydi gün içinde hiç mi sarı olmuyordu kafama takıldı şimdi bende mi götürsem doktora ama enfeksiyon olsa ateşi falan olmaz mı?
sedacım inan çok üzüldüm ama emin ol gececek öyle zature falanda olmayacak merak etme sen emzidikten sonra dik tut akciğerine kaçmasın canım. bizde yarın doktora 3. böbrek kontrolumuze gideceğiz bzimde böbreğin biri büyük diğeri küçük oda 9mm 20 mm olursa ameliyat diyor doktorlar ama ben içimi freah tutmaya çalışıyorum bebeğime yansıtmamaya çalışıyrum lütfen sende öyle yap herşeyin başı morall umarım hepimizin melekleri sağlığına tez zamanda kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?