N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.141
Yorucu bır gecenın ardından Herkese Gunaydın lar... mirmirmirmir
....!!! Bugün Benim Doğum Günüm !!!...... :1rolleyes: iyiki doğmuşum bugunlere gelmısım de anne olmusum.. :CüvCüv:
Bu Anne olarak gecırdıgım ilk doğum gunum.. Umarım nıcelerıne sahıt olurum aılemle... :Saruboceq:
bebeği hasta olan annelere geçmiş olsun diyorum.inş.tez zamanda iyileşirler.
betülcüm doğumgünün kutlu olsun.nice senelere ailenle beraber.benimde 2 gün önceydi.
Güzel dilekleriniz için hepinize tesekkur edıyorum arkadaslar..
Canım tesekkur ederım, bende senın doğum gununu kutlarım o zaman..
bu arada hem adas hem burcdasız anlasılan :) benımde bır diğer adım halime.. iki ismim var yani.. :)
Kızlar benim kızımda 4-5 günde bi kaka yapıyo. Acaba kabızlık mı çekiyo. Yaparken terliyo, kızarıyo ama öyle sert değil ki kakası...
Geçen cumartesi fitil koymaya çalıştım ondan sonra yaptı bayağı, bide 2.günü yaptı kendi kendine.Aradan 5 gün geçti şimdi bugün yaptı bide.
Bu normal mi sizce? Doktor bazı çocuk günde 3 kere yapar, bazısı 3 günde bi yapar dedi.
Acaba bağırsakları ile bi problem mi vardır?
Bide kalça filmi çekilirken, gevşek demişlerdi, kalın bez kullan demişlerdi.Bi daha gitmedik bişey de yapmadım , düzelir falan demişti ama aklıma talıkdı bidaha film çektirsek mi acaba? Aynı şekilde bizim de bi böbreğimizi hamileykn büyük görmüştü sonnra normale döndü demişti ama bi daha onada baktırmadık. Aklıma takıldı bunlar çok mu pimpirik yapıyom acaba...
sedacım inan çok üzüldüm ama emin ol gececek öyle zature falanda olmayacak merak etme sen emzidikten sonra dik tut akciğerine kaçmasın canım. bizde yarın doktora 3. böbrek kontrolumuze gideceğiz bzimde böbreğin biri büyük diğeri küçük oda 9mm 20 mm olursa ameliyat diyor doktorlar ama ben içimi freah tutmaya çalışıyorum bebeğime yansıtmamaya çalışıyrum lütfen sende öyle yap herşeyin başı morall umarım hepimizin melekleri sağlığına tez zamanda kavuşur.
nuraycım bizde kalça ultrasonunda aynı şeyi duyduk doktordan..numarası büyük bez kullan dedi ve ben şu anda 4+ bez kullanıyorum aynı zamanda ortopediye de gösterdim sonuçları 4.ay dolduğunda tekrar bakılacak film ile bakalım ben de kafama takmıştım ama geçer önemseme kalça çıkığı değil dedi doktor..
Ayten gecmiş olsun canım sana sorum olacak:
Benim kızımın doğuştan beri kulağının biri diğerine göre bariz küçük ve şekli farklı,biz önceleri takmamıştık amcasının kulağına benzemiş dedik kayınbiraderiminki de böyle ama asimetrik değil,ikisi de o şekil.geçende doktora götürdük tabi ilk doktorumuz değildi önceki çocuk doktorlarına da göstermiştik kulakları olabilir normal falan dedilerdi,bu doktor kulak ve çevresindeki anomaliler böbreklerle ilgili bir soruna işaret eder dedi yani böbreğinin biri küşük diğeri büyükte olabilir,hatta böbreğinin biri olmayabilir veya hiçbişey yoktur mutlaka böbrek ultrasonu çektirin dedi.Pazartesi günü çektireceğiz.
Ayten senin bebişinde kulaklarında buna benzer bir anomali varmıydı?Nasıl anlaşıldı böbrek problemi?Yanlış hatırlamıyorsam senin bebeğinin böbrekleri hamileyken daha belli olmuştu dimi?Ben hamişleyken doktorum çok ayrıntılı tetkikler yapıyordu her organına her gidişimde ayrı ayrı bakıyordu öyle bişey olsa görürdü heralde diyorum...
Kız çocuğu bir kulak farklı diğeri farklı da olsa hani saçları falan kapatır diyorum çok kötü bir görüntüs yok o tarftan bakınca normal bir kulak diğer taraftanda bakınca normal bir kulak gibi görünüyor ama işte ikisi birbirinden farklı.
Allahım inşallah bu sorun sadece estetik olarak rahatsız eder bizi o da çok önemli değil.İnşallah böbreklerle ilgili bir hastalığı çıkmaz.Benim kayınvalidemin de bir böbreği diğerinden küçükmüş onun için çok korkuyorum...:Saruboceq:
Off yaa ne kadar marazlı yerleri varsa çekmiş yavrum için için kaynanamdan ve kaynımdan gıcık alıyorum sanki yavrumun sebebi onlarmış gibi,haksızlık yapıyorum biliyorum....senağlama
CANIM EGEDE SENİN SÖYLEDİĞİN GİBİ KULAKLARINDA BİR FARK YOK, EVET DOĞRU HATIRLIYOSUN HAMİLELİĞİMİN 8. AYINDA GÖRMÜŞTÜ DOKTOR ZATEN BU GEBELİĞİN 24. HAFTASINDAN SONRA BELLİ OLURMUŞ, BİZ SABAH TEKRAR ULTRASONA GİRDİK VE DOKTOR ÇOCUK CERRAHI TAKİP EDİYOR BİZİ AMELİYAT GEREKİYORMUŞ, İDRARININ GEÇİŞİNİ SAĞLAYAN DAMAR DARMIŞ ONU KESİP YANİ DAR ALANI KESİP TEKRAR DİKECEKLERMİŞ VE DİKİŞ OLAN YERLER ZAMNALA BÜZÜŞÜP TIKANMASIN DİYE BİŞİY TAKILACAKMIŞ VE O TAKTIKLARI ŞEYİ DİKİŞ YERİ TAMAMEN İYİLEŞTİKTEN SONRA PİPİSİNDEN ASILIP ÇIKARACAKLARMIŞ ŞU ANDA KAFAM BEYNİM ZONKLUYOR ŞU ANDA İYİ BİR CERRAH ARAŞTIRIYORUM, AZ SONRA ÇOCUK UTOLOJI DOKTORUNA GİDİCEZ LÜTFEN DUA EDİN KIZLAR ÇOK UZGUNUM NİNİCİK KÖRPECİĞİM KESİP DİKECEKLER ALLAHIM SAĞLIĞINA KAVUŞSUNDA, NEYSE SİZİNDE BAŞINIZI AĞRITTIM, NUNUCUM MUTLAKA KONTROLÜNÜ YAPTIR BEN DOĞUMDAN BU YANA KONTROL YAPTIRIYORUM BÖBREK BU ÇOK ÖNEMLİ SAKIN İHMAL ETME:a015:
CANIM EGEDE SENİN SÖYLEDİĞİN GİBİ KULAKLARINDA BİR FARK YOK, EVET DOĞRU HATIRLIYOSUN HAMİLELİĞİMİN 8. AYINDA GÖRMÜŞTÜ DOKTOR ZATEN BU GEBELİĞİN 24. HAFTASINDAN SONRA BELLİ OLURMUŞ, BİZ SABAH TEKRAR ULTRASONA GİRDİK VE DOKTOR ÇOCUK CERRAHI TAKİP EDİYOR BİZİ AMELİYAT GEREKİYORMUŞ, İDRARININ GEÇİŞİNİ SAĞLAYAN DAMAR DARMIŞ ONU KESİP YANİ DAR ALANI KESİP TEKRAR DİKECEKLERMİŞ VE DİKİŞ OLAN YERLER ZAMNALA BÜZÜŞÜP TIKANMASIN DİYE BİŞİY TAKILACAKMIŞ VE O TAKTIKLARI ŞEYİ DİKİŞ YERİ TAMAMEN İYİLEŞTİKTEN SONRA PİPİSİNDEN ASILIP ÇIKARACAKLARMIŞ ŞU ANDA KAFAM BEYNİM ZONKLUYOR ŞU ANDA İYİ BİR CERRAH ARAŞTIRIYORUM, AZ SONRA ÇOCUK UTOLOJI DOKTORUNA GİDİCEZ LÜTFEN DUA EDİN KIZLAR ÇOK UZGUNUM NİNİCİK KÖRPECİĞİM KESİP DİKECEKLER ALLAHIM SAĞLIĞINA KAVUŞSUNDA, NEYSE SİZİNDE BAŞINIZI AĞRITTIM, NUNUCUM MUTLAKA KONTROLÜNÜ YAPTIR BEN DOĞUMDAN BU YANA KONTROL YAPTIRIYORUM BÖBREK BU ÇOK ÖNEMLİ SAKIN İHMAL ETME:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?