Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlarr nasılsınız ben yine migrenle boğuşuyorum şu meretten kurtulmştum hamileyken ne güzel bidaha mı hamiş kalsam ne:roflol::roflol::roflol: şaka bir yana başıma bir tavsiye üzerine kolonyalı ve karabiberli pamuk bağladım yatıcam şimdi bakiim size dedim umarım herkes iyidir bana gelince inşallah bu ağrı geçer yoksa bu akşamda acile taşınacaz galibasenağlama

betülcüm doğum günün kutlu olsun canım mutlu huzurlu sağlık dolu madden ve manen sıkıntısız bir hayat diliyorum

[/URL][/IMG]

hem gözün aydın hem geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin bebeğini sana bağışlasın anneciğinin kokusunu almadan küveze giden bebeklere çok üzülüyorum ama sağlıklı olsunda sonra gelsin anneciğinin koynuna kötü düşünme arkadaşım bak 30. haftada doğmuş yine iyidir benim kardeşim 27. haftada doğum yaptı 3 ay küvezde kaldı kızı şimdi 2,5 yaşında ve çok zilli anne sütü alamadı da yavrucak sen anne sütü verebiliyormusun veremiyorsanda sağ sütünü sütün kesilmesi sağ dök kardeşime bu bebek yaşamaz dediler sütü kesilsin diye ilaç verdiler hatta 3 ay sonra kardeşim bebeği eve getirince çok pişman oldu gerçi onun midesinde sorun vardı değişik mamalar verildi ama sen sütünü ihmal etme nolur nolmaz sağ dök gerekirse rabbimin izni ile bebeğin kucağına gelecek inşallah anne sütü ile onu hemen toparlatırsın böylece

offf çok üzüldüm canım ya.. geçmiş olsun... senağlamadualarım seninle... inşallah bi an önce sağlığına kavuşur bebişin.. peki bu ameliyatın bi riski var mı Allah koorusun...

aytencim canını sıkma canım.eminim herşey güzel olacak.yazmıştım benim bebiş te kasık fıtığı ameliyatı geçirdi.biz cerrahpaşada cocuk cerrahı prof. a yaptırdık.çok şükür atlattık.bebeklikte ameliyatlar daha kolay geçiyor.vücutları çok genç olduğu için çabuk yenileniyor.yaraları çabuk iyileiyor.ben de ameliyat olacak diye çok üzülmüştüm.ama bak atlattı geçti bitti.allah daha beterlerinden saklasın canım.allah çaresi olmayan hastalık vermesin.artık tıp ilerledi.her ameliyat kolay geçiyor canım.senin için dua edeceğim.allah acil şifalar versin.
senantalyadasın.imkanın varsa cerrahpaşada yaptır derim.ya da üniversite hastanesinde antalyada.çünkü dr. çok daha uzmanlaşmılar alanlarında.benim bebişin çok şükür dikiş yerleri hemen iyleşti.bunda dr.un rolü çok büyükmüş.gören bütün dr.lar çok iyi yapmışlar ameliyatı diyorlar.

canım benim oğlumda 35 günlükken kasık fıtığından ameliyat oldu... iki tarafından hemde... şimdi dikişleri çok fazla olmasada belli.. seninki de mi öyle...

maibeyaz canım benim bebiş sağ fıtıktan ameliyat oldu.şimdi iz yeri hiç belli değil gibi.zaten tam göbek altıntan kat yerinden kesmişler.cizgisi kat yeriyle aynı yerde belli değil.çok dikkatli bakarsan haif pembe gibi.ama genel olarak belli olmuyor..

aytencım yenı gordum ya cok ama cok uzuldum senağlamasenağlamacanım benım ya allah sıfa versın mınık egemıze kıyamam ben ona yasenağlamabaska bır yolu yokmuymus?baska bır tedavı yontemı??allahım ne olur amelıyata gerek kalmadan hallolsun ya:çok üzgünüm:esımde bende ınan cok uzulduk umarım en kısa zamanda ıyılesır melegımız.senı suan aramayı cok ısterdım arkadasım ama saat baya gec oldu.ama aklımdasın ve hep dua edıcem senın ıcın ve egecıgımız ıcın...:Saruboceq:

arkadaşlar yeni okuma fırsatı buldum minişlere çok üzüldüm.Allah şifalarını versin dualarım sizinle.
arkadaşlar ben bu arada adet olmadım hiç doğumdan sonra aynı durumda olan var mı?

arkadaşlar yeni okuma fırsatı buldum minişlere çok üzüldüm.Allah şifalarını versin dualarım sizinle.
arkadaşlar ben bu arada adet olmadım hiç doğumdan sonra aynı durumda olan var mı?

Canım kafana takma..kimi kadınlar ilk 6 ay hiç adet olmazmış..kimileride 2 ay başlarmış..yapı meselesi normal yani..ben bu ay oldum..ama yan komşum 4,5 aylıktı bebeği ilk adetinde..

ay ya aytencim inan çok üzüldüm.allah tez zamanda şifa versin inş.bizi habersiz bırakma emi.allahım bebişlerimizi koru yarabbim.

cnm benimde geçen hafta 2-3 damla geldi sonrada bi daha gelmedi.bugünde biraz önce yine 1-2 damla gelmiş.bakalım devamı gelecek mi?

Aytencim dularımız bebişin için canım,emin ol..Allahım tez zamanda şifa versin..Vardır bunda da bi hayır diyelim..İnşallah güzel haberleinle mutlu edersin hepimizi

kızlar günaydın bebeğim çok öksürüyor dr.a götürdük ciğerlerinde bişi yok dedi ama kaç gündür geçmedi öksürüğü surubu da içmek istemiyo daha çok küçük her öksürdüğünde içim parçalanıyo ne yapabilirim fikri olan var mı?ne olur bilgi verin

Ayten canım yenı gordum cok gecmıs olsun umarım operasyone gerek kalmadan hallolur..
Allahtan hayırlısı saglıklı olsunlarda ne yapalım dayanmak zorundayız Allah tez zamanda sıfa versın senın ve tum annelerın bebıslerıne ınsallah..

canım dr ciğerlerinde bişey yok demiş..ne olabilirki acaba? başka bi doktora daha gidin bence canım..öksürük geçmiyosa üstüne düşmek lazım..geçmiş olsun güzelim

Allahım tez zamanda sıfalar versın en kısa zamanda sag salım kucagına alırsın ınsallah arkadasım..

evet canım bende araştırıyorum şu anda ama bu üniversite hastanelerinin öğrencileri ameliyata soktuğunu duydum onun için biraz tedirgin oldum, gerekirse ankarayada izmirede giderim, dün akşam bu böbrek üzerine çocuk böbreği üzerine uzman doktora gittik, oda üniversitenin ultrason sonucunu istedi profa yönlendirdi pazartesi o çekecek sonuca göreee değerlendirelim dedi, biz medical a gidiyorduk, neyse medikalda 30 mm de ameliyat demişlerdi, ordaki doktor daha 30 larında çok genç cerrah, bu gittiğimiz doktor 55 civarı deneyimli hemde sadece çocuk böbreği alanı, neyse bu doktorda bütün dünyada kabul görmüş 40 mm dedi 40 mm geçmeden ameliyat demiyoruz dedi. egenin şu anda 28 mm ama doğumundan bu yana her ay 10 ar mm büyyüdü yani 1. ayında 9 mm idi ikinci ayonda 18 mm idi şimdi 28 allahım dermansız dert vermesin allahın izniyle atlatacağız inşallah, pazartesi üniversiteye ultrasona gideceğiz herşeyin hayırlısını versin allahım dualarınız için hepinize sonsuz teşekür ediyorum dualarınız benim için şu anda herşeyden önemli

çok teşekür ederim inşallah sağlıcakla atlatırız.canım soruyu bana mı sordun anlamadım ama, bizde çok şükür kalça sorunu yok o normal çıktı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…