N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.181
kızlar günaydın bebeğim çok öksürüyor dr.a götürdük ciğerlerinde bişi yok dedi ama kaç gündür geçmedi öksürüğü surubu da içmek istemiyo daha çok küçük her öksürdüğünde içim parçalanıyo ne yapabilirim fikri olan var mı?ne olur bilgi verin
evet canım bende araştırıyorum şu anda ama bu üniversite hastanelerinin öğrencileri ameliyata soktuğunu duydum onun için biraz tedirgin oldum, gerekirse ankarayada izmirede giderim, dün akşam bu böbrek üzerine çocuk böbreği üzerine uzman doktora gittik, oda üniversitenin ultrason sonucunu istedi profa yönlendirdi pazartesi o çekecek sonuca göreee değerlendirelim dedi, biz medical a gidiyorduk, neyse medikalda 30 mm de ameliyat demişlerdi, ordaki doktor daha 30 larında çok genç cerrah, bu gittiğimiz doktor 55 civarı deneyimli hemde sadece çocuk böbreği alanı, neyse bu doktorda bütün dünyada kabul görmüş 40 mm dedi 40 mm geçmeden ameliyat demiyoruz dedi. egenin şu anda 28 mm ama doğumundan bu yana her ay 10 ar mm büyyüdü yani 1. ayında 9 mm idi ikinci ayonda 18 mm idi şimdi 28 allahım dermansız dert vermesin allahın izniyle atlatacağız inşallah, pazartesi üniversiteye ultrasona gideceğiz herşeyin hayırlısını versin allahım dualarınız için hepinize sonsuz teşekür ediyorum dualarınız benim için şu anda herşeyden önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?