Doğum yapmış olan anneler buraya....

Tatoscum Allah acil şifa versin bebişine..çok üzüldüm..inşallah sağlığına kavuşur canım..Herkesin evladını annesine babasına bağışlasın Allahımm

totoş canım çok geçmiş olsun sana da, önemli olan sağlıklı olmaları allaha çok şükür bugün tıp artık bir çok şeye çare veriyor çok şükürrr onun için üzülme ve bol bol dua et inan ki maneviyat kendini telkin etmen o kadar önemli ki, ben öyle yapmaya çalışıyorum allah, yavrusu hasta olan şifa bekleyen tüm annelerin bebeklerine tez zamanda şifalar verir inaşşallhhhh.

Herkese günaydınn..
Aytege canım çok çok geçmiş olsun inşallah büyüme durur bizimde 23-24 haftada ortaya çıkmıştı böbrek sorunumuz..doğumdan 1 hafta sonra ultrasona girmiştik birşey çıkmadı önümüzdeki aylarda yine bakılacak.ben hamileyken çok araştırmıştımm ameliyat öncesi ilaçla tedavi veriylorlar antibiyotik türü galiba.. size başlattılarmı?
Ayrıca tıp fakultelerinde ameliyatlara dediğin gibi öğrencilerde giriyor ama ameliyatı yapan hocalarr benim kadın doğumcum çapanın profuydu bilerek onu seçtik doğumdan sonra ameliyat vs.. gerekirse çapa için yardımcı olurr diye! çünkü çapada nefroloji bölümünde bir dr. değil bir kaç dr. birleşip karar veriyorlarr ne yapılması için..
senin yerinde olsamm,durumunda varsa çapaya getiririmm

sterilizatör alan varmı arkadaşlarr kararsız kaldımm???

canım geçmiş olsun kıyamam ben ona..ama bak bir arkadaşımızın bebeğindede reflü çıktı öksürükte yapıyormuş..süt içmek istemiyormuş..bir doktorda sabit kalmayalım..midesinede bir baktır bence..yada belki alerjik bi durum var..sinir oluyorum şu drlara..yok bişi deyıp gönderıyo başından yahu bu bebek öksürüyo işte var demekki bişi..allahım sen iyi hekımlere düşür bizi..öksürük bariz bi sıkıntı muhakkak göster arkadaşım bence..

aytencim özel hastanelerde hemen ameliyat diyebilyorlar. dediğin gibi prof. görmesi çok daha mantıklı.inş.böbreklerin büyümesi durur da ameliyat gerekmez.
bebişleri hasta olan arkadaşlar eğer uzun süre hastlaık geçmiyorsa bir dr.la kalmayın.dr.lar bile farklı konuşuyorlar.öksürük gibi belirtiler önemli gibi görünmese de ileri de başka enfeksiyonlara neden olabilir.
allah bütün hasta bebeklere ve annelere açil ,şifalar versin..

slm arkadaşlar nasılsınızz annemlerdeyimde bi bakayım dedimm.. umarım herkes iyidir. bu arada bebekleri hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum..

Canım şimdi minik Egeye ve tüm hastalarımıza dua ettim..Çok geçmiş olsun...Sıkıntılı günler geride kalacak inşallah...Dularım seninle hiç merak etme,sizlerinde dularınızı bekliyorum,birbirimizi dualarımızda hep hatırlayalım.

bebişleri hasta olan annelere acil şifalar diliyorum.
Allah yardımcınız olsun.kısa zamanda saglıklarına kavusur ınsallah yavrularınız...

canım ben burdayım ama bebiş heran uyanabilir..ben iyiyim canım şahsım adına şeyettim:)) sen nasılsın

bende iyimm allaha şükürr canımm saırım cemre uyandıı içerden sesler geliyooo zaten ne zaman kk girsem kızım hissediyor ki uyanıyorr..:)))

benimkide öyle canım..genelde yemeğe oturunca basar çığlığı benimki..öpüyorumm çok cemreyi de ,annesini de :)))

iyi akşamlar arkadaşlar..
Aytencim geçmiş olsun.. inşAllah büyüme durur 40 mm aşmaz ve ameliyata gerek kalmaz:Saruboceq: canım Rabbim bi kolaylığını verir elbet..ne güzel söylemişsin maneviyat çok önemli diye..Allaha sığınalım o herşeyin hayırlısını verecektir inşAllah hepimize.
betül geçmiş doğum günün kutlu olsun..benim de hem evlilik yıldönümüm hem doğum günüm aynı ay içerisinde seninki gibi..
ayşecim karşılaşamadık yine .. umarım bi dahakine... cemre yi öp benim için çok tatlı görünüyor resimde..
hepinize sevgiler.. güzel bir akşam geçirmeniz dileğiyle..

Selam arkadaşlar....
Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum...Bir haftadır bayram nedeniyle eşimin memleketine gitmiştik siteye girme imkanım olmadı...Umarım bebişler ve sizler iyisinizdir...Bizim bayramımız oldukça yoğun ve sıkıntılı geçti...Bebekle bir yere gitmek gerçekten çok zor...Arabayla gidip geldik çokta dikket ettik ama oğluşum yinede hasta oldu...İki gündür burnu akıyor gözleri kızarıyor hırıl hırıl nefes alıyor...rabbim tez zamanda şifa verir inşallah....Bu arada hafif hafif salyalanmaya da başladık....uykumuz gelince çok fazla gözlerimizi oğuşturuyoruz umarım başka bi sorunumuz yoktur bu hafta doktorumuza sorucaz bakalım...hepinize bol sağlıklı günler diliyoruz sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…