Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkese ıyı sabahlar,guzel bır hafta gecırmenız dılegıyle..ben bu sabah erkencıyım cunku ıkı gundur hayatımda ıkıncı kez yasadıgım ve benı agrıdan öldüren homoroidle savaşıyorumsenağlamabırıncısı bundan 1 yıl once hamıle kalmadan once olmustu ıkıncıde gectıgımız cumartesı gunu oldu.bugun pazartesı ama hala ınanılmaz agrım var ve gecmedı:çok üzgünüm:uyku bıle uyutmuyor.bır yandan oglum ılgı bakım ıstıyor,allahtan cumartesı pazar esım evde oldugu ıcın hep o baktı sagolsun.bugun basbasayız ve ben oturmakta bıle zorlanıyorum:bbo:allahım ne olur bugun gecsın artık:Saruboceq:

herkese günaydınn güzel bir hafta diliyorummm. geçmiş KURBAN BAYRAMINIZI kutluyorum.
biz evimize döndük. ama geçmişi okuyamadım çünkü ççokkk uzundu. inşllah herkes bebişleriyle iyidir. bizde ogluşumla hasta olduk sanırım benden geçti öksürüyor burnu akıyor bugün dr götürecegim.birde arkadaşlar kronik hastalıklar hakkında bilgisi olan varsa biraz bilgi verirse sevinirim.

DUYGUCUM çok geçmiş olsun hayatımm inşllah en kısa zamanda geçer güzelim.

duygucum çok geçmiş olsun umarım sağlığına biran önce kavuşursun çok zor birşey olduğunu biliyorum Allah yardımcın olsun cnm:Saruboceq: :teselli:

duygu çok geçmiş olsun..allah dermansız dert vermesin..homoroidin bu kadar ağrılı geçtiğini bilmezdim..işallah tez zamanda iyileşir kuzunla ağrısız sızısız ilgilenebilirsin..

merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım...
Duygu çok Geçmiş olsun bi ara bende de oluşmuştu doğumdan sonra doktorada gitmek istemedim zeytinyağlı pamuk koymuştum yatarken üzerine faydası oldu ama bir hafta koymuştum dene istersen...

cok tesekkur ederım arkadaslar umarım bır an once ıyılesırım..

zeynepcım 1 hafta surdumu gecmedımı yanıbenım bugun 3.gun hıc bır ılerleme yok.denıycem soyledıgını umarım ıyı gelır sagol canıma.s.

dogum sonrası anal fissür oluşan arkadaşlar varmı aranız da
o neki canım?Biraz açarsan yardımcı oluruz belki....Homeroid mi??:uhm:

Duygu geçmiş olsun canım ,doğumdan sonra bende bağırsak tembelliği ve dolayısıyla kabızlık oldu benim de zaman zaman basur çıkıyor,acısını bilirim canım.ama dişini tırnağına takıp en güzeli ılık sabunlu suya oturup kendi operasyonunu yapmak ben 1 kere yaptım,faydası oldu.

Amanııın bayramda hep bebişleri üşütmüşüz acemi anneler....yerimseniben
Ne oldu bize,bebişlerimize böyle
benim kızda hırlıyor,hapşırıyor,tıksırıyor,burnu akıyor,doktora gittik bugün nezle dedi serum fizyolojikten başka da bişey kullanma hafif geçirir bebekler dedi...
Size de geçmiş olsun.
bu arada böbrek usg için taaa 22 ocağa gün verdi başka hastanede çektireceğiz sanırım.İnşallah bişey çıkmaz...

gül sagol canım ya berbat bırsey bu bu kadar agrı yapacagını hıc sanmıyordum ben gercekten derler ya ınsanın agrısı nerdeyse canım orda dıye benım canım sımdı müdürde:roflol::roflol:
şaka bır yana nasıl ılık sabunla suya oturcam kız kovayamı su doldurcam?kac gunde gecıcek ya cok acıyo:çok üzgünüm:

hepinize hayırlı günler arkideşlerrr nasılsınız bebekler nasılll bizim kontrol günümüz çarşamba kızım nekadar kilo aldı acep merka ediyom yawww aşıda var kafayı yicem kızım gene ağlicakkkk offf

aslıcım sanada gecmıs olsun canım umarım en kısa zamanda ıyılesırsınıza.s.

geçmişler olsun allah acil şifa versin mutlaka bir nedeni vardır yahuu neden öksürsün çocuk başka bir doktora da görünün bence de

allah acil şifalar versin canım yaaa çok geçmiş olsun ilaç falan kullanmıyormusun bunun için keçi boynuzu pekmezi bunun için iyi geliyor derler ama sen bir dene istersen

huuu kızlarrr bebişler sizi rehin aldı sanırım benimkini az önce uyuttum ben bakalım ne kadar sürecek allah bol uyku ve iştah versin bebişlerimizee sağlıkla sıhhatle gelişip büyüsünler hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Duygu gecmıs olsun umarım kurtulursun bır an once..

Kızlar etrafımda o kadar cok grip olmuş ınsan var dı kı nasıl kapmadım derken kaptım bende..
Dun ve bugun burnum tıkandı gozlerım yasarıyor sureklı bılırsınız ıste nasıl baslıyor ( baslamadan bıtırmeye calısıyorum c vıtamınıne yuklendım ıkı gundur ıhlamur nane lımon lımon portakal nar ne varsa tuketyorum umarım ılerlemez bır tane de supradyn sandoz ıctım..
aranızda gribe baslarken kurtulan var mı ne yapaym baska ya bebege gecmeden kurtulsam kucagıma ala ala mecbur ona da gececektır yanı Allah korusun ama ne yapayım bılmıyorum..

betulcum sanada gecmıs olsun canım umarım sende bır an once ıyılesırsın...bende bır ara grıp olur gıbıydım allaha sukur atlattım bol bol ıhlamır ve lımon tukettım bana cok ıyı geldı.bırde mutlaka maske al betulcum ben bır hafta sureyle hep maskeyle dolastım ve bebıse bulasmadan atlattım cok sukur..

betülcüm ve duydgucum geçmiş olsun.
betül ağzına maske tak ki bebişine geçmesin hastalık.ben öle yapmıştım.eve hasta gelenlerin de ağzına veriyorum maske )))) .tabii yakın akrabalara.diğerlerine ayıp olur herhalde..

herkese slm arkadaşlar bebeğinde reflü olan var mı nasıl teşhis kondu benim oğlum mamadan sonra 1 saat içinde kucağa alınınca kusuyo 1 yada iki kez sizdede aynı durumda olan var mı

kızlar buğün hastaneye gitmiştim.orda asansörde hamile bir bayan gördüm.kaç aylık diye sordum.heran olabilir dedi.karnı burnundaydı.bizim o eski günlerimiz geldi aklıma.ne stresle ha doğdu ha doğacak diye bekliyorduk.bakın benim tilki 3. ayına girdi buğün.allahı izniyle koca adam olacak.inş.
kızlar ya ben önceler depresyona girmiştim.bebeğime bakamayacağım diye istememiştim.şimdi o kadar çook seviyorum ki anlatamam.gerçi siz anlarsınız evlat sevgisi nasıl olur.))
bu arada kesinlikle 2. bebebği yapmam diyen ben 2. de olsun diye çook istiyorum.ama şimdi değil tabii.oğluşum 4-5 yaşına gelsin ozaman allahın izniyle.tabi ben de 35 yaşımda olucam.bayağı yaşlı anne olucam yaniii..))

herkese slm arkadaşlar bebeğinde reflü olan var mı nasıl teşhis kondu benim oğlum mamadan sonra 1 saat içinde kucağa alınınca kusuyo 1 yada iki kez sizdede aynı durumda olan var mı

benim kız da öyle canım sorma ben yedirdikten sonra 15-20 dk kucakta tutmaya çalışıyorum dik olarak reflü var bizde bide yemekten sonra öksürmeler başladı çarşamba dr gidicez kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek bu defa bir şurup vermişti kusma için onu içiriyorum yemeklerden önce ama hoşuma gitmiyor pek ilaç vermek şu ara vermiyorum şurubu ilk dönemler fışkırırcasına kusuyordu o geçti çok şükür ama şimdi ya yediğinin hepsini yada yarısını çıkarıyor zaten iştahsız yemiyorda bakalım hayırlısı seninkide geçer inşallah ama dr söle mutlaka izle bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…