Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm geçmiş olsun ben ağzıma burnımu kapatacak bişey almıştım aczaneden bu grip hava yoluyla geçiyor sütten geçmiyor, sonra ihlamur ve ada çayı içitim ben açbuk atlatmıştım.a.s.

papatyam ;
peki kilosu nasıl kilo artışı normal mi bizimki iyiydi ama son ayda kilo artışı yavaşladı 2 ay 3 haftalık 5800gr

hayırlısı olsun bizde 2 gün sonra 3 ay olcxaz kısmet olursa inşallah
bende bidaha doğurmam diyenlerdenim valla okadar zor bir hamişlik geçti ki az çok bilirsin sende benim durumları aksilik üstüne aksilik yaşadım şiştim şeker çıktı gebelik alerji oldum erken doğum tehtidi oldu haftada bir iğne yedim kan pıhtılaşması için hergün koldan iğne yedim vs vssss ben şuan pek düşünmüyorum büyük konuşmakta istemiyorum ama 33 yaşındayım ben belki kızım 2 yaşına gelince tekrar düşünebilirim kızımın yaşıtı bir kardeş olsun isterim aslında ama hamilelik dönemi zor valla hele şu ilk dönemler insanın kafası kaldırmıyor bazen ama zevkli tabiiki minik kuşumu çoook seviyorum bir gülüşü herşeye ilaç oluyor benim büyük kızım 14 yaşında baya ara olduğu için sanki ilk çocuk gibi oldu ceylin azra ama hayırlısı bakalım belki bende düşünebilirim ama yaparsam bu ceylinime kardeş olsun diye yaşıt kardeşler çok iyi oluyor çünki kendimden biliyorum kız kardeşlerimle aramda 7 yaş vardı ve pek fazla bişey paylaşamadık ama 2 kardeşimin arasında 2 yaş var onlar arkadaş gibi okulda evde dışarda hep beraberlerdi birnevi ikiz gibilerdi onlara imreniyordum açıkçası kızımında herşeyini paylaşabileceği bir kardeş fena olmazdı hanii ama bilemiyorum biraz zaman geçsinde belki yine denerim

papatyam ;
peki kilosu nasıl kilo artışı normal mi bizimki iyiydi ama son ayda kilo artışı yavaşladı 2 ay 3 haftalık 5800gr

kilomuz normal diyor doktor şimdilik ayda 1 kilo alıyor bizim 2 aylık olduğumuz gün 5.150 g dı kızım şimdi evde ben kendi imkanlarımca kızımı kucağıma alıp dijital tartıma çıkıyorum öle tartmaya çalışıyorum arada dün tarttığıma göre eğer doğruysa kızım 6.kg şuan bu ay galiba düştü kilo alımı ama ben yılmıyorum o kusunca hemen değil ama 15-20 dk sonra tekrar mama veriyorum yada emziriyorum yediği kadar eğer yerse tabii zorlamıyorum yeri dolsun diye ama şu ara gene iştahjsız 3 gündür pek yemiyor gene günde ölçüyorum cc olarak 750 yerken 550-600 a düştü

geçmiş olsun betülcüm sen gerekeni yapıyormuşsun zaten ıhlamur ve zencefil çayını dene zencefili hiç içmesen haftada bir iç şu aralar grip salgını var gene ben öle yapıyorum ama bakalım inşallah kapmam şifayı dün kızkardeşim geldi kendini iyi hissetmiyordu galiba grip olacak pek yanaşmadı kızıma ama şans işte inşallah bulaşmamıştır bize

Hepinize iyi günler arkadaşlar
Biz de bayram tatili için İzmit e gitmiştik.Geldik ev temizliği vs ancak yerleştik.Bugün doktora gittik kızım 2 ay 12 günlük 5.5 kilo 63 cm iyi dedi doktor.Bi de bebim kızım gece 12 gibi yatıyor gece emmeye kalkıyor altına bakıyorum kuru sabah 8 e kadar bezi kuru oluyor çok sorun yapıyordum.Doktora söyledim kilo alımı iyi olduktan sonra sorun değil hem senin için daha iyi falan dedi.Hayırlısı inş bi sorun yoktur.

geceleri benim kızda fazla yapmıyor ya hiç yapmamış oluyor yada çok az yapmış oluyor sorun değil bencede

Duygu bu operasyon sadece suya oturma operasyonu değil kız sen de elle müdahele yapacan:roflol:naniknanik şöyleki: leğen gibi bişeye canım sıcak su dolduracan içine de beyaz sabun at suya otur kız fazla sıcak olmasın yoksa senin müddür haşlanır hafazan allah...:roflol:
sonra canım sen elinle o çıkıntıları içine yavaş yavaş geri itecen dediğim gibi biraz acıyor uygularken ama günlerce çekmekten iyidir.Bir de kortos diye bir merhem var onu da dene ama operasyonu yaptıktan sonra bak bişeyin kalmaz...
Ben de olmuştum maske falan bişey takmadım ay hangi bir zaman takacan bebekle ilgilenirken yahu.Terra flu içmiştim çok etkili bişey şıp diye keser gribi,ama uyutuyor biraz sen iç aslanı da uyut sen de kıvrıl yanına,ya da yatmadan önce iç canım.Süte geçer mi bilmiyorum ama ben de öyle çok ilaççı bir tip değilim mecbur kalınca içtim...

duygucum-betülcüm geçmiş olsun.bende grip olmaktan çok korkuyorum bebeğim yüzünden.en kısa zamanda grip aşısı olucam.olmadan önlemini alayım bari.

geçmiş olsun adaşım.
bende geçenlerde çok fena grip oldum.acile gittim.dr.sadece tamol diye bi ilaç verdi.mecbur kalmadıkça içme dedi.bende 2 tane filan içtim.ama daha çok otlarla atlattım.annem aktara gitmiş adaçayı filan alayım diye.sakın adaçayı içmesin demiş.içinde beyni uyuşturan bi madde varmış.aklınızda bulunsun.hatmiçiçeği diye bi ot vermiş.onu içtim.annem viksle ovdu,kupa çekti.neyse ki oğluşuma geçmeden atlattım.

Herkese merhaba.. ben pazar sabah 3 sularında kusma, karın ağrısı ve ateş

ile acıbadem hastanesinin aciline kaldırıldım..apandisitim patlamak üzereymiş, bu enfeksiyonla nasıl

durdum diye inanamadı doktorlar, hemen ameliyat ekibini çağırıp beni ameliyata aldılar, neyse bu

sabah taburcu oldum..zor yürüyorum karnımda gaz ve ağrı var, sezeryanlı günlerime geri

döndüm..herşey sil baştan..2 gündür nazlıma babanesi ve babası baktı. Aklım hep evdeydi..ben

zehirlenmişimdir diye sanmıştım 1-2 saate eve dönerim sanmıştım ama beni ameliyata alınca çok

ağladım arkadaşlar, nazlıma kim bakıcak diye çünkü onu zar zor ben yedirebiliyordum sadece.Çok zor

iki gün geçirdim, göğüslerim taş gibi oldu beni sağmışlar ben baygınken, ateş yapmasın diye, orda

devamlı süt sağdım döktüm çünkü narkoz süte geçermiş.Şimdi evimdeyim, zor kalkıp

oturuyorum. 3 ayda iki ameliyat beni bozdu arkadaşlar :)) Bunu yazıp çıkıcam..herkes iyidir

umarım..hepinizi öpüyorum.

sedacım çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm ama sağlığın yerindeymiş çok şüküürrr apandist ameliyatının yeri sezeryana göre daha kısa sanırım daha kısa sürede atalatıcağına inanıyorum allaaahhh korumuş tekarar geçmiş olsun canıma.s.

sedacım geçmiş olsun cnm.bence sen bi hayır yap güzelim.nazlımız zaten hastaydı sende böyle olunca aklıma ilk bu geldi.allah ikinizede acil şifalar versin inş.:teselli: umarım en kısa zamanda ikinizde iyileşmiş olarak aramıza dönersiniz.bende öpüyorum.kendine ve kızına iyi bak.Şeniz

Sedacııımmm canım nedir çektiğin senin canım yaa,bir kurşun falan döktür bence...
çooook geçmiş olsun canım,dinlen bol bol,Allah beterinden saklasın bunla atlatmış ol inşallah....

herkese ii akşamlar
sedacım geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlanır bebeğinle ilgilenrsin

aslıcım geçmiş olsun ozanımıza ve sana ben de çok fenayım faranjit olmuşum bugün doktor bi dolu ilaç verdi bir haftadır çekiyordum gitmiyordum bugün gittim doktora inş. kısa zamnda geçer bebişime bulaşmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…