- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.221
Duygu gecmıs olsun umarım kurtulursun bır an once..
Kızlar etrafımda o kadar cok grip olmuş ınsan var dı kı nasıl kapmadım derken kaptım bende..
Dun ve bugun burnum tıkandı gozlerım yasarıyor sureklı bılırsınız ıste nasıl baslıyor( baslamadan bıtırmeye calısıyorum c vıtamınıne yuklendım ıkı gundur ıhlamur nane lımon lımon portakal nar ne varsa tuketyorum umarım ılerlemez bır tane de supradyn sandoz ıctım..
aranızda gribe baslarken kurtulan var mı ne yapaym baska ya bebege gecmeden kurtulsam kucagıma ala ala mecbur ona da gececektır yanı Allah korusun ama ne yapayım bılmıyorum..
kızlar buğün hastaneye gitmiştim.orda asansörde hamile bir bayan gördüm.kaç aylık diye sordum.heran olabilir dedi.karnı burnundaydı.bizim o eski günlerimiz geldi aklıma.ne stresle ha doğdu ha doğacak diye bekliyorduk.bakın benim tilki 3. ayına girdi buğün.allahı izniyle koca adam olacak.inş.
kızlar ya ben önceler depresyona girmiştim.bebeğime bakamayacağım diye istememiştim.şimdi o kadar çook seviyorum ki anlatamam.gerçi siz anlarsınız evlat sevgisi nasıl olur.))
bu arada kesinlikle 2. bebebği yapmam diyen ben 2. de olsun diye çook istiyorum.ama şimdi değil tabii.oğluşum 4-5 yaşına gelsin ozaman allahın izniyle.tabi ben de 35 yaşımda olucam.bayağı yaşlı anne olucam yaniii..))
papatyam ;
peki kilosu nasıl kilo artışı normal mi bizimki iyiydi ama son ayda kilo artışı yavaşladı 2 ay 3 haftalık 5800gr
Duygu gecmıs olsun umarım kurtulursun bır an once..
Kızlar etrafımda o kadar cok grip olmuş ınsan var dı kı nasıl kapmadım derken kaptım bende..
Dun ve bugun burnum tıkandı gozlerım yasarıyor sureklı bılırsınız ıste nasıl baslıyor( baslamadan bıtırmeye calısıyorum c vıtamınıne yuklendım ıkı gundur ıhlamur nane lımon lımon portakal nar ne varsa tuketyorum umarım ılerlemez bır tane de supradyn sandoz ıctım..
aranızda gribe baslarken kurtulan var mı ne yapaym baska ya bebege gecmeden kurtulsam kucagıma ala ala mecbur ona da gececektır yanı Allah korusun ama ne yapayım bılmıyorum..
Hepinize iyi günler arkadaşlar
Biz de bayram tatili için İzmit e gitmiştik.Geldik ev temizliği vs ancak yerleştik.Bugün doktora gittik kızım 2 ay 12 günlük 5.5 kilo 63 cm iyi dedi doktor.Bi de bebim kızım gece 12 gibi yatıyor gece emmeye kalkıyor altına bakıyorum kuru sabah 8 e kadar bezi kuru oluyor çok sorun yapıyordum.Doktora söyledim kilo alımı iyi olduktan sonra sorun değil hem senin için daha iyi falan dedi.Hayırlısı inş bi sorun yoktur.
Duygu bu operasyon sadece suya oturma operasyonu değil kız sen de elle müdahele yapacan:roflol:naniknanik şöyleki: leğen gibi bişeye canım sıcak su dolduracan içine de beyaz sabun at suya otur kız fazla sıcak olmasın yoksa senin müddür haşlanır hafazan allah...:roflol:gül sagol canım ya berbat bırsey bu bu kadar agrı yapacagını hıc sanmıyordum ben gercekten derler ya ınsanın agrısı nerdeyse canım orda dıye benım canım sımdı müdürde:roflol::roflol:
şaka bır yana nasıl ılık sabunla suya oturcam kız kovayamı su doldurcam?kac gunde gecıcek ya cok acıyo:çok üzgünüm:
Ben de olmuştum maske falan bişey takmadım ay hangi bir zaman takacan bebekle ilgilenirken yahu.Terra flu içmiştim çok etkili bişey şıp diye keser gribi,ama uyutuyor biraz sen iç aslanı da uyut sen de kıvrıl yanına,ya da yatmadan önce iç canım.Süte geçer mi bilmiyorum ama ben de öyle çok ilaççı bir tip değilim mecbur kalınca içtim...Duygu gecmıs olsun umarım kurtulursun bır an once..Kızlar etrafımda o kadar cok grip olmuş ınsan var dı kı nasıl kapmadım derken kaptım bende..
Herkese merhaba.. ben pazar sabah 3 sularında kusma, karın ağrısı ve ateş
ile acıbadem hastanesinin aciline kaldırıldım..apandisitim patlamak üzereymiş, bu enfeksiyonla nasıl
durdum diye inanamadı doktorlar, hemen ameliyat ekibini çağırıp beni ameliyata aldılar, neyse bu
sabah taburcu oldum..zor yürüyorum karnımda gaz ve ağrı var, sezeryanlı günlerime geri
döndüm..herşey sil baştan..2 gündür nazlıma babanesi ve babası baktı. Aklım hep evdeydi..ben
zehirlenmişimdir diye sanmıştım 1-2 saate eve dönerim sanmıştım ama beni ameliyata alınca çok
ağladım arkadaşlar, nazlıma kim bakıcak diye çünkü onu zar zor ben yedirebiliyordum sadece.Çok zor
iki gün geçirdim, göğüslerim taş gibi oldu beni sağmışlar ben baygınken, ateş yapmasın diye, orda
devamlı süt sağdım döktüm çünkü narkoz süte geçermiş.Şimdi evimdeyim, zor kalkıp
oturuyorum. 3 ayda iki ameliyat beni bozdu arkadaşlar :)) Bunu yazıp çıkıcam..herkes iyidir
umarım..hepinizi öpüyorum.
Herkese merhaba.. ben pazar sabah 3 sularında kusma, karın ağrısı ve ateş
ile acıbadem hastanesinin aciline kaldırıldım..apandisitim patlamak üzereymiş, bu enfeksiyonla nasıl
durdum diye inanamadı doktorlar, hemen ameliyat ekibini çağırıp beni ameliyata aldılar, neyse bu
sabah taburcu oldum..zor yürüyorum karnımda gaz ve ağrı var, sezeryanlı günlerime geri
döndüm..herşey sil baştan..2 gündür nazlıma babanesi ve babası baktı. Aklım hep evdeydi..ben
zehirlenmişimdir diye sanmıştım 1-2 saate eve dönerim sanmıştım ama beni ameliyata alınca çok
ağladım arkadaşlar, nazlıma kim bakıcak diye çünkü onu zar zor ben yedirebiliyordum sadece.Çok zor
iki gün geçirdim, göğüslerim taş gibi oldu beni sağmışlar ben baygınken, ateş yapmasın diye, orda
devamlı süt sağdım döktüm çünkü narkoz süte geçermiş.Şimdi evimdeyim, zor kalkıp
oturuyorum. 3 ayda iki ameliyat beni bozdu arkadaşlar :)) Bunu yazıp çıkıcam..herkes iyidir
umarım..hepinizi öpüyorum.
aslıcım geçmiş olsun ozanımıza ve sana ben de çok fenayım faranjit olmuşum bugün doktor bi dolu ilaç verdi bir haftadır çekiyordum gitmiyordum bugün gittim doktora inş. kısa zamnda geçer bebişime bulaşmadanherkese günaydınn güzel bir hafta diliyorummm. geçmiş KURBAN BAYRAMINIZI kutluyorum.
biz evimize döndük. ama geçmişi okuyamadım çünkü ççokkk uzundu. inşllah herkes bebişleriyle iyidir. bizde ogluşumla hasta olduk sanırım benden geçti öksürüyor burnu akıyor bugün dr götürecegim.birde arkadaşlar kronik hastalıklar hakkında bilgisi olan varsa biraz bilgi verirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?