- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.241
aslıcım geçmiş olsun ozanımıza ve sana ben de çok fenayım faranjit olmuşum bugün doktor bi dolu ilaç verdi bir haftadır çekiyordum gitmiyordum bugün gittim doktora inş. kısa zamnda geçer bebişime bulaşmadan
Herkese merhaba.. ben pazar sabah 3 sularında kusma, karın ağrısı ve ateş
ile acıbadem hastanesinin aciline kaldırıldım..apandisitim patlamak üzereymiş, bu enfeksiyonla nasıl
durdum diye inanamadı doktorlar, hemen ameliyat ekibini çağırıp beni ameliyata aldılar, neyse bu
sabah taburcu oldum..zor yürüyorum karnımda gaz ve ağrı var, sezeryanlı günlerime geri
döndüm..herşey sil baştan..2 gündür nazlıma babanesi ve babası baktı. Aklım hep evdeydi..ben
zehirlenmişimdir diye sanmıştım 1-2 saate eve dönerim sanmıştım ama beni ameliyata alınca çok
ağladım arkadaşlar, nazlıma kim bakıcak diye çünkü onu zar zor ben yedirebiliyordum sadece.Çok zor
iki gün geçirdim, göğüslerim taş gibi oldu beni sağmışlar ben baygınken, ateş yapmasın diye, orda
devamlı süt sağdım döktüm çünkü narkoz süte geçermiş.Şimdi evimdeyim, zor kalkıp
oturuyorum. 3 ayda iki ameliyat beni bozdu arkadaşlar :)) Bunu yazıp çıkıcam..herkes iyidir
umarım..hepinizi öpüyorum.
benim kız da öyle canım sorma ben yedirdikten sonra 15-20 dk kucakta tutmaya çalışıyorum dik olarak reflü var bizde bide yemekten sonra öksürmeler başladı çarşamba dr gidicez kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek bu defa bir şurup vermişti kusma için onu içiriyorum yemeklerden önce ama hoşuma gitmiyor pek ilaç vermek şu ara vermiyorum şurubu ilk dönemler fışkırırcasına kusuyordu o geçti çok şükür ama şimdi ya yediğinin hepsini yada yarısını çıkarıyor zaten iştahsız yemiyorda bakalım hayırlısı seninkide geçer inşallah ama dr söle mutlaka izle bebişini
herkese slm arkadaşlar bebeğinde reflü olan var mı nasıl teşhis kondu benim oğlum mamadan sonra 1 saat içinde kucağa alınınca kusuyo 1 yada iki kez sizdede aynı durumda olan var mı
FAtmacımm canım sanada çok geçmiş olsun. bugün dra gittik sadece geniz akıntısı varmış ilaç verdi bakalım artık.aslıcım geçmiş olsun ozanımıza ve sana ben de çok fenayım faranjit olmuşum bugün doktor bi dolu ilaç verdi bir haftadır çekiyordum gitmiyordum bugün gittim doktora inş. kısa zamnda geçer bebişime bulaşmadan
canım hoşgeldin evine yol yorgunlugu çok kötü oluyor bende dün bütün gün ogluşumla uyudum baş agrım ancak bugün geçmişti uykusuzluguda yorgunluguda atmıştım.Slm.kızlar hepinizi çok özledim bende afyonda ailemin yanındayım geçmişe bakamadım henüz sanırım çok uzun umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir,Sedacım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda iyileşirsin..Bende bugün çok kötüyüm aşırı derecede beynim zonkluyo kendimi hiç iyi hissetmiyorum,kızlar bebekle 12 saat yol çok zor oluyormuş gerçektende mecbur kalmasam çıkarmazdım sanırım bebeğimde çok perişan oldu bide bunun geri dönüşü var çok ama çok gözümde büyüyo neyse Allah yardımcımız olsun artık,bide bayramda olur olmaz çocuğu öpenlere filan gıcık oldum resmen,insanlar çok düşüncesizler,inşallh bebişlerde iyidir kimse hasta değildir:)
Arkadaşlar hepinize teşekkürler...Ben zehirlendim sandım 3 saat evde zaman kaybettim hastanede de önce zehirlenme sandılar 2 saatte öyle zaman kaybettim az kalsın patlıyormuş apandistim, patlasaymış 1-2 günle kurtulamazmışım 5 gün yoğun bakımda kalacakmışım az kalsın.Çok şükür..kurban bağışıda yaptık ama neden böyle oldu anlamadım ki...Mevlüt yapmadım ben ondan mı acaba? iyileşince kesin yaptırıcam...
canım çok çok geçmiş olsun güzelim Allah acil şifalar versin tatlımm aman dikkat et artık kendine sedacım.
herkese iyi geceler.Allah rahatlık versin minnoşlarla tatlı rüyalar.
Bu arada nudan benim kızım reflü, 10 gündür ilaç alıyor ama hala aynı
Herkese merhaba.. ben pazar sabah 3 sularında kusma, karın ağrısı ve ateş
ile acıbadem hastanesinin aciline kaldırıldım..apandisitim patlamak üzereymiş, bu enfeksiyonla nasıl
durdum diye inanamadı doktorlar, hemen ameliyat ekibini çağırıp beni ameliyata aldılar, neyse bu
sabah taburcu oldum..zor yürüyorum karnımda gaz ve ağrı var, sezeryanlı günlerime geri
döndüm..herşey sil baştan..2 gündür nazlıma babanesi ve babası baktı. Aklım hep evdeydi..ben
zehirlenmişimdir diye sanmıştım 1-2 saate eve dönerim sanmıştım ama beni ameliyata alınca çok
ağladım arkadaşlar, nazlıma kim bakıcak diye çünkü onu zar zor ben yedirebiliyordum sadece.Çok zor
iki gün geçirdim, göğüslerim taş gibi oldu beni sağmışlar ben baygınken, ateş yapmasın diye, orda
devamlı süt sağdım döktüm çünkü narkoz süte geçermiş.Şimdi evimdeyim, zor kalkıp
oturuyorum. 3 ayda iki ameliyat beni bozdu arkadaşlar :)) Bunu yazıp çıkıcam..herkes iyidir
umarım..hepinizi öpüyorum.
kızımın resimleri nasıl olmuş teyzeleri.
işte benim kızım da burdaaaaaaaaaaaaaaaa
ImageShack - Image Hosting :: sdc10531bp3.jpg
ImageShack - Image Hosting :: sdc10540xi1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: sdc10600cm2.jpg
ImageShack - Image Hosting :: sdc10616wp5.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?