Doğum yapmış olan anneler buraya....

sanada geçmiş olsun fatmacım.inş.en kısa zamanda toparlanırsın.bebişlerimize hastalık geçirmeden atlatırız inş. şu kışı.

Canım çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun bebişinide doya doya emzirirsin inşallah!

Slm.kızlar hepinizi çok özledim bende afyonda ailemin yanındayım geçmişe bakamadım henüz sanırım çok uzun umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir,Sedacım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda iyileşirsin..Bende bugün çok kötüyüm aşırı derecede beynim zonkluyo kendimi hiç iyi hissetmiyorum,kızlar bebekle 12 saat yol çok zor oluyormuş gerçektende mecbur kalmasam çıkarmazdım sanırım bebeğimde çok perişan oldu bide bunun geri dönüşü var çok ama çok gözümde büyüyo neyse Allah yardımcımız olsun artık,bide bayramda olur olmaz çocuğu öpenlere filan gıcık oldum resmen,insanlar çok düşüncesizler,inşallh bebişlerde iyidir kimse hasta değildir:)

Canım ya benim bebeğimde çok kusuyor içtiğinin büyük çoğunluğunu çıkartıyo resmen,çok fazlaca ne kıyafetler ne halı ne koltuk kusmuk olmayan tek bi yer bile kalmadı dr.a göstermelimiyimki önemli bişeymidir ben içtiğinin fazlasını çıkartıyo sanıyorum ama bi yandanda başka bişey olabilirmi diye aklıma geliyo ilaçta vermek istemiyorum olmazsa kontrole gittiğimde söyleyeyim bakalım umarım önemli bişey değildir:sm_confused:

Duygucum çok geçmiş olsun hayatım annemdede vardı bitkisel bi karışım sayesinde geçmişti onunkide daha doğrusu bi macunla dr.ona ameliyat demişti ama macun sayesinde gerek kalmamıştı çok illet bişey hemoroid gerçektende inşallah tümden kurtulursun güzelim..
Bu arada benim oğlan emzik emmiyo hangi markayı denediysem olmadı bugün bakkal emziği diye tabir edilen emziklerden buldum emdi çok aşırı olmasada emiyo gibi benim oğlan çok sıkıntılı sürekli kucak istiyo o yüzden bende emzik alırsa belki rahat ederim diye bu kadar uğraşıyorum inşallah emerde bende rahat ederim:)

Sanırım kimsecikler yok bende çıkıyorum hepinize güzel bi akşam olsun inşallah,bebişlerde mışıl mışıl uyusunlar görüşürüz...

herkese slm arkadaşlar bebeğinde reflü olan var mı nasıl teşhis kondu benim oğlum mamadan sonra 1 saat içinde kucağa alınınca kusuyo 1 yada iki kez sizdede aynı durumda olan var mı

Arkadaşlar hepinize teşekkürler...Ben zehirlendim sandım 3 saat evde zaman kaybettim hastanede de önce zehirlenme sandılar 2 saatte öyle zaman kaybettim az kalsın patlıyormuş apandistim, patlasaymış 1-2 günle kurtulamazmışım 5 gün yoğun bakımda kalacakmışım az kalsın.Çok şükür..kurban bağışıda yaptık ama neden böyle oldu anlamadım ki...Mevlüt yapmadım ben ondan mı acaba? iyileşince kesin yaptırıcam...

Bu arada nudan benim kızım reflü, 10 gündür ilaç alıyor ama hala aynı

Son düzenleme:
FAtmacımm canım sanada çok geçmiş olsun. bugün dra gittik sadece geniz akıntısı varmış ilaç verdi bakalım artık.
canım hoşgeldin evine yol yorgunlugu çok kötü oluyor bende dün bütün gün ogluşumla uyudum baş agrım ancak bugün geçmişti uykusuzluguda yorgunluguda atmıştım.

günaydın annişlerr nasılsınız bu sabah .umarım herkesin bebişi rahat bir uyku çekmiştir bu gece bnimki 2 de yattı gene ama 2 gündür geceleri uyanıp huysuzluk ediyor derdi ne anlayamıyorum ağrısımı var gaz sancısımı nedir bilemedim

hay allah ÇOK GEÇMİŞ olsun canım yaa neler atlatmşsın ölee allah acil şifalar versin allah kolaylık versin doğum yapmış gibi oldun gene desene yawww offf canım yaaa iyiki anlamışlar gitmişsin dktora hemen rabbim seni bebeğine bağışlasın a.s.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…