Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hicran masallah sekere... gitgide sana cok benzıyor haberın olsun sıma aynı yanııı..
Bu arada buyuk kızınıda bır ara gorelım olur mu :)

VE ÇEKİRDEK AİLEE İŞTE BİZ VE ÇOCUKLARIMIZZ BAKIN HEMEN SİLİCEMMM

kıs sen kac yasındasın yada ılk bebegını kac yasında dogurdun anam neguzel masallah boyun kadar kızın var bıde ıkıncısı vay bee ayyy bende bole genc anne oliiim heppp:lepi:

maşallahh canımmm allah nazarlardan kem gozlerden sakınsın siziiia.s.

herkese günaydın
hicrancım çok güzel çıkmış resminiz, büyük kızın çok güzel olacak maşallah çok beğendim, tabi minik ceylin de öyle

canım ben 18 yaşında evlendim 19 um da büyük kızımı dünyaya getirdim ama çok ta yıprandım 33 yaşındayım şuan ocakta 34 e giriyom az kaldı 1 ay sonra 34 üm artık

günaydın kızlar herkese guzel gulucuklerle dolu bır gun dılıyorum.benım homoroıd agrılarım aynen devam edıyor ne zaman gecıcek bılmıyorum.hıc bır ısımı yapamıyorum dogru durust oglusumu bıle kucagıma alınca cok agrıyor..sezeryanlı gunlerım gıbı oldum aynıbugun bır arkadasım üniversıte hastanesınde ogretım uyesı kendısı dereotu ye gunde 3 kere bır demetı bırgunde ye dedı.3 gune gecer dedı bakalım ınsallah.denıcem..ege uyuyorken bende ıkı satır yazayım dedım.bu arada oglusa havuz aldık ıcını sıcak su doldurduk bol bol yuzuruyoruz.yaza kadar yuzmeyı ogrenmesı lazım.nede olsa annesı profosyonel yuzucu:)kıyamam ya korkudan mı artık neden nasıl cırpıyor bacaklarını.ılerde mıllı yuzucu olursa basına bu fotograflarını dagıtıcam:roflol::roflol:bıraz müstehcen ama fotografımız ama hemen bakında sileyım barı:roflol:

Son düzenleme:
Hicran masallah sekere... gitgide sana cok benzıyor haberın olsun sıma aynı yanııı..
Bu arada buyuk kızınıda bır ara gorelım olur mu :)

evet büyüdükçe biraz biraz babadan anneye kayıyor gibi allah bahtını güzel etsin inşallah
büyük kızımda burda anacım burda

buda 3 ay önce teyzesinin düğün fotolarını çekmeye gidince stüdyoda çekilirken

buda 2 ay önceki halimizzz ceylin içerde uyuyorrrr:roflol:

Son düzenleme:

geçmiş olsun duygucum ya dere otunu ben de süt arttırır diye duyup yemeyi denedim ama tadı hoşuma gitmedi bıraktım inşallah sen severek yersin de kurtulursun rahatsızlığından...

maşallah oğluşun nasıl da seviyor suyu benimki ciyak ciyak bağırıyor hiç sevmiyor suyu zor yıkıyoruz
havuzu ne kadara aldınız?

Canım bende dereotunu bır tek salatada yerım oda az bırsey ama ne yapayım o kadar canım yanıyorkı yeterkı gecsın zehır bıle ıcıcem yanı

havuzu 20 ytlye aldık zaten plastık havuz baya buyuk ama 1 yasını geckın kullanırız herhalde.benımkıde ılk zaman aglıyordu ama ınatla yıkadım yuzdurdum sımdı cok sevıyor hıc sesı cıkmıyor.vazgecme sende yuzdurmeyı dene suda mesela yavas yavas alısır canım.suyuda usur dıye cok sıcak yapma mesela ben hep 37 ıle 38 derece arası yapıyorum.oda sıcak olsun yeter.ben yarım saat cıvarı yuzduruyorum cokta guzel uyuyor.mesela 1 de yattı dun 8.30da kalktı

Son düzenleme:
maşallahhhh duygucum oğluşunaaa, şu hemoroid için soğuk suyu dene bak, hattaaa buzda olabilir bak dediğimi yap bişiyin kalmazzzzzzzzz

ohhh balık gibi valla,yerim ben bu balığı,Duygu maşallahhhh
Hicran ve Asprin size de maşallah..pırıl pırıl çıkmışsınız..
aspirin canım sen o fotoları hangi programda öyle süsleyip püslüyon???

herkese iyi akşamlar kıslarr benim oğlan bugün çok huysuz senağlamayaw hep ağlıyo kucağımda uyumak istiyo
yaa odadan bi yere çıkamadımmm şuandada sadece kucağımda uyuyormirmirmirmir 15 dk dalsın öyle bırakıyım diyorum koymamla uyanması bir artık ayakta sallanmakta istemiyo napcamm şaştımm kafamçokkarıştıfena seviyo kucağı iş güç yapamıyorumfisfisfis ya siz öğlen nasıl uyutuyosunuz kızlar ya benimki nerdeeee koyunca kendi kendine uyumasııı....ooo :dilcikar:ama kucağımda tutuyum 2 saat bile uyuyooo yaramazzz...canımı okuduu-tatlicadiarzu-

TEŞEKKÜR EDERİM GÜLCÜMhihoyyyt.PHOTOSCAPE DİYE Bİ PROGRAMDAN YAPIYORUMsengözlerimebaksanab

canım ben kucagıma pek almamaya calısıyorum daha dogrusu alıstırmamaya calısıyorum emzırıyorum altını alıyorum bıraz oynuyorum hemen bırakıyorum kendı kendıne oynaması ıcın koltugun tepesıne donencesı vardı onu soktuk ucuna bır suru oyuncak astık..onlara bakıyor oynuyor cok ıse yaradı sureklı ucundakı oyuncakları degıstırıyoruzkı sıkılmasın dıye.1 saat en az tek basına oynuyor onlarla konusuyor..

oh ya ne güsel senin ki maşallah.....almıyordum önce bukadarr bi hasta oldu 1 hafta çekti ondan dolayı çok kucağımızda durdu ve alıştı sanırsam...şimdide hep yanında olmamızı istiyorrkafamçokkarıştı odasında dönence var ama genellikle salonda oturuyorz bende salona alıyım bari dönenceyi yoksa baş edemicem duygucumm...tv ye bakıyo 5 dk sonra sıkılıveriyo...:mymeka::uhm:...darısı bizimkinee inşş..alıştırırım:1rolleyes:-tatlicadiarzu-

sevgili seda çok geçmişler olsun.allah başka eza cefa vermesin..tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle a.s.

canım kesın alısır o donence yatak odasında bosuna duruyor boyle baya ıse yarıyor.bız bır tanede besıgıne aldık orda bakarak uyuyor..suan bıle oynuyor yanı cok zaman kazandırıyor bana sukur.bız kucuk odada oturuyoruz cok kustugu ıcın salona goturemıyorum cunku koltugum halım harıta gıbı oldu.kusması bıttıgı gun salona gecıcez:)))))))))))
bak canım bu sekılde yapabılırsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…