- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.261
VE ÇEKİRDEK AİLEE İŞTE BİZ VE ÇOCUKLARIMIZZ BAKIN HEMEN SİLİCEMMM
kıs sen kac yasındasın yada ılk bebegını kac yasında dogurdun anam neguzel masallah boyun kadar kızın var bıde ıkıncısı vay bee ayyy bende bole genc anne oliiim heppp:lepi:
maşallahh canımmm allah nazarlardan kem gozlerden sakınsın siziiia.s.
Hicran masallah sekere... gitgide sana cok benzıyor haberın olsun sıma aynı yanııı..
Bu arada buyuk kızınıda bır ara gorelım olur mu :)
günaydın kızlar herkese guzel gulucuklerle dolu bır gun dılıyorum.benım homoroıd agrılarım aynen devam edıyor ne zaman gecıcek bılmıyorum.hıc bır ısımı yapamıyorum dogru durust oglusumu bıle kucagıma alınca cok agrıyor..sezeryanlı gunlerım gıbı oldum aynıbugun bır arkadasım üniversıte hastanesınde ogretım uyesı kendısı dereotu ye gunde 3 kere bır demetı bırgunde ye dedı.3 gune gecer dedı bakalım ınsallah.denıcem..ege uyuyorken bende ıkı satır yazayım dedım.bu arada oglusa havuz aldık ıcını sıcak su doldurduk bol bol yuzuruyoruz.yaza kadar yuzmeyı ogrenmesı lazım.nede olsa annesı profosyonel yuzucu:)kıyamam ya korkudan mı artık neden nasıl cırpıyor bacaklarını.ılerde mıllı yuzucu olursa basına bu fotograflarını dagıtıcam:roflol::roflol:bıraz müstehcen ama fotografımız ama hemen bakında sileyım barı:roflol:
geçmiş olsun duygucum ya dere otunu ben de süt arttırır diye duyup yemeyi denedim ama tadı hoşuma gitmedi bıraktım inşallah sen severek yersin de kurtulursun rahatsızlığından...
maşallah oğluşun nasıl da seviyor suyu benimki ciyak ciyak bağırıyor hiç sevmiyor suyu zor yıkıyoruz
havuzu ne kadara aldınız?
günaydın kızlar herkese guzel gulucuklerle dolu bır gun dılıyorum.benım homoroıd agrılarım aynen devam edıyor ne zaman gecıcek bılmıyorum.hıc bır ısımı yapamıyorum dogru durust oglusumu bıle kucagıma alınca cok agrıyor..sezeryanlı gunlerım gıbı oldum aynıbugun bır arkadasım üniversıte hastanesınde ogretım uyesı kendısı dereotu ye gunde 3 kere bır demetı bırgunde ye dedı.3 gune gecer dedı bakalım ınsallah.denıcem..ege uyuyorken bende ıkı satır yazayım dedım.bu arada oglusa havuz aldık ıcını sıcak su doldurduk bol bol yuzuruyoruz.yaza kadar yuzmeyı ogrenmesı lazım.nede olsa annesı profosyonel yuzucu:)kıyamam ya korkudan mı artık neden nasıl cırpıyor bacaklarını.ılerde mıllı yuzucu olursa basına bu fotograflarını dagıtıcam:roflol::roflol:bıraz müstehcen ama fotografımız ama hemen bakında sileyım barı:roflol:
Canım ya maşallah bayıldım fotoya çok tatlı oğluşun Allah nazardan saklasın.Rabbim hepsine hayırlı sağlıklı ömür versin inş.
TEŞEKKÜR EDERİM GÜLCÜMhihoyyyt.PHOTOSCAPE DİYE Bİ PROGRAMDAN YAPIYORUMsengözlerimebaksanabohhh balık gibi valla,yerim ben bu balığı,Duygu maşallahhhh
Hicran ve Asprin size de maşallah..pırıl pırıl çıkmışsınız..
aspirin canım sen o fotoları hangi programda öyle süsleyip püslüyon???
herkese iyi akşamlar kıslarr benim oğlan bugün çok huysuz senağlamayaw hep ağlıyo kucağımda uyumak istiyo
yaa odadan bi yere çıkamadımmm şuandada sadece kucağımda uyuyormirmirmirmir 15 dk dalsın öyle bırakıyım diyorum koymamla uyanması bir artık ayakta sallanmakta istemiyo napcamm şaştımm kafamçokkarıştıfena seviyo kucağı iş güç yapamıyorumfisfisfis ya siz öğlen nasıl uyutuyosunuz kızlar ya benimki nerdeeee koyunca kendi kendine uyumasııı....ooo :dilcikar:ama kucağımda tutuyum 2 saat bile uyuyooo yaramazzz...canımı okuduu-tatlicadiarzu-
canım ben kucagıma pek almamaya calısıyorum daha dogrusu alıstırmamaya calısıyorum emzırıyorum altını alıyorum bıraz oynuyorum hemen bırakıyorum kendı kendıne oynaması ıcın koltugun tepesıne donencesı vardı onu soktuk ucuna bır suru oyuncak astık..onlara bakıyor oynuyor cok ıse yaradı sureklı ucundakı oyuncakları degıstırıyoruzkı sıkılmasın dıye.1 saat en az tek basına oynuyor onlarla konusuyor..
Herkese merhaba.. ben pazar sabah 3 sularında kusma, karın ağrısı ve ateş
ile acıbadem hastanesinin aciline kaldırıldım..apandisitim patlamak üzereymiş, bu enfeksiyonla nasıl
durdum diye inanamadı doktorlar, hemen ameliyat ekibini çağırıp beni ameliyata aldılar, neyse bu
sabah taburcu oldum..zor yürüyorum karnımda gaz ve ağrı var, sezeryanlı günlerime geri
döndüm..herşey sil baştan..2 gündür nazlıma babanesi ve babası baktı. Aklım hep evdeydi..ben
zehirlenmişimdir diye sanmıştım 1-2 saate eve dönerim sanmıştım ama beni ameliyata alınca çok
ağladım arkadaşlar, nazlıma kim bakıcak diye çünkü onu zar zor ben yedirebiliyordum sadece.Çok zor
iki gün geçirdim, göğüslerim taş gibi oldu beni sağmışlar ben baygınken, ateş yapmasın diye, orda
devamlı süt sağdım döktüm çünkü narkoz süte geçermiş.Şimdi evimdeyim, zor kalkıp
oturuyorum. 3 ayda iki ameliyat beni bozdu arkadaşlar :)) Bunu yazıp çıkıcam..herkes iyidir
umarım..hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?