Doğum yapmış olan anneler buraya....

benimkide kucak düşkünü..dönence falan alamadık henuz..bikaç seslı oyuncağı var onlada hemen sıkılıyo...duygu harika bişi yapmış havuz olayı çok güzel...suyla büyürmüş bebekler..bende çok severim suyu,denizi..bizimkide seviyo gibi..bende alayım kuzuma da fok gibi yüzsün..gündüz yalnızım ve dünyadan kopmuş bi halde yaşıyorum..aslında çok deil ama nispeten huysuz denebilcek bi bebek kuzum..gündüz uyumaz en fazla iki üç saat arada toplam..ben yorgun ben derbeder..anca bi evi toparlıyorum..benım için hayat sanırım iki ay kadar daha böyle...6 aylık olunca rahatlicamı umud edıyorum...eşimlede hala soğuğuz..adet görmedğimden hormonlarımın henuz cinselliğe hazır olmadıgı için bı ısteksızlık ıcınde oldugumu tahmın edıyorum...tüm dünyam arkadaşım herşeyim kuzum oldu..bide günde birkezkonuştuğum annem kardeşimle sizler varsınız işte..saat 5..6da eşşim gelir..10 da yatarım..12 emzir yat..2 emzir alt temızle yat...6 kalk emzir oyalan yat..7 kesin kalkış derken 2008 böyle bitiyo işte..ne seneydi ama:CüvCüv:a.s.

Son düzenleme:
Umut bizim olayımızda farklı değil ki canım yaa,adet görsen de aynı isteksizlik oluyor merak etme...
biz de dönence almadık ama oyun halısı alacağım inşallah hala denkleştirip alamadık benim kız allahtan çok da huysuz değil uykusu da düzenli benim gibi uykuyu seviyor.Ben de onunla beraber işi gücü bırakıyorum koyun koynuşa yatıyoruz.bana da iyi geliyor.Havuz olayını ben de çok tuttum ama eşya eşya evin her tarafından eşyalar fışkırıyo artık,dar evim nerede yüzdürimki kuzuyu.Ortalık ıslanmıyor mı Duygu onu hadi kova kova doldurduk da nasıl boşaltıyon arkadaşıım...?

cok sevındım canım bırde mesela ucuz satılan mınık oyuncaklar var zıllı falan onlardan degısık degısık al.ben 1 ytlden 5 tane falan aldım farklı farklı baglıyorum ucuna.onlara vuruyor falan cok hosuna gıdıyora.s.

gulcum altına mesela kullanılmıs kırlıdekı bır carsafı serersın ıkı kat.ben oyle yaptım.ortalama 5 kova suyla onun yuzecegı kadar oluyor sonrada tasla yıne bosaltcan.bıraz zahmetlı ama degıyor ınan cok tatlı oluyorlar:)

Canım selam geçmiş olsun bu arada.
Ya duygu ben hasta olur diye 4-5 günde bi yıkıyom.Sen her gün havuzda oynatıyon mu?
Bayağı bildiğimiz şişme oyun botu mu?
Ev sıcaksa harbiden güzel düşünmüşsün.

fisfisfiscanımm bu senin anlattığın aynı monotonluk zaman zaman bizdede oluyor önceleri ewde durmazdım anneme giderdim dışarı çıkardık eşimle hafta sonu romantik bişeyler yapardık vs.. vs..ama şimdi herşey bebeğimize programlı... artık yaza iyice toparlanırlarr ozaman herşeyin acısını çıkartırız inş... saatler biraz farklı olsada bizimde aynı yat kalk emzir uyut ev toparla falan derken akşam oluppp geçiyooo... :bbo:aynen yaaa bebeğimiz olunca hep ilgi ona oluyo kendimize vakit bile kalmıyoo ki ne.. :uhm:bende halen adet olmadım cnm...ama ne yapalım başka büyük sorunlarımız olmasında hepsi geçer elbet sabır lazım işte ama nerdeee bende sabırrrrbenneyaptımki

nuraycım ben gun asırı beraber banyoya gırıyorum bebısle beraber yıkanıyoruz benım yatak odamda ebeveyn banyosu var gece kalorıfer sabaha kadar yandıgı ıcın ıyıce sıcak oluyor.sabah kalkınca beraber yıkanıyoruz odadan cıkmadan gıyınıyoruz uyuyor bu arada obur odayı ısıtıyorum.sonra oraya alıyorum.yuzme dedıgın gıbı sısme bot ..su oyuncakcılarda satılandan..hergun degıl canım haftada 1.cunku cok külfetlı ıs esım doldurup bosaltıyor.tek basına zora.s.

iyi akşamlar herkese..:1hug:
bebişler ve sizler çoook iyisinizdir umarım..
benim bebeğim de gündüzleri pek uzun uyumuyor ama buna da şükür diyorum gündüz uyuyup gece uyumasa daha yorucu olurdu benim için..gece uykusu güzel
gündüzleri oyuncaklarla oyalanıyo biraz..mesela şu anda ben buraya bakarken bebişime oyuncak çıngıraklı tavuğunu sallıyorum rengarenk bayılıyo tavuğuna.. kaydirigubbakcemile3 h.sonu da toyiki den oyun halısı bakıcam.. artık eliyle tutup kavramayı da öğreniyolar yavaş yavaş..umarım o da oyalanmasına yardımcı olur..
bir de elini ağzına sokmasına çözüm buldum..dişlik almıştım içi jellii hayvan figürlü..ağzına onu koyunca hoşuna gidiyor.duygucum dediğin gibi dişleri mi geliyor yoksa..gerçi 4. ay sonunda gelen bi hayli bebiş oluyormuş..bakalım ne zaman gelecek dişleri :sm_cool:
yarın da kontrolümüz ve aşılarımız var... umarım ateşlenip huysuzlanmaz.. diğer aşıları uyku yapmıştı hep..bakalım pnömokok ve rota nasıl etki gösterecek fisfisfis
hepinize sevgiler arkadaşlarım.. Şeniz

çok geçmiş olsun acil şifalar

benim oğlandan ben bütün olaylara fransız kalıyom arkadaşlar herşey konuşulup bitiyor ben sonradan tekrar ediyor gibi oluyorum kusura bakmayın artıkın

bişi sorucam benim oğlan elini emiyor emziği zorla vermesek yandık nette okudum şu an için normal bişiymiş ama sizde varmı?

benimkide elini emiyor..baloncuk yapıyo tükürükleriyle..emzik almadı..biberonuda sevmedi..ama elini seviyo..bu zamanlarda elleri en iyi oyuncaklarıymış hatta parmaklarını yumunca ve açınca buldum sanıp mutlu olurlarmışkaydirigubbakcemile3

canım yaa bayıldım bu fikre süper hemen bende yapmak istiyorum :)
deniz suya bayılıyor eminim buna da bayılır ama üşütürüz diye korkuyorum bizim ev biraz soğuk oluyorda neyse odasını iyice ısıtır yaparız bizde bende yaza kadar iyice suya alışsın istiyorum .bizimde izmir dikilide yazlık var gerçi oranın soğuk ve tuzlu suyuna nasıl bir tepki verir bizim tosbaa bilemiyorum :)

gozdecım ne guzel demek sende ızmırdesın yazın:)evet dıkılı bıraz soguk olur gec ısınır ama artık havalar o kadar sıcakkı yazın zorlancagınızı zannetmıyorum.dedıgın gıbı sımdıden alısırsa yazında zorlanmaz..a.s.

Herkese günaydına.s.
zeynep evet kimsecikler yook bebişler rahat vermiyor anlaşılan,bizimkiside yeni uyudukaydirigubbakcemile
Dün yıkadıktan sonra sol gözü kızarmıştı, gece kalktığında gözü çapak dolmuştu şimdi ise gözü sulanıyor ve diğer gözüne göre hafif küçük sanki..sizler yıkadıktan sonra bu durumla karşılaştınız mı? acaba şampuan filan kaçtığı için mi oldu?

Geçmişteki yazıları kısmen okudum Duygu ve Brıde ve hasta olan diğer arkadaşlar çok geçmiş olsun Acil şifalarr diliyorum..

Herkese Gunaydınlar..
Gribim bol bol vıtamın alıyorum ılerlemez dıye dusundugum ıcın ılac almadım ve bıraz daha ılerledı..
Allahtan halsızlık yapmıyor burun tıkanıklıgı gozlerım sulanıyor ve basımda bıraz baskı..
onun dısında yatıcak bır halde degılım en azından bebıse bakmak zor gelırdı yoksa.. gamyoncuiremsu

Umarım hepınızın bebısler ıyıdır...
Benım Aslana oyun halısı aldık.. tekmele ve oyna jımnastık halısı tiny love gymini nin..
Cok sevdı hergun oynuyor sureklı uyanık kaldıgı zamanlarda.. bende vakıt buluyorum artık bazı seylere.. a.s Size de tavsıye ederım.. ses cıkaran oyuncaklar var tekme attıgında sesler cıkarıyor ayagının ucundakı sey ve daha da heyecanlanıyor ve ınanırmısınız ıkı uc gunde tutması acayıp gelıstı a.s sımdı herseyı tutmaya calısıyor onlarla oynuya oynuya.. elımı tutuyor sacımı tutup cekıyor ellerını uzatıp tutmaya calıstıgı gıbı ıse ayaklarını da katıyor onlarıda sureklı havaya dıkıp duruyor kaydirigubbakcemile3 cok guzel oldu aldıgımız gercekten..:1rolleyes:
sımdı oyun halısında oynuyordu uykusu geldı orda uyukluyor kaydirigubbakcemile3 opemıyorum da yaa dıslerımı sıkıyorum valla :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…