- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.281
oh ya ne güsel senin ki maşallah.....almıyordum önce bukadarr bi hasta oldu 1 hafta çekti ondan dolayı çok kucağımızda durdu ve alıştı sanırsam...şimdide hep yanında olmamızı istiyorrkafamçokkarıştı odasında dönence var ama genellikle salonda oturuyorz bende salona alıyım bari dönenceyi yoksa baş edemicem duygucumm...tv ye bakıyo 5 dk sonra sıkılıveriyo...:mymeka::uhm:...darısı bizimkinee inşş..alıştırırım:1rolleyes:-tatlicadiarzu-
canım kesın alısır o donence yatak odasında bosuna duruyor boyle baya ıse yarıyor.bız bır tanede besıgıne aldık orda bakarak uyuyor..suan bıle oynuyor yanı cok zaman kazandırıyor bana sukur.bız kucuk odada oturuyoruz cok kustugu ıcın salona goturemıyorum cunku koltugum halım harıta gıbı oldu.kusması bıttıgı gun salona gecıcez:)))))))))))
bak canım bu sekılde yapabılırsın.
teşekkür ederimm duygu a.s.saol cnm anladım :lepi:şimdi denedimm benimkide izliyo müziğinide kurdum iyi oldu yaa inşş... sıkılmaz küçük beyyy bende kk ya rahat rahat bakıyım ya uyandı az önce denedim öyleee izliyooo oh beee:1hug:a.s.
teşekkür ederimm duygu a.s.saol cnm anladım :lepi:şimdi denedimm benimkide izliyo müziğinide kurdum iyi oldu yaa inşş... sıkılmaz küçük beyyy bende kk ya rahat rahat bakıyım ya uyandı az önce denedim öyleee izliyooo oh beee:1hug:a.s.
Umut bizim olayımızda farklı değil ki canım yaa,adet görsen de aynı isteksizlik oluyor merak etme...
biz de dönence almadık ama oyun halısı alacağım inşallah hala denkleştirip alamadık benim kız allahtan çok da huysuz değil uykusu da düzenli benim gibi uykuyu seviyor.Ben de onunla beraber işi gücü bırakıyorum koyun koynuşa yatıyoruz.bana da iyi geliyor.Havuz olayını ben de çok tuttum ama eşya eşya evin her tarafından eşyalar fışkırıyo artık,dar evim nerede yüzdürimki kuzuyu.Ortalık ıslanmıyor mı Duygu onu hadi kova kova doldurduk da nasıl boşaltıyon arkadaşıım...?
Canım bende dereotunu bır tek salatada yerım oda az bırsey ama ne yapayım o kadar canım yanıyorkı yeterkı gecsın zehır bıle ıcıcem yanı
havuzu 20 ytlye aldık zaten plastık havuz baya buyuk ama 1 yasını geckın kullanırız herhalde.benımkıde ılk zaman aglıyordu ama ınatla yıkadım yuzdurdum sımdı cok sevıyor hıc sesı cıkmıyor.vazgecme sende yuzdurmeyı dene suda mesela yavas yavas alısır canım.suyuda usur dıye cok sıcak yapma mesela ben hep 37 ıle 38 derece arası yapıyorum.oda sıcak olsun yeter.ben yarım saat cıvarı yuzduruyorum cokta guzel uyuyor.mesela 1 de yattı dun 8.30da kalktı
benimkide kucak düşkünü..dönence falan alamadık henuz..bikaç seslı oyuncağı var onlada hemen sıkılıyo...duygu harika bişi yapmış havuz olayı çok güzel...suyla büyürmüş bebekler..bende çok severim suyu,denizi..bizimkide seviyo gibi..bende alayım kuzuma da fok gibi yüzsün..gündüz yalnızım ve dünyadan kopmuş bi halde yaşıyorum..aslında çok deil ama nispeten huysuz denebilcek bi bebek kuzum..gündüz uyumaz en fazla iki üç saat arada toplam..ben yorgun ben derbeder..anca bi evi toparlıyorum..benım için hayat sanırım iki ay kadar daha böyle...6 aylık olunca rahatlicamı umud edıyorum...eşimlede hala soğuğuz..adet görmedğimden hormonlarımın henuz cinselliğe hazır olmadıgı için bı ısteksızlık ıcınde oldugumu tahmın edıyorum...tüm dünyam arkadaşım herşeyim kuzum oldu..bide günde birkezkonuştuğum annem kardeşimle sizler varsınız işte..saat 5..6da eşşim gelir..10 da yatarım..12 emzir yat..2 emzir alt temızle yat...6 kalk emzir oyalan yat..7 kesin kalkış derken 2008 böyle bitiyo işte..ne seneydi ama:CüvCüv:a.s.
Canım selam geçmiş olsun bu arada.
Ya duygu ben hasta olur diye 4-5 günde bi yıkıyom.Sen her gün havuzda oynatıyon mu?
Bayağı bildiğimiz şişme oyun botu mu?
Ev sıcaksa harbiden güzel düşünmüşsün.
Herkese merhaba.. ben pazar sabah 3 sularında kusma, karın ağrısı ve ateş
ile acıbadem hastanesinin aciline kaldırıldım..apandisitim patlamak üzereymiş, bu enfeksiyonla nasıl
durdum diye inanamadı doktorlar, hemen ameliyat ekibini çağırıp beni ameliyata aldılar, neyse bu
sabah taburcu oldum..zor yürüyorum karnımda gaz ve ağrı var, sezeryanlı günlerime geri
döndüm..herşey sil baştan..2 gündür nazlıma babanesi ve babası baktı. Aklım hep evdeydi..ben
zehirlenmişimdir diye sanmıştım 1-2 saate eve dönerim sanmıştım ama beni ameliyata alınca çok
ağladım arkadaşlar, nazlıma kim bakıcak diye çünkü onu zar zor ben yedirebiliyordum sadece.Çok zor
iki gün geçirdim, göğüslerim taş gibi oldu beni sağmışlar ben baygınken, ateş yapmasın diye, orda
devamlı süt sağdım döktüm çünkü narkoz süte geçermiş.Şimdi evimdeyim, zor kalkıp
oturuyorum. 3 ayda iki ameliyat beni bozdu arkadaşlar :)) Bunu yazıp çıkıcam..herkes iyidir
umarım..hepinizi öpüyorum.
benim oğlandan ben bütün olaylara fransız kalıyom arkadaşlar herşey konuşulup bitiyor ben sonradan tekrar ediyor gibi oluyorum kusura bakmayın artıkın
bişi sorucam benim oğlan elini emiyor emziği zorla vermesek yandık nette okudum şu an için normal bişiymiş ama sizde varmı?
günaydın kızlar herkese guzel gulucuklerle dolu bır gun dılıyorum.benım homoroıd agrılarım aynen devam edıyor ne zaman gecıcek bılmıyorum.hıc bır ısımı yapamıyorum dogru durust oglusumu bıle kucagıma alınca cok agrıyor..sezeryanlı gunlerım gıbı oldum aynıbugun bır arkadasım üniversıte hastanesınde ogretım uyesı kendısı dereotu ye gunde 3 kere bır demetı bırgunde ye dedı.3 gune gecer dedı bakalım ınsallah.denıcem..ege uyuyorken bende ıkı satır yazayım dedım.bu arada oglusa havuz aldık ıcını sıcak su doldurduk bol bol yuzuruyoruz.yaza kadar yuzmeyı ogrenmesı lazım.nede olsa annesı profosyonel yuzucu:)kıyamam ya korkudan mı artık neden nasıl cırpıyor bacaklarını.ılerde mıllı yuzucu olursa basına bu fotograflarını dagıtıcam:roflol::roflol:bıraz müstehcen ama fotografımız ama hemen bakında sileyım barı:roflol:
canım yaa bayıldım bu fikre süper hemen bende yapmak istiyorum :)
deniz suya bayılıyor eminim buna da bayılır ama üşütürüz diye korkuyorum bizim ev biraz soğuk oluyordaneyse odasını iyice ısıtır yaparız bizde bende yaza kadar iyice suya alışsın istiyorum .bizimde izmir dikilide yazlık var gerçi oranın soğuk ve tuzlu suyuna nasıl bir tepki verir bizim tosbaa bilemiyorum :)
semacım rıca etsem alıntıdakı fotografı sılermısın canım?
Canım kusura bakma olur mu unutmuşum silmeyi.şimdi sildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?