- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.301
Herkese Gunaydınlar..
Gribim bol bol vıtamın alıyorum ılerlemez dıye dusundugum ıcın ılac almadım ve bıraz daha ılerledı..
Allahtan halsızlık yapmıyor burun tıkanıklıgı gozlerım sulanıyor ve basımda bıraz baskı..
onun dısında yatıcak bır halde degılım en azından bebıse bakmak zor gelırdı yoksa.. gamyoncuiremsu
Umarım hepınızın bebısler ıyıdır...
Benım Aslana oyun halısı aldık.. tekmele ve oyna jımnastık halısı tiny love gymini nin..
Cok sevdı hergun oynuyor sureklı uyanık kaldıgı zamanlarda.. bende vakıt buluyorum artık bazı seylere.. a.s Size de tavsıye ederım.. ses cıkaran oyuncaklar var tekme attıgında sesler cıkarıyor ayagının ucundakı sey ve daha da heyecanlanıyor ve ınanırmısınız ıkı uc gunde tutması acayıp gelıstı a.s sımdı herseyı tutmaya calısıyor onlarla oynuya oynuya.. elımı tutuyor sacımı tutup cekıyor ellerını uzatıp tutmaya calıstıgı gıbı ıse ayaklarını da katıyor onlarıda sureklı havaya dıkıp duruyor kaydirigubbakcemile3 cok guzel oldu aldıgımız gercekten..:1rolleyes:
sımdı oyun halısında oynuyordu uykusu geldı orda uyukluyor kaydirigubbakcemile3 opemıyorum da yaa dıslerımı sıkıyorum valla :ecrin_bebek:
canım ya oyun halısının fotosunu koyabilir misin?bi de nerden aldınız ve kaça?güle güle oynasın oğluşun
Betülcüm sanada geçmiş olsun, bende tiny love maymun adasını aldım bunun maymunlusu yani aynısı hemen hemen :) Ben daha iyiyim arkadaşlar ama benim kız iyice iştahsızlaştı kendimi iyi hissetsem götürücem doktora ama iyi değilim, kucağıma bile alırken dikişlerim acıyor.Eşimde izin alamaz artık zaten 2 gündür benle uğraştı durdu.Çıkmaza girdim ben kızlar ya... 3 saatte 60 cc içer oldu benim kızım...Bu arada kız bebeklerde idrar tahlili için illa sonda mı kullanılıyor? bilen varsa yazsın lütfen...
merhabalar arkadaşlar
nasılsınız bebişciklerle çok iyisinizdir umarım..
biz aşılarımızı ve aylık muayenemizi olup geldik.. aşılar uyku hali de yapmadı bu kez.. cin gibi oynuyo yine her zamanki gibi.. kaydirigubbakcemile2
7 kg - 65 cm olmuş bebeğim..
betül ben de h.sonu oyun halısı almaya gidecektim, tavsiyen ve tanıtımın için teşekkürler kaydirigubbakcemile5
edacım aynen bilinçsizce tutuyor benim bebeğim de..dişliğini eline veriyorum , elinde asılı kalıyo, bazen birden bırakıyo.. kollarını salladığı için fırlıyo çoğu zaman kaydirigubbakcemile3
hepinize sevgiler Şeniz
canım benim oğlum 3 aylıkken 6.380 di 1,5 ay geçti 6.900 olmuş.. çok az almış... seninki geçen ay ne kadar dı... acaba sütüm yetmiyo mu... sağlık ocağı olunca hemşireler olabilir bazen az kilo alır hareketli olduğu için dedi.. ben fazla tatmin olmadım...:uhm:
Geçenlerde babamızı oyun halısı alsın diye toyikiye gönderdik ve sonuç; ay-takvim öğrenme tahtasından ilk arabama kadar her şeyi almış ama ortada oyun halısı yokk :mymeka: neden almadın dediğimde ise bunları görünce oyun halsını unuttum dedi
neyse zaten hevesim kırıldı oyun halısı almak iiçin :1no2: alınan oyuncaklara 3-4 dak. ilgilendi sonra bıraktı ..
ya merak ettim bizimkisi oyuncaklar eline verdiğimizde tutuyor ama bilinçli bir şekilde değil yani oyuncağı tutup bakıp oynamıyor daha erkenmi
betül seninkiside bilinçsizce yapıyor değil mi saçını çekmesi gibi?
kızlar tunaydınnn
ben nezle oldum bogazlarımda şiş basımı zor kaldırıyorum bebegımde hasta oksuruyo off nerden kaptıysak şifasyıı:jeyyar:
buarada bızımkı 2 ayını doldurdu sizler eldıvenını cıkarttınızmı ben cıkartmak ıstıyorum artık ama her cıkarttıgımda elı buzgıbı oluyo yaaa offf sızler ne yaptınız bu konuda
kızlar tunaydınnn
ben nezle oldum bogazlarımda şiş basımı zor kaldırıyorum bebegımde hasta oksuruyo off nerden kaptıysak şifasyıı:jeyyar:
buarada bızımkı 2 ayını doldurdu sizler eldıvenını cıkarttınızmı ben cıkartmak ıstıyorum artık ama her cıkarttıgımda elı buzgıbı oluyo yaaa offf sızler ne yaptınız bu konuda
selam bütün annelere ve meleklerine...
biz şimdi pnömokok aşısı olduk geldik.. inşallah ateş falan yapmaz...betül oyun halısının fotoğrafını kaldırmışsın sanırım rica etsem tekrar koyar mısın... merak ettim... ben kendim yapmayı düşünüyorum fikir olsun bana..
dionysos canım benim oğlum elini uzatıyo ben yaklaşınca da tutuveriyo eşarplarımdan... babasının yanına yatırıyorum burnunu tutuyo bilinçli yapıyo yani... eline top veriyorum baya inceliyo ne ki diye.. 3.5 aylık oduk biz... aynıyız seninkiyle... bi de bizimki ağzıyla baloncuk yapmayı öğrendi... ters dönmeye çalışıyo... başının altında yastık olursa dönüyo ama yastıksız bişey yapamıyo :roflol: yastık varken dönüyo ama ellerini çekemiyo henüz yüz üstü kapaklanıp kalıyo... debeleniyo sonra sesi de çıkmıyo ya.. :roflol:
maşallah diyin de nazar değmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?