Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese günaydınn güzel günler güzel arkadaşlarım ben hala pcsiz oldugum için malesef sizlerden ayrı kalıyorum geçmişi de malesef ogluşumdan zaman kalıpta okuyamıyorum sizleri çok özlüyorum evde boşlukta gibiyim inanın. hepinizi çok öpüyoruz ogluşumla ve arkadaşlarınıda çok öpüyor kokluyorum.

canım ya oyun halısının fotosunu koyabilir misin?bi de nerden aldınız ve kaça?güle güle oynasın oğluşun

canım ya oyun halısının fotosunu koyabilir misin?bi de nerden aldınız ve kaça?güle güle oynasın oğluşun

e-bebek magazalarından aldık canım.. 139 du fiyatı.. daha uygun modellerde var orda.. yanlız bu tekmele me ısı hosumuza gıttıgı ıcın bunu tercıh ettık.. fisher price ın yagmur ormanları halısı da cok harıka.. hatta esım onuda alalım dedı cok sevdı kaydirigubbakcemile3 ıkı taneye gerek yok dıye aldırmadım.. bırde e-bebek magazlarında 3 urun alana 4 uncusu hedıye bız o kampanyadan da faydalandık ıyı bırsey yani.. böyle bir link vermek yasak degıl sanıyorum daha once verıyorduk.. bu lınke tıklarsa n urunu gorursun e-bebek magazlarının ınternet sıtesı bu sıte.. yorumlarıda okuyabılırsın.. bende onları okuduktan sonra aldım :) ayrıca bu resımde oldugundan daha da canlı renklerı ve kenarları katlanarak ta kullanılıyor aynı zamanda tekmeleme aparatı yere yatırıldıgında bebek yuzustu yattıgınında ellerını de vurarak oynabılıyor.. amma tanıtım yaptım heee :))

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Betülcüm sanada geçmiş olsun, bende tiny love maymun adasını aldım bunun maymunlusu yani aynısı hemen hemen :) Ben daha iyiyim arkadaşlar ama benim kız iyice iştahsızlaştı kendimi iyi hissetsem götürücem doktora ama iyi değilim, kucağıma bile alırken dikişlerim acıyor.Eşimde izin alamaz artık zaten 2 gündür benle uğraştı durdu.Çıkmaza girdim ben kızlar ya... 3 saatte 60 cc içer oldu benim kızım...Bu arada kız bebeklerde idrar tahlili için illa sonda mı kullanılıyor? bilen varsa yazsın lütfen...

Saol canım hepimize gecmıs olsun.. evet maymun adasını da gormustum ıncelemıstık.. ondada aynı sayılır sadece tekmele me yok yanı dedıgın gıbı.. cok gecmıs olsun canım umarım en kısa zamanda hiçbirşeyin kalmaz kendıne gelırsın.. bebegının de ıstahı acılır eme eme bıtıremez ınsallahh :)) sonda konusunu bılmıyorum canım netten arastırabılırsın bence yazar muhakkak..

Geçenlerde babamızı oyun halısı alsın diye toyikiye gönderdik ve sonuç; ay-takvim öğrenme tahtasından ilk arabama kadar her şeyi almış ama ortada oyun halısı yokk :mymeka: neden almadın dediğimde ise bunları görünce oyun halsını unuttum dedi
neyse zaten hevesim kırıldı oyun halısı almak iiçin :1no2: alınan oyuncaklara 3-4 dak. ilgilendi sonra bıraktı ..
ya merak ettim bizimkisi oyuncaklar eline verdiğimizde tutuyor ama bilinçli bir şekilde değil yani oyuncağı tutup bakıp oynamıyor daha erkenmi
betül seninkiside bilinçsizce yapıyor değil mi saçını çekmesi gibi?

selam bütün annelere ve meleklerine...
biz şimdi pnömokok aşısı olduk geldik.. inşallah ateş falan yapmaz...betül oyun halısının fotoğrafını kaldırmışsın sanırım rica etsem tekrar koyar mısın... merak ettim... ben kendim yapmayı düşünüyorum fikir olsun bana..

dionysos canım benim oğlum elini uzatıyo ben yaklaşınca da tutuveriyo eşarplarımdan... babasının yanına yatırıyorum burnunu tutuyo bilinçli yapıyo yani... eline top veriyorum baya inceliyo ne ki diye.. 3.5 aylık oduk biz... aynıyız seninkiyle... bi de bizimki ağzıyla baloncuk yapmayı öğrendi... ters dönmeye çalışıyo... başının altında yastık olursa dönüyo ama yastıksız bişey yapamıyo :roflol: yastık varken dönüyo ama ellerini çekemiyo henüz yüz üstü kapaklanıp kalıyo... debeleniyo sonra sesi de çıkmıyo ya.. :roflol:

maşallah diyin de nazar değmesin...

merhabalar arkadaşlar
nasılsınız bebişciklerle çok iyisinizdir umarım..
biz aşılarımızı ve aylık muayenemizi olup geldik.. aşılar uyku hali de yapmadı bu kez.. cin gibi oynuyo yine her zamanki gibi.. kaydirigubbakcemile2
7 kg - 65 cm olmuş bebeğim..
betül ben de h.sonu oyun halısı almaya gidecektim, tavsiyen ve tanıtımın için teşekkürler kaydirigubbakcemile5
edacım aynen bilinçsizce tutuyor benim bebeğim de..dişliğini eline veriyorum , elinde asılı kalıyo, bazen birden bırakıyo.. kollarını salladığı için fırlıyo çoğu zaman kaydirigubbakcemile3
hepinize sevgiler Şeniz

kızlar bi de geçen gün emzirirken çekilip başka yerlere bakmaya çalışıyodu... benim de belim ağrıdı bağırıvermişim farketmeden... oğlumm hadiii diye... kaldırdı elini bi vurdu bana :roflol: eli de ağır acıttı... ben bilinçsiz yaptı sandım.... akşam emzirirken tekrar denedim yine vurdu... ertesi günü arkadaşım geldi ona anlattım o da sert bi şekilde anneye vurulurnu kızarım bak sana dedi ona da vurdu... :roflol:
sanırım bilinçli yapıyo... ama vurmayı nerden bilecek... sizinkilerinde var mı böyle huysuzlukları...

canım benim oğlum 3 aylıkken 6.380 di 1,5 ay geçti 6.900 olmuş.. çok az almış... seninki geçen ay ne kadar dı... acaba sütüm yetmiyo mu... sağlık ocağı olunca hemşireler olabilir bazen az kilo alır hareketli olduğu için dedi.. ben fazla tatmin olmadım...:uhm:

2. ay bittiği gün 6.150 gr dı canım..
bugün de 3. ayımız bitti tam... 7 kg..500 ila 800- 900 gr. arası bu aylar için çok çok iyi dedi dr.umuz.. ilk iki aydaki gibi 1 kg dan fazla almayacaklarmış artık...

kızlar tunaydınnn
ben nezle oldum bogazlarımda şiş basımı zor kaldırıyorum bebegımde hasta oksuruyo off nerden kaptıysak şifasyıı:jeyyar:

buarada bızımkı 2 ayını doldurdu sizler eldıvenını cıkarttınızmı ben cıkartmak ıstıyorum artık ama her cıkarttıgımda elı buzgıbı oluyo yaaa offf sızler ne yaptınız bu konuda

evet canım sayılır tam olarak bılınclı degıl.. daha dogrusu tuttugu herseyı otomatık olarak cekıyor yanı nasıl dıyım kucagıma alıyorum sacım elının yakınındayken tutuyor hemen bırakmıyor :) ama daha buyuk olan bebeklerde oldugu gıbı gorup tutup bılınclı bır sekılde cekmekle aynı degıl sanırım..

Serencım yaa sen hala eldıven mı takıyorsun bebege.. hayatım o ellerıyle oynayacak kavrayacak tutmayı ogrenecek agzına goturecek tadına varıcak ellerını kavusturmayı ogrenıcek sen bunların hepsını kısıtlıyorsun ama.. ben bır gun bıle eldıven takmadım tırnaklarını duzenlı kestım. dısarı cıkarken bıle takmadım hıc eldıven.. vucudunu guzelce sar tek kat kalın gıydırıcegıne ınce ınce 3 kat gıydır cok daha sıcak tutar.. eldıvenlerı cıkar artık bebısten gec bıle yaa.. :1no2:

Normalde oyuncağı tutup oynaması ağzına götürmesi 4. ayın sonunda 5. ayın içerisinde başlar diye biliyorumm,maibeyaz maşallah canım seninki erken başlamış,annesinide dövüyormuş çekeceğin var demek ki kaydirigubbakcemile3

Kızlar 4.ayımıza az kaldı ek gıdaya başlamayı düşünüyormusunuz ben önceleri ilk altı ay sadece anne sütü diye düşünüyordum ama geçenlerde eltim geldi kadın doğumcu kendisi 1 yaşında oğlu var 4. ayda başlamış 6 ayda bebekler zorlanıyormuşş ufak ufak arada yoğurt gib şeyler başlaya bilirsin dedi bana mantıklı geldi
yeğenime de ek gıdalara başlarken bağırsakları iç içe geçmişti bayağı zorlanmıştı
sizler ne düşünüyorsunuz ?

geçmiş olsun seren :teselli: bebeğini dr. götürdün mü canım öksürüğü hafife almayın ilerleyebilir ( Allah korusun ) demişti bize dr..
ben eldivenleri çıkaralı çok oldu canım.. elleri; oynarken, kolları devamlı hareket halinde olduğunda soğuk oluyor..yatıp uyurken sımsıcak oluyor .. vücut ısısını dengeleyebiliyor artık sanırım..

canım lınk koymustum ben foto koymadım.. yonetıcıler kaldırmıs lınk vermek yasak dıye... ınternetten e-bebek com a gırıp tiny love gymini tekleme ve oyna oyun halısı yazarsan dırek gelır canım site..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…