- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.321
Normalde oyuncağı tutup oynaması ağzına götürmesi 4. ayın sonunda 5. ayın içerisinde başlar diye biliyorumm,maibeyaz maşallah canım seninki erken başlamış,annesinide dövüyormuş çekeceğin var demek ki kaydirigubbakcemile3
Kızlar 4.ayımıza az kaldı ek gıdaya başlamayı düşünüyormusunuz ben önceleri ilk altı ay sadece anne sütü diye düşünüyordum ama geçenlerde eltim geldi kadın doğumcu kendisi 1 yaşında oğlu var 4. ayda başlamış 6 ayda bebekler zorlanıyormuşş ufak ufak arada yoğurt gib şeyler başlaya bilirsin dedi bana mantıklı geldi
yeğenime de ek gıdalara başlarken bağırsakları iç içe geçmişti bayağı zorlanmıştı
sizler ne düşünüyorsunuz ?
seren canım yazının ust kısmına dıkkat etmemısım cok gecmıs olsun sızede kıyamam bebıse..
EdacımmaşaAllah size...a.s.
geçmiş olsun seren :teselli: bebeğini dr. götürdün mü canım öksürüğü hafife almayın ilerleyebilir ( Allah korusun ) demişti bize dr..
ben eldivenleri çıkaralı çok oldu canım.. elleri; oynarken, kolları devamlı hareket halinde olduğunda soğuk oluyor..yatıp uyurken sımsıcak oluyor .. vücut ısısını dengeleyebiliyor artık sanırım..
cok saol cnm
dedıgın cok dogru ellerını emmek istiyo eldıven tukuruk ıcınde kalıyo ınanın ustunden cok eldıvenlerını degıstırıyorum sureklı
doktora sordum daha cok erken ve kış bebegı dedı o nedenle hemen cıkartma 6 ay kalsın dedı bende yuh dedım ama cıkartmak ıstıyorum valla ama her cıkarttıgımda ellerı soguk oluyo tıraklarını sureklı kesıyorum cızmesı ımkansız.. dedıgın gıbı tutmayıda gec ogrenecek busefer:ecrin_bebek: ellerı soguk olsada cıkartım dımı yaa zamanla alısır herhalde
Teşekkürler Mervecim sende geçenlerde koymuşsun ama resmini göremedimm,müsait olduğunda senide görmek isterim
Serenciğim bende eldiven kullanıyorum biz birde 3,5 aylığız
ben tırnaklarını bir gün önceden kestiğim halde bayramın 3.günü gözünün altını bir çizdi sormaa nasıl ağladı yavrum kanadı da :çok üzgünüm:
ben dibinden kesmeye korkuyorum gerçi önceden tırnak makası kullanıyordum şimdi makas kullanıyorum çok rahat kesiliyorr..
betülün dediği gibi ellerini tanıması lazım ama gözüm korktu..
Bu arada geçmiş olsun seren..
işte biz
Canım sizede maşallah çok tatlısınız,gördüğüm kadarıyla sana benziyorr
bizimkisi aynı babasıı:ecrin_bebek:
Kızlar geçenlerde soru sordum kimse görmnedi galibaa
sterilizatör alan varmı yada düşünen? ileride biberon kaşık tabak vs.. içinde lazım olacak
mikroldalga için olanlar çok ucuz acaba zararlımıdır?
kızlar çok kötüyüm dün internette bizim memleketin sayfasına bakıyordum bide ne göreyim kaza haberi okuyayım dedim amcamın kızı kaza yapmışlar ailece bayramın ilk günü memlekete gelirken amcamın kızı ölmüş.çocukları ve kocası yaşıyor.annemler halamlar felan bana söylememişler üzülürümde sütüm kesilir diye bende tesadüfen gördüm çok üzüldüm çok ağladım.ama elden bişey gelmiyor işte.
6 ay cıkarma mı dedı afedersınız ama oha gercekten.. 6 ay hangı bebekte eldıven gorulmus.. bu doktorların her bırı bır cesıt konusuyor gercekten.. ınternette ne kadar yere doktorların mekalesıne bakarsnız bakın eldıven genelde tavsıye edılmez.. valla ben senın yerınde olsam kesınlıkle ckarırım artık onun ellerınden baska kullanabıldıgı bırseyı yok kı suan sen onu da kısıtlayınca bu bebek nasıl gelısıcek bılmıyorum herkesın kendı tercıhı tabı ama bence cıkarmalısın canım.. dedıgım gıbı bne bır kere bıle takmadım dısarda bile dusun yanı. hıcte bırsey olmadı arada ellerı soguyor o da altını actıgımda yada bazen çişi kakası gcıyor popsunu yıkıyorum fılan anca o zamanlar sonra guzelce sarıp odanın ısının cogaltıyorum hemen eskı halıne donuyor bu kadahr olur normal yanı.
sağol canım siz de çok tatlı çıkmışsınız Şeniz
evet genel olarak bana benzetiyorlar :sm_cool: evet senin bebişi pek benzetemedim ben de sana
kızlar çok kötüyüm dün internette bizim memleketin sayfasına bakıyordum bide ne göreyim kaza haberi okuyayım dedim amcamın kızı kaza yapmışlar ailece bayramın ilk günü memlekete gelirken amcamın kızı ölmüş.çocukları ve kocası yaşıyor.annemler halamlar felan bana söylememişler üzülürümde sütüm kesilir diye bende tesadüfen gördüm çok üzüldüm çok ağladım.ama elden bişey gelmiyor işte.
evt canım hamileliğim boyunca hep babasına benzesin diye dua ettim ama doğduktan sonraa ise kıskanmaya başladımm bu durumu aynı babası diyorlarr eşiminde havalara giryorr :roflol::roflol:
neyse ilerde ,hayırlısıyla inşallah senin gibi bir kız sahibi olursam onda dua ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?