Doğum yapmış olan anneler buraya....

Serenciğim bende eldiven kullanıyorum biz birde 3,5 aylığız
ben tırnaklarını bir gün önceden kestiğim halde bayramın 3.günü gözünün altını bir çizdi sormaa nasıl ağladı yavrum kanadı da :çok üzgünüm:
ben dibinden kesmeye korkuyorum gerçi önceden tırnak makası kullanıyordum şimdi makas kullanıyorum çok rahat kesiliyorr..
betülün dediği gibi ellerini tanıması lazım ama gözüm korktu..
Bu arada geçmiş olsun seren..

ben bu konuyu bugün dr.a danıştım canım..4. ay bitiminde meyva püresi meyva sularından başlayabilir miyiz diye ? dr. kilo alımı iyi gittiği sürece 6 ay anne sütünden başka birşey verme dedi.. fisfisfis

seren canım yazının ust kısmına dıkkat etmemısım cok gecmıs olsun sızede kıyamam bebıse..

cok saol cnm
dedıgın cok dogru ellerını emmek istiyo eldıven tukuruk ıcınde kalıyo ınanın ustunden cok eldıvenlerını degıstırıyorum sureklı
doktora sordum daha cok erken ve kış bebegı dedı o nedenle hemen cıkartma 6 ay kalsın dedı bende yuh dedım ama cıkartmak ıstıyorum valla ama her cıkarttıgımda ellerı soguk oluyo tıraklarını sureklı kesıyorum cızmesı ımkansız.. dedıgın gıbı tutmayıda gec ogrenecek busefer:ecrin_bebek: ellerı soguk olsada cıkartım dımı yaa zamanla alısır herhalde

saol cnm goturdum hemen doktora oksuruk surubu verdı peditus dıye bır surup 5 gun oldu bıraz hafıfledı oksurugu oksurdukce balgamla bırlıkte atması gerekıyordu yenı yenı atıyor ınsallah en kısa surede ıglesır o oksurdukce ıcım gıdıyo valla :çok üzgünüm:betusunde senınde dedıgın gıbı eldıvenlerı cıkartım artık yaa nebılım anam doktorlar nederse onu yapıyoruz daha erken cıkartma dıyınce bende takıyorum napım ama bugunden ıtıbaren bende cıkartıcam ellerden hasta olmaz ya cocuk:içelim:

buarada betüş kıs şu emzık işini nasıl becerdın ay ben alıstıramadım şu emziği yaaaaÇok üzgünüm çoook agzına aldıkca öğğ diyip atıyo:ecrin_bebek:

6 ay cıkarma mı dedı afedersınız ama oha gercekten.. 6 ay hangı bebekte eldıven gorulmus.. bu doktorların her bırı bır cesıt konusuyor gercekten.. ınternette ne kadar yere doktorların mekalesıne bakarsnız bakın eldıven genelde tavsıye edılmez.. valla ben senın yerınde olsam kesınlıkle ckarırım artık onun ellerınden baska kullanabıldıgı bırseyı yok kı suan sen onu da kısıtlayınca bu bebek nasıl gelısıcek bılmıyorum herkesın kendı tercıhı tabı ama bence cıkarmalısın canım.. dedıgım gıbı bne bır kere bıle takmadım dısarda bile dusun yanı. hıcte bırsey olmadı arada ellerı soguyor o da altını actıgımda yada bazen çişi kakası gcıyor popsunu yıkıyorum fılan anca o zamanlar sonra guzelce sarıp odanın ısının cogaltıyorum hemen eskı halıne donuyor bu kadar olur normal yanı.

cok saol cnm ınsallah cabuk ıyılesırız c vıtamını ıhlamur rezene zencefıl yukluyorum kendıme mıgdem bulandı artık ama napım bebegım ıcın katlanıyorum

senın bebısede gecmısolsun cnm aman dıkkat et napsın bılmıyokı yavrucak ellerını yuzune goturunce cızıyo off zor seyler ama napalım onlar bızım bebıslerımız en ufacık bıseyde ınsanın ıcı gıdıyo yaaa allah onlara saglık versınde gerısı bos
ama bende cıkartmayı denıcem bakalım benımkıde cızerse falan takarım tekrardan herhaalde ama sevmıyorum cokta hıjyen gelmıyo eldıven ısı

Kızlar geçenlerde soru sordum kimse görmnedi galibaa
sterilizatör alan varmı yada düşünen? ileride biberon kaşık tabak vs.. içinde lazım olacak
mikroldalga için olanlar çok ucuz acaba zararlımıdır?

kızlar çok kötüyüm dün internette bizim memleketin sayfasına bakıyordum bide ne göreyim kaza haberi okuyayım dedim amcamın kızı kaza yapmışlar ailece bayramın ilk günü memlekete gelirken amcamın kızı ölmüş.çocukları ve kocası yaşıyor.annemler halamlar felan bana söylememişler üzülürümde sütüm kesilir diye bende tesadüfen gördüm çok üzüldüm çok ağladım.ama elden bişey gelmiyor işte.

Kızlar geçenlerde soru sordum kimse görmnedi galibaa
sterilizatör alan varmı yada düşünen? ileride biberon kaşık tabak vs.. içinde lazım olacak
mikroldalga için olanlar çok ucuz acaba zararlımıdır?

ben arzum bebbe aldım canım henüz kullanmadım biberon veya emzik kullanmadığım için.. robot çok işlevli..doğrayıcı- parçalayıcı, biberon ısıtıcı ve sterilizatör, buharda pişirme özellikleri var ve 120 ye almıştım sanırım ..

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun derya :çok üzgünüm:
çocuklarına ve eşine aileine sabır versin Rabbim..

cok haklısın cnm her doktor bı cesıt valla cıkarttım eldıvenlerını :))))) ozgur artık oglusum
ellerınden hasta olacak degıl yaa bolesıde ılk duyulur yanı:))))))))) sureklı yuzunde ellerı yazık yuzude pütür pütür oluyo hep valla cıkarttım drek agzına goturdu ellerını ayyyyyy yerım onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:lepi:

sağol canım siz de çok tatlı çıkmışsınız Şeniz
evet genel olarak bana benzetiyorlar :sm_cool: evet senin bebişi pek benzetemedim ben de sana

evt canım hamileliğim boyunca hep babasına benzesin diye dua ettim ama doğduktan sonraa ise kıskanmaya başladımm bu durumu aynı babası diyorlarr eşiminde havalara giryorr :roflol::roflol:
neyse ilerde ,hayırlısıyla inşallah senin gibi bir kız sahibi olursam onda dua ederimm

Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesinn ...

canım içinemi dogmus ne
cok uzuldum basınız saolsun allah gerıdekılere saglık sıhat versın ınsallaha.s.

ben de kızımız olursa bana oğlumuz olursa eşime benzesin istemiştim hep.. çok içten dua etmişiz demek ki kaydirigubbakcemile3
inşAllah .. oğlun çok yakışıklı zaten, kızın olursa da senin gibi güzel olur inşAllah annesi :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…