Doğum yapmış olan anneler buraya....

saolun arkadaşlar allah sizlerede yaşatmasın.Bişey olduğunu hissetmiştim zaten bayramda ben arayınca hepsi oyalamaya çalışıp hemen kapatıyorlardı.bende alınıyordum benimle konuşmuyolar diye

betüş cıkarttım eldıvenlerı tırnaklarınıda kestım sesı cıkmadı olece bakındı ellerını kaldırıp kaldrıp bakınıyo şaşkın şaşkın:roflol: ay cok dadluuuuuuuuu nasılda emıyo yaa onunda hosuna gıttı valla artıkın :teselli:bebegımın elleri serbessssss:lepi:
birde ben bı numarayazmıstım sabh 9 ıle aksam 9 ya kadar ulasabılırsınız ucretsız dıye o numarayı ben kaybettım kayıt eden varsa buraya tekrardan yazarsa sevınırım
0800 le baslıyodu

canım nasıl makas kullanıyosun..

canım bebekler içinde makas var ama ben solinger manikür takımının içindeki makası kullanıyorumm bir yerini kesme derdi olmuyorr diğerinide kullandım ona göre çok çok rahatt..
resmini de koydumm..

Son düzenleme:
Derya basın sagolsun canım, kendını uzme dıyecegım ama demesı kolay tabı..
sütün kesılmesın aman.. Allah mekanını cennte eylesın ınsallahh...

Valla cocuk saskına donmustur aaa buınler ne benım mı nerden geldı dıyee.. kaydirigubbakcemile3

Bu arada emzıgı sormussun valla basta denedım hemen aldı benım kı agzına uyumak ıstedııg zamanlar bazen ıse yarıyor ve ozellıklede dısarıda br muddet oyalıyor eve kadar yolda acıktıgı zaman.. ozellıkle bırsey yapmadım kendı aldı.. ama sımdılerde emzık yerıne sureklı ellerını sokmayı tercıh edıyor tadını kesfedıyormus cunku daha cok hlosuna gıdıyormus.. bas parmagı agzında uyuyor :))

Bu ucu sıvrı makasın bebegın canın acıtma olasılıgı cok yuksek yanlız.. ben tırnak bakım takımı almıstım bebedourun kucuk bırsey ıcınde normal kucuk trnak makası, bırde bu resmını koydugunuz uzun makasın ucları yuvarlak seklınde olanından hanı etı fılan kesılmesın batmasın dıye bırde bır kac tek kullanımlık torpulerden.. ben o ucu yuvarlak makasla kesıyorum cok rahat oluyor hıc sorun yasamadık bu gune kadar zorlananlara onu tavsıye ederım..

Arkadaşlar merhaba! Benimde bir sorum olacak oğluşumun bu günlerde ışıklı cisimlere karşı ilgisi var mesela cep telefonu gibi.bende ona Tomy yıldızlı rüyalar veya tomy pooh ile ay ışığında uyku yu satın almak istiyorum ama hangisini alsam mutlaka kullanan vardır aramızda yardımcı olursanız sevinirim...

:))))))))))))sorma aynen ole saskın saskın bakınıyo cok cokta emerek uyudu :)))

ben baslarda cok kotuydum bebegımle ılk 20 gun ılgılenemedım agrılardan o nedenle kımsenınde aklına gelmemıs emzık vermek ben tek kalınca denedım verım ama almadı halada ugrasıyorum almıyo ama basarıcam:lepi: dısarı cıkarken bızımkı uyukluyo hemen dısarda sorun olmuyor ama en azından uyurken emsın ıstıyo:lepi:rum bakalım alırsa verıcez artıkın buarada ben buraya bı numara yazmıstım bebek hattı dıye o numarayı sen almısmıydın cnm??? aldıysan buraya yazarmısın ben kaybetmısım yaa(((

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir
derycaım başın sağ olsun
diğer rahatsız olan arkadaşlarada geçmiş olsun umarım bir an önce saglıklarına kavuşurlar inşallah
bu arada en büyük sorunumuz benim paşa kucakcı oldu sürekli gezmek istiyor onun haricindede elleri kullaklarında kepçe yapcak kulakları salyası çok akıyor ve emziğiyle sürekli agzının içinde oynuyor bazıları dişlerinin çıkabilceğini söyledi ama daha erken 4 aylık bu yüzden baya bi huzursuz bu durumda olan arkadaş varmı aranızda

Merhaba arkadaşlarrr
Bütün gün sayfa açıktı ama bilg. başına ancak oturabildim.. Umarım herkes iyidir... Geçmişi okuyamadım

:ecrin_bebek:

Biz aldık ondan.. tomy marka sese ve harekete duyarlı ninni calan tavana hareketli winnie the pooh u yansıtan bır urun.. oda karanlık oldugunda gercekten cok ılgısnı cekıyor..

cnm merhaba dedıgın markalarda hıc gormedım ben
assagıdakı lınktekınden almıstım real den 55 ytlydı guzel bısey tavana ısık sacıyor ama o ısıklar sabıt donmuyo donen ısıklar olursa daha ii ama fena degıl bunada bakabılırsın cnm

☞ Fisher Price Yağmur Ormanı Uzaktan Kumandalı Dönence : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Eşyaları, Bebek Giysileri, Bebek Giyimi

Merhaba arkadaşlarrr
Bütün gün sayfa açıktı ama bilg. başına ancak oturabildim.. Umarım herkes iyidir... Geçmişi okuyamadım

:ecrin_bebek:

yavrukusum naberrrr ana oldun artıkın gelemıyorsun gercı bende buralara... gercı bende senın gıbıyım b.sayar acık ama yazamıyorum bazen bızımkı durmuyo arada cunku.
bebegımde bende aştaaaayıızzz:çok üzgünüm: ben nezleyım oda oksuruyo:çok üzgünüm: ama onunkı gecıyo ben yenı nezle oldum tekrardan cocugu:çok üzgünüm: hasta edıcem dıye korkuyorum ınsallah gecırmem , maske yok takamıyorum bende burnumla agzıma tulbent bagladım cok komık daltonlar gıbı oldum ege bıle bu halıme guluyo yawww:roflol::roflol: ama napım hersey onun ıcınnaniknanik

siz iisiniz dımı boramız napiii

canım bizde fisher_pricenin aldık güzel ama şekillerin tavana yansıması için odanın kapkaranlık olması gerekiyor ee bebeğin odasında da loşta olsa gece lambası yakılması lazım dolayısıyla ben memnun kalmadımm...

geçmiş olsun canummm ... aman iyim havalar soğudu tikkattt et:)

bora da bende iyiyizz..bayrramda bursa daydık hala buraya adapte olmaya çalışıyoruz...
ev bomba düşmüş gibi... bora nın giysilerini toparlıyorum.büyükler küçülenlerr amann iş çok bende anam..:lepi:

bende cok memnun degılım o urunden valla
okadarda ovduler hıcbişeyıde yokkötükedihüso

cansuuu tabı bayramda lıselı asıklar gıbı kucenle gezdın tozdun boraya anan baktı eve gelınce o gunlerı arıyon dımı otur cocuna bak cabukkk anan dınlensın bırazlülülülülülü sızınlemı ugrasıck kadın iii sen dogur o baksın :mymeka:

kesın anende bole dıyodur ıcınden:roflol::roflol::roflol: şaka şakaaa:sm_cool:

yok kıss anamla babam çok memnundular... dışarıdayken arada arıyordum bora ne ediyor diye.. kzıyorlardı bana.. isterseniz doğru istanbula gidebilirsiniiz bora yı bırakıp diyorlar...

şimdi eve girmek istemiyoruz ev bomboş diyor anammm-tatlicadiarzu-

Arkadaşlar bizimkinin doktorunu aradım az evvel, benimki yaklaşık 10 gündür kakasını oyun hamuru kıvamında yapıyordu, ceviz kadar ama çocukların oyun hamuru olur ya hani aynı o kıvam, sert gibi, ben kabız sanıyordum meğersem bu kalori azlığından olurmuş.:bbo::bbo:

eee torun bu bişeye benzemez şaka bir yana eminimki cok guzelbakmışlardır
cansu yaa teee nazaman once bur numara yazmıstım bebeklerle ılgılı tlfn dıye 0800 le baslıyo o numarayı sen almışmıydın ben kaybettım yaaas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…