- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.361
Arkadaşlar bizimkinin doktorunu aradım az evvel, benimki yaklaşık 10 gündür kakasını oyun hamuru kıvamında yapıyordu, ceviz kadar ama çocukların oyun hamuru olur ya hani aynı o kıvam, sert gibi, ben kabız sanıyordum meğersem bu kalori azlığından olurmuş.:bbo::bbo:
eee torun bu bişeye benzemez şaka bir yana eminimki cok guzelbakmışlardır
cansu yaa teee nazaman once bur numara yazmıstım bebeklerle ılgılı tlfn dıye 0800 le baslıyo o numarayı sen almışmıydın ben kaybettım yaaas
duygucum dereotu yerken sütünüde artırmış oluyorsun artıkım 2 lt süt çıkaar senden benden söylemesiiiiiii:))))
dün aynısı benimde başıma geldi.. bora çok hızlı kilo alıyor diye mama miktarını azaltmıştım.. bugün yine eski haline döndü mamayı arttırdım..
merhaba güzel annişlerr yaklaşık 15 gündür yoktum eşimin memleketindeydik umarım herkes iyidir gecmişi okumayadım
kızlar benim kuzu tam bi velet oldu ya uyku yok mızmız sürekli, yalnız kalmak istemiyo kucakta ondan mutlusu yok.yatarken bi aglamaya baslıoy kaldırmak için eğildiğimde susuyor beyfendi bacak kadar oynatıyo ama bizi valla
kızlar ben elma suyuna basladım dr dedi kl.iyi olduğundan yavas yaas bişeyler ver dedi
kaynanam cocugun agzına bişeyler sürüyodu kızıyoduk dr onun yanında söyleyince rezil oldum kadına-tatlicadiarzu- ben demiştim diye basladı tabi .siz ek gıda veriyrmusunuz
Canım bence doktorun biraz erkenden başlatmış, bebeğin mama alıyor olsa bile 4 aydan evvel ek gıdaya başlanmıyor.Anne sütü alıyorsa 6 ay ideali ama 5 de olabilir ama 3 asla! Ben bu doktorları anlamıyorum geçen gene burada okudum arkadaşlardan birinin doktoru bebeği için artık oturabilir demiş, neymiş gelişimi öndeymiş, kilosu kaç olursa olsun bu bebeklerimzi ne kadar önden giderse gitsin sonuçta doğum tarihine göre 3 aylıklar.Asla oturturmamalılar.O arkadaş, kimdi hatırlamıyorum ama yazımı okuyorsa bunu diyen doktorunu bir an evvel değiştirmeli, bebekler 5 aylıktan sonra oda yavaş yavaş destekle oturtulur. Bunu nenelerimiz bile bilir. Hayret bişey çok sinirleniyprum bu tarz doktorlara...klava: klava:
Sedacım ben egeyı kucagımda tutarken oturur pozısyonda tutuyorum tek basına degıl tabıde.doktor bunun sakıncası olmadıgını soyledı.varmıkı acaba kucakta oyle tutmanın:uhm:
valla bende öyle tutuyorum dik tutunca belli bi süre sonra kolum kopuyor yatarak zaten durmuyor çok fazla değil ama elimle oturur pozisyonda tutuyorum artık.:)
canım senin maman hangisi, ne veriyorsun? benimki milupa aptamili sevmiyor doktor bugün lactum 1 önerdi.
Canım bence doktorun biraz erkenden başlatmış, bebeğin mama alıyor olsa bile 4 aydan evvel ek gıdaya başlanmıyor.Anne sütü alıyorsa 6 ay
ideali ama 5 de olabilir ama 3 asla! Ben bu doktorları anlamıyorum geçen gene burada okudum arkadaşlardan birinin doktoru bebeği için artık oturabilir demiş, neymiş
gelişimi öndeymiş, kilosu kaç olursa olsun, bebeklerimzi ne kadar önden giderse gitsin sonuçta doğum tarihine göre 3 aylıklar. Asla oturturmamalılar.O arkadaş, kimdi
hatırlamıyorum ama yazımı okuyorsa bunu diyen doktorunu bir an evvel değiştirmeli, bebekler 5 aylıktan sonra oda yavaş yavaş destekle oturtulur. Bunu nenelerimiz bile
bilir. Hayret bişey çok sinirleniyprum bu tarz doktorlara...klava: klava:
Kızlar bebısı hareket eden yada kendı etrafında donen var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?