Doğum yapmış olan anneler buraya....

cansucum bende senın aynı fıkırdeyım bende kucagımda oturtuyorum oglumu.cokta mutlu oluyor ve hıc zorlanmıyor..tabıkı tek basına oturtmuyorum ama dedıgın gıbı egede gelısımı cok ıyı ve onde oldugu ıcın doktor bana boyle gıderse zaten 5.ayında oturur dedıegede 7630 gr.mesela kollarından tutunca kendı gucuyle kaldırıyor kendını ve oturur pozısyona getırıyor cok guluyor hoslanıyor bunu yapmaktanda...

donmesıne gelıncede yuzustu pozısyondayken donuyor zaten cok once yazmıstım :1hug:

duygu cum doktor bana bir de basıyor mu diye sordu?? şimdi bacaklarımın üstüne bastırıyorum.bora da ayaklarından güç alıp zıplar gibi yapıyor.Ben kol altlarından tutuyorum.Bu ara favori oyunu bu..Sesli gülücükler veriyor.heyecanlanıyor..

Evet canım aynı seyı bende yapıyorum koltukaltından tutup bastırıyorum once bıraz yaylanıyor sonra kıyamam dızlerının ustune cöküyor:1hug:ve dızlerının ustunde durunca bıle cok mutlu oluyor

Geçmiş olsun Serencim.Bebişin eldivenlerini çıkartmışsın okudum :) Oğlumun tırnaklarını keserken ömrümden ömür gidiyor,etini sıkıştırıcam diye çok korkuyorum,derin kesemiyorum,derin kesmeyincede hemen uzuyor ve eldiven takmak zorunda kalıyorum birkaç gün.

Canım buraya göz attınmı?http://http://www.kadinlarkulubu.com/bilgi-bankasi/44967-hemoroid-basur.html

sedacım çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin,bunada şükür..Geç yazdım kusura bakma ne olur,fırsatım olmadı.Kendımle uğraşıp duruyorum canım sıkkın,yarın paylaşırım sizlerle,gerçi konu yıne aynı romatoid artritımı kafama takmam.

Günaydın arkadaslar en erkenci benim galıba bugun.sabaha kadar beşikmi salladınız yoksa:roflol::roflol:kalkın çabuk..saka bır yana ben gece 2 ye kadar egeyı avutmaktan telef oldum.ben gercekten tamamen ınanıyorum artık benım ogluma once kendı nazarım degıyor.daha bır kac gun once hem burda hemde betusle yazıstık gece yatıyor sabaha kadar 8 saat uyuyor dıye..cocuk ıkı gundur 2 den once yatmıyor ve 2 de yatıp 5 te kalkıyor:bbo:15 20 gunluk duzen resmen tersıne dondu...donencesıne yatırıyorum uslu uslu yatıyor dedım.2 gundur donencesının suratına bakmıyor bır huysuz bır gecımsız bır bebek..ne oluyor anlamıyorum anıden..bu kadarmı degısır..ınsallah hasta falan degıldır..:çok üzgünüm:acaba dişmı dıyorum durmadan salyası akıyor?bılmıyorum artık ınsallah duzelır huysuz oglum.dun gece emzırıyorum yanıma yatırıyorum uyuyor kaldırıp besıgıne alıyorum nasıl bır aglamak..tekrar yataga hadı bekle uyusun dıye,sözde uyuyor sonra tekrar besık tekrar aglama tekrar yatakkafamçokkarıştıboyle bır gece bıttı ıste kızlar...

Son düzenleme:

canım sagol gonderdıgın lınke baktım ama sayfa bulunamadı dıyor.:bbo:

duygucum evet bencede çok fazla bahsetmemek lazım nazar değebiliyor, bu arada bizim sağlık ocağına pnomokok gelmiş bugün götürecek babanesi inaşşalah canı çok yanmaz kuzumun.

günaydın kızlar..
hepiniz ve bebişleriniz çok iyidir umarım..
duygucum biliyorsun büşra da aynı öyle uzun uyuyordu bikaç gün öncesine kadar.. şimdi yine 1 de uyuyup 5 - 5.30 da uyanıyo , ondan sonra da zaten saat başı ağlıyor..ben de yanıma koyuyorum artık 5 ten sonra ..çünkü devamlı yat kalk zombi gibi oluyo insan :bbo:
bir tek dün gece aşıların etkisi ile 23.30 da uyudu 6 da uyandı.. sanırım sürekli değişecekler 1 yaşına gelene kadar düzenli uyku yok bizlere.. -tatlicadiarzu-
hepinize sevgiler Şeniz

duygucum evet bencede çok fazla bahsetmemek lazım nazar değebiliyor, bu arada bizim sağlık ocağına pnomokok gelmiş bugün götürecek babanesi inaşşalah canı çok yanmaz kuzumun.

Aytencim biz dün olduk pnömokok aşısını.. fazla ağlamadı, ateş falan da yapmadı..için rahat olsun annesi :teselli:

Günaydın Arkadaşlar
Bence de bebeklerimize önce kendimiz nazar değdiriyoruz galiba.Benim kızım da çok uzun süre uyuyor normalde ama dün o kadar çok ağladı ki.Bilmiyorum bi derdi vardı belki ama uzun süre kucağımda salladım öyle sakinleşti.
Bir de bebeği kusan arkadaşlar son durumunuz nedir?Benim kızımda hiç bir azalma koca koca önlükler takıyorum ama yine de kıyafetlerini batırmasına engel olamıyorum

yapmayın bence kızlar maşallah bebeklerinize ağırlık olarak gelişimleri güzel ama kemik eklem ve kas gelişimlerini bilemeyiz bence otutturmak için biraz erken,bazen ben de farkında olmadan Ayçayı oturur vaziyette tutuyorum ama sonra hemen düzeltiyorum kızım zaten dünyaya paralel olmaktan hiç hoşlanmıyor,sırtı yere gelmicek hiiiç...sırnaşık şey

ya gelişimi önde deseniz de bu dediklerinizi hepimizin bebekleri yapıyor veya 1-2 haftaya yapacak zaten,oyun oynarken veya konuşurken ben de bastırıyorum ama bacaklarına asla yük vermiyorum kollarının altından tutuyorum...yasakkelime

Hilarya ve Duygu maşallah şok oldum ya
Hilarya oğlun nerdeyse 8 kilo :1shok: neyle besledin canıım??
Duygu senin sadece anne sütü verdiğini biliyorum bacım bizimkileri de sırayla getirelimde emzir yaa senin sütün çok yarıyor anlaşılan...Şööööyle topaç gibi yap geri ver bize toppacıkları:roflol::roflol:

bora yüz üstü yatarken dönüyor arada..

cansu yüz üstü ne zamanlar yatırıyorsun borayı ? ben büşrayı terlediğinde sırtına tülbent koymak için çeviriyorum..bazen de oyun oynarken yastığına yüz üstü koyuyorum..kolları ile başını kaldırıyor ama hiç sevmiyor yüz üstü olmayı bu yüzden galiba, henüz dönemedi..ama duygu ile senin anlattığınız gibi ellerinden tutunca kaldırabiliyor kafasını ve sırtını..

günaydın kızlar biz 4 ayımızı doldurduk ama onurun hala dönmek için bir çabası yok yerimseniben yüzüstü yatmaktan da hiç hoşlanmıyor ben alıştırmaya çalışıyorum yavaş yavaş

Bora mama ile besleniyor.. Gül cüm bu hareketleri kendi kendimize karar verip yapmıyorum..doktorum artık bunları yapabileceğimi söylediği için yapıyorum..Oturtmaktan kastımız zaten iki yastık dayayıp oturtmak değil.. Eğimli olarak 5 dk kadardan bahsediyoruz.. Gelişim göreceli bir kavramdır.. Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum ve doktoruma da güveniyorum bu konuda.Mesela rusya da bebekleri buz gibi suya sokuyorlar.bize bu durum ne kadar zararlı geliyorsa onlara da faydalı geliyor.yarar zarar kavramı göreceli kavram.doğru olduğuna inanmadığınız bişeyi zaten kesinlikle uygulamayın..Ben yanlış bir durum görmüyorum. Daha önce dediğim gibi benim eşimde 3 aylıkken fotoğrafçıda deskeksiz oturmuş resimleri bile var..Şimdi 39 yaşında ne beli yamulmuş ne de kemiklerde bir sorun var. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…