Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım geçmiş olsun.Geçenlerde aynısı bana da oldu.Biraz yorgunluk biraz da üşütmekten oluyor herhalde.Bebeklerimize iyi bakalım derken kendimizi biraz ihmal ediyoruz galiba.Tekrar geçmiş olsun..a.s.

gülcüm ben de sabaha karşı karnını falan ovuyorum.çok uğraşıyorum.biraz gaz çıkarıyor.senin yöntemini deneyeceğim.bakalım kakasını yapacakmı.gerçi benim ki kakası varsa yapıyor.günde 6-7 kere kaka yapıyor maşallah.bıkıyorum artık po..k temizlemekten.gerçi yapmamasından iyidir.

bizde dün babasının okuluna gittik..arabasıyla kuzumun..ilkkez tek başıma bizim sokakda çıkardım kuzumu..ellerim titredi..annanesi almıştı arabasını pierrecardin..eşimfonksıyonel bi araba diyo ama ben etrafta kalın lastıklı başka model arabaları görüp imrendim açıkçası..kalın lastıklı tutacaklarının demirleride daha kalınca buyuzden daha guven verdı bana..bi ara çıkabılsem ah çıkabılsem alıcam kuzuma babası kızsada..babamızın okulu on adım eve..ama ben korktum henuz pnomokok olmadık dr 22 sıne gelın demişti ..korktum malum okullar mıkrop yuvası..ama öptürmeyınce pek bişi olmaz denıyo..hem bıraz cıkar bağışıklığı güçlensin dıyo mıllet..allahımkorusun sankı ara ara ateşi çıkıyo gibime gelıyo..ben tam paranoyak oldum..misal ani bebek ölümü sendromu kış aylarında ve pimpirikli annelerin bebeklerinde daha sık görülürmüş diye resmen bu tabırle yazmış drun biri sitesinde!!?korkularım çok bazen kukumav kuşu gibi düşüncelere dalıyorum..bi bedbinlik çöküyo üstüme..bazen çok güçlü ama bazende kanadıkırılmış bi kuş gibiyim..kabuslarımda devam edıyo...buda geçicek inşallah..güzel günler göreceğiz aydınlık günler:)......

benimki günde 2-3 kere bazen 1 kez yapıyor...

bişrde gece her uyandıklarında hık mık ettiklerinde emziriyormusunuz??

saolun kızlar iyi dilekleriniz için hepinize eşekkür ederim benide şaşırtan tansiyonumun düşükken çıkıp yine düşmesi eşim yanlış ölçüyorum sanıp bir kaç defa ölçtü bide hem manuel hem dijitalle ölçtü yanlışlık yoktu yanii neyseki normale döndü tansiyonum yarına randevu aldım doktora gidicem inşallah bişey çıkmaz ama eminim yorgunluk uykusuzluk bide yemeğime dün dikkat etmemem tabii üşüttüm de biraz dün hastanede beklerken baya terlemiştim sırtımda kurudu terim resmen eve gelene kadar atletim kurudu yanii bu sabah hafif bir baş ağrım var az buçıkta uyuşukluk ama tansiyonumu ölçtüm 12 / 8 çıkıyor

hicrancım çok geçmiş olsun.tansiyon işini çokk iyi bilirim.benim de gebelikte ve doğumdan sonra yükseldi..dr. gittim bir şey çıkmadı.tahliller yapıldı.strestenmiş canım.tabi tahlil sonucunda fizyolojik birşey çıkmayınca ben de rahatladım.stres de yapmadım normale döndü allaha şükür..
umarım senin de birşeyin yoktur.yorgunluk ve stresttir canım.ama yine de dikkat et kendine..

benim kızım kakasını 4-5 gün ara ile yapıyordu 4-5 gündür günde 1 defa yapıyordu 2 hafta debridat şurup kullandık iyi geldi sanırım ama dün yapmadı kakasını gene bugün yapacakmı bakalım:Saruboceq: dediğin şey çok ilginç eğer öle yapıyorsa bende kızıma deneyeyim belki bizde de işe yarar ben yine zeytin yağına başlıcam bugün yapmazsa gene akşam üstü mamasına koyucam 1 çay kaşığı kadar

hicran cok gecmiş olsun cnm Allah bi daha yasatmasın
insan hewrşeyden önce evladınıdüşünüyo iste

Hicrancım , bnim kızımda 4-5 günde bir kaka yapıyor. Doktor günde 3 kere de yapabilir 3 günde bir de yapabilir demişti ama niye böyle oluyo ki ... Annemler de zeytinyağı verelim demişti ama ben sadece poposuna sürdrdüm. Öyle bi kere yapmıştı. 2 kere de gliserinli fitil vermiştim o şekilde yapmıştı .Ama genel olarak 4-5 günde yapıyo yani.
Yaparken de ter döküyo ve bayağı bi sıkınıp sesli olarak yapıyo. Geçen eşimin kucağındaydı eşim birden korktu ne yapıyo diye.Karnını çok sıkarak yapmış dikkatini çekmiş bizimkinin de.
Acaba kabızlık mı çekiyo? Yoksa normal mi bunlar? Çocuğu da çok fitil ve zeytinyağı ile tembelleştirmek istemiyorum .
O şurup iyi geldi mi? Bende denesem mi acaba?

umut ben kucağımda götürüyorum bebeğimi her yere.. bebek arabası almadım ..baharda alıcam baston olanlardan..kanguru almıştım ama pek sevmedim bebeğimi ona asmayı.. kucağımda en rahatı.. giydiriyorum astronot montunu da..içini ince giydirip üzerine de astronotunu giydiriyorum..rüzgarlı havalarda atkısını ağzına sarıyorum muhakkak.. bu şekilde hiç üşümüyor..dışarı çıkıp hava alıyoruz ikimize de çok çok iyi geliyor..
biz dün pnömokok olduk içim artık daha rahat.. mikroplarla birçok yerde mecbur karşılaşıyoruz.. hastanelerde özellikle.. ama Allah tüm melekleri koruyor ..biz elimizden geldiğince tedbirimizi alıp , bebişlere en iyi şekilde bakmaya çalışıyoruz...gerisi Allaha kalmış..fazlaca takılma bu konulara bence... Allah kolaylık versin hepimize inşAllah..a.s
.

canım kabızlık oluyor tabi yapmaya yapmaya içeride de kuruyormuş dışkısı biraz o yüzden zorlanıyor benimkide çok ıkınıp sıkılıyor terliyor bazen dr şurubu çok huysuzlaşana kadar vermedi ama hem kendini sıkıp hem uyumamaya başlayıp ağlayınca verdi mecburen toz halinde ve 2 hafta kullanıyorsun bizimki ilacı vermeye başladıktan 4 gün sonra yapmaya başladı ama günde 1 kez ve ilacı bıraktık 2 gün yaptı dün yapmadı bilemiyorum yani ilaç düzenleyici sonuçta ama bundan sonra gene yapmazsa ilaca gerek yok bence popoya zeytinyağı sürmeye devam et dr da dedi bana bunu yap diye yağıyom hem de az bişey zeytin yağı veriyorum napiim artık çocuk hem rahat etsin hem huzursuz olmasın kakasını yapınca deliksiz uyuyor 1 saat kadar

maşallah çoğu kişi burda ama kimse neden bişey yazmıyor fırsatmı bulamıyorsunuz kızlarr bende kaçiim bari yemek yemem lazım kahvaltıyı sıkı yapmıştım acıkmadım fazla ama nolur nolmaz tansiyon benim zorlamışken dikkat edeyim bariii

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=5036

kızlar bebişime albüm yaptım bakmak ister misiniz

çok tatlı çıkmışsınız maşallah bende resim delisiyim benim büyük kızımın resimlerini artık koyacak yer bulamıyordum şimdide ceylin için başladım hemen hemen hergün 3-5 poz çekiyorum cd ye kaydediyorum çok şeker olanlarıda ayrı bir yere kaydediyorum fotoğrafçıya vericem çıkarsın diye bide bu ay stüdyoda çektirmek istiyorum bir tane

hicrancım çok geçmiş olsun dikkat et kendine acil şifalar

yağızda en geç 10 gibi uyuyor 3 gibi emmeye kalkıyor yatıyor 5,5-6 gibi tekrar uyanıyor işte bundan sonra ara ara uyuyor kaka yapıyor emiyor felan sanırım uykusu kanmış oluyor ben karanlıkta altını alırken poposunu zor görüyom değiştirmede -tatlicadiarzu-o yaatağındaki dönenceye gülüyor oynucak tamda uykumun tatlı yerinde sonra yanımıza alıyorum mecbur 9 a akadar uyuyr uyanık anca dayanıyor.
ben hergün 1 çay kaşığı zetin yağı,6 damla zinco ve 5 damla devit veriyorum dr bu gidişimizde 3 damla yetmez kilosuna göre dedi ve 5 e çıkardı birde aklıma bişi takıldı burda okumuştum sanırım 4 damlası bile zararlı demişlerdi sanırım o iyice küçükken olsa gerek oğluşum 2,5 aylık 6700 61cm gelmişti
birde bıktırmadan havuç suyu elma suyu başlayalım dedi ben anne sütü harici bişi vermiyorum erken değilmi dedim ama sen başla azar azar2 kaşık mesela damak tadı gelişsin dedi vardır bir bildiği olmasa neden desin :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…