- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.421
merhaba kızlarrr dün kızımın kontrolü ve aşısı ( pnömokok ) vardı baya huysuzlaştı ağladı ateşi çıktı hastaneden sonra anneme uğradım akşam 7 de eve geldim ancak ve sonra yemek faslı bulaşık kızın biberonlarının temizliği falan derken kızın mamasını hazırladım ve eşimle otoruyoruz kızı aldım kucağıma saat 10:45 ceylin gulk gulk mamayı yiyor ve birden benim başım dönmeye başladı kafam uyuştu gözlerim sanki yerinden fırlayacak ateş gibi oldular eşim yanıbaşımda oturuyor ama ağzımı açıp ona ben fenayım demek için çok şiddetli bir gayret içindeyim resmen kitlenmiş vaziyetteyim hen an kucağımdan kızımı düşürebilirim yanii tutamıyorum okadar yanii neyseki bi gayretle eşime ben fenayım kızımı tut diyebildim eşim korktu hemen aldı kucağımdan kızı koydu anakucağına yatırdı beni koltuğa ayaklarımı uzattı ben o ara bayılmışımm 15 dk kadar baygın kalmışım uyandığımda eşim ağzıma zorla tuzlu ayran veriyordu kolumda tansiyon aleti tansiyonum 6/4 müş meğer eşim ayak altıma yastık koydu 2 tane daha önceden de böle olup hastanelik olmuştum ama o dönem hamileydimm sonra gözümü zorla açabildim biraz tansiyonum 10/7 olmuştu ama ne kadar geçti bilemiyorum yine gözlerim kararmaya kafam uyuşmaya başladı tabii tekrar bir bardak tuzlu ayran içirdi eşim hadi doktora gidelim diyor ben olmaz geçer düzelirim dedim gene ben mafişşş bayılmışımm tansiyon 6-5 noluyor anlamadım gene uyandım eşim kızkardeşime kızkardeşimi ara gelsin ceyline baksın gidelim hastaneye dedim o ara kocişim benim eşofmanlarımı giydiriyor üstüme çoraplarımı giydiriyor (üzerimde gecelik vardı çünkii) eşim bana bir bardak daha ayran içirdi bir kaç zeytin yedirdi verdi ağzıma su içirdi falan kardeşim geldi tansiyonumu bidaha ölçtüler 11/7 olmuştu iyiyim sanırım dedim bekleyelim 15 dk daha yine düşmeye başlarsa gideriz dedim neyseki düşmedi ve sonra yatağıma gittim yattım uyumuşum daha doğrusu sızmışım tansiyon bir inip bir çıkınca vücudum iflas etti sanırım dün pek yemek yiyemedim midemde bir bulantı vardı ekşime falan sanırım üşüttüm ben ama dr gidicem yarın randevu aldım ama korktum çok korktum kızlarımı düşündüm hep o anda en çokta ceylin azra yı konuşabildiğim anlarda tubaya ve eşime ceylinin yeleğini giydirin altını kontrol edin ateşini kontrol edin mama saatini aksatmayın vss diziyorum ama eşim yaw bırak şimdi ceylini kardeşin de geliyor bakar o merak etme sen diyorr kendini düşün şimdi sen diyorrr allaha şükür geçti tansiyon düşüklüğü bidaha düşmedi gece 2 defa uyandırdı eşim hayal meyal hatırlıyorum tansiyonumu ölçmüşş bir ara bir baktım kulaktan ateşimi ölçüyorr :) kızıyorum falan ama kocişimi çok seviyorum yaa allah hepimizi kocişlerimize ve çocuklarımıza bağışlasın
merhaba kızlar bana takvim yapmaya yardım eder misiniz
Canan benim kızım da sabaha karşı uyanım mıkırdıyor her sabah istisnasız ama,emzirdikten sonra özellikle de.Ben bişey keşfettim gece beslendikleri için sabaha kakaları geliyor,ben 1 haftadır sabah emzirdikten sonra sabah dediğim de 5.30*6 civarı dizimde poposu boşluğa gelecek şekilde oturtur gibi tutuyorum koltuk altlarından tutuyorum hani lazımlığa oturtur gibi biraz oylanıyoruz öyle ara ara karnınıda ovarak sonra 10dk içinde oturur gibi pozisyondayken kakasını yapıyor ve rahatlıyor altını değişip tekrar uyutuyorum 10 kadar valla bayıla bayıla yatıyor deneyin bakalım.karnını sırtını sıvazlayın,kakasını ypmaya yardımcı olun....
benim kızım kakasını 4-5 gün ara ile yapıyordu 4-5 gündür günde 1 defa yapıyordu 2 hafta debridat şurup kullandık iyi geldi sanırım ama dün yapmadı kakasını gene bugün yapacakmı bakalım:Saruboceq: dediğin şey çok ilginç eğer öle yapıyorsa bende kızıma deneyeyim belki bizde de işe yarar ben yine zeytin yağına başlıcam bugün yapmazsa gene akşam üstü mamasına koyucam 1 çay kaşığı kadar
bizde dün babasının okuluna gittik..arabasıyla kuzumun..ilkkez tek başıma bizim sokakda çıkardım kuzumu..ellerim titredi..annanesi almıştı arabasını pierrecardin..eşimfonksıyonel bi araba diyo ama ben etrafta kalın lastıklı başka model arabaları görüp imrendim açıkçası..kalın lastıklı tutacaklarının demirleride daha kalınca buyuzden daha guven verdı bana..bi ara çıkabılsem ah çıkabılsem alıcam kuzuma babası kızsada..babamızın okulu on adım eve..ama ben korktum henuz pnomokok olmadık dr 22 sıne gelın demişti ..korktum malum okullar mıkrop yuvası..ama öptürmeyınce pek bişi olmaz denıyo..hem bıraz cıkar bağışıklığı güçlensin dıyo mıllet..allahımkorusun sankı ara ara ateşi çıkıyo gibime gelıyo..ben tam paranoyak oldum..misal ani bebek ölümü sendromu kış aylarında ve pimpirikli annelerin bebeklerinde daha sık görülürmüş diye resmen bu tabırle yazmış drun biri sitesinde!!?korkularım çok bazen kukumav kuşu gibi düşüncelere dalıyorum..bi bedbinlik çöküyo üstüme..bazen çok güçlü ama bazende kanadıkırılmış bi kuş gibiyim..kabuslarımda devam edıyo...buda geçicek inşallah..güzel günler göreceğiz aydınlık günler:)......
hicrancım , bnim kızımda 4-5 günde bir kaka yapıyor. Doktor günde 3 kere de yapabilir 3 günde bir de yapabilir demişti ama niye böyle oluyo ki ... Annemler de zeytinyağı verelim demişti ama ben sadece poposuna sürdrdüm. öyle bi kere yapmıştı. 2 kere de gliserinli fitil vermiştim o şekilde yapmıştı .ama genel olarak 4-5 günde yapıyo yani.
Yaparken de ter döküyo ve bayağı bi sıkınıp sesli olarak yapıyo. Geçen eşimin kucağındaydı eşim birden korktu ne yapıyo diye.karnını çok sıkarak yapmış dikkatini çekmiş bizimkinin de.
Acaba kabızlık mı çekiyo? Yoksa normal mi bunlar? çocuğu da çok fitil ve zeytinyağı ile tembelleştirmek istemiyorum .
O şurup iyi geldi mi? Bende denesem mi acaba?
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=5036
kızlar bebişime albüm yaptım bakmak ister misiniz
merhaba nurdan
Remembrance Ticker Baby Memorial Ticker Miscarriage Ticker - Customize with a Photo bu adresten aşama aşama takvimi oluşturup, en son sayfada açılan linklerden en sondakini , kullanıcı panelinden profil düzenle seçeneğine girip orada en alttaki kilo- doğum takip çizelgesi yazan yere yapıştıracaksın.. umarım anlatabilmişimdir a.s.
ya yapabildim mi acaba
canım sağol ya 25 09 2008 emir alp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?