Doğum yapmış olan anneler buraya....

te bende dokunma duyusu gelişsin hemde kucaktan insin biras oynasa işimi görür
[

ilk seferınde tamamen yere yatırdım yanı oyun halısının uzerıne ama sonra oyuncaklara cok rahat uzanamadıgını farkettım emzırme aynı zamanda bebek oturma mınderı olan mınderı koydum onunla cok daha rahat oynamaya basladı bırde altına kendı battanıyesını ıkı uc kat katlayıp koydum soguk almasın dıye ev sıcak ama yınede bellı olmaz... ama sımdı yerden de kaldırdım oyun halısı nı kose takımının puf u var boyut olarak tamı tamına aynı onun uzerıne koydum en azından hareketlenene kadar bunu uzerınde oynayabılır.. ama tabıkı ıdeal konumu yer oyun halılarının..

hnmm güzel saol betül zahmet oldu ii yapmışsın yastığı bende öyle yapıcam maymun adasınında karın yastığı vardı sende o eksikliği tamamlamış olmuşsunkaydirigubbakcemile
amanın pek mahsum bakmış kuzun maşallah güle güle kullanın

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar
bende eylül annesiyim burayı sürekli takip ediyordum ama yazmak ilk defa nasip oldu.
bende arada yorumlarınıza katılırım artık.

betülcüm sen emzirme yastığına uzun süreli yatırıyormusun .
bende yatırıyorumda bebişin beli boşluk kalıyor acaba bi zararı olurmu kemiklerine falan diye bu aralar fazla kullanmamaya çalışıyorum .çok da seviyor onda yatmayı etrafı falan daha iyi seyredebiliyor

demekkı yanlıs anlatmısın canım.bencede sorun degıl...kaydirigubbakcemile5

kızlar bende kızımın her buraya resmini koyduğumda sonradan farkettimki o gün huysuz oluyor birimizden birimizin nazarı değiyor olabilir ben nazara tabiiki inanıyorum ama allaha emanet bebişlerimiz hergün okuyorum kızıma en başta benim nazarım değiyordur her gördüğümüz resme maşallah diyoruz zaten sorun yok yanii zaten ha burda görmüşler kızımı ha dışarıda ne farkeder her şey olacağına varıyor valla rabim hepimizin bebişlerini nazardan korusunn inşallah hadi bakalım maşallah subhanallah deyin kızımaaaa :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
bende eylül annesiyim burayı sürekli takip ediyordum ama yazmak ilk defa nasip oldu.
bende arada yorumlarınıza katılırım artık.

HOŞ GELDİN CANIM ADIN NE SANIN NE NERDE DOĞUM YAPTIN NORMALMİ SESERYANMI BEBİŞİN NASIL YEMESİ İÇMESİ KİLOSU HADİ BAKALIM CEVAP VERRR:roflol:

betül şu oturma yastığı dediğin aynı zamanda emzirme yastığı galiba değilmi resimden anladığım kadarı ile ama beli boşta kalmıyormu acep ben taşıma koltuğuna arkasına ince yastığını koyup yarı oturur vazitette koyuyorum arada dr da dün reflüsü için öle yap dedi bana yatağınıda eğimli hale getirdik ama seninkini öle görünce korktum kızz çocuğun sırtı ağrımasın kemikleride ince onların şuan dikkaet et bacum

HOŞ GELDİN CANIM ADIN NE SANIN NE NERDE DOĞUM YAPTIN NORMALMİ SESERYANMI BEBİŞİN NASIL YEMESİ İÇMESİ KİLOSU HADİ BAKALIM CEVAP VERRR:roflol:

hoş bulduk canımcım
ismim serap
güngören ilgi hastanesinde doğum yaptım.
canım benim 1 hafta günüm geçti 13 saat suni sancı verdiler ama banamısın demedim ağrım olmadı açılmamda 4cm de kaldı ve birazda sancı odasında korktıum vee sezeryan oldum
bebişin yemesi içmesi şimdilik iyi gidiyor.

yok canım uzun surelı yatırmıyorum oncesınde cok nadır yatırıyordum ama sımdı oyun halısının ıcınde duruyor hep onun uzerınde oynuyor..

evet aynı zmanda emzırme yastıgı..

yalnız onun oyuk olan kısmına ınce pelusunu katlayıp bel boslugunu kapattım.. yoksa belı cok agrır gercekten cok sakıncalı olur.. boşluk kalıyor baya cunku..

Duygu hadı dedıgın gıbı olsun madem ne yapayım ben gayet net yazmıstım ama neysee.. mirmirmirmir

ivedik anladın sen onu:roflol:

'' betulygt kullanıcısından alıntı
Aynen oyle kendı aılenızde olsa kımseye ıyı hos demeyın.. ıyı gozlede baksa nazar degıyor kotu gozlede baksa.. belkı kendı nazarımız bıle degıyor ben anlamadım valla.. esım oğlumuza bakıp bakıp ne kadar guzel deyıp duruyor ya cok korkuyorum hasta fılan olmasak barı.. uff ne zor seymıs su nazar.. (''
ivedik anladın sen onu:roflol:

tesekkur ederım zahmet oldu.. :roflol: anladın sen onu.. sengözlerimebaksanab

İyi akşamlar Betülcüm ben de düşünüyorum oyun halısı almayı alıpta kullanan biri olarak tavsiye eder misin

Evet alalı bır hafta oldu olmadı ama cok memnunum tavsıye ederım.. bugun yemegımı onun sayesınde yaptım yoksa hep esımı beklemek zorunda kalıyordum o gelınce yapıyorduk.. tabı her gun aynı saatlerde onunla oyalanacak degıl ama ben uyanık kaldıgı zamanlarda ona koyuyorum genellıkle oynuyor baya ve onceden de yazdıgım gıbı tutması acayıp gelıstı ve yorulup uykusu gelıyor oynadıkca :)) e bebek com da urunu bulup yorumlarınıda okuyabılırsınız ben o yorumları okuduktan sonra aldım..

KIZLARRRRRRRRRRRR şimdi blog yazılarıma bakıyordum baştan sona okudum yenisini de ekledim çok şükür ama nerdeyse ağlicam valla burnumun direği sızladı resmen neler yaşadım ne günler geçirdim ve kızımlayım çok şükür ve kızım 3 aylık oldu maşallah kızım uyuyor şuan ve 10 dk sonra mama saati ama ben dayanamicam gidip mamayı hazırlayayım hemen alıp kucağıma öpüp koklicammm özledim kızımı valla ben kaçtımm sonra gelirim Şeniz

tekrar hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…