- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.461
Konuya katılmış olacağım ama benimde senin gibi endişelerim vardı bu kadar para verip ilgisini çekmezse ne yapacağım diye...bizim halımız o kadar fonksiyonel değil ama oğlum yinede uzanmaya çalışıyor veya asılı oyuncaklarla konuşuyor belki biraz daha büyüyünce dokunma duyusu falan gelişir diye ümit ediyorum...Bizim halımız kraft oyun halısı 45 ytl ye aldım...
hayır canım yanlıs anlamıssın malesef.. ben kımle bebıs hakkında ıyı dıye konussam anında tersine donuyor nazarım degıyor demıstım sen yanlıs okumussun ben asla konstugum ınsanlar nazar degdırıyor demedım zaten tarzım degıl boyle bırsey asla konusmam yanı dusunmuyorumda, ustune msn de de yazmıstım anlatmaya calıstım ama basarısız olmusum anlasılan.. neyse sorun degıl..
merhaba arkadaşlar
bende eylül annesiyim burayı sürekli takip ediyordum ama yazmak ilk defa nasip oldu.
bende arada yorumlarınıza katılırım artık.
HOŞ GELDİN CANIM ADIN NE SANIN NE NERDE DOĞUM YAPTIN NORMALMİ SESERYANMI BEBİŞİN NASIL YEMESİ İÇMESİ KİLOSU HADİ BAKALIM CEVAP VERRR:roflol:
betülcüm sen emzirme yastığına uzun süreli yatırıyormusun .
bende yatırıyorumda bebişin beli boşluk kalıyor acaba bi zararı olurmu kemiklerine falan diye bu aralar fazla kullanmamaya çalışıyorum .çok da seviyor onda yatmayı etrafı falan daha iyi seyredebiliyor
betül şu oturma yastığı dediğin aynı zamanda emzirme yastığı galiba değilmi resimden anladığım kadarı ile ama beli boşta kalmıyormu acep ben taşıma koltuğuna arkasına ince yastığını koyup yarı oturur vazitette koyuyorum arada dr da dün reflüsü için öle yap dedi bana yatağınıda eğimli hale getirdik ama seninkini öle görünce korktum kızz çocuğun sırtı ağrımasın kemikleride ince onların şuan dikkaet et bacum
Aynen oyle kendı aılenızde olsa kımseye ıyı hos demeyın.. ıyı gozlede baksa nazar degıyor kotu gozlede baksa.. belkı kendı nazarımız bıle degıyor ben anlamadım valla.. benneyaptımki esım oğlumuza bakıp bakıp ne kadar guzel deyıp duruyor ya cok korkuyorum hasta fılan olmasak barı.. uff ne zor seymıs su nazar..(
Duygu hadı dedıgın gıbı olsun madem ne yapayım ben gayet net yazmıstım ama neysee.. mirmirmirmir
ivedik anladın sen onu:roflol:
İyi akşamlar Betülcüm ben de düşünüyorum oyun halısı almayı alıpta kullanan biri olarak tavsiye eder misin
hoş bulduk canımcım
ismim serap
güngören ilgi hastanesinde doğum yaptım.
canım benim 1 hafta günüm geçti 13 saat suni sancı verdiler ama banamısın demedim ağrım olmadı açılmamda 4cm de kaldı ve birazda sancı odasında korktıum vee sezeryan oldum
bebişin yemesi içmesi şimdilik iyi gidiyor.
selam kızlar papatyacım kızı oturttunmu sen? buradan öyle görünüyor canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?