Doğum yapmış olan anneler buraya....

devit konusunu ben doktora sordum burda okuyunca bende endişelenmiştim çünkü damlatırken bi damla bazen fazla kaçabiliodu
tehlikeli olan devit iğneleriymiş onların dozu içeriğiyüksek olduğu için bi damla fazla gitmesi bile bıngıldağın erken kapanmasına yol açarmış
bizim kullandığımız damlalar değil yani

saol bilgilendirdiğin için merak ediyodum bende:teytey:

Canım çook geçmiş olsun.Gerçekten de iki tane ile uğraşmaktan vücut halsizz düştü heralde. İnşalla bi daha böyle şeyler yaşamazsın. Eşlerimize kızsak da onlarsız olmuyor gerçekten de...

hicrancım canım çok çok geçmiş olsun yaaa bizz ya bebişlerimiz hasta nazar mı değiyor acaba yaaa sende dün resim koymuştun ben nazardan korkmaya başladım duygu da diyor bak ne desem nazar oluyor sanki diyeeeee, allah hepimizi nazarlardan korusun inşallahh hem bizi hem bebeişlerimiziiiii

betülcüm burdasın sanırım amcamız hediye alcak bize bende oyun halısı istiyorum maymun adası ile tekmele oyna arasında kaldım acaba severmi bide sevmesse 130 millon azda değil resimlerini koysana senin kuzu içinde oynarken koyabilirsen tabi

Konuya katılmış olacağım ama benimde senin gibi endişelerim vardı bu kadar para verip ilgisini çekmezse ne yapacağım diye...bizim halımız o kadar fonksiyonel değil ama oğlum yinede uzanmaya çalışıyor veya asılı oyuncaklarla konuşuyor belki biraz daha büyüyünce dokunma duyusu falan gelişir diye ümit ediyorum...Bizim halımız kraft oyun halısı 45 ytl ye aldım...

Eklentiler

• $pr_01_3464_min.webp
    2 KB · Görüntüleme: 38

sizinki de çok güzel görünüyor canım büyük mü çok yer kaplıyor mu ?

Nasıl canım sımdı ınandın mı hak verıyormusun bana nazar konusunda..
doğru soyluyormusum degıl mııı.. gamyoncuiremsu

günaydın kızlar biz 4 ayımızı doldurduk ama onurun hala dönmek için bir çabası yok yerimseniben yüzüstü yatmaktan da hiç hoşlanmıyor ben alıştırmaya çalışıyorum yavaş yavaş

Kızlar benımkı de yuzustu yatmayı pek sevmıyor.. ancak yarı ayakta gıbı yuzustu dızıme yaslıyorum o zaman sorun olmuyor ama tamamen yuzustu yatırınca en fazla 1 daka yada gecıyor baslıyor huzursuzlanmaya.. tepınıyor hareket edıyor ama kollarını yaslayıp kalktıgı nadıren oldu henuz normal ama sanırım.. 3 ayı daha yenı doldurucaz 5 gun sonra.. fisfisfis

Arkadaslar oyun halısı olarak bız aldık ben buraya yazmıstım sıze tavsıye.. tekrar yazayım.. tiny love gymini tekmele ve oyna oyun halısı aldık bız.. maymun adası ıle ıkısının arasında kalmıstık bızde ama tekmeleme artısından dolayı bunu tercıh ettık.. gercekten cok oyalıyor bebısı.. sevdı baya hep tutmaya calısıyor oyuncakları tekmelıyor tekmeleme aparatını oda sesler cıkarıyor tekmeleyıcne bu sefer daha cok ılgısını cekıyor.. gercekten oyuncagı aldıgımızdan berı tutması cok gelıstı sımdı herseyı tutma cabası ıcınde.. cok farkettı 4 gunde masallah..
Benımkının resmını de ekleyecegım bırazdan buraya..

betulcum ben kendı nazarım degıyor dedım sen baskasının nazarı degıyor demıstın burda.
farklı seyler yanı ben burda kımsenın nazarı degcegıne ınanmıyorum hala.onun dısında nazara zaten ınanırım.sen cocuk ne yapsa nazar degıyor dıyordun:teselliOU YOU UNDERSTAND:roflol::roflol:

selam tekrar herkese bugun bebegımle cıktık ılk olarak uzaga araba koltuguna oturtup tek basıma gıttım:teytey:aglıcak dıye korktum ama hıc sesı cıkmadı tabıkı yol boyunca butun bıldıgım sarkıları soyledım:bbo:carsıya cıktık gezdık..ve gunun en guzel haberı kotuma gırdım bugun ılk olarak kızlarrr:sm_cool::sm_cool:cok sukur allahıma bıraz sıkı ama olsun..
semacım egede sureklı kusuyor yalnız degılsın yanı.mervenın bebısı ve gulsahın bebısıde oyle obur bebek bunlar:ecrin_bebek:

gulll kız getır cabuk aycayı emzırcem:roflol:alemsın kızz benım sut hepınıze yetmez ama sırayla alırım hepınızı artık bacım napak:1rolleyes:

---------------------------------------

ilk seferınde tamamen yere yatırdım yanı oyun halısının uzerıne ama sonra oyuncaklara cok rahat uzanamadıgını farkettım emzırme aynı zamanda bebek oturma mınderı olan mınderı koydum onunla cok daha rahat oynamaya basladı bırde altına kendı battanıyesını ıkı uc kat katlayıp koydum soguk almasın dıye ev sıcak ama yınede bellı olmaz... ama sımdı yerden de kaldırdım oyun halısı nı kose takımının puf u var boyut olarak tamı tamına aynı onun uzerıne koydum en azından hareketlenene kadar bunu uzerınde oynayabılır.. ama tabıkı ıdeal konumu yer oyun halılarının..

--------------------------------------

Son düzenleme:

hayır canım yanlıs anlamıssın malesef.. ben kımle bebıs hakkında ıyı dıye konussam anında tersine donuyor nazarım degıyor demıstım sen yanlıs okumussun ben asla konstugum ınsanlar nazar degdırıyor demedım zaten tarzım degıl boyle bırsey asla konusmam yanı dusunmuyorumda, ustune msn de de yazmıstım anlatmaya calıstım ama basarısız olmusum anlasılan.. neyse sorun degıl..

Son düzenleme:
ooo herkescıkler gelmıss burdaaa hoşgeldınız efendımm :))
bugun evde temızlık vardı bende bebişle ilgilendim bi iki şey yaptım yemekte yaptım anca bakıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…