- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.441
devit konusunu ben doktora sordum burda okuyunca bende endişelenmiştim çünkü damlatırken bi damla bazen fazla kaçabiliodu
tehlikeli olan devit iğneleriymiş onların dozu içeriğiyüksek olduğu için bi damla fazla gitmesi bile bıngıldağın erken kapanmasına yol açarmış
bizim kullandığımız damlalar değil yani
merhaba kızlarrr dün kızımın kontrolü ve aşısı ( pnömokok ) vardı baya huysuzlaştı ağladı ateşi çıktı hastaneden sonra anneme uğradım akşam 7 de eve geldim ancak ve sonra yemek faslı bulaşık kızın biberonlarının temizliği falan derken kızın mamasını hazırladım ve eşimle otoruyoruz kızı aldım kucağıma saat 10:45 ceylin gulk gulk mamayı yiyor ve birden benim başım dönmeye başladı kafam uyuştu gözlerim sanki yerinden fırlayacak ateş gibi oldular eşim yanıbaşımda oturuyor ama ağzımı açıp ona ben fenayım demek için çok şiddetli bir gayret içindeyim resmen kitlenmiş vaziyetteyim hen an kucağımdan kızımı düşürebilirim yanii tutamıyorum okadar yanii neyseki bi gayretle eşime ben fenayım kızımı tut diyebildim eşim korktu hemen aldı kucağımdan kızı koydu anakucağına yatırdı beni koltuğa ayaklarımı uzattı ben o ara bayılmışımm 15 dk kadar baygın kalmışım uyandığımda eşim ağzıma zorla tuzlu ayran veriyordu kolumda tansiyon aleti tansiyonum 6/4 müş meğer eşim ayak altıma yastık koydu 2 tane daha önceden de böle olup hastanelik olmuştum ama o dönem hamileydimm sonra gözümü zorla açabildim biraz tansiyonum 10/7 olmuştu ama ne kadar geçti bilemiyorum yine gözlerim kararmaya kafam uyuşmaya başladı tabii tekrar bir bardak tuzlu ayran içirdi eşim hadi doktora gidelim diyor ben olmaz geçer düzelirim dedim gene ben mafişşş bayılmışımm tansiyon 6-5 noluyor anlamadım gene uyandım eşim kızkardeşime kızkardeşimi ara gelsin ceyline baksın gidelim hastaneye dedim o ara kocişim benim eşofmanlarımı giydiriyor üstüme çoraplarımı giydiriyor (üzerimde gecelik vardı çünkii) eşim bana bir bardak daha ayran içirdi bir kaç zeytin yedirdi verdi ağzıma su içirdi falan kardeşim geldi tansiyonumu bidaha ölçtüler 11/7 olmuştu iyiyim sanırım dedim bekleyelim 15 dk daha yine düşmeye başlarsa gideriz dedim neyseki düşmedi ve sonra yatağıma gittim yattım uyumuşum daha doğrusu sızmışım tansiyon bir inip bir çıkınca vücudum iflas etti sanırım dün pek yemek yiyemedim midemde bir bulantı vardı ekşime falan sanırım üşüttüm ben ama dr gidicem yarın randevu aldım ama korktum çok korktum kızlarımı düşündüm hep o anda en çokta ceylin azra yı konuşabildiğim anlarda tubaya ve eşime ceylinin yeleğini giydirin altını kontrol edin ateşini kontrol edin mama saatini aksatmayın vss diziyorum ama eşim yaw bırak şimdi ceylini kardeşin de geliyor bakar o merak etme sen diyorr kendini düşün şimdi sen diyorrr allaha şükür geçti tansiyon düşüklüğü bidaha düşmedi gece 2 defa uyandırdı eşim hayal meyal hatırlıyorum tansiyonumu ölçmüşş bir ara bir baktım kulaktan ateşimi ölçüyorr :) kızıyorum falan ama kocişimi çok seviyorum yaa allah hepimizi kocişlerimize ve çocuklarımıza bağışlasın
hihoyyyt bizimde bi takvimimiz var artık
betülcüm burdasın sanırım amcamız hediye alcak bize bende oyun halısı istiyorum maymun adası ile tekmele oyna arasında kaldım acaba severmi bide sevmesse 130 millon azda değil resimlerini koysana senin kuzu içinde oynarken koyabilirsen tabi
Konuya katılmış olacağım ama benimde senin gibi endişelerim vardı bu kadar para verip ilgisini çekmezse ne yapacağım diye...bizim halımız o kadar fonksiyonel değil ama oğlum yinede uzanmaya çalışıyor veya asılı oyuncaklarla konuşuyor belki biraz daha büyüyünce dokunma duyusu falan gelişir diye ümit ediyorum...Bizim halımız kraft oyun halısı 45 ytl ye aldım...
Günaydın arkadaslar en erkenci benim galıba bugun.sabaha kadar beşikmi salladınız yoksa:roflol::roflol:kalkın çabuk..saka bır yana ben gece 2 ye kadar egeyı avutmaktan telef oldum.ben gercekten tamamen ınanıyorum artık benım ogluma once kendı nazarım degıyor.daha bır kac gun once hem burda hemde betusle yazıstık gece yatıyor sabaha kadar 8 saat uyuyor dıye..cocuk ıkı gundur 2 den once yatmıyor ve 2 de yatıp 5 te kalkıyor:bbo:15 20 gunluk duzen resmen tersıne dondu...donencesıne yatırıyorum uslu uslu yatıyor dedım.2 gundur donencesının suratına bakmıyor bır huysuz bır gecımsız bır bebek..ne oluyor anlamıyorum anıden..bu kadarmı degısır..ınsallah hasta falan degıldır..:çok üzgünüm:acaba dişmı dıyorum durmadan salyası akıyor?bılmıyorum artık ınsallah duzelır huysuz oglum.dun gece emzırıyorum yanıma yatırıyorum uyuyor kaldırıp besıgıne alıyorum nasıl bır aglamak..tekrar yataga hadı bekle uyusun dıye,sözde uyuyor sonra tekrar besık tekrar aglama tekrar yatakkafamçokkarıştıboyle bır gece bıttı ıste kızlar...
cansu yüz üstü ne zamanlar yatırıyorsun borayı ? ben büşrayı terlediğinde sırtına tülbent koymak için çeviriyorum..bazen de oyun oynarken yastığına yüz üstü koyuyorum..kolları ile başını kaldırıyor ama hiç sevmiyor yüz üstü olmayıbu yüzden galiba, henüz dönemedi..ama duygu ile senin anlattığınız gibi ellerinden tutunca kaldırabiliyor kafasını ve sırtını..
günaydın kızlar biz 4 ayımızı doldurduk ama onurun hala dönmek için bir çabası yok yerimseniben yüzüstü yatmaktan da hiç hoşlanmıyor ben alıştırmaya çalışıyorum yavaş yavaş
tünaydın canlarım.ya bişey sorucam sizlere.daha doğrusu oyun halısı alan annelere. bizde kızıma alıcaz ama kararsız kaldık.oyun halısı alan ve memnun kalanlar, hangi marka ve nerden aldıklarını yazarlarsa sevinirim.fotoğraf varsa onada bakabilirim.
betülcüm burdasın sanırım amcamız hediye alcak bize bende oyun halısı istiyorum maymun adası ile tekmele oyna arasında kaldım acaba severmi bide sevmesse 130 millon azda değil resimlerini koysana senin kuzu içinde oynarken koyabilirsen tabi
Nasıl canım sımdı ınandın mı hak verıyormusun bana nazar konusunda..
doğru soyluyormusum degıl mııı.. gamyoncuiremsu
Kızlar benımkı de yuzustu yatmayı pek sevmıyor.. ancak yarı ayakta gıbı yuzustu dızıme yaslıyorum o zaman sorun olmuyor ama tamamen yuzustu yatırınca en fazla 1 daka yada gecıyor baslıyor huzursuzlanmaya.. tepınıyor hareket edıyor ama kollarını yaslayıp kalktıgı nadıren oldu henuz normal ama sanırım.. 3 ayı daha yenı doldurucaz 5 gun sonra.. fisfisfis
Arkadaslar oyun halısı olarak bız aldık ben buraya yazmıstım sıze tavsıye.. tekrar yazayım.. tiny love gymini tekmele ve oyna oyun halısı aldık bız.. maymun adası ıle ıkısının arasında kalmıstık bızde ama tekmeleme artısından dolayı bunu tercıh ettık.. gercekten cok oyalıyor bebısı.. sevdı baya hep tutmaya calısıyor oyuncakları tekmelıyor tekmeleme aparatını oda sesler cıkarıyor tekmeleyıcne bu sefer daha cok ılgısını cekıyor.. gercekten oyuncagı aldıgımızdan berı tutması cok gelıstı sımdı herseyı tutma cabası ıcınde.. cok farkettı 4 gunde masallah..
Benımkının resmını de ekleyecegım bırazdan buraya..
betulcum ben kendı nazarım degıyor dedım sen baskasının nazarı degıyor demıstın burda.
farklı seyler yanı ben burda kımsenın nazarı degcegıne ınanmıyorum hala.onun dısında nazara zaten ınanırım.sen cocuk ne yapsa nazar degıyor dıyordun:teselliOU YOU UNDERSTAND:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?