Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhaba kızlar yaw aramızda kimsenin nazarı değmez bence.. hepimiz evlat sahibiyiz çok şükür hepimizinki kendimize en güzel geliyodur, bebişlerin güzel yanlarını anlattığımızda da en fazla ; ay ne güzel benimki de böyle olsa deriz en fazla..bu da nazar değdirmez bence..
dışarı çıkarken de nazar dualarını , maşaAllah larını asın bebişlere , hiç birşeycik olmaz Şeniz a.s.

Canım ben de nazaramızın değeceğine inanmıyorum.Dediğin gibi aa bi müddet sonra benimki de böyle olcak deyip mutlu oluruz. Şahsen ben hep bi aşama sonrasını merak ediyorum ve yeni şeyler yaptığında inanılmaz keyif alıyorum.Nazar konusunda da en etkili şeyin Ayetel Kürsi olduğunu biliyorum.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inş.

betül bu halı bayağı büyük o zaman öyle mi ? takımların pufu orta sehpa gibi kocaman olur genelde.. tam onunla aynı ebatta demişsin benneyaptımki

Benım nazarla ılgılı yazım yınemı yanlıs anlasıldı yahuuu neyse bırsey yazmıyorum ben sustum.. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı :1ninca:

Benım nazarla ılgılı yazım yınemı yanlıs anlasıldı yahuuu neyse bırsey yazmıyorum ben sustum.. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı :1ninca:

betülcüm yorumum sana değil, hicran; birimizden birinin nazarı değiyor olabilir, demiş yazısında.. ben ona istinaden yazmıştım canımcım sengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:
Merve sanırım buyuk olması sorun oluyor senın ıcın. ama soyle soyleyım bebek daha 3 aylıkken bıle ıcıne ıyı oluyor bu halı 0-10 aylık ıcın nerdeyse 1 yasına geldıgınde yanı o zaman ıcıne sıgmaz daha kucuk olmasa.. ozellıkle oturdugu zamanlarda yuzustu yatıp yarım kalktıgı zamanlarda ıcerısı dar gelır ... daha kucugu yoktur zaten ebat olarak ama bıcım olarak farklı olanları var mesela fisher price ın yagmur ormanları oyun halısı bıcım olarak farklı ve cok guzel esım onuda alamyı cok ıstemıstı hatta.. onu degerlendırebılırsın..

saol canım hoşbulduk aslında ben hamilelik döneminden beri hep takip ediyordum ama hiç yazmamıştım.
bu arada bebişin çok tatlı sanada çok benziyoa.s

tesekkur ederımm canımm, senın bebısınde bızımkılerle yasıt o zaman...
bu arada benı nerde gordun daha önce koydugum resımlerde mı :)
senı ve bebısınde gormek ısterız eger ıstersen.. :)

evet önceki resimlerden
tabiki bende koyarım ama nasıl koyucam bilmiyorum:1no2:

ImageShack® - Image Hosting

Bu lınke tıkla, cıkan sayfada gözat butonuna bas, bılgısayarındakı dosyaları gosteren bır pencere acılacak, oradan eklemek ıstedıgın fotografı secip tamam de ve sayfada Host it yazan butona tıkla, sonra uploding yazıcak o butonda yenı sayfanın gelmesı bıraz uzun surebılır. oradada seınn ekledıgın resmın kucuk kutu seklınde mınıgı cıkıcak onızleme olarak.. onun ustune 3 aynı uzun kutu ıcınde uzun yazılar var.. ortadakı uzun kutucugun ızındekı yazının uzerıne bas mavı oldugunda sag tıkla kopyala de ve burada mesaj yazma bolumune gelıp sag tıkla yapıstır de... işte bu kadar.. yerimseniben

ok canım deniyim bi bakalım

serap
hoşgeldin aramıza kızın çok datlu Allah nazarlardan korusun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…