E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.481
merhaba kızlar yaw aramızda kimsenin nazarı değmez bence.. hepimiz evlat sahibiyiz çok şükür hepimizinki kendimize en güzel geliyodur, bebişlerin güzel yanlarını anlattığımızda da en fazla ; ay ne güzel benimki de böyle olsa deriz en fazla..bu da nazar değdirmez bence..
dışarı çıkarken de nazar dualarını , maşaAllah larını asın bebişlere , hiç birşeycik olmaz Şeniz a.s.
Evet alalı bır hafta oldu olmadı ama cok memnunum tavsıye ederım.. bugun yemegımı onun sayesınde yaptım yoksa hep esımı beklemek zorunda kalıyordum o gelınce yapıyorduk.. tabı her gun aynı saatlerde onunla oyalanacak degıl ama ben uyanık kaldıgı zamanlarda ona koyuyorum genellıkle oynuyor baya ve onceden de yazdıgım gıbı tutması acayıp gelıstıve yorulup uykusu gelıyor oynadıkca :)) e bebek com da urunu bulup yorumlarınıda okuyabılırsınız ben o yorumları okuduktan sonra aldım..
betül bu halı bayağı büyük o zaman öyle mi ? takımların pufu orta sehpa gibi kocaman olur genelde.. tam onunla aynı ebatta demişsin benneyaptımki
gnydn64 hosgeldın aramızaaa.... :)
Benım nazarla ılgılı yazım yınemı yanlıs anlasıldı yahuuu neyse bırsey yazmıyorum ben sustum.. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı :1ninca:
Benım nazarla ılgılı yazım yınemı yanlıs anlasıldı yahuuu neyse bırsey yazmıyorum ben sustum.. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı :1ninca:
saol canım hoşbulduk aslında ben hamilelik döneminden beri hep takip ediyordum ama hiç yazmamıştım.
bu arada bebişin çok tatlı sanada çok benziyoa.s
tesekkur ederımm canımm, senın bebısınde bızımkılerle yasıt o zaman...
bu arada benı nerde gordun daha önce koydugum resımlerde mı :)
senı ve bebısınde gormek ısterız eger ıstersen.. :)
evet önceki resimlerden
tabiki bende koyarım ama nasıl koyucam bilmiyorum:1no2:
ok canım deniyim bi bakalımImageShack® - Image Hosting
Bu lınke tıkla, cıkan sayfada gözat butonuna bas, bılgısayarındakı dosyaları gosteren bır pencere acılacak, oradan eklemek ıstedıgın fotografı secip tamam de ve sayfada Host it yazan butona tıkla, sonra uploding yazıcak o butonda yenı sayfanın gelmesı bıraz uzun surebılır. oradada seınn ekledıgın resmın kucuk kutu seklınde mınıgı cıkıcak onızleme olarak.. onun ustune 3 aynı uzun kutu ıcınde uzun yazılar var.. ortadakı uzun kutucugun ızındekı yazının uzerıne bas mavı oldugunda sag tıkla kopyala de ve burada mesaj yazma bolumune gelıp sag tıkla yapıstır de... işte bu kadar.. yerimseniben
sağol canım senin bıdıkta öyle maşallahserap
hoşgeldin aramıza kızın çok datlu Allah nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?