Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hoşgeldın serapcım aramıza.kızında sende cok tatlısınız maşallah...allan bebıslerımızı annecıklerıne bagıslasın:)

betussss dogru anladım ben senı:))))anladın sen onu:))
mervecım demek doktor 1 yasına kadar kusabılır dedı,yandık bız o zaman.bız yarın ultrasona gıdıyoruz bakalım.mıdesınede baktırcam son olarak ıcım rahat etsın ne yapayım.

Son düzenleme:
mervecım demek doktor 1 yasına kadar kusabılır dedı,yandık bız o zaman.bız yarın ultrasona gıdıyoruz bakalım.mıdesınede baktırcam son olarak ıcım rahat etsın ne yapayım.

evet canım maalesef kusması bir yaşına kadar süren bebekler bile oluyor dedi :1no2: ama inşAllah bizimkiler öyle olmaz canım.. ben de acaba reflü müdür diye epeyce sıkıştırdım kadını ama kilo alımı normal başka şikayeti de yok bişeyi yoktur normal bu kusmalar dedi durdu :dilcikar: inşAllah birşeyi çıkmaz canım ya midesine de baktır da için rahat etsin ama birşeyi yok bence egeciğin de..maşaAllahı var

Serap merhaba hoşgeldin a.s.
kızın da sen de çok tatlı görünüyorsunuz
ne güzel gülmüş yaa yavrum :CüvCüv: melek bunların hepsi :ecrin_bebek:

pardon serapcım ya:=)amma sallamısım:)

mervecım ınsallah bırsey cıkmaz.bıraz once yıne dızıme oturtayım dedım komple ustumu basımı yıkadıustumden koltuklara aktı ordan halılaraumarım yarın bır sey cıkmaz...

inşAllah canım, mide ultrasonunu dr. mu gerekli gördü kusmasını anlatınca yoksa sen kendin mi karar verdin.. dr doğru söylüyor canım ya eğer bir rahatsızlıkları olsa kusma dışında başka bi belirti de olmaz mıydı fisfisfis ne bileyim :çok üzgünüm: yine her yeri batırmış desene, çok zor insanı çok yıpratıyo bi de temizlik çıkıyo onca işin yorgunluğun arasında.. neyse, sağlıklı olsunlar da buna da şükür :a015:

merhaba arkadaşlar
bende eylül annesiyim burayı sürekli takip ediyordum ama yazmak ilk defa nasip oldu.
bende arada yorumlarınıza katılırım artık.

hoşgeldiiiiin hihoyyythihoyyythihoyyyt a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

napıyosunuz ipoş napıyo uyudu mu
valla ben onuru uyutana kadar akla karayı seçtim neden çok zor uyuyo bu çocuk ya bir fikri olan var mı?

çok uykusu var ama uykuya dalamıyor bir türlü uyuyamadıkça da çok sinirleniyor

betülcüm yorumum sana değil, hicran; birimizden birinin nazarı değiyor olabilir, demiş yazısında.. ben ona istinaden yazmıştım canımcım sengözlerimebaksanab

evet aynen öle dedim kız betüşş sen üstüne ne alınıyon hem benim nazarım değer diyen sensün galibam yanlış anlamadıysam Şenizamaaaaaaaaaannn boşverinnn bakın bana anam bakın benim gibi çirkine hiiiççç nazar değmez zatennn :roflol::roflol:

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
geçti çok şükür onurla uğraşıyorum bugün babası da yok zor geldi bana ama şimdi uyudu inşallah uyanmaz

kızlar bu resimdeki kim bilin bakalımmm arşivleri karıştırıyordum hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyyy

Daha onyedi onyedi onyedi onyediymis
Daha onyedi onyedi onyedi onyediymis

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün misafirlerim vardı sadece sizleri okumakla yetindimm:))
ya tırnaklarını dibinden kestiğim haldee serkanbora damağını çizmişve üstünde nokta gibi beyaz bir şey var ilk önce diş sandımm korktum senağlama mikrop kapmış herhalde..kayınvaldem karbonat sür dedi onu sürücem yarında dr.umuza gidelim bakalımm:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…