- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.501
sağol canım teşekkür ederimmasallah serap kızın cok tatlı Allah nazarlardan saklasın..
ekleyebıldıgıne sevındım..
saol canım ben senin de resmini görmüştüm sende bebişde çok güzelsiniz maşallahHoşgeldın gnydn64 aramıza.kızında sende cok tatlısınız maşallah...allan bebıslerımızı annecıklerıne bagıslasın:)
saol canım ben senin de resmini görmüştüm sende bebişde çok güzelsiniz maşallah
inşallah canım bu arada adım serapkaydirigubbakcemile3a.s.tesekkur ederım serpılcım sen hepımızı gormusun nerdeyse:)bızde senı gorduk bugun.umarım bundan sonra hep goruruza.s.
mervecım demek doktor 1 yasına kadar kusabılır dedı,yandık bız o zaman.bız yarın ultrasona gıdıyoruz bakalım.mıdesınede baktırcam son olarak ıcım rahat etsın ne yapayım.
saol canıma.s.a.s.a.s.Serap merhaba hoşgeldin a.s.
kızın da sen de çok tatlı görünüyorsunuz
ne güzel gülmüş yaa yavrum :CüvCüv: melek bunların hepsi:ecrin_bebek:
pardon serapcım ya:=)amma sallamısım:)
mervecım ınsallah bırsey cıkmaz.bıraz once yıne dızıme oturtayım dedım komple ustumu basımı yıkadıustumden koltuklara aktı ordan halılara umarım yarın bır sey cıkmaz...
merhaba arkadaşlar
bende eylül annesiyim burayı sürekli takip ediyordum ama yazmak ilk defa nasip oldu.
bende arada yorumlarınıza katılırım artık.
hoşgeldiiiiin hihoyyythihoyyythihoyyyt a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
napıyosunuz ipoş napıyo uyudu mu
valla ben onuru uyutana kadar akla karayı seçtim neden çok zor uyuyo bu çocuk ya bir fikri olan var mı?
çok uykusu var ama uykuya dalamıyor bir türlü uyuyamadıkça da çok sinirleniyor[/Q
iyilik ne yapalım takılıyoz işte
sen ne yapıyon hastalığın geçtimi
betülcüm yorumum sana değil, hicran; birimizden birinin nazarı değiyor olabilir, demiş yazısında.. ben ona istinaden yazmıştım canımcım sengözlerimebaksanab
biz aşıyı (pnömokok) yaptıramadık daha burdakilerin haberi bile yok yazı ve aşı gelmemişgeçti çok şükür onurla uğraşıyorum bugün babası da yok zor geldi bana ama şimdi uyudu inşallah uyanmaz
sensin sensin bildimmikaydirigubbakcemile3
şaka bi yana çok çıtırmışsın çokta şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?