Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmişolsun canım pamukçuk olmuştur ağzına elini koymaya başladı ya bebişler benimkide yapıyorr dilinde beyazlık gördüm dün karbonatladım bende

herkese iyi gecelerrr kızlar yarın görüşmek üzereeee ben kaçıyom artık kızım uyuyor babası nöbette idi ben şunu emzirip sızayım bariii çok uykum varrrrr

canım damagını cızdıgını nasıl anladın yanı damagını nasıl gordun:uhm:benımkının tırnaklarını ben haftada 1 kesıyorum cokmu uzun?dahamı erken kesmelıyım?gecenlerde burnunun ucunu kesmıs resmen kabuk tuttu kıyamam:çok üzgünüm:elıde sureklı agzında mıkrop kaparmı acaba?bende panık oldum sımdı:çok üzgünüm:

Duygucum emziği sabahtan beri almıyordu çiğniyordu resmen, bende acaba dişimi çıkıyor diyee damağına bakayım dedimm alt damağının üzerinde (diş çıkacak yerin biraz aşağısında ) mercimek kadar kızarıklık ortasında da nokto kadar beyazlık var, hani bazen bizdede olur ya ekmek gibi şeyler keser onun gibi olmuş yavrum
ayrıca tırnağını iki gün önce kesmiştimm,geçenlerde de gözünün altını çizdi..
artık eldiven kullanacağım ellerini geç tanımış tanımamış önemli değil artık benim için...

Benım nazarım mı deger dedım benn.. :1shok: aman Allahım delürücem yaavvvvvv ....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
anlasıldı bende bır problem var heralde ben KENDI BEBEGIME KENDI NAZARIM DEGIYOR HERALDE dedim. baskalarına nazarım degıyor demedım.. bır yazı ancak bu kadar yanlıs anlasılabılır yavv sakamı yapıyonuz bana toplandınız.. kafamçokkarıştı
:roflol::roflol:

bende mi taksam eldiven bende 3 güne bir kesin kesiyorum ama yavrumun burnu yaralı kamyon gibi çizmiş elini yüzne burnuna gözüne ve ağzına çok sürüyor engel olamamki deme eldiven taksak onu ıslatır üşürse birde:sm_confused:

Gününüz güzel geçmesi dileğiyle gününüz aydın olsunŞeniz
Günümüz var bugün ,erken kalkayım anca hazırlanırım diye düşündüm bizimkiside beraber kalktı oda öyle düşündü herhaldekaydirigubbakcemile3 gerçi iki sokak yakınımıza gideceğiz ablamalara ama hazırlanmak anca sürüyorr

kızlar ben söylemeyi unuttum sizlere saraçhanede bisikletçiler çarşısı var bilenler vardır belki aramızda,çok uygun aldığınız eşyalar hemen hemen % 40 gibi indirimli oluyorr
tabi küçük şeyler için gidilmez oraya,gittiğine değmez yani! Bebek arabası beşik,çanta aküllü arabalar vs.. haberiniz olsun gamyoncuiremsu

canım bizimkiside ıslatıyor,sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum günde 3-4 kere değiştiriyorum.Bazen bir elinde farklı,bir elinde farklı eldiven oluyor,bizimkiler gülüyor eldivenlerine bende oğlumun bir tarzı var diyorumm kaydirigubbakcemile3
tırnakları kesmese dahi parmaklarını gözüne sokabiliyorlarr Allah korusun zarar verebilirler gözlerine , bizimkisinin sürekli elleri yüzünde ağzında, gözünde, kulağında.Anne karnında da öyleydi sürekli elleri yüzündeydi sıpamın...

valla betül ben hatırlıyorum benim nazarımmı değiyor acaba demiştin cokacimcoook

Herkese Gunaydın,
Kızlar kım ne derse desın artık ben sunu anladım kı ne konusursan guzel dıye ertesı gun nazar degıyor hemen tersınee.. sımdıye kadar kac kere oldu tesaduftur dedım bır sey dedım ama yok oyle degıl.. :1no2: dün ve oncekı gun bazı arkadaslarımla konusuyordum ıste Aslanın gece uykusundan fılan.. cok guzel uyuyor hıc gece uyumadıgı olmadı ugrastırmadı bızı dedım emıp uyuyor saatlerı de duzenlı dedım ıkı ayrı arkadasla konusuyorduk annemlede konustum ayrıca rasgeldı yanı aynı konular ust uste.. her zaman 9-10 dan sonra gece uykusuna baslayan 2 saatte bır kalkıp emen sonra hıc ugrassız kendılıgınden tekrar uyuyan bebek bu gece bızı dıktı resmen..hıc agrısı yok sancısı yok aglaması yok ama uyumuyor gozler faltası gıbı acıldı 2 den sonra.. ben emzırdım babası salladı ben emzırdım babası salladı ıkımızde sabaha kadar ne uyudugumuzdan bırsey anladık ne yattıgımızdan.. böyle tesaduf olur mu yaa.. :1no2: annesıde olssan babasıda olsan farketmıyor nazarımız degıyor ıste guzel guzel dedım ne olduysa tam tersıne dondu bu gece.. :1shok:sancısı fılan olsa anlayacagım uyumuyor ınat ettı yaa varmı boyle bırsey hıc olmadı dogdugundan berııı... en sonunda pes ettım yatmadım artık 6 dan sonraa...benneyaptımki

Ama sımdı sabah kalktı Allahım onceden kendı dune kadar kendı cabamla yanı sesler cıkararak guldururdum sımdı uyandı yuzumu gordu basladı gulmeye hemde ne kadar keyıflıı... butun geceyı unutturdu bı andaa yaa boyle bırsey var mı dunyada.. Şeniz :asigim:

o dediğinden bizdede oldu yavs nazar ettim nazar gece uykusu iyidir 3 kere emer yatar diye diye 4 ten sonra uyumuyor yaa 2 gündür eşimde bende perişan etti keşkek gibi-tatlicadiarzu- olduk valla bi daha demicem durmuyor çok yaramaz benim oğlan çooook :1shok:

bu konuydu sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
evet ayten ve arzu doğru hatırlamıssınız saolun..kaydirigubbakcemile5 ben kendı nazarım degıyor demıstım bebege.. şükür :))
Neyse nazar konusu nu yanı bu benım bahsettıgım nazar konusunu kapatsak ıyı olucak saglıgım ıcın en azından..kaydirigubbakcemile3

Kızlar bebısı bu sabah tesadufen aklıma geldı yapayım dedım hanı yattıgınız yerden bebegım kollarının altından gogsune dogru tutarsınız da ucurursunuz ya kuuck cocuklara da yapılır.. ondan yaptım ınanırmısınız fena hosuna gıttı nasıl guluyooor.. hemde aglarken yapmıstım onu yapınca guldu kac kere denedım hepsınde agzını actı kocaman yaaa cok hosun gıttı sızde deneyınnn :)))

arkadaşlar benim bebişim bir haftadır öksürüyo iki kere dr.a götürdük ama ciğerlerinde bişey yok dediler öksürük şurubunu da hiç içmiyo geri atıyoo..burnu tıkalı sürekl ondan öksürüyormuş hergün burun aspiratörü ile çekiyorum sümüklerini..sizin bebişleriniz de de bu sorun var mı varsa neler yapıyorsunuz bilgi verebilir misiniz?şimdiden teşekkürler

canım geçmiş olsun..benim bebişinde burnu tıkanıyo ekseriye psikolojika diye bir serumfijyolojik vermişti dr onu sıkıyorum burnuna açılıyo..öksürük şurubunu iyiki almamış bebeğin..yapılan araştırmalarda öksürük şuruplarının bilindiği kadar bir faydası olmadıgı,hatta kımısının bağımlılık yapan maddeler içerdiği sonucuna varılmış..sinüsünde ciğerinde bir sorunu yoksa zaten neden kullansınki şurup..burnunu aspiratörle temizlemen ve drunun vereceği burunaçıcı damlaile kalorıferlerıne ıslak havlu koyman yeterlı sanırıma.s.

yaa bunu bilmiyordum mesela çok şükür kuru öksürük değil tehlikeli olan kuru öksürmesiymiş.ben de şimdi okyanus suyu kullanıyorum sonra da çekiyorum...ama öle öksürünce dayanamıyorum işte inşallah geçer sağol canım..

canım bebnım bebişimde öksürüyo sonrda aglıyodu acıyo heraldedr şurup verdi bide marimer diye bi burun sipreyi kullanıyorum çok iyi geldi öksürügü kesıldı balgamı varmıs burun sıpreyını sıkınca balgam cıkartıyo şimdi daha iyi çok şükür geçmiş olsun bebişine canım

sağol canım gerçekten en ufak sıkıntılarında insanın canından can gidiyor sanki birde ben işe başladım çok zor oluyor öle bırakmak sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…