- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.521
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün misafirlerim vardı sadece sizleri okumakla yetindimm:))
ya tırnaklarını dibinden kestiğim haldee serkanbora damağını çizmişve üstünde nokta gibi beyaz bir şey var ilk önce diş sandımm korktum senağlama mikrop kapmış herhalde..kayınvaldem karbonat sür dedi onu sürücem yarında dr.umuza gidelim bakalımm:1no2:
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün misafirlerim vardı sadece sizleri okumakla yetindimm:))
ya tırnaklarını dibinden kestiğim haldee serkanbora damağını çizmişve üstünde nokta gibi beyaz bir şey var ilk önce diş sandımm korktum senağlama mikrop kapmış herhalde..kayınvaldem karbonat sür dedi onu sürücem yarında dr.umuza gidelim bakalımm:1no2:
canım damagını cızdıgını nasıl anladın yanı damagını nasıl gordun:uhm:benımkının tırnaklarını ben haftada 1 kesıyorum cokmu uzun?dahamı erken kesmelıyım?gecenlerde burnunun ucunu kesmıs resmen kabuk tuttu kıyamam:çok üzgünüm:elıde sureklı agzında mıkrop kaparmı acaba?bende panık oldum sımdı:çok üzgünüm:
sizinki de çok güzel görünüyor canım büyük mü çok yer kaplıyor mu ?
evet aynen öle dedim kız betüşş sen üstüne ne alınıyon hem benim nazarım değer diyen sensün galibam yanlış anlamadıysam Şenizamaaaaaaaaaannn boşverinnn bakın bana anam bakın benim gibi çirkine hiiiççç nazar değmez zatennn :roflol::roflol:
-----------------
Duygucum emziği sabahtan beri almıyordu çiğniyordu resmen, bende acaba dişimi çıkıyor diyee damağına bakayım dedimm alt damağının üzerinde (diş çıkacak yerin biraz aşağısında ) mercimek kadar kızarıklık ortasında da nokto kadar beyazlık var, hani bazen bizdede olur ya ekmek gibi şeyler keser onun gibi olmuş yavrum
ayrıca tırnağını iki gün önce kesmiştimm,geçenlerde de gözünün altını çizdi..
artık eldiven kullanacağım ellerini geç tanımış tanımamış önemli değil artık benim için...
bende mi taksam eldiven bende 3 güne bir kesin kesiyorum ama yavrumun burnu yaralı kamyon gibi çizmiş elini yüzne burnuna gözüne ve ağzına çok sürüyor engel olamamki deme eldiven taksak onu ıslatır üşürse birde:sm_confused:
Benım nazarım mı deger dedım benn.. :1shok: aman Allahım delürücem yaavvvvvv ....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
anlasıldı bende bır problem var heralde ben KENDI BEBEGIME KENDI NAZARIM DEGIYOR HERALDE dedim. baskalarına nazarım degıyor demedım.. bır yazı ancak bu kadar yanlıs anlasılabılır yavv sakamı yapıyonuz bana toplandınız.. kafamçokkarıştı
:roflol::roflol:
arkadaşlar benim bebişim bir haftadır öksürüyo iki kere dr.a götürdük ama ciğerlerinde bişey yok dediler öksürük şurubunu da hiç içmiyo geri atıyoo..burnu tıkalı sürekl ondan öksürüyormuş hergün burun aspiratörü ile çekiyorum sümüklerini..sizin bebişleriniz de de bu sorun var mı varsa neler yapıyorsunuz bilgi verebilir misiniz?şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?