- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.541
merhaba arkadaşlar
bende eylül annesiyim burayı sürekli takip ediyordum ama yazmak ilk defa nasip oldu.
bende arada yorumlarınıza katılırım artık.
sağol canım gerçekten en ufak sıkıntılarında insanın canından can gidiyor sanki birde ben işe başladım çok zor oluyor öle bırakmak sabahları
ya arkadaşlar ben bişey sorucam size. ben hamileliğim süresince hergün süt içiyordum.ama doğumumdan sonra(3 aydır) kızıma gaz yapar korkusuyla daha ağzıma süt koymadım.bir yudum bile içmedim. bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmı?daha doğrusu içip bi zararını gören varmı?
herkese günaydın kızlar ben iki gündür bebeğin gece bezini değiştirmiyorum .çok ıslatmamış diye bide uykusu bölünmesin diye bu gece değiştirmedim sabah 6 gibi bi baktım beli ıslak yavrumun kendimi nasıl suçlu hissettim
sanırım ben kötü bi anneyim
ama bu hatayı bidaha yapmam uykusu bölünürse bölünsün
günaydın kızlarrr ben yine bu sabah burnumdan soluyorum nerdeyse yaaa ceylin yemiyor aç duruyor dr reflüden demişti ama kafama takılıyor kız akşam 12 de 60 cc zorla yedirdim 30 dk ancak yedi onuda gece 2 de 40 cc sütümü sağdım verdim içti uyurken sabah 8 de 70 cc mama yedi az önce zorla şaklabanlık yaparak 3-4 dk emzirdim emmeyince 60 cc mama yaptım yine yemedi ağzından atıyorr istemiyorr dün gündüz sadece toplam 360 cc mama yedi toplasanız 15 sk emzirmişimdir gecede emmeyince 40 cc sağdım sütümüişte o kadar ya sinir oldum aç bi ilaç duruyor 3 gündür yine iştahsızlık başladı bu kızda bişii varsa anlamıyorsa doktor kilo normal dedi beni pimpirikliliğimden dolayı iştahsız diyorum sandı galiba 85 g ralmış dedi bu hafta böle iştahsızlaştı demiştim oysa ay başka doktorada mı göstersem çocuğu yaww yada mamayımı beğenmiyor artık acaba
saol canım sizde öylesiniz maşallaha.s.gnydn64 hoşgeldin canıma.s..kızınada maşallahçok tatlı.onuda öptük.Şeniz
valla ben bol bol içiyorum çünkü kızımın gazlı zamanlarında ne yapsam işe yaramadı bende artık çok fazla takmıyorum sadece asitli şeyler tüketmiyorum.ya arkadaşlar ben bişey sorucam size. ben hamileliğim süresince hergün süt içiyordum.ama doğumumdan sonra(3 aydır) kızıma gaz yapar korkusuyla daha ağzıma süt koymadım.bir yudum bile içmedim. bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmı?daha doğrusu içip bi zararını gören varmı?
günaydın kızlarrr ben yine bu sabah burnumdan soluyorum nerdeyse yaaa ceylin yemiyor aç duruyor dr reflüden demişti ama kafama takılıyor kız akşam 12 de 60 cc zorla yedirdim 30 dk ancak yedi onuda gece 2 de 40 cc sütümü sağdım verdim içti uyurken sabah 8 de 70 cc mama yedi az önce zorla şaklabanlık yaparak 3-4 dk emzirdim emmeyince 60 cc mama yaptım yine yemedi ağzından atıyorr istemiyorr dün gündüz sadece toplam 360 cc mama yedi toplasanız 15 sk emzirmişimdir gecede emmeyince 40 cc sağdım sütümüişte o kadar ya sinir oldum aç bi ilaç duruyor 3 gündür yine iştahsızlık başladı bu kızda bişii varsa anlamıyorsa doktor kilo normal dedi beni pimpirikliliğimden dolayı iştahsız diyorum sandı galiba 85 g ralmış dedi bu hafta böle iştahsızlaştı demiştim oysa ay başka doktorada mı göstersem çocuğu yaww yada mamayımı beğenmiyor artık acaba
arkadaşlar benim bebişim bir haftadır öksürüyo iki kere dr.a götürdük ama ciğerlerinde bişey yok dediler öksürük şurubunu da hiç içmiyo geri atıyoo..burnu tıkalı sürekl ondan öksürüyormuş hergün burun aspiratörü ile çekiyorum sümüklerini..sizin bebişleriniz de de bu sorun var mı varsa neler yapıyorsunuz bilgi verebilir misiniz?şimdiden teşekkürler
ya canını sıkma dediğin gibi mamadan olabilir benim oğlumda mamayı sevmediğinde diliyle itmiş istememişti sevdiği mamayı bulana kadar markaları denedik sende dene ne kullanıyosun mama konusunda tecrübeliyim baştan beri sütüm olmadığı için
kusması ve ateşi var mı kontrol et b,de kakası normalse bi sorun yoktur sanırıma.s
merhaba arkadaslar
bu güne kadar bebişleri üşüten arkadaslar hangi ilçları kullandınız
egemenin dr u bayramdan önce hastalandığında 2 şurup ve bide burun spreyi vermişti şurupları zorla binbir güçlükle vermeye calıştım ki bu arada dr una güveniyordım neyse iyileşir gibi olmuştu eve dönmemize bir gün kala tekrar keyifsizleşti yolda atesi falan çıkmasın diye bi dra götürdük esimin akrabası kendisi cocuk cerrahı kullandığımız ilaçları sordu söyledim neyse bi diğer arkadas baksın dedi adam muayene etti egemeni ve surupları hemen kesiyosun bu surubun 6 aydan önce verilmesini önermiyoruz dedi
bıraktım surubu ama sasırdım 2 de cocuk dr u sonuçta fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?