- 15 Şubat 2008
- 611
- 13
- 643
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.561
canım mamayı da beğenmiyo olabilir..reflüsünden ötürü olabilir..benım bebekde az kılo alıyo..üçaylık olduk ama henuz 5700 de..doktor buna rağmen mama vermedi sigara,sıkıntı sütüm az..ama buna rağmen doktor vermedi bende sıkılıyorum ek bişiler vermek istiyorum..doktor değiştirmek bazen çok iyi olabiliyor..ama güven vermıyosa doktorun bence bır anne olarak hissederdin..pazartesi aşıya gidip kontrol olucaz bakalım bu ay topu topu 600 gram kadar almış olcak benımkı...senınkının kılosu bence normal..ama iştahsızlıgını sen bılırsın..iştahsızsada var demek bır sıkıntısı..meyvesuyu falan başlasak artık...a.s.
merhaba selin.. az önce başka bi arkadaşa yazmıştım 2 kere grip bulaştı benim bebeğime ve üç tane dr. a götürdüm ayrı ayrı, şu anda devam ettiğimiz dr.un tavsiye ettiği şurup en iyi gelen ve tadı da en güzel olanıydı.. Klamoks- BID diye bi antibiyotik.. sadece öksürüğü kesmek için de Peditus diye bi şurupyazmışlardı ama tadı kötü, içmemişti bebeğim.a.s
merhabalar annişler..mutlu bi gün olsun hepimize..
Özlem ; ben de süt içiyorum gaz konusunda hiç problem olmuyo bebişimde..çünkü süt bende gaz yapmıyor.eğer sende gaz yapıyorsa sütü ocakta biraz ısıtıp şeker koyup iç o zaman gaz yapmaz canım yerimseniben
Nurdan ; benim de gece boyu bez değiştirmediğim oluyor, çünkü geceleri çok uyanmıyor artık bebeğim.. ama hiç sırtına geçmedi şimdiye kadar.. bezi mi gevşek kalıyor acaba ?
hicrancım ; bazı bebekler doğuştan iştahsız olur ya senin kız da öyle sanırım..ama sen bi başka dr daha götür için rahat etsin..mamanın tadını da beğenmiyor olabilir arkadaşların da dediği gibi.. bu arada 17 yaşında pek çıtırmışsın cidden kaydirigubbakcemile3
maşaAllah
hepinize sevgiler kaydirigubbakcemile5
canım aslında öksürükleirnin en fazla bir hafta geçmesi gerekirmiş internette araştırdım bizimkinin on gün oldu hala öksürüyor..dr.kuru olunca öksürük bronşit riski olur demişti ama seninki balgam çıkarıyorsa ondan öksürdüğü kesin bizimki öksürüyo ama kendi çıkaarmıyo sürekli burnunu temizliyorum bende o yüzden...salgın gibi bi çok bebkte aynı problem var valla
canım bilmiyorumki ne yapsam şimdi iyi görünüyo hal hareket olarak ama öksürük devam günde bi kaç kez öksürüyo bende çok korkuyorumdevam ederse yine götürücem ama 10 gün içinde iki kez götürdük zaten ikiside peditus şurubu önerdi ay şaşırdım valla
kızlar ,
biz dün pinomokok aşımızı olduk aşı yeri hafif kızardı etrafıda biraz sertleşmiş sizde de oldu mu böyle ?
sağlık ocağını arayıp sordum hemşire normal dedi ama bir de size sormak istedim
canım bilmiyorumki ne yapsam şimdi iyi görünüyo hal hareket olarak ama öksürük devam günde bi kaç kez öksürüyo bende çok korkuyorumdevam ederse yine götürücem ama 10 gün içinde iki kez götürdük zaten ikiside peditus şurubu önerdi ay şaşırdım valla
kızlar ,
biz dün pinomokok aşımızı olduk aşı yeri hafif kızardı etrafıda biraz sertleşmiş sizde de oldu mu böyle ?
sağlık ocağını arayıp sordum hemşire normal dedi ama bir de size sormak istedim
gülme komşuna gelebiliyor bazen başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?