Doğum yapmış olan anneler buraya....

forzasurubun ismi cnm
bi de kuru öksürük tehlikeli demişsiniz oğlum kurtu öksürüyo ama
haşırdığl zaman balgam geliyor

ya doktorumuz iyi aslında doğumdan önce seçmiştim ben onu zaten doğuma da o girdi ama ne biliim ben annelik hisleriyle ilgisiz mi buldum acaba diyorum ama dr lar belli olmuyor işte bazen birisi bişey atlayabiliyor mesela benim dr uyumadığı zaman bişey dememişti düzene girer demişti ama koridorda beklerken başka bir doktor ceylini severken öle lafladık onunla uyumuyor dediğimde gecesi gündüzü anlamıyorlar şuan o nedenle dedi pencere kenarında yatır gündüzleri gecede fazla ışık olmasın odasında dedi öel yaptım mesela CADIARZU

cnm muconex ve forzaydı
antibiyotik kontrolde gecmemişse veriirz dedi bakalım yarın kontrole götürcem

umut ben sadece anne sütü veriyorum ama dr artık bir iki kasık elmaa suyu ihlamur verebilirsin agzı alışsın yeni tatlara dedi

saol canım evet çıtırdım yine kilo verip çıtır olcam ben kesin kararlıyımmm eski resimlerime bakıp bakıp kendimi motive ediyorumm

benim kız gerçekten iştahsız doğumdan beri zaten bu sıkıntıız varrr sütümdde gitti gidecek nerdeyse zaten ama inşallah tamamen gitmezde az da olsa alır biraz yaaa ..
benim büyük kızda iştahsız bir bebkti bide rahatsızlığından dolayı kilo almıyordu hiçç çok çektirdi bana çookkk bakın buda benim büyük kızımın küçüklüğü burda tam 13 aylık tı

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
canım aslında öksürükleirnin en fazla bir hafta geçmesi gerekirmiş internette araştırdım bizimkinin on gün oldu hala öksürüyor..dr.kuru olunca öksürük bronşit riski olur demişti ama seninki balgam çıkarıyorsa ondan öksürdüğü kesin bizimki öksürüyo ama kendi çıkaarmıyo sürekli burnunu temizliyorum bende o yüzden...salgın gibi bi çok bebkte aynı problem var valla

nekadar dikkat etsemde hastalandı işte ondan bana da bulaştı
inşallah bronşit olmazlarr Allah korusun ya.sen ne zaman götüreceksin dr a 10 gün oldu diyorsun

canım bilmiyorumki ne yapsam şimdi iyi görünüyo hal hareket olarak ama öksürük devam günde bi kaç kez öksürüyo bende çok korkuyorumdevam ederse yine götürücem ama 10 gün içinde iki kez götürdük zaten ikiside peditus şurubu önerdi ay şaşırdım valla

kızlar ,
biz dün pinomokok aşımızı olduk aşı yeri hafif kızardı etrafıda biraz sertleşmiş sizde de oldu mu böyle ?
sağlık ocağını arayıp sordum hemşire normal dedi ama bir de size sormak istedim

günde 4 - 5 kereden fazla öksürmüyorsa geçiyor demektir demişti bize dr. gerçekten de öyle olmuştu günde 3- 4 derken tamamen kesilmişti ancak anlamadığım öksürük varsa boğazında kızarıklık falan yok mu sizin bebişlerde ? bize boğazı hafif kızarmış diyerek antibiyotiği verdi.. sadece öksürüğü kesme maksatlı değil de hastalığı iyileştirme amaçlı..
bir de bebeklerin balgamını çıkartmalarına yardımcı olmak için ; dizinize yüz üstü yatırıp, sırtına avucunuzun içiyle yavaş yavaş vvurun demişti bize..

papatyam ;
biz bi gece çok kustu diye doktora gittik acilde bi gece yatmıştı bayramda oldu bu serum verdiler ogün hiç uyumamışttı hatta .gece hastanede kaldık o gece hemşire 60cc mama verdi hep 2 buçuk saatte bir az az sık sık beslenicek dediler tahlilleri yapıldı normal çıktı idrara kültürü yapıldı onun sonucu 3 güne çıkıyomuş onda idrarında mikrop çıktı şimdi antibiyotik kullanıyoz neyse sabah taburcu olduk doktorumuz büyük ihtimal reflü dedi ama patolojik mi fizyolojik mi onu anlamak için on gün süre verdi haftaya cts gidicez eğer kilo almışsa fizyolojik 6 ayda geçer diyo yok kilo almamışsa patolojiktir ultrason falan olucak o zaman
yani demem o ki, kilo alıyomu kusma dan başka şikayeti var mı onu gözlemle
canınıda sıkma bilirim bayram bana zehir olmuştu ama moralini yüksek tut kilo alıyosa sorun diğil dedi üstelik bunu iki tane özel hastanenin doktoru ve bizim bu ilçedeki doktorda söledi

bilmiyorum ki bize öle bişi sölemedi dr.ben işte bol bol sümüklerini çekiyorum o kadar onu yapın demişti...bir de kızlar haberiniz olsun bi aşı varmış menenjit ile ilgili dışarda yaptırılıyomuş önceden özel aşıymış 140 liraymış.şu anda kampanya varmış ücretsiz olarak sağlık ocakları yapıyormuş 6aydan küçük bebeklere ben sordum var gerçekten öle bişi gelin ypalım dediler..sizde hangi sağlık ocağına gidiyorsanız sorun isterseniz haber evereyim dedim

biz de çarşamba günü olduk kızarıklık veya sertleşme olmadı bizde .. olabilir demişti ama dr bize de.. bir de sen denizin cildi çok hassas diyorsun ya o nedenle de olmuş olabilir belki fisfisfis

kızzzzzzzzzz papatyam;
sana cvp yazarken yemeğimi yaktım........
gitti gül gibi pırasa yemeğim
neyse bebişin iyi olsunda yanan yemek olsun

istersen bi ara drunu cnm egemnde öyle keyifsizliği yok bikaç kez öksürüyor ama sabah baya tıkalı oluyor burnu

.........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sağlık ocağındamı yaptırdın
çünkü bizde dün sağlık ocağını arayıp sorduk. öyle bi rivayet var ama henüz bize bişey gelmedi dedi bizde daha yaptıramadık pnömokok aşısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…