- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.581
kızlar ,
biz dün pinomokok aşımızı olduk aşı yeri hafif kızardı etrafıda biraz sertleşmiş sizde de oldu mu böyle ?
sağlık ocağını arayıp sordum hemşire normal dedi ama bir de size sormak istedim
bizimkindede bişey olmadı. hemşire yara olucak falanda demedi. :1no2:slm kızlar.. sizlerin verem aşılarının yerleri iltihap kaptımı? şişip kızrdımı? beim beişte daha birşey yok.1 ay oldu yaptıralı..hemşire yara olması gerek demişti ama .daha olmadı.gerçi 6 haftaya kadar falan olur demişti.acaba tutmadımı ki?
canım sağlık ocağındamı yaptırdın
çünkü bizde dün sağlık ocağını arayıp sorduk. öyle bi rivayet var ama henüz bize bişey gelmedi dedi bizde daha yaptıramadık pnömokok aşısını
slm kızlar.. sizlerin verem aşılarının yerleri iltihap kaptımı? şişip kızrdımı? beim beişte daha birşey yok.1 ay oldu yaptıralı..hemşire yara olması gerek demişti ama .daha olmadı.gerçi 6 haftaya kadar falan olur demişti.acaba tutmadımı ki?
doğum günümüz aynı seninleeee pnomokok günümüzde aynı olduuuuuuuukaydirigubbakcemile5 benim kayınvalidem yaptırdı henüz görmemdim aşı yerini ama az önce sağlık ocağını aradım, banyo yaptırabilirmiyiz diye yaptırabilirisniz dedi.
hepinze hayırlı cumalarrr arkadaşlarrr a.s. bi yandan ayağımda sallıyorum bi yandan eeee diyorum bi yandan yazıyorum biyandan ew işleri falann ay ya ne zor kadın olmak yaw yetişemiyorum hiç bişeye....kafamçokkarıştıe buraya uğrayıp bakmadanda geçemiyorum..ya bi burda kendime vakit ayırıyorum allahtan stresimi atıyorum... enbuyukkk:
ya arkadaşlar doğumdan sonra benim saçlarım aşırı dökülüyo ya gerçi saçlarım gür ama ewde saç toplamaktan gına geldi sizlerinde dökülüyomu bayağı...:bbo::bbo: benim çok fazla dökülüyo napsam acep ya önerisi olan var mı kızlarrr szaç dökülmesini engellicek bişey..-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
hepinizi öpüyorum sevgiler.:1hug:
salihacım sağol sana da hayırlı cumalar.. Şeniz iş güç, aynı durumdayım ben de canım ama birçok işe yetişebiliyoruz pek becerikliyiz biz kadınlar yaw :lepi:
bende saç dökülmesi olmuyor , hamileyken bebişler kalsiyum, vitamin ne varsa aldılar tabii bizim vücutlardan.. o nedenle oluyormuş bu saç dökülmeleri veya diş çürümeleri olabiliyormuş bazı bayanlarda.. benim dr.um hamileyken kullandığım kalsiyuma ve multivitamine bi müddet daha devam etmemi tavsiye etmişti..aklıma gelirse içiyorum kalsiyumdan
papatyam ;
biz bi gece çok kustu diye doktora gittik acilde bi gece yatmıştı bayramda oldu bu serum verdiler ogün hiç uyumamışttı hatta .gece hastanede kaldık o gece hemşire 60cc mama verdi hep 2 buçuk saatte bir az az sık sık beslenicek dediler tahlilleri yapıldı normal çıktı idrara kültürü yapıldı onun sonucu 3 güne çıkıyomuş onda idrarında mikrop çıktı şimdi antibiyotik kullanıyoz neyse sabah taburcu olduk doktorumuz büyük ihtimal reflü dedi ama patolojik mi fizyolojik mi onu anlamak için on gün süre verdi haftaya cts gidicez eğer kilo almışsa fizyolojik 6 ayda geçer diyo yok kilo almamışsa patolojiktir ultrason falan olucak o zaman
yani demem o ki, kilo alıyomu kusma dan başka şikayeti var mı onu gözlemle
canınıda sıkma bilirim bayram bana zehir olmuştu ama moralini yüksek tut kilo alıyosa sorun diğil dedi üstelik bunu iki tane özel hastanenin doktoru ve bizim bu ilçedeki doktorda söledi
kızzzzzzzzzz papatyam;
sana cvp yazarken yemeğimi yaktım........
gitti gül gibi pırasa yemeğim
neyse bebişin iyi olsunda yanan yemek olsun
aa ne güsel ya benim avcumun içi doluyo saçla valla neyapsam ki hamişken kalsiyum bende aldım düzenli kullandım... -tatlicadiarzu-ama şimdi kullanmıyorum bi dr. gitsem mi ki acep şükür diş problemi yaşamadım aman olmasın da...arada aklıma gelirse megadeyn alıyorum bide maltofer..kaydirigubbakcemile2
betülcüm oyun halın çok harika bayıldımm bende alcam inş.. kaça aldın?? cnm netten mi aldın ...ben netten almayı düşünmüyorumda kendim seçmek istiyorum..:lepi:toyiki de var ama seninkide daha güselmiş:jeyyar:yerimseniben
slm kızlar.. sizlerin verem aşılarının yerleri iltihap kaptımı? şişip kızrdımı? beim beişte daha birşey yok.1 ay oldu yaptıralı..hemşire yara olması gerek demişti ama .daha olmadı.gerçi 6 haftaya kadar falan olur demişti.acaba tutmadımı ki?
kızlar benimki artık uykusu gelince eelemeye başlıyor.tabii uyuturkrn okadar çok eeee dedik ki o da öğrendi.artık uykusu gelince başlıyoruz ikimiz de eeeeee....uykuya geçinceye kadar eee liyor.şimdi yanımda uykudan kalktı geriniyor bir güzel.bütün kaslarını çalıştırıyor.birazdan seslenir bana.yemek te yapıcam ya..off şu mutfak işleri olmasa, temizlik olmasa.ben sadece bebğimle ilgilensem bir de kendimle...ev işlerini hizmetçilerim yapsa ne güzel olurdu..
ama yine de kendime şaşırıyorum.ev işleri yemekler valla bebek bakımı hepsini de yürütüyorum.allh bir kolayını veriyor demkki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?