Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar.. sizlerin verem aşılarının yerleri iltihap kaptımı? şişip kızrdımı? beim beişte daha birşey yok.1 ay oldu yaptıralı..hemşire yara olması gerek demişti ama .daha olmadı.gerçi 6 haftaya kadar falan olur demişti.acaba tutmadımı ki?

doğum günümüz aynı seninleeee pnomokok günümüzde aynı olduuuuuuuukaydirigubbakcemile5 benim kayınvalidem yaptırdı henüz görmemdim aşı yerini ama az önce sağlık ocağını aradım, banyo yaptırabilirmiyiz diye yaptırabilirisniz dedi.

bizimkindede bişey olmadı. hemşire yara olucak falanda demedi. :1no2:

evet canım sağlık ocağında yaptırdım bizim sağlık ocağına da yeni gelmiş tesadüf oldu yani sürekli arayıp soruyordum gelmemiş olsaydı yarın doktor kontrolümüz var orda yaptırcaktım . neyse kurtulduk 120 milyondan :)
yarına da roto virüsü aşısını yaptıracağız artık

canacım bizde de kızarıklık veya kabuk bağlama falan olmadı hatta aşı yeri bile belli değil, bize tutarsa yara olur dA dememişlerdi, dr.a soracaktım bunu, unutmuşum CADIARZU

yaw bizim mi doğumgünleri aynı anlayamadım bennn -tatlicadiarzu- baktım sen ağustosta doğmuşsun benim 15 ekim.
bebişlere baktım onlarda aynı diil seninki benimkinden 3 gün büyük :)
olsun gönüller bir olsun delikafadulden
bende sormuştum banyoyu yapabilir demişti ben aşıdan gelir gelmez yaptırdım dün.

mervecim ben de yarın dr. a gideceğim.soracağım verem aşısını.size de bilgi veririm..öptüm sizleri benimki mızıklanıyor..emzireyim..

hepinze hayırlı cumalarrr arkadaşlarrr a.s. bi yandan ayağımda sallıyorum bi yandan eeee diyorum bi yandan yazıyorum biyandan ew işleri falann ay ya ne zor kadın olmak yaw yetişemiyorum hiç bişeye....kafamçokkarıştıe buraya uğrayıp bakmadanda geçemiyorum..ya bi burda kendime vakit ayırıyorum allahtan stresimi atıyorum... enbuyukkk:

ya arkadaşlar doğumdan sonra benim saçlarım aşırı dökülüyo ya gerçi saçlarım gür ama ewde saç toplamaktan gına geldi sizlerinde dökülüyomu bayağı...:bbo::bbo: benim çok fazla dökülüyo napsam acep ya önerisi olan var mı kızlarrr szaç dökülmesini engellicek bişey..-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
hepinizi öpüyorum sevgiler.:1hug:

salihacım sağol sana da hayırlı cumalar.. Şeniz iş güç, aynı durumdayım ben de canım ama birçok işe yetişebiliyoruz pek becerikliyiz biz kadınlar yaw :lepi:
bende saç dökülmesi olmuyor , hamileyken bebişler kalsiyum, vitamin ne varsa aldılar tabii bizim vücutlardan.. o nedenle oluyormuş bu saç dökülmeleri veya diş çürümeleri olabiliyormuş bazı bayanlarda.. benim dr.um hamileyken kullandığım kalsiyuma ve multivitamine bi müddet daha devam etmemi tavsiye etmişti..aklıma gelirse içiyorum kalsiyumdan

Saliha benim de saçlarım avuç avuç dökülüyor çok fena kel kalacam artık nerdeyse
Betül oyun halısından memnunmuşsun güle güle oynasın minik Aslan ben de yarın alacağım aynısından sanırım bakacam işte biraz modellere..

bu arada nazar konusunda saçmalamışsınız arkadaşlar hepimizin bebekleri aynı ayda ve birbirinden tatlı benim kendi yavrumdan başkasını görmüyor gözüm,benim kızımda olmayıpta sizinkilerde olan hiç bir özellik de yok.herkesin bebeği kendine güzel,o yüzden kimsenin nazarı kimseye deymez...Ay takmışsınız şu nazar deydi nazar deydi lafına,bırakın allah aşkına bebeğinizin sorunları için daha somut sebepler bulabilirsiniz.

aa ne güsel ya benim avcumun içi doluyo saçla valla neyapsam ki hamişken kalsiyum bende aldım düzenli kullandım... -tatlicadiarzu-ama şimdi kullanmıyorum bi dr. gitsem mi ki acep şükür diş problemi yaşamadım aman olmasın da...arada aklıma gelirse megadeyn alıyorum bide maltofer..kaydirigubbakcemile2

betülcüm oyun halın çok harika bayıldımm bende alcam inş.. kaça aldın?? cnm netten mi aldın ...ben netten almayı düşünmüyorumda kendim seçmek istiyorum..:lepi:toyiki de var ama seninkide daha güselmiş:jeyyar:yerimseniben

kilo alıyor benim minik kuşum ama bu ay öncesine nazaran az aldı belkide aldığını verdi bilemiyorum kii çünki arada bööle yapıyor ama bu defa uzun sürdü ve daha az yemeye başladı tahlil falan istemediler bizden sadece geçen sefe idrar tahlili ve kültüre bakılmıştı oda temiz çıkmıştı ama devam ederse bende arayacağım dr yapın bişiiler dicem valla bizde 2 saatte bir yiyoz zaten istiyor minik kuşum benim ama şimdi 4 saat geçtiği halde emmek te istemiyor ağlıyor biberonuda diliyle iteliyor sinirleniyor sonra ay sinir oluyor insan valla üzülüyorum zaten ben iyi değilim offfff

kızlar benimki artık uykusu gelince eelemeye başlıyor.tabii uyuturkrn okadar çok eeee dedik ki o da öğrendi.artık uykusu gelince başlıyoruz ikimiz de eeeeee....uykuya geçinceye kadar eee liyor.şimdi yanımda uykudan kalktı geriniyor bir güzel.bütün kaslarını çalıştırıyor.birazdan seslenir bana.yemek te yapıcam ya..off şu mutfak işleri olmasa, temizlik olmasa.ben sadece bebğimle ilgilensem bir de kendimle...ev işlerini hizmetçilerim yapsa ne güzel olurdu..
ama yine de kendime şaşırıyorum.ev işleri yemekler valla bebek bakımı hepsini de yürütüyorum.allh bir kolayını veriyor demkki..

Canım yazmıstım ama gormedın sanırm.. e-bebek magazalarından aldım.. gıdıp aldık yanı ama bu magazaların sitesi de var e-bebek sitesi.. eger hangı oyun halısını alcagından emınden oradan da sıparıs verebılrısınız guvenılr bır yer.139 ytl fıyatı daha uygunlarda var pahalılarda netten arasıtırabılırsın.. ama genelde nettekı renklerınden daha canlı renklerdeler o yanıltmasın.

benim kızda da bişiiyok aşı yeri bile belli değil önceki gün kontrolümüz ve pnömokok aşımız vardı sordum hemşireye 2 hafta ile 2 ay arasında bişi olabilir dedi olmazsa da yenilenmiyor eskisi gibi dediCADIARZU:sm_confused:

benim kızda bayadır ee liyr uykusu gelince alıştılar valla annelerinin hareketlerine taklit bile yapılıyor artıkk:roflol: maşallah benim kızım bide bugün ana kucağındayken ellerini tutup kendime doğru çekip çekip durdum alışsın diye oda elimi sıkı sıkı tutup kafasını kaldırıp kendini öne atıyordu ay çok hoşuma gitti büyüyorlar valla ama henüz bir kaç arkadaşınki gibi dönmüyor henüzz benim büyük kız 4 aylıkken benim yatağımın ortasına koymuştum çok tepinirdi o emeklemedi de zaten direkt yürüdü zilli neyse ben onu yatak odasına bırakmış mutfakta bulaşık yıkıyordum sırt üstü debelenmekten yatağın kenarına gelmişş meğersem küüüüüüüttttt diye bir ses geldi bi koştum yüzüstü yerde alnını çarpmıştı nasıl hastaneye gittim bilemiyorum valla kızlar dikkat edin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…