- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.601
saliha bioxcin sampuan ve vitamın takvıyesı almalısın..
bilmiyorum ki bize öle bişi sölemedi dr.ben işte bol bol sümüklerini çekiyorum o kadar onu yapın demişti...bir de kızlar haberiniz olsun bi aşı varmış menenjit ile ilgili dışarda yaptırılıyomuş önceden özel aşıymış 140 liraymış.şu anda kampanya varmış ücretsiz olarak sağlık ocakları yapıyormuş 6aydan küçük bebeklere ben sordum var gerçekten öle bişi gelin ypalım dediler..sizde hangi sağlık ocağına gidiyorsanız sorun isterseniz haber evereyim dedim
cnm bu vitamin megadynni kullanıyodum aksatmadan onu içsem olur mu ki acaba inş..durur valla saç taramaya korkuyorum allahtan çok yoğunda saçlarım açıkları kapatıyor baridelikafadulden
bioxinide bi denemeliyim teşekkürler cnma.s. e bebek sitesinede bi bakcam:1hug:
yaw bizim mi doğumgünleri aynı anlayamadım bennn -tatlicadiarzu- baktım sen ağustosta doğmuşsun benim 15 ekim.
bebişlere baktım onlarda aynı diil seninki benimkinden 3 gün büyük :)
olsun gönüller bir olsun delikafadulden
bende sormuştum banyoyu yapabilir demişti ben aşıdan gelir gelmez yaptırdım dün.
aa ne güsel ya benim avcumun içi doluyo saçla valla neyapsam ki hamişken kalsiyum bende aldım düzenli kullandım... -tatlicadiarzu-ama şimdi kullanmıyorum bi dr. gitsem mi ki acep şükür diş problemi yaşamadım aman olmasın da...arada aklıma gelirse megadeyn alıyorum bide maltofer..kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar benim bebişim bir haftadır öksürüyo iki kere dr.a götürdük ama ciğerlerinde bişey yok dediler öksürük şurubunu da hiç içmiyo geri atıyoo..burnu tıkalı sürekl ondan öksürüyormuş hergün burun aspiratörü ile çekiyorum sümüklerini..sizin bebişleriniz de de bu sorun var mı varsa neler yapıyorsunuz bilgi verebilir misiniz?şimdiden teşekkürler
salihacım multivitamine devam etmen meyva sebzelerden bol bol yemen yeterli, bir de demir için ilaç almış mıydın hamilelikte? anne sütü ile ilk 4 ay bebişlerimizin demir ihtiyacı az da olsa vücudumuzdan karşılanıyor, bu yüzden ben demir ilacımı da ara sıra alıyorum , hamilelikteki gibi düzenli olmasa dad vitamini kalsiyumun emilimini sağlar zaten, o yüzden multivitamine ve demir ilacına devam etmen yeterli olacaktır sanırım hihoyyyt tabii beslenmene de dikkat etmen gerekli.. Şeniz
Nuray canım kreşte falan üşütmüştür belki Durucuk sen dr sormadan antibiyotik kullanma bence daha çok minik.Benim kızımda bu aralar sümüklü böcek aynene tarif ettiğin gibi hırlıyor öksürüyor ama burun tıkanıklığından.balgam var boğazında.
bu rada kreşe erken başladınız pnçmçkok aşınızı ihmal etme bir an önce yaptır canım.
Gülcüm daha götürmedim kreşe. İşe haftaya perşembe ben başlayacağım. Ondan sonraki pazartesi duruyu kısmet olursa götüreceğim. Tabii çıkışta çıkmazsak...
Pzartesi bi doktora götüreyim de öyle ilaç kullanayım bari.. Eşimin teyzesinin oğlu da bronşiy olmuş. Çok korkuyorum bende, kızımın hasta olmasını istemiyorum ya. Kendimi kötü hissediyorum.
Başında da tam tepesinde biraz konak başladı. Bide ağzında iki yan yanakiçlerinde pamukçuk başladı. Ellerini ağzına sokuyor ondan oldu sanırım. :uhm:
Betülcüm, baştan beri nazar konusunda benle sen hep hemfikiriz, benim kendimin, eşimin ve ailenin diğer fertlerinin nazarları çok değiyor bebeğime..Birgün iyi tamam dediğin hemen tersine dönüveriyor. Nazara nazlı olduktan sonra iyice inandım arkadaşlar. Anlatmıştım geçenlerde eşim nazlının parmaklarına bakıp, "seda yaa ne kadar muntazam, ne kadar kusursuz aynı bizim elimizin minyatür hali" dedi, size yemin ederim 1 saat sonra nazlının parmağı iltihap oldu, şişti kızardı doktora götürdük. Bunun gibi nice şey oldu.Ben inanıyorum kardeşim, isteyen inanmasın napiyim...
Yarın genel cerraha gidicem kontrole, dikişlerimi göstericem...Oradan nazlı doktora götürücem, bakalım kilo vermişmi, hiç yemiyor çünkü...Doktor lactum 1 önerdi bebekler genelde tadına bayılır dedi, dün gece eşime aldırdım, benimki tadını hiç beğenmedi bu kadar olur, ağlaya ağlaya bir hal oldu.Yemedi...
Kızlar birşey sorucam size, 1 saat evvel süt sağarken nazlı ağlıyordu ve ben hem onu sakinleştirmek hemde sütü sağmak için panik yapınca koltuğun kolundaki tv kumandası nazlının alnına düşürdüm, kolum çarptı(((((( Birşey olur mu kızlar?Ağladı ama hemen sustu, sonra aynen kendime denedim çok canım yandı çok üzüldüm, beynine zarar gelmişmidir? En fazla 1 karış yükseklik ya vardı ya yoktu...
Birde ben salonda onu koltuğa yatırıyorum, ama artık tedirginim önüne koyacak hiç birşey bulamıyorum, sandalye desen yerler parke bir sırt atsa sandalye kayıverir, siz bebeğinizi içeri giderken nereye ne şekilde koyuyorsunuz? Acaba yere minder mi atsam?
sildim betülcümhihoyyythttp://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/217395-dogum-yapmis-olan-anneler-buraya-447.html
Arzu canım bu lınke tıklayarak gecmıs sayfadakı yazında olan benım bebısın resımlerını sılebılırmısın lutfen.. ben sıldım sımdıde senın alıntıda duruyor..
Herkes yemek yapıyor galiba, kimsecikler yok, benim yemeklerim hazır...kocamda trafikte kalmış kafayı yemek üzere, köprüde kaza var sanırsam...Burada oyalanıyorum bende işte :)))
[ı]
evet canım haklısın hemfıkırız dedıgın gıbı zaten..
Bebısın ıcın bır zarar vermıs olcagını sanmıyorum ama canı yanmıskı aglamıs...
Bu tıp seyler evde cok olur bebeklere.. Zaten tum bebekler en az bır kez dusmustur bunda endıselenıcek bırsey yok dıye okumustum bır doktorun makalesınde.. Bebek koltuktan yada yataktan here dustugunde ıstısnalar harıc bırsey olmuyorsa bır karıslık yukseklıkten dusen kumanda da bırsey yapmaz heralde.. Olagan dısı bır durum gordugunde ıs degısır tabı..
Canını sıkma.. Benım kı de sımdı herseye tepkı verıyor artık gecen kucagımdayken kafasını ılerı gerı yaptı burnunu vurdu bana sonra brıden aglamaya basladı kıyamadım yaaa cok tatlı oluyor aglamasına kıyamıyorum da ama hosumada gıdıyor her halı guzel gelıyor :)) şeniz
Sende umarım daha ıyı olmussundur.. Tekrar gecmıs olsun..[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?