Doğum yapmış olan anneler buraya....

HAKLISIN VALLA herşeye gam yapıyoruz kendimizi üzüyoruz şükrediyoruz hepimiz eminim ama anne yüreği işte insan bunları düşünemiyor yemedi içmedi kakasını yapmadı uyumadı vsss.... evham yapıyoruz allaha şükür sağlıklılar yemesi içmesi düzelir inşallah bebeğiminde ben elimden geleni yapayımda rabbim sağlık sıhhat versin

ben kızımı doyurmaya gidiyorum sonrada un kurabiyesi yapıcam yarın yeğenimin doğum günü var 5 yaşına giriyor hepimiz bişiler yapıp götürcez abimlere yarın yokum şimdiden hepinize iyi muhabbetler dilerim pazar günü görüşürüz artıkk arada gelebilirsem gelirim kızla kurabiye arasında biyerlerdea.s:roflol:

sana kolay gelsin hicrancım kurabiyelerin çok güzel olsun hnmm mis gibi ağızda dağılsın iyi gezmeler.kaydirigubbakcemile
bende yatıyorm iyi geceler herkese yarın görüşürüzkaydirigubbakcemile2Şeniz

nerdesiniiiz huuuu
ben kızı bayılttım şimdi buralardayım..

mama sandalyesi alacak mısınız bebişlere? yakında oturmaya başlayacaklar?

ben fiyatlarına bakıyorum şimdiden ikea da sade bir model var oyuncak falan yok üstünde düz fiyatı da 30ytl sanırım onu alacağız fiyatları yakında değişir çünkü.

Canım geçmiş olsun Allah beterinden saklasınn,benim en çok korktuğum düşmesi..

Canım bende 1-2 ay sonra almayı düşünüyorumm.Bence sandalyeyi alırken güvenilirliğine ve sağlamlığına dikkat et çünkü 1-2 yaşında çok hareketli olacaklardır ve ileri geri hareket ettiklerinde sandalyeyi alabora edebilirlerr...
ben pierre cardının düşünüyorum

Herkese iyi gecelerrr.........

selam kızlar arada bir bakiim size dedimm şimdi bitti işim kurabiyeler pişti bide börek attım fırına sabah hazır olsunda kahvaltıda yiyelim diye o da pişsin kızımın gece mamasını vericem altını değişip yatıcam artıkk yoruldum valla uykumda geldi uyumaya uyumaya işim olmasada uyuyamıyorum böle gerçi zamanı kim kaybetmişki biz bulalım değilmi keşke bir gün 24 saat değil 34 saat olsaydı işlerime yetişebilirdimm benki hem çalışıp hem ev işlerimi layıkıyla yapıp işten eve gelip misafir ağırlayan misafirime üste bide kek pişiren biriydim şimdi evimi zor topluyom bak şimdi aklıma geldi makinaya çamaşır atacaktımm onuda atayım baride sabaha çıkarırım artık zaten 2,5 saat sürecek 2 de atsamm 4:30 da biter uyanıp kıza mama verebilirsem o saatte çıkarırım makinadan katlar sepete koyar sabah asarım artık yoksa saba 8 de ancak çıkar makinadan asarım artık neyse herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr

bence kaliteli olması iyi olur canım hareketlendiklerinde düşebilir devirebilirler ben 6. ayda almayı planlıyorum bunlardan biri olabilir daha önceden bakıp kaydetmiştim pc ye lazım olunca alırım diye ben fırsat buldukça bakarım ööle ileride kullanabileceğim şeylere yürütece bile bakıyorum karar verdim sayılır onada

E-Bebek | Mama Sandalyesi | Ekonomik Mama Sandalyeleri | Kraft | Baby Max Mama Sandalyesi

E-Bebek | Mama Sandalyesi | Ekonomik Mama Sandalyeleri | Sunny Baby | Sunny Baby Mama Sandalyesi

Kiraz Bebe >> Mama Sandalyesi >> Ekonomik-Pratik Mama Sandalyeleri

Kiraz Bebe >> Mama Sandalyesi >> Mama Sandalyeleri

Babies FR61162 Mama Sandalyesi | Lüx Mama Sandalyeleri | Bebefix

☞ Comfy Bonny Mama Sandalyesi : BebekMarket.com - Anne ve Bebek Ürünleri Online Alışveriş Mağazası

Canım günaydın, ikeanın mama sandalyesini geçen sene anons edip satın alanlardan geri çağırdılar, kusur varmış hepsinde, para iadesi yaptılar...Arkadaşım ikeada görevli o söylemişti. İkea sık sık yapar bunu, şimdide bir şifonyerini geri çağırıyormuş kusurlu diye internet sitesinde dün okudum...klava: Ben tavsiye etmem, arkadaşın dediği gibi sağlam bir şey olmalı, kendini geri atınca falan devriliverir sonra...

Herkese Gunaydın...

Mama koltugu olarak bende sade bırsey dusunuyorum o ıkea da kı mama koltugu daha onceden berı aklımda benım, cok yer kaplayan fazla teferruatlı seyleri sevmıyorum yurutec te de oyle, zaten butun gun ustunde oturmayacak sadece mama yerken.. ıkea dakı o sade modelın tarzında ahsap mama sandalyelerıde var o tıp bırsey dusunuyorum hem evın dekoruna da uyar :)) her tarafın koca oyuncaklar ve bebegın esyalarıyla kaplı olması evı cok dagınık gosterıyor en azından bu tıp seyler sade olsun dıye dusunuyorum tabı herkesın zevk meselesi :)) bakalım o zamana gelelım de Allahın ıznıyle :).....

Son düzenleme:
bak betül ıkea nın ki senin evin modelinede ve rengine uyar, güzelmiş hemde ucuz nasıl devrilsinki o şey yaa ayaklarııı yelpaze gibi sandalyenin burdan pek devrilecekmiş gibi durmuyor

bak betül ıkea nın ki senin evin modelinede ve rengine uyar, güzelmiş hemde ucuz nasıl devrilsinki o şey yaa ayaklarııı yelpaze gibi sandalyenin burdan pek devrilecekmiş gibi durmuyor

evet bencede zaten duvara yaslayınca hıcten sorun olmaz bence.. ev zaten sımdıden oyuncak doldu oyun halısı salonda her daım acık kose takımının pufunun uzerınde duruyor.. sureklı oynadıgı ıcın kaldırılmıyor tabı.. odasında da oynamayaz sureklı salondayız barı aldıgım dıger seyler sade olsun :)) hem esyalara da uyar evet beyaz ve sadee...

betülcüm sen şu salonunun resmini çekip bir koysana şeker merak etim seni evi bennn

Şuankı halıyle cekersem merak ettıgıne pişman olursun... :roflol:
Göçebe gibi yıne salona yerlestıgımız ıcın darmadagınık daha yatagı toplamadım.. :bbo:
musaıt bır zamanda ceker koyarım ok... yerimseniben

salondamı uyuyosun kısss yoksaaaaaaaaa :mymeka: hiç olmazdı bak şimdi gözümde canlandırdığım betül salonda uyumaz be yaaaa huuuuuuuuuukafamçokkarıştı

ya arkadaşlar herkes evinin resmini çekip koysaaa sonraa bebişlerinin odasınıııı oyuncalarını ne güsel olur dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii........???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…