- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.621
şükrettim bugün tv seyredince o küçük kızı izleyince seda sayanda 7 yaşında ve 2 yaş görünümünde yaşlılık hastalığı sanırım ve belli bir süre sonra ölecek.kendi adıma konuşuyorum evet benim oğlum yaramaz hiç kucaktan inmiyor hep mızmızlanıyor uykusuz bırakıyor ama çok şükür :Saruboceq::1no2:bir daha öyle hayıflanmıcam Allah korusun ya öyle olsaydı öleceğini bile bile bir bebeğe bakmak ne acı olsa gerek :çok üzgünüm:Allah ım sen düşmanımın başına bile verme çok şükür Yarabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek nasip ettiğin için çok şükür.Allah hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
ben kızımı doyurmaya gidiyorum sonrada un kurabiyesi yapıcam yarın yeğenimin doğum günü var 5 yaşına giriyor hepimiz bişiler yapıp götürcez abimlere yarın yokum şimdiden hepinize iyi muhabbetler dilerim pazar günü görüşürüz artıkk arada gelebilirsem gelirim kızla kurabiye arasında biyerlerdea.s:roflol:
bizim bebişide babası tv karşısında duran arabasına koyarken arka üstü düşürdü..ben mutfaktaydım aklım çıktı:1shok:bu avatardakı gıbı oluyorum ben..gözüm seyirmeye başkıyo korkup,sinirlenince..arkaüstü ama yumuşakça düşmüş babası tutmuş bıraz..yerde halıydı allahtan..bişi olmaz umarım..rabbim korusun..ben orta sehpa dahıl yakında kaldırmayı düşünüyorum..parke çok sert zemin..büyükçe bir halı koymak en iyisi sanırım bebeğin bulunduğu yerlere..koltukta bırakmamaya çalış bence..artık hareketlenmeye başladılar..benımkı bugun baktım kafayı oyle bı öne atıyoki denge olmayan yerde olsa öne gidivericek..çift koltuk birleştirip koyabilirsin yada arabasına yatır altındanda bağlayıp..aklımın erdiği tüm tedbirleri almaya gayret ediyorum..benım kafambazen okadar dalgın ve vucudum yorgun oluyokı dalgın oluyorum çok..en büyük sıkıntınız iştahsızlık olsun oda tez zamanda geçsin inşallaha.s.
nerdesiniiiz huuuu
ben kızı bayılttım şimdi buralardayım..
mama sandalyesi alacak mısınız bebişlere? yakında oturmaya başlayacaklar?
ben fiyatlarına bakıyorum şimdiden ikea da sade bir model var oyuncak falan yok üstünde düz fiyatı da 30ytl sanırım onu alacağız fiyatları yakında değişir çünkü.
nerdesiniiiz huuuu
ben fiyatlarına bakıyorum şimdiden ikea da sade bir model var oyuncak falan yok üstünde düz fiyatı da 30ytl sanırım onu alacağız fiyatları yakında değişir çünkü.
nerdesiniiiz huuuu
Şuna bakarmısınız modelı bıraz sade guzel derken fıyatına bı baktım 749 :1shok: hey masallaahhh...
Koltuk takımı alınır be o fıyataa .. :roflol:
vallahi doğru diyosun :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çok alemsin be yaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
bak betül ıkea nın ki senin evin modelinede ve rengine uyar, güzelmiş hemde ucuz nasıl devrilsinki o şey yaa ayaklarııı yelpaze gibi sandalyenin burdan pek devrilecekmiş gibi durmuyor
betülcüm sen şu salonunun resmini çekip bir koysana şeker merak etim seni evi bennn
Şuankı halıyle cekersem merak ettıgıne pişman olursun... :roflol:
Göçebe gibi yıne salona yerlestıgımız ıcın darmadagınık daha yatagı toplamadım.. :bbo:
musaıt bır zamanda ceker koyarım ok... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?