- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.641
günaydınn güzel anneler ve mini mini minnoşlarr. inşllah herkes iyidir yine her zamanki gibi geçmişi okuyamadım.
Bu arada CANSUCUMM tbrklerrr playskollun yarışmasını kazanmışsınız Boramızın şansına oyuncagınızı kazanmışsınız güle güle kullansın küçük beyimiz.
salondamı uyuyosun kısss yoksaaaaaaaaa :mymeka: hiç olmazdı bak şimdi gözümde canlandırdığım betül salonda uyumaz be yaaaa huuuuuuuuuukafamçokkarıştı
Ya valla bır yatak odasında bır salondaaa :)) eşim salonda yatmayı daha cok sevıyor tv ızlerken fılan kaydirigubbakcemile3 yatak odasında da tv var ama daha tv kalblosu gelcek aylardır hala daha benneyaptımki tv den zıyade daha rahat gelıyor heralde bılmem bıraz yatak odasında bıraz salona sııkıldıkca yer degıstırıyok :roflol:
koltuklarda baya genıs oldugu ıcın rahat oluyor yanıı kaydirigubbakcemile3 nıye ole dedın yav nolcekkı salonda yatmaktan :bbo: özgür takılıyok ıste canımız nerde ısterse ordaa.. :çok üzgünüm: ılle yatak odasında yatıcaz dıye bır kaıde yokya canım degıl mı kafamçokkarıştı
:roflol:
aslıcım nasılsın nerelerdesinnn hala almadınmı bir bilgisayar koca eline bakma artık sen yaaaa, valla böyle diyorum ama akşamları bende pek göremiyorum sağolsun kociş hemen ona sarılılır eve gelince, neyse özletiyosun kendini, sen ne zman başlıyosun göreve canım rapormu aldın yoksa kafamçokkarıştı keşke bende öğretmen olsaymışım taş kafammmmm:mymeka: beceremedik kazanmayı :1no2:
nerdesiniiiz huuuu
ben kızı bayılttım şimdi buralardayım..
mama sandalyesi alacak mısınız bebişlere? yakında oturmaya başlayacaklar?
ben fiyatlarına bakıyorum şimdiden ikea da sade bir model var oyuncak falan yok üstünde düz fiyatı da 30ytl sanırım onu alacağız fiyatları yakında değişir çünkü.
aytencim iyiyim canım nerelerde olayım buralarda degilim malum hala bir bilgisayarım yok malum kriz herkesi vurdu eşim ne bilgisayarı senin ogluşun var diyor. sabahları eşim gitmeden bir günaydın diyebiliyorum.sonrasında sizlerden ayrı kalıyorum ve özlüyorum bütün gün evde ogluşumla vakit geçirmeye çalışıyorum uyudugunda da keşke bilgisayarım olsaydı kk kızları neler konuşuyor bakardım demekle yetiniyorum.
Duygucum geçmiş olsun canım benim.
gül cüm ben daha doğmadan büyük alışveriş yaparken almıştım.. Kuzenlerimin çocukları çok kullandılar ve memnun oldukları için hiç düşünmeden chicco nun çift kılıflı modelini aldım.. Ve kullanmaya da başladım çoktan.. sırtı 3 kademeli yatıyor.. biz yemek yerken sırt konumu en altta masaya onu da getiriyoruz.şimdiden masada yemek yendiğini öğrensin.. doktora da söylediğimde çok güzel şimdiden yemek olayına alışsın dedi..
evet canım yaaa pis krizzzzzzzz hepimizi alabora ettiii, sen ne zaman çalışmaya başlıyosun aslıcım, yerimseniben
günaydınn güzel anneler ve mini mini minnoşlarr. inşllah herkes iyidir yine her zamanki gibi geçmişi okuyamadım.
Bu arada CANSUCUMM tbrklerrr playskollun yarışmasını kazanmışsınız Boramızın şansına oyuncagınızı kazanmışsınız güle güle kullansın küçük beyimiz.
Asli Hoşgeldin,
Evet kımse cevap vermedı sanırım kısmenın haberı yok..
Bayadır gırmıyor az degıl yanı.. Acaba nasıl hersey yolundadır umarım..
Canım nasıl bırsey merak ettım nette var mı yada bır adı varsa aratayım bakayım..
herkse tünaydııınn :1hug: Şeniz
kocişlerle ve bebişlerle güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle..
duygu geçmiş olsun canım..bebeğine bulaşmadan atlatırsın umarım..
cansucum hiç eksiğiniz kalmamış ne güzel herşeyi en baştan düşünmüşsün
hepinize sevgiler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?