E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.661
Merve dondolino dedıgın sallanan mama sandalyesımı ?
Merve cim herşeyi baştan düşündüm çünkü herşeyi annemle babam aldılar..bizde ilk bebeğin odasını anneanne yapar. Onlar bizden daha meraklıydılar.. odasında herşeyi hazır olsun istediler.. Ben mobilya da almadım daha erken oda için diyerek.. O yüzden onlarda bu eksikleri hallettiler saolsunlar..
canım ben birşey yapmadım ben ne görüyorsam duyuyorsam sizlerede haber veriyorum boramızın şansı annesi gönderirler tabi canım eger adres bilgileriniz dogruysa. kızlar sizlerede söyleyeyim serencigimizin dedigi daha önceki sma gold sitesinde her ay yarışma oluyor geçen ay bana mama tabagı geldi. bebek.com da bebek yemekleri kitabı yarışması var, birde temmuz annelerinde bir topic açmışlar belki görmüşsünüzdür numuneler gelmeye başladı diye ordaki sitelere üye olun bence çok güzel şeyler gönderiyorlarmış denemekte fayda var.saol Aslıcım... senin sayende oğluşumun yılbaşı hediyesi hazır a.s.
Sen buraya yazınca hemen üye olup katılmıştım yarışmaya..bakalım gönderecekler mi??
hoşbulduk betülcümm. mesela betülcügümün sayesine o kadar reklam yaptın canım bence hemen maaşını iste huggies güzel demiştin hemen aldım denedim ve çok memnun kaldım.prima ve huggies karışık kullanıyoruz artık. Deryayı bende merak ettim bak şimdi gerçi aytenle konuşmuşlar ama arayayım sizlere haber veriririm.Asli Hoşgeldin,
Evet kımse cevap vermedı sanırım kısmenın haberı yok..
Bayadır gırmıyor az degıl yanı.. Acaba nasıl hersey yolundadır umarım..
Minikannişcimm siz Fatihte oturuyordunuz degilmi canım.
15 kg.ya kadar sallanabiilir beşik, 3 yaşa kadar ise mama sandalyesi olarak kullanılabilir diyor e-bebek sitesinde buldum..
hoşbulduk betülcümm. mesela betülcügümün sayesine o kadar reklam yaptın canım bence hemen maaşını iste huggies güzel demiştin hemen aldım denedim ve çok memnun kaldım.prima ve huggies karışık kullanıyoruz artık. Deryayı bende merak ettim bak şimdi gerçi aytenle konuşmuşlar ama arayayım sizlere haber veriririm.
Minikannişcimm siz Fatihte oturuyordunuz degilmi canım.
inceledim şimdi süper bırseymıs yorumlarıda okudum..
yanlış fıyat 350 ytl.. ama besık ve mama sandalyesının bır oldugunu dusunursen normal..
Aslıcım hoşgeldin nasılsın ?Şeniz
evet fatih te oturuyoruz canım
benim kayınvalidemlerde orda oturuyorlar neresinde bizimkiler çarşambada oturuyorlar eltilerime emniyette. birgün geldigimde görüşelim.
yaa öyle mi aslıcım sık sık geliyosundur o zaman sen buralara... ben de hırka-i şerif camii var bilirsin belki o taraftayım.. emniyete çok yakın sayılırım .. beklerim geldiğinde canım çok da sevinirim :1hug:
biliyorum güzelim eltimin evi caminin iki alt sokagında. eskisi gibi sık gelmiyoruz canım minnoş olduktan sonra bir kere geldim o kadar ama geldigimde görüşmek tanışmak isterim canım.
ya arkadaşlar herkes evinin resmini çekip koysaaa sonraa bebişlerinin odasınıııı oyuncalarını ne güsel olur dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii........???????
o zaman açılış bendennnn
salonumdan bir görüntü ve Denizimin odasııı
nasıl yani yaaaaaadelikafadulden benim bebekte 3 ay 3 günlük seninkideee bizim doğum tarihi 16-09-08
gözdecim çok güzel evin salonun renklerine bayıldım, denizinde duvarındaki resimlereee süper olmuş denizin duvarını kaça yaptırdın canım pahalı bişey değilse bende yaptırayım bayıldım.
yok şekerimm bizimki 19/09 :)
bugünde kontrolümüz var bakalım saat 4 de umarım herşey yolundadır...
canım duvarlarını babası boyadı.en altta 50 cm kum rengi var üzerlderide foto da görüldüğü gibi .
çıkartmaları e-bebek ten almıştım. funtosee diye bir marka.farklı çeşitleri de var.
bu balık resimleri çıkartmamı? tam olarak ne diye geçiyor e bbeebek teeee bakınayım çok beyendim.
gözdecim umarım ii haberlerle gelirisn, bizde bu perşembe mag çekileceğiz böbreğinin işlevselliği % lik derecesine bakacaklar bayıltacaklarmış yoksa makinada durmaz dediler, damardan bir sıvı veriyolarmış, sonra makinaya sokup böbreğin idararı süzüş süresine bakıyolarmış her gün dua edyorum allahım kanalı kendiliğinden açılsın diye , herşeyin hayırlsısı inaşşallhh, gözdecim denizin yatağını pencerinin önüne koymuşsun yaaa ordan soğuk daha çok gelir sanki, istersen yatağının yerini değiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?