Doğum yapmış olan anneler buraya....

ne güzel canım..bebek odası takımı gerçekten acil ihtiyaç değilmiş, yalnızca dolabı ve şifonyeri kullanılıyor şimdilik .. herşeyini güle güle kullansın Boracık..:CüvCüv:

saol Aslıcım... senin sayende oğluşumun yılbaşı hediyesi hazır a.s.
Sen buraya yazınca hemen üye olup katılmıştım yarışmaya..bakalım gönderecekler mi??
canım ben birşey yapmadım ben ne görüyorsam duyuyorsam sizlerede haber veriyorum boramızın şansı annesi gönderirler tabi canım eger adres bilgileriniz dogruysa. kızlar sizlerede söyleyeyim serencigimizin dedigi daha önceki sma gold sitesinde her ay yarışma oluyor geçen ay bana mama tabagı geldi. bebek.com da bebek yemekleri kitabı yarışması var, birde temmuz annelerinde bir topic açmışlar belki görmüşsünüzdür numuneler gelmeye başladı diye ordaki sitelere üye olun bence çok güzel şeyler gönderiyorlarmış denemekte fayda var.
Asli Hoşgeldin,
Evet kımse cevap vermedı sanırım kısmenın haberı yok..
Bayadır gırmıyor az degıl yanı.. Acaba nasıl hersey yolundadır umarım..
hoşbulduk betülcümm. mesela betülcügümün sayesine o kadar reklam yaptın canım bence hemen maaşını iste huggies güzel demiştin hemen aldım denedim ve çok memnun kaldım.prima ve huggies karışık kullanıyoruz artık. Deryayı bende merak ettim bak şimdi gerçi aytenle konuşmuşlar ama arayayım sizlere haber veriririm.
Minikannişcimm siz Fatihte oturuyordunuz degilmi canım.

Evet istemem lazım aslında haklısın.. kaydirigubbakcemile3

inceledim şimdi süper bırseymıs yorumlarıda okudum..
yanlış fıyat 350 ytl.. ama besık ve mama sandalyesının bır oldugunu dusunursen normal..

evet ben de yorumları okuduktan sonra almayı düşünmeye başladım..özellikle gündüzleri uyumadığı zamanlarda koyarsın sallanır salıncak gibi, biz de işimizi yapabiliriz.. fiyatı da mama sandalyesi zaten 200 e yakın..bu hem ana kucağı hem mama sandalyesi hem beşik üçü bi aradaymış. fiyatı makul özelliklerine bakılırsa dediğin gibi.. yerimseniben

benim kayınvalidemlerde orda oturuyorlar neresinde bizimkiler çarşambada oturuyorlar eltilerime emniyette. birgün geldigimde görüşelim.

yaa öyle mi aslıcım sık sık geliyosundur o zaman sen buralara... ben de hırka-i şerif camii var bilirsin belki o taraftayım.. emniyete çok yakın sayılırım .. beklerim geldiğinde canım çok da sevinirim :1hug:

biliyorum güzelim eltimin evi caminin iki alt sokagında. eskisi gibi sık gelmiyoruz canım minnoş olduktan sonra bir kere geldim o kadar ama geldigimde görüşmek tanışmak isterim canım.

biliyorum güzelim eltimin evi caminin iki alt sokagında. eskisi gibi sık gelmiyoruz canım minnoş olduktan sonra bir kere geldim o kadar ama geldigimde görüşmek tanışmak isterim canım.

anlaştık aslıcım yerimseniben o zaman numaramı yollayayım sana özelden, buralara geleceğin zaman haberleşiriz..öptüm seni de ozanı da Şeniz

o zaman açılış bendennnn
salonumdan bir görüntü ve Denizimin odasııı

gözdecim çok güzel evin salonun renklerine bayıldım, denizinde duvarındaki resimlereee süper olmuş denizin duvarını kaça yaptırdın canım pahalı bişey değilse bende yaptırayım bayıldım.

gözdecim çok güzel evin salonun renklerine bayıldım, denizinde duvarındaki resimlereee süper olmuş denizin duvarını kaça yaptırdın canım pahalı bişey değilse bende yaptırayım bayıldım.

canım duvarlarını babası boyadı.en altta 50 cm kum rengi var üzerlderide foto da görüldüğü gibi .
çıkartmaları e-bebek ten almıştım. funtosee diye bir marka.farklı çeşitleri de var.

canım duvarlarını babası boyadı.en altta 50 cm kum rengi var üzerlderide foto da görüldüğü gibi .
çıkartmaları e-bebek ten almıştım. funtosee diye bir marka.farklı çeşitleri de var.

bu balık resimleri çıkartmamı? tam olarak ne diye geçiyor e bbeebek teeee bakınayım çok beyendim.

gözdecim umarım ii haberlerle gelirisn, bizde bu perşembe mag çekileceğiz böbreğinin işlevselliği % lik derecesine bakacaklar bayıltacaklarmış yoksa makinada durmaz dediler, damardan bir sıvı veriyolarmış, sonra makinaya sokup böbreğin idararı süzüş süresine bakıyolarmış her gün dua edyorum allahım kanalı kendiliğinden açılsın diye , herşeyin hayırlsısı inaşşallhh, gözdecim denizin yatağını pencerinin önüne koymuşsun yaaa ordan soğuk daha çok gelir sanki, istersen yatağının yerini değiştir.

Aytencim herşeyin hayırlısı dediğin gibi canım Allah büyük meleğine kolaylığını verecektir inşAllah ameliyata gerek kalmaz, her zaman dualarımdasınız canım.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…