- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.681
Aytencim herşeyin hayırlısı dediğin gibi canım Allah büyük meleğine kolaylığını verecektir inşAllah ameliyata gerek kalmaz, her zaman dualarımdasınız canım.. a.s.
Kızlar doktordan geldim..bebeğim 15 günde 200 gr almış..Aklımı kaçırıcam..Allahım bebeğime iştah ver ne olursun, reflüsüde geçsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar doktordan geldim..bebeğim 15 günde 200 gr almış..Aklımı kaçırıcam..Allahım bebeğime iştah ver ne olursun, reflüsüde geçsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya arkadaşlar herkes evinin resmini çekip koysaaa sonraa bebişlerinin odasınıııı oyuncalarını ne güsel olur dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii........???????
Merhaba arkadaşlar geçmişi anca bitirebildimm bizimkisi 10-15 dakikada bir uykusundan çok feci bir şekilde ağlayarak kalkıyor,ağrısı var diye düşünüyorumm
inşallah canım biran önce geçer,dr. ne dedi peki?
Doktor çok az almış dedi, ilaçlara devam dedi, 6. aya kadar sürebilirmiş reflüsü,15 gün sonra bir daha bakıcak kilosuna. 200 gr aldı dedim ya, eve gelincede kakasını yaptı üstüne üstelik,yani 50 gramda ordan düş 150 gr anca almış 2 haftada..
Hepinizin evi ne kadar deritoplu arkadaşlar, hele patikcim ve dionysoscum şekerim siz salonda oturmuyosunuz heralde :) :1shok: Bizim ev dadini, bir koltukta süt sağma makinesi 3 lü koltukta koca bir battaniye, sehpanın üzerinde tokalarım, boş bardaklar.. yerlerde notbookların güç adaptörleri, nazlının tülbentleri, hırkaları, emziği, önlükler...radyatörün üzerinde çamaşırlar...Yo yo ben en iyisi hiç fotoğraf çekmiyim kalsın... :1no2:
canım ben bugun toparladım evı..ismet beyim az bi uyudu sabahtan oyle toparlanmış halı idi..boyle anları az oldugundan ölümsüzleştirim dedim:roflol:nazlı hanıma gelınce annesi reflü bu..azda olsa kılo alıyo olmasınada şükretmek gerekmezmi..6aya bişi kalmadı allahın iznıyle..geçicek annesi..kımse kendı başına gelmeden bılemez ama dermansız derdi olanları gördükçe şükür deyıp kendımızı fazla hırpalamamaya çalışmak en iyisi sanıyorum..sen iyi bir annesin..elinden geleni fazlasıyla yapıyosun..herşey güzel olucak a.s.Doktor çok az almış dedi, ilaçlara devam dedi, 6. aya kadar sürebilirmiş reflüsü,15 gün sonra bir daha bakıcak kilosuna. 200 gr aldı dedim ya, eve gelincede kakasını yaptı üstüne üstelik,yani 50 gramda ordan düş 150 gr anca almış 2 haftada..
Hepinizin evi ne kadar deritoplu arkadaşlar, hele patikcim ve dionysoscum şekerim siz salonda oturmuyosunuz heralde :) :1shok: Bizim ev dadini, bir koltukta süt sağma makinesi 3 lü koltukta koca bir battaniye, sehpanın üzerinde tokalarım, boş bardaklar.. yerlerde notbookların güç adaptörleri, nazlının tülbentleri, hırkaları, emziği, önlükler...radyatörün üzerinde çamaşırlar...Yo yo ben en iyisi hiç fotoğraf çekmiyim kalsın... :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?