Doğum yapmış olan anneler buraya....

Aytencim herşeyin hayırlısı dediğin gibi canım Allah büyük meleğine kolaylığını verecektir inşAllah ameliyata gerek kalmaz, her zaman dualarımdasınız canım.. a.s.

çok sağol allah hepimizin meleklerini korusun:Saruboceq: mervecim bu arada alttaaki resiminin fotoğraf lığını nerden değiştiriyosunCADIARZU

Kızlar doktordan geldim..bebeğim 15 günde 200 gr almış..Aklımı kaçırıcam..Allahım bebeğime iştah ver ne olursun, reflüsüde geçsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

buda bizim odamız..takım almadık..eskı bı dolabı boyadım kıyafet dolabı oldu..eskı yatak odası tkımımın komodın ve dolabınıda bebişe verdık..

sedacım lütfen üzme kendini, isyanda etme, bak sen böyle yaparsan sütün kesilir bebeişine daha fazla zarar, herşey zamanla düzelecek emin olll, herşey insanlar için allah acı keder vermesin yeter dimia.s.

Aytencim takvimi yaptığım sitede değişik çerçeveler var, resmi yükledikten sonra istediğini seçip resmini çerçeveliyorsun canım..
Umut çok güzel olmuş yavrunun odası Allah hep sağlıklı, mutlu günler göstersin odanızdan gülücükler eksik olmasın inşAllah
a.s.

Merhaba arkadaşlar geçmişi anca bitirebildimm bizimkisi 10-15 dakikada bir uykusundan çok feci bir şekilde ağlayarak kalkıyor,ağrısı var diye düşünüyorumm

inşallah canım biran önce geçer,dr. ne dedi peki?

[/ımg]
ya arkadaşlar herkes evinin resmini çekip koysaaa sonraa bebişlerinin odasınıııı oyuncalarını ne güsel olur dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii........???????

............................................................................................................

Son düzenleme:
sedacımm bu kadar üzülürsen sütün daha fazla kaçar benimde geçen ay sütüm bayağı azalmıştı rejim yapıyodum ama kestim bu ay öğünlerimi çoğalttım ve boza içiyorum inan çok farketti göğüslerimin şişkinliğini farkediyorum

vallahi kızlar hepinizin evi pek güsel mişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş zevkli eylül anneleriiii demek kii.

Doktor çok az almış dedi, ilaçlara devam dedi, 6. aya kadar sürebilirmiş reflüsü, 15 gün sonra bir daha bakıcak kilosuna. 200 gr aldı dedim ya, eve gelincede kakasını yaptı üstüne üstelik,yani 50 gramda ordan düş 150 gr anca almış 2 haftada..

Hepinizin evi ne kadar deritoplu arkadaşlar, hele patikcim ve dionysoscum şekerim siz salonda oturmuyosunuz heralde :) :1shok: Bizim ev dadini, bir koltukta süt sağma makinesi 3 lü koltukta koca bir battaniye, sehpanın üzerinde tokalarım, boş bardaklar.. yerlerde notbookların güç adaptörleri, nazlının tülbentleri, hırkaları, emziği, önlükler...radyatörün üzerinde çamaşırlar...Yo yo ben en iyisi hiç fotoğraf çekmiyim kalsın... :1no2:

Son düzenleme:

canım çok üzülme sakın inan ki bebeğin anlıyor seni,sen ne kadar huzursuzsan o da o kadar huzursuz olur..

canım genelde oturma odasında oturuyoruzz eşimde sıklıkla ş .dışına gittiği için bize yetiyor,oturma odasının halini görsen öyle demezdin:roflol:

Kızlar güzel ve şık evlerinizde sağlıkla mutlulukla ve tüm sevdiklerinizle beraber yaşayın inşallahh...

bir ara bizim salon da derli toplu iken bende eklirim resimleri...
:enbuyukkk:

canım ben bugun toparladım evı..ismet beyim az bi uyudu sabahtan oyle toparlanmış halı idi..boyle anları az oldugundan ölümsüzleştirim dedim:roflol:nazlı hanıma gelınce annesi reflü bu..azda olsa kılo alıyo olmasınada şükretmek gerekmezmi..6aya bişi kalmadı allahın iznıyle..geçicek annesi..kımse kendı başına gelmeden bılemez ama dermansız derdi olanları gördükçe şükür deyıp kendımızı fazla hırpalamamaya çalışmak en iyisi sanıyorum..sen iyi bir annesin..elinden geleni fazlasıyla yapıyosun..herşey güzel olucak a.s.

merhaba ben Aycan 20 yaşındayım 2 yıllık evliyim henüz doğum yapmadım ama sizden bilgi alabileceğimi düşündüğüm için bu foruma msj yazıyorum. Daha yeni yeni bebek düşünmeye başladık ama benim korkum doğum yapmak normal doğum mu yapsam sezeryen mi? Normal doğumu bi siteden izledim çok korktum sizce korkmamı gerektiren bi şey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…