E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.721
iyi geceler arkadaşlar muhabbet koyu ben de geldim :)
fatmacım benim bebiş de ben birşeyler yerken ağzını şapur şupur yapıyo imreniyo gibi kaydirigubbakcemile3 ağzını da açıyor edacım demek hazır oluyolarmış ek gıdaya, ben geçen gün sarelle yiyordum yine böyle bakıyordu bana , ağzına miniminnacık sürdüm nasıl şapırdatarak yedi anlatamam cokacimcoook inşAllah bol iştahlı yemek seçmeyen bebişler olurlar hepsi ..
bu arada fatma ve eda çok güzel evlenir evlenmez anne olmuşsunuz ben ilk 1 yıl istemedim sonra da hemen olmadı işte 3. yılımız bu yıl herşey kısmet tabii Allah ne zaman yazdıysa oluyor
Aycan hayırlısıyla sen de bebeğine kavuşursun inşAllah..ama çok iyi düşün..büyük sorumluluk..ben olsam biraz daha gezer tozardım bak biz tıkıldık evlere delikafadulden gerçi bebişler için gezmesek de olur ama insan bazen bunalıyo işte.. hayırlısı olsun hakkında ..
hepinize iyi geceler :1hug: a.s.
fatmacım benim bebiş de ben birşeyler yerken ağzını şapur şupur yapıyo imreniyo gibi kaydirigubbakcemile3 ağzını da açıyor edacım demek hazır oluyolarmış ek gıdaya, ben geçen gün sarelle yiyordum yine böyle bakıyordu bana , ağzına miniminnacık sürdüm nasıl şapırdatarak yedi anlatamam cokacimcoook inşAllah bol iştahlı yemek seçmeyen bebişler olurlar hepsi ..
bu arada fatma ve eda çok güzel evlenir evlenmez anne olmuşsunuz ben ilk 1 yıl istemedim sonra da hemen olmadı işte 3. yılımız bu yıl herşey kısmet tabii Allah ne zaman yazdıysa oluyor
Aycan hayırlısıyla sen de bebeğine kavuşursun inşAllah..ama çok iyi düşün..büyük sorumluluk..ben olsam biraz daha gezer tozardım bak biz tıkıldık evlere delikafadulden gerçi bebişler için gezmesek de olur ama insan bazen bunalıyo işte.. hayırlısı olsun hakkında ..
iyi geceler için teşekkür ederim inş. ama ben zaten hemen hemen hep evdeyim gezmeyi pek sevmem zaten
gözdecim umarım ii haberlerle gelirisn, bizde bu perşembe mag çekileceğiz böbreğinin işlevselliği % lik derecesine bakacaklar bayıltacaklarmış yoksa makinada durmaz dediler, damardan bir sıvı veriyolarmış, sonra makinaya sokup böbreğin idararı süzüş süresine bakıyolarmış her gün dua edyorum allahım kanalı kendiliğinden açılsın diye , herşeyin hayırlsısı inaşşallhh, gözdecim denizin yatağını pencerinin önüne koymuşsun yaaa ordan soğuk daha çok gelir sanki, istersen yatağının yerini değiştir.
ne zaman ek gıdaya geçicez konusu konuşuluyodu galiba
akşam üzeri mandalina yiyordum emir alp kucağımdaydı mandalinayı ağzıma götürürken salyasını akıtıp bana doğru baktı bende bir dilimini tutup emmesine izin verdim ağzına bikaç damla suyu gitti çokta hoşuna gitti ağzını şapırdatıp durdu
okadardan bişi olmaz yavaş yavaş tadabilir diye düşündüm
betülcüm afiyet bal şeker olsun bizim yerimize de bol bol hava al özleidm valla en son hamileyken gitmiştim pazar kahvaltısına bi daha da ne zaman giderim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?