- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.741
saol canım, bız normal de de cıkıyoruz ama evden fazla uzaklamasamıyorduk bellı bır uzaklık mesafesını gecemıyorduk :) cok yakınımızda bır alısverıs merkezı var oraya cıkıyoduk gnelde ama bu sefer yanıma yedek sut aldım cıktım artık.. denz kenarında kapalı bır yerdı acık olsa gıdılmez zaten soguk..
yalnız sunu anlamadım 100 cc lık sut vardı. ısttım verdım sadece 20 cını ıstı daha ıcmedı gerısı 80 ı bosa gıttı yaaa .. dokucem degımı mecbur ?
halbukı cok actı neden 20 cc ıctı sadece sızde ıstahı azalms olabılır mı eve geldım yıne emzıreyım dedım yıne 3 -4 dk emdı yıne bıraktı ?? :sm_confused:
betülcüm biz dün doktora gittik doktoru değiştirdim bu arada . ona sordum bende
5 dakika emiyor sadece deniz dedim doktor hiç merak etme o alması gerekeni 5 dakikada alır dedi . biraz büyüdükçe 2-3 dakikada bile bırakabilir dedi . birde bir öğünde kaç cc içer diye sordum . hiç kitaplara falan bakma sen dedi bazen 30 cc içer doyar bazende 200 cc içer dedi. sen bazen oturunca 2 hamburger yemiyomusun mesela bazende 1 taneyle doymuyor musun dedi . o keyfine göre takılır hiç kafana takma bunları dedi.
tünaydın arkadaşlar sabahtan beri sitedeyim pc açık ama yeni yazabiliyorum. ek gıdalardan bahsetmişsiniz.bende yavaş yavaş tattırma taraftarıyım ileride babası gibi yemek seçen bir ogluşum olsun istemiyorum herşeyin tadını alsın.
geçen gün komşum mandilanayı sıkmış yanlız asidinin gitmesi için biraz içine şeker atmış haberiniz olsun bayada içmiş bende gaz yapar diye korktum ama çok şükür birşey olmadı ve çokta sevmiş. birde asitli meyveleri bu aylarda vermemeliymiş aslında ama şekerleyip olabilir bencede. birde arkadaşlar kardeşimin dru cam rende alıp onunla rendele sonra tülbent gibi birşeyle suyunu sıkıp öyle içir demişti bizde dün dışarıya çıktıgımızda aldım bu sabah elma suyu yaptım minnoşa bir sevdi şapırdata şapırdata içti.bazen biz yemek yerken peynir,yogurt ama kaşıgın ucuyla tattırıyorum zaten biz bu hafta 4ayımızı bitirip 5 aydan gün almaya başlayacagız artık zaman ne çabuk geçiyor.
herkese güzel pazarlar.
slm aslıcım ne yaptın işe başladın mı benim 4 aralıkda iş başı yapmam gerekiyordu.saglık ocagından rapor aldım yarında devlet hastanesinden rapor alacagım bu sekilde dönemi kapatacagım inşallah.sen iznini bi kısmını memleketinde geçirmiştin ben son raporumu aldıktan sonra sömetr tatilimi adanada geçirmek istiyorum sen nasıl hallattin işini.uçakla mı yoksa otobüsle mi yolculuk ettin.
ek gıdalara bende tadımlık başladım ama meyve suyu içine şeker girerse besin degeri düşer ve kan şekeri seviyesi yükselecegi için emmez
canım zaten gönlünce gezememek bebekten sonra kısıtladığın şeylerin sadece onda biri..bebek sorumluluk demek özellikle biz annelere mesela benim eşim işi gereği çoğu zaman yurt dışına gidip geliyo tüm sorumluluğu bana ait..yalnız gidebileceğim yerler de kısıtlı.. ama kendi kendime ; bekaken üniv. hayatında ve evliyken dolu dolu geçirdiğim günlere say diyip oturuyorum.. bebeklerimiz en büyük mucizemiz Allah eksikliklerini göstermesin..iyiki de sahip olmuşum Allaha bin şükür..demek istediğim iki kere düşün dü.. sorumluluk duygusu bambaşkaymış...aç mı ? terlemiş mi ? acaba üşür mü ? vs.. kendinden evvel o geliyor her konuda.. ama dünyanın en güzel duygusu.. Allah olmayan ve isteyen herkese hayırlı zamanda bebek nasip etsin..
Kızlar benim kızımın şimdi mama saati idi ama ağlamaya başladı çok.Kucağa alıp gezince susuyo.Bi dha memeyi verdiğim de bi çekiyo bi bırakıp ağlıyo.En sonunda gittim mama yaptım şimdi mamayı yiyiyo.
Çok acıktığında ve uykusuz kaldığında böyle ağlayıp bi emip bi bırakıyo, en sonunda tutup emiyo yada mamayı yiyiyo.
Nerden kaptı bu huyu bilmiyom ama... avazı çıktığı kadar ağlıyo...Sanki bi yeri ağrıyo gibi...
aaa cok sevındım o zaman tam ustune geldı senın sorman.. ıyı oldu.. kafaya takmamak lazım gercekten.. ama ısın kotu tarafı zıyan olan 80 cc sutun bosa gıtmesıne ıcım yandı.. benneyaptımki çoğu ınsan o kadar cıkarmak ıcın neler yapıyor... ne kadar ıcıcegını bılsen ona gore cıkarırısın ama o da ımkansız neyse saglık olsun ne yapalım.. benneyaptımki
herkese günaydın kızlar ben iki gündür bebeğin gece bezini değiştirmiyorum .çok ıslatmamış diye bide uykusu bölünmesin diye bu gece değiştirmedim sabah 6 gibi bi baktım beli ıslak yavrumun kendimi nasıl suçlu hissettim
sanırım ben kötü bi anneyim
ama bu hatayı bidaha yapmam uykusu bölünürse bölünsün
Günaydın kızlar ben herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum.Ben cok kotu grıp oldum bogazlarım berbat öksürüyorum cıgerlerım agzıma gelıyor burnum akıyorılac kullanmadan atlatacagımı sanmıyorum.napcam ben ya doktoru aradım 2 gun o tyhlot ıc dedı gunde 2 tane.sonucta hepsı sutten gecıyor.ama bu yanı ıhlamurla falan hallolcak gıbı degıl ya ılac kullanan varmı?lyazarmısınız lutfen.
Kızlar hepinizi çok özledim ailemin yanında olduğum için pek fırsat bulamıyorum girmeye,dün mert efeyi dışarı çıkardık alışveriş mrk.ne götürdük çok seviyo dolaşmayı annesi gibi,ama gece yine felaket gaz sancısı tuttu sanırım 6 aydan önce biz bu gaz işini halledemicez,aranızda benim bebeğiminki gibi gazı olan varmı çok üzülüyorum bu gaz bizi resmen helak etti,ilk günlere oranla biraz daha azaldı ama geçmek bilmiyo valla kafayı yicem artık inşallah en kısa zamanda geçer şimdi ailemin yanındayım ama eve gidince çok zor oluyo yardımcım falanda olmayıncaNeyse inşallah hepiniz iyisinizdir beni unutmayın ha küserim yoksa valla buraya yazamayınca kendimi çok kötü hissediyorum o kadar çok alışmışımki sizlere benim kader arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum ve bol bol öpüyorum fırsat bulunca gelirim yine:1hug:a.s.
merhabamerhaba arkadaşlar.. benim 8aylık bir kızım var.8aydır neredeyse 4saat üstüste uyumamısımdır.çok sık emiyo kızım.ama herse feda olsun kızıma:ecrin_bebek: gaz pproblemi çok yaşadım tam bitti derken kolit problemi basladı.. haliyle kucağa alıstı bensiz durmuyo.kendimi ona adadım ama bu arada kendime ayıracak hiç vaktim kalmadı inanırmısınız kuafore bile onunla gidiyorum:bbo: saldık ister istemez.. bende ilgi istiyorum ve eşime ilgi göstermem gerekıyo ama bitti şimdilik o işler.. artık cemre büyüyünce:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?