- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.761
slm betülcüm allah yardım etsın emmıyosa sütünu sağıp kasıkla vermeyı denesen daha iyi olur belkı doyar ayrıca evın musaıtse aksamları yıka bebegını yıka uyur en azından sende dınlenırsın benım bir oğlum var su an 3.ayını dolduruyo çok şukur bı sorunu yok sen de dene iyi gelebılır canım kolay gelsınnn....
Herkese Gunaydın..
Bu gece de bızım ıcın uykusuz bır geceydı, daha doğrusu benım ıcın.. benneyaptımki
esımı pek uyandırmak ıstememıstım ıse gıdecek dıye sabah verdım ancak.. gece 12 den berı saat bası hatta saat basını bulmadan bıle kalktı aslında buna yatmadı desek daha dogru olur belkı.. :bbo:
neden yaptgını anlayamıyorum uyumuyor yanı uyuyorda sureklı uyumakla uyanmak arasında cebellesıyor. acıktı dıye emzırıyorum ıkı cekıyor bırakıyor aglıyor yıne almıyor memeyı...:sm_confused: bu herkeste sorun oluyor sanırım okudugma gore sımdı..
zaten dogru duzgun doymadıgı ıcınde uyumuyordu.. ama emmemesının sebebı ne anlamadım gogsumde doldu tastı cok sertlestı duzgun emmedı dıye.. mutlaka hafta da bır kere boyle yapıyor yahu.. CADIARZU sebebını bır anlasam ona gore cozum bulcam ama ..
sımdı emzırdım duzgun emdı ılk defa dunden berı ve uyudu tabı doydugu ıcın..mirmirmirmir
betülcüm anlattıklarını bizde 2 gündür aynen yaşıyoruz.kızımın gece uykusu düzenliydi.belirli saatlerde emer yeniden uyurdu.2 gündür her saat başı uyanıyo.emerken memeyi çektiriyo,bırakıyo,yeniden istiyo.bitürlü düzgünce emmiyo.sütümde var ama neden böyle yapıyo anlamadım:uhm:.çarşamba kontrole gidicez. ozaman sorucam CADIARZUCADIARZUdoktoruna.
betülcüm o anlattığın sorun 1 haftadar bizde de oluyor.özellikle sabaha karşı.sık sık uyanıyor.uykusu çok var.gözleri kapalı ağlıyor.Biraz emiyor.bırakıyor.memede debeleniyor.ben bunun gaz olduğunu düşünüuyorum.ve gazını çıkarmak için uğraşıyorum.karnına masaj yapıyorum, ayaklarını ittiriyorum.zor zar çok uğraşlar sonucunda 2-3 pıt yapıyor.şöyle seslice.)))sonra rahtlıyor.ve uykuya geçebilyor.ama 1,5 - 2 saat saat sonra tekrar aynısı.tekrar pırrrrrrttt yaptırıyorum.gene rahatlıyor.uyuyor.sabaha karşı hep böyle oluyor son 1 haftadır falan.gazının geçtiğini düşünüyordum.ama bu aralar geceleri ve sabahları tekrar başladı..
:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?