Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm betülcüm allah yardım etsın emmıyosa sütünu sağıp kasıkla vermeyı denesen daha iyi olur belkı doyar ayrıca evın musaıtse aksamları yıka bebegını yıka uyur en azından sende dınlenırsın benım bir oğlum var su an 3.ayını dolduruyo çok şukur bı sorunu yok sen de dene iyi gelebılır canım kolay gelsınnn....

Saol canım hepımıze.. benımkı de boyle haftada bır muhakkak yapıyor artık nazar boncugumudur o da nedır anlamadım :) yoksa ort. 10 emer gecelerı duzgun uyur duzenlı saatlerı vardır ama arada degısıklık olsun dıye boyle yapıyo heralde.. bızde baslarda yanı 1-1,5 ayklıkken ne zaman banyo yaptrsak gece uuzuunca uyurdu.. ama sımdı banyo yaptrsakta yıne 3 saatte kalkıyor farketmıyor nedendır anlamadım acaba kısa yaptrdgımız ıcınmı daha uzun surmelı ? sız ne kadar surede banyo yaptrıyorsunuz ?..

betülcüm anlattıklarını bizde 2 gündür aynen yaşıyoruz.kızımın gece uykusu düzenliydi.belirli saatlerde emer yeniden uyurdu.2 gündür her saat başı uyanıyo.emerken memeyi çektiriyo,bırakıyo,yeniden istiyo.bitürlü düzgünce emmiyo.sütümde var ama neden böyle yapıyo anlamadım:uhm:.çarşamba kontrole gidicez. ozaman sorucam CADIARZUCADIARZUdoktoruna.

Günaydın Arkadaşlar! Bebekler belli bir süre emmeyi oyun haline dönüştürüyorlar benim oğlumda sürekli emmesi için 3 saat geçmesi gerekiyor 2 saat sonra mızmızlanırsa emerse oynayarak emiyor bi çekiyor 2 duruyor gülümsüyor aguu falan derken ne emdiğinden bişey anlıyor akabindede uykusundan bişey anlamıyor...Ara ara olan durumlar galiba düzen kurmak için daha çok erken diye düşünüyorum...
Banyosuna gelince ise biz oğlumla doğuştan anlaşamadık banyodan sonra uyku konusunda..Banyo yapınca cin oluyor uyumuyor...Banyosuda maksimum 10 dk sürüyor...

günaydın anneler ve bebişler ben çok hastayım neredeyse 1 ay olacak grip olalı tam geçti diyorum tekrarlıyor bir türlü atlatamadım nedense

betülcüm o anlattığın sorun 1 haftadar bizde de oluyor.özellikle sabaha karşı.sık sık uyanıyor.uykusu çok var.gözleri kapalı ağlıyor.Biraz emiyor.bırakıyor.memede debeleniyor.ben bunun gaz olduğunu düşünüuyorum.ve gazını çıkarmak için uğraşıyorum.karnına masaj yapıyorum, ayaklarını ittiriyorum.zor zar çok uğraşlar sonucunda 2-3 pıt yapıyor.şöyle seslice.)))sonra rahtlıyor.ve uykuya geçebilyor.ama 1,5 - 2 saat saat sonra tekrar aynısı.tekrar pırrrrrrttt yaptırıyorum.gene rahatlıyor.uyuyor.sabaha karşı hep böyle oluyor son 1 haftadır falan.gazının geçtiğini düşünüyordum.ama bu aralar geceleri ve sabahları tekrar başladı..
:ecrin_bebek:

ben de evdeyim gündüzleri uyurum diye eşime pek dokunmak istemiyorum.yani geceleri ben bakıyorum oğluşuma genelde.eşim oğlum çook ağladığı zamnlar kalkıp biraz ilgileniyor susuna kadar sonra tekrar uyuor.eşime de acıyorum.o da akşama kadar işte.eve gelince zaten bebek bakımı ve ev işlerine yardımcı..oyüzden geceleri pek kalkmasına kıyamıyorum.

bu arada kızlar yazdığımı yazıyı ya da resimi nasıl siliyoruz? bilgi verirseniz sevinirim.:içelim:

herkese merhabalarr:içelim:
serkan bora dün, hemen hemen bütün gün boyunca dışarıdaydı eve geldiğimizde de huzursuzlandı şimdi uyuyor,birazdan da hazırlanmaya başlayayım dr.umuza gidip aylık kontrolümüzü yaptıracağız..
delikız tam toparlanamamın nedeni bence gıdana fazla dikkat etmemenle alakalı olabilir bol bol c vitamini tüket

muscan canım, mesajların altında; alıntı yap, no, hızlı yanıt, teşekkür et butonları var senin yazdığın mesajların altında da no yerine edit butonun olması gerekir, onun üstüne tıkladığında istediğin gibi düzeltme,silme işlemini yapabilirsinn

merhabalar arkadaşlar..
betül özlem canan aynı şekilde son günlerde benim bebeğim de geceleri doğru düzgün uyumuyor..gözleri kapalı , ağlayarak uyanıyor..nasıl bi ağlama ama senağlama geçen haftalarda uzun uyumaya başlamıştı ne güzel..ben de seviniyordum ama zeynebin dediği gibi henüz belli bi düzen için çok erken sanırım fisfisfis sağlıkları yerinde olsun da:Saruboceq: düzenli uyudukları günlerde gelir inşAllah..
herkese sevgiler :1hug: a.s.

herkese TÜNAYDIN arkadaslar:)sımdı gunaydın dersem ayıp olucak.bız daha yenı yataktan kalktık.ben cok kotuyum grıbım baya bır ılerledı.ıkı gun tylhot ıctım gunde 2 kere banamısın demedıburnum akıyor oksuruyorum cıgerlerım agzıma gelıyor..ve en kotusude ege bey kendı yatagında yatmak ıstemıyor benım yanımda yatmak ıstıyor.gece kolumda uyuyor besıgıne bırakıyorum delı gıbı aglamaya baslıyor.maske takıyorum kucagıma alıyorum.saatlerde o maskeyle dolasmak kabus gıbı.dun gece artık maskeyle sızmısım resmen.egede kolumda uyudu.gece aldım yıne besıgıne koydum cok sukur uyudu.doktor 2 gun kullan tylhot dedı.bugun 3.gun hala ıyılesmedım.ogluma bulascak dıye cok korkuyorum.bugunde ıcsemmı acaba napsamkı?

Betülcüm dün sütünün 20 cc ni içti geri kalanı ziyan oldu demişsin buzluktan yada buzdolabından çıkan süt 6 saat dışarıda kalabilir keşke atmasaydın.

Arkadaslar demekkı bu da gelısımlerıne gore yasanan seyler normal demekkı..
bıraz can sıkıcı oluyor ama ne yapalım.. Daha buyuk sıkıntılar olmasında..

aytencim sen buzlıkta saklıyordum ya sütünü.özel bir süt poşetine mi koyuyorsun yada bildiğimiz buzdolobı poşetine mi koyuyorsun.ben de 2. dönem okula başlayacağım da şididen azar azar sağayım da atayım diyorum..

duygucum ya yeniden geçmiş olsun tylhot dr. mu önerdi onu içtiğim zaman bana uyku yapıyor çok fena...ağır bi ilaç değil miymiş ? bence dr. kaçgün dediyse o, fazlasını içme..
bi de ben de böyle zırt pırt ağladığı için kolumda uyutuyorum büşrayı ama hep tedirgin uyuyorum artık hareketlendiler de , ya yataktan düşürürsem ya ezersem kabus göre göre uyuyoruz Allah korusun birşey olmaz di mi yaw .. off ne güzel uzun uyuyolar deyip duruyorduk.. dönemsel birşey mi bu acaba baksana çoğu arkadaşın bebişi aynı şekildeymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…