Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ben aventin süt saklama kaplarından aldım 4 lü satılıyor. Kapaklı hem biberon olarakta kullanabşliyorum çok güzel bişi almaya karar verirsen haberim olsun internette en uygun satan yeri söyliyeyim.

mervecim umarım dönemsel birşeydir.geçer yakında.ben de düzene girmeye başladı diye seviniyordum.geceleri çok bağırarak ağlıyor.bence gaz ağrısı olyor.gündüzler de en fazla 45. dk falan uyuyor.1-1,5 saatte bir uyuyor.ama bazen 15 dk.bazen yarım saat 45 dk falan..uyuyor.işlerimi o uyurken koşturmaca yapıyorum.
allahım hepimize kolaylık ve sağlık versinn..
duygucum bence minoset iç ateş düşürücü ve ağrı kesici olarak..çok etkili olmasada..
bunu yanında sıcak süt ve bal ve biraz tarçın ve karabiber karışımı iç.bana çook iii geliyor da.sıcak rezene, ıhlamur vb.iç sık sık.ben hamileyken hep bunlarla iyleşirdim..

sagol mervecım ya sorma hemde ne uyku butun vucudum uyustu bırde bır terletıyor anlatamam gece 2 kere ustumu degıstırdım.
bende ıste oyle aglayınca hıc dayanamıyorum hemen alıyorum ama dedıgın gıbı hep tedırgın.bırde hastalık olunca maske ıle yatmak zorunda kaldım basımıda havaya kaldırdım resmen boynum tutulmus.oyle enteresankı besıkte cıyak cıyak bagırıyor koluma alıyorum gozunu kapatıyor:1shok:ınsallah alısmaz boyle..
mervecım bırde forumları okurken gordum kusma ıle ılgılı bazı bebeklerın ınek sutune alerjısı olurmus.bır doktor demıskı sut ve sut urunlerı almayı bır kac gun kesın kusmasında azalma yada kesılme olursa onunla alakalı olabılır demıs.acaba bızımkılerdede boyle bırsey olabılırmıkı??

aytencim ben de o kapları bir araştırayım internetten.sen de sitenin ismini söylersen iyi olur.almayı düşünüyorum.
ama normal buzdolabı poşetleri olmaz mı? yer kaplamaması açısından diyorum.derin dondurucum biraz dolu oluyor genelde...

sağol canancım gazdır muhtemelen dediğin gibi, başka bi problemi yok ki o derece niye ağlasın di mi ? hepimize kolaylık ve bebişlere uykulu geceler versin Allah kaydirigubbakcemile2
Şule maşaAllah Allah nazarlardankorusun.. mavili takımına bayıldım , çok yakışmış

bu arada benim bebişe müzik dinletiyorum ama müzik seçiyo küçük hanım..telefonumda bebek gülümsemesi var bi de cuppycake diye bi şarkı..küçük bi kız sesi..bunlara bayılıyo bi de çizgi film sünger bop var ya onları çalınca ağlarken bile gülmeye başlıyo tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

Canım çok geçmiş olsun.Benim kızım da o kadar çok kusuyor ki doktorlar da tam olarak bi neden göstermiyorlar.Kilo alımı normal olduğu sürece normal diyorlar.Ama tabii üst baş halı battaniye derdi bitmiyor.Bi de insan üzlüyor yediğinin yarısını çıkarıyor.

cok sagol canım denıcem bu formulu ınsallah ıyı gelıra.s.

Şulecım maşallah yaa yerım ben o fıstıgı coookkk guzel cıkmısınız allah nazarlardan saklasın sızıkırpıklere bak uzunn uzun prenses cok canlar yakıcak cokkkk

evet canım aynen yanımda alınca biraz meme emiyo sonra başını yaslayıp öyle güzel uyuyo ki insan kıyamıyo ya Şeniz
olabilir canım bunu ben de duymuştum bir deneyelim bakalım biz de.. gerçi süt verdiğimiz için bol kalsiyum almamız lazım..sütle yoğurt yemezsek ilerde menopozda kemik erimesi olur yaw ne yapsak CADIARZU

Betülcüm dün sütünün 20 cc ni içti geri kalanı ziyan oldu demişsin buzluktan yada buzdolabından çıkan süt 6 saat dışarıda kalabilir keşke atmasaydın.

nasıl yanı mesela buzluktan cıkardım sıcak suyun ıcınde erıttım 100 cc yı sonra 20 sını ıctı 80 ı bıraktı ve o sut sogudu.. aradan 3 saat gectı o sutu tekrar sıcak suyun ıcınde ılıtıp verebılırmıyım bozulmzmı yaa bozuk sutte cok kotu yapar valla.. fisfisfis
eğer ıcırılıyorsa atmayım bı daha yaa yazıkk az bırsey degılkı ...

YAA POŞETLER TEK KULLANIMLIK OLUYOR O AÇIDAN HİÇ EKONOMİK DEĞİL BENCE O YÜZDEN SÜT SAKLAMA KAPLARI DAHA EKONOMİK HEM AVENTİN SÜT SAKLAMA KAPLARINI AKTARMADAN DİREK KAPTAN İÇİYOR SADECE BİBERON EMZİĞİ TAKILIYOR KULLANIM ESNASINDA O ANLAMA DA BENCE İŞLEVSELLİK VE EKONOMİK OLMASI SÜPER OLUYOR. PENGUENBEBE DEN ALDIM BEN. 4 TANESİ 25 YTL Mİ NE BİRDE 2 Lİ BİBERON EMİZĞİ ALIRISN ODA 10 YTL CİVARI TOPLAM 35 YTL YE GELİYOR. DİĞER POŞETLER 25 TANE OLUYOR AMA TEK KULLANIMLIK BİRDE BİBERON ALACAKSIN GENEDE TERCİH SENİN TABİKİ. BEN BÖYLE ÇOK RAHAT EDİYORUM.:lepi::ecrin_bebek:

semacım mervenın ve benım bebegımde aynı cookk kusuyor.kılo alımı dedıgın gıbı cok ıyı maşallah hatta ayına gore fazla ama dedıgın gıbı fıskırtarak ne halı kalıyor ne koltuk ne kıyafet..gunde 2 3 kere en az ben ve oglum soyunuyoruz.onluk desen yetısmez...uzulme yanı yanlız degılsın.bız mesela hergun msnde merve ıle kusmuk muhabbetı yapıyoruz:roflol:

Duygu cok gecmıs olsun, bak bende olmuştum ya ama normaldede cok agır değil benım hastalıklarım ama bırde vıtamıne cok yukledım hem meyve olarak hemde supradyn sandoz ıctım 3 gun bol bol hakıkı ıhlamur cayı tukeetım bol lımonlu 3 gunde atlattım cok sukur.. yatmalık duruma hıc gelmedım burnum tıkanmıstı ve gozlerım suluydu basımda bıraz agrlık o kadar.. sende ıhlamur ve ozellıkle vıtamıne yuklen cabuk atlatırsın.. supradyn sandoz erıtıp iç suda..

ya bozulmaz zaten sütü kaynatmıyosun ki sadece ılıtıp veriyosun dimi, çıkan sütü ılık tutu yeter .

Duygucum çok geçmiş olsun diyorum diyorum geçmek bilmiyor, neyse üzme kendini vitamin iç yeee bol bol umarım en kısa sürede atlatırsın.

Aynı aynı koca koca önlük kullanıyoruz ama bi işe yaramıyor.Kaloriferlerin üstü kızımın önlükleri ve kıyafetleriyle dolu.Ziyarete gelenlere gönül rahatlığıyla veremiyorum alanı da batırıyor zaten.İnş ek gıdaya geçince düzelirler herkes öyle diyor da şimdilik avuntum bu.

ahh canım ahh ben dün artık fışkırtmıyor demiştim di mi şutarafagitti az önce sana yazarken öyle bi fışkırttı ki kaydirigubbakcemile3 yaw hem kaka hem kusmuk, bu çocuklar neyle kilo alıyolar çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

ıhlamur ıcıyorum zaten canım supradyn sandoz alayım o zaman..sagol betulcum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…