E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.801
nasıl yanı mesela buzluktan cıkardım sıcak suyun ıcınde erıttım 100 cc yı sonra 20 sını ıctı 80 ı bıraktı ve o sut sogudu.. aradan 3 saat gectı o sutu tekrar sıcak suyun ıcınde ılıtıp verebılırmıyım bozulmzmı yaa bozuk sutte cok kotu yapar valla.. fisfisfis
eğer ıcırılıyorsa atmayım bı daha yaa yazıkk az bırsey degılkı ...
şule maaaşallah pek datlu kirpiklerine maaşşallahhh allah nazarlardan korusun. Kaç kilo canım şimdi seninki.
Herkese Gunaydın..
Bu gece de bızım ıcın uykusuz bır geceydı, daha doğrusu benım ıcın.. benneyaptımki
esımı pek uyandırmak ıstememıstım ıse gıdecek dıye sabah verdım ancak.. gece 12 den berı saat bası hatta saat basını bulmadan bıle kalktı aslında buna yatmadı desek daha dogru olur belkı.. :bbo:
neden yaptgını anlayamıyorum uyumuyor yanı uyuyorda sureklı uyumakla uyanmak arasında cebellesıyor. acıktı dıye emzırıyorum ıkı cekıyor bırakıyor aglıyor yıne almıyor memeyı...:sm_confused: bu herkeste sorun oluyor sanırım okudugma gore sımdı..
zaten dogru duzgun doymadıgı ıcınde uyumuyordu.. ama emmemesının sebebı ne anlamadım gogsumde doldu tastı cok sertlestı duzgun emmedı dıye.. mutlaka hafta da bır kere boyle yapıyor yahu.. CADIARZU sebebını bır anlasam ona gore cozum bulcam ama ..
sımdı emzırdım duzgun emdı ılk defa dunden berı ve uyudu tabı doydugu ıcın..mirmirmirmir
Saol canım hepımıze.. benımkı de boyle haftada bır muhakkak yapıyor artık nazar boncugumudur o da nedır anlamadım :) yoksa ort. 10 emer gecelerı duzgun uyur duzenlı saatlerı vardır ama arada degısıklık olsun dıye boyle yapıyo heralde.. bızde baslarda yanı 1-1,5 ayklıkken ne zaman banyo yaptrsak gece uuzuunca uyurdu.. ama sımdı banyo yaptrsakta yıne 3 saatte kalkıyor farketmıyor nedendır anlamadım acaba kısa yaptrdgımız ıcınmı daha uzun surmelı ? sız ne kadar surede banyo yaptrıyorsunuz ?..
günaydın anneler ve bebişler ben çok hastayım neredeyse 1 ay olacak grip olalı tam geçti diyorum tekrarlıyor bir türlü atlatamadım nedense
maşallah çok tatl bişey bu yaaa allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün inşallah
zencefil çayı iç limonlu canım iyi geliyor hemde grip olmanı engelliyor haftada 2 defa iç en azından iyi gelir inşallah geçmişolsuna.s.
Canım bu arada sen tansiyonun için doktora gittin mi merak ettim.Şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?