Doğum yapmış olan anneler buraya....

aynı seylerı yasıyoruz semacım ben bu yuzden bebegımle ev turmasına gıtmek ıstemıyorum aılem dısında gıtmıyorum cunku ne halı kalıyor ne ust baş.ama yınede allaha sukur allah daha buyuk dert vermesın.sonucta kılo alımları cok ıyı olduguna gıre demekkı fazlasını cıkarıyor dıye bende kendımı avutuyorum.doktorlarda oyle dıyor...
ah mervecım ya fıskırtınca benımkı bır daha kusmuyor sımdı hepsını parca parca kusuyor yanı daha berbatnasıl emıyorlarsa artık bu kadar kusuyor..soyledımmı bılmıyorum ben bır kere kaba kusturup olctum ne kadar kustu dıye 55 cc kusmus..:1shok::1shok:

[

Çok ilginç ya demek ki şuan bebeklerin kilo alımı çok da yeme içmeyle alakalı değil.Gerçi emmesi gayet iyi ama emdiğinin yarısını kustuğuna eminim.Mervenin de senin de bebeklerinizin maşallahı var benim kızım da fena saylmaz boyu da gayet iyi 63 cm.Sanırım sütün yağlı olup olmaması etkili.Ayy bilmiyorum hayıflanmak istemiyorum en önemlisi sağlık Allah onunla imtihan etmesin hepimizin yavrularına sağlık versin.

oooo herkes burda görünüyor ama kimse yok herkes benim gibi gidip digip geliyor herhalde ben öğlen yemeğini ancak yicem şimdi sabah kızı okula gönderirken yemiştim sonra eşimle gene az bişey yedim şimdi öğlen yemeğinde sıraaa allahhh allah şimdi uyutmuştum kızı ağlıyor gene ben kaçtım sonra yine gelirimmm

semacım bence bızımkıler fazla emıyor cunku ben burda okuyunca arkadasları sok oluyorum 2 3 dakıka emdı bıraktı dıyorlar.yada 5 dakıka..ben daha kendı ıstegıyle memeyı bıraktıgını hatırlamıyorum egenın:1shok:hep agzından ben cekerım.ve uyuyorsa bıle uyanır delırır...yanı allah nazardan saklasın emmesı cok ıyı ama keske fazlasını emmese ne dıyım allah daha buyuk dert vermesın.yemese daha cok uzulur ınsan.bunada sukur.allah bozmasın:Saruboceq:

Bebeği kusanlar kulubu veya topici açalım arkadaşlar aynen benim oğlumda öğle bir kusuyorki zavallı çamaşır makinası oğlum doğduğundan beri çalışıyor ütü desen ona keza halılar kanepeler örtüler felaket kusmuk birde çıkmıyor yerden heryer lekeli kaldı...Üstümüzü başımızı hiç saymıyorum..En çok üzüldüğüm nokta ise ne giydirirsem yakasında bir önlük kıyafetleri gözükmüyor oğluşumun..Allah a çok şükür sağlığı kilosu normal kusmuklarını da es geçiyoruz:))))

Duygucum doğru söylüyorsun ben kızıma ek olarak mama da veriyorum çünkü akşam saatlerinde sütüm çok azalıyor sağıyorum çok süt olmuyor.Benim kızımda alıştı dolu dolu gelmesine az gelince kıyameti koparıyor.Ama ne kadar versem alıyor limiti yok sonra da tabii çıkarıyor.İnş ek gıdaya geçtiğimizde sorunları olmaz benim görümcem çocuğuna yemek yedirmek için masa tepeleri mi dersin sürekli tv de reklam aramalar mı Allah ım en büyük korkum o inş o zaman da böyle iştahlı olurlar.

zeynepcım bencede acalım bır topıc.onluk olayını hıc sorma canım ya en guzel kıyafetını gıydırırsın boynunda yıkanmaktan eskımıs bır onluksenağlama
hadı evde neysede bayramda falan gıydıgı kıyafetı bıle gormuyor ınsan.onluksuz 5 dakıka bırakmaya gelmıyor.bırde o kadar sıkıyorkı onlukten sureklı ellerıye kaldırıyor yuzune cekıyor..
bırde kıs geldı camasır kurumuyor allahtan kalorıferler varda ustunde onluk kurutuyoruz.yoksa halımız tam harap olcaktı.

benimki kusmuyo pek çünki sütüm çok deil..buyuzden fazla ememıyo dolayısıyla kusmuyo...derya arkadaşımız yok bi süredir neler yapıyo acaba...aklımda seda arkadaşımızda..en büyük sıkıntımız bunlar olsun işallah..hava iyice soğudu..bugun sağlıkocağına giderken pnomokok için kulaklarım dondu ne giydiriceğimi bilemedim..astronot mont alıcam..rota virüsde ençok kışın aralık ocakda görülürmüş..şubata kadar bana rahat yok..içim daralıyo kıştan..allah sokaktakılerın yardımcısı olsun..yün alıp örmek zamanı..

bende deryayı cok merak edıyorum valla ıyıdır ınsallah.sedacıkta nazlısıda ıyıdır ınsallah allah sıfalarını versın.canım ben aldım astronot bambakı dıye bır marka 40 ytl..fıyatıda uygundu cokta sıcak tutuyor.dısarı cıkıp eve geldıkmı vucudu sıcacık oluyor.tavsıye ederım.

duygucum cokkk geçmiş olsun cnm bayramda egemende bende hastaydık
öksürük için eczacı perebron diye bi surup vermişti dene istersen amöa maalaesef mikrop girdimi vücuda hızını almadan gitmiyor

bu arada sedanın teli kimsede yok mu acaba bende merak ettim

sagol canım sızede gecmıs olsun.nasıl atlattın mehtapcım?yanı ılac kullandınmı?egemene ılac verdılermı?

mERHABA kızlarr

duygu cum çok geçmiş olsun.. Tam hastalık havası.

Seda sana ve Nazlı ya da büyük geçmişler olsun..Canım bir yardım falan yapın da ihtiyacı olan birine başınızdaki kara bulutlar dağılsın..

Kar geliyormuş kızlarr belki kar yağarsa mikroplar biraz olsun azalır.. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:Allah sağlık versin bütün bebişlereee

sagol canım sızede gecmıs olsun.nasıl atlattın mehtapcım?yanı ılac kullandınmı?egemene ılac verdılermı?
sagol duygucum ben o yazdığım şurubu kullandım
bol mandalina-süt bal ve k.biberli ve ıhlamur içtim sürekli- bende halsizlik ve öksürük vardı ama burun akıntısı yoktu
bide boğazım iin sprey kullandım
egemende ilaç kullandı cnm

iyi akşamlar kızlar bizde bugün dr kontrolüne gittik iyileşmiş paşam çok şükür rota virüsünüde olduk bu arada:dance:
63cm 7250 olmuş maşallah paşam

Merhaba arkadaşlar, nazlım ishal olmadı çok şükür, hepinize teşekkür ederim beni merak etmişsiniz.Nazlım gülücükler atmaya başladı.Şimdide babası hasta oldu nazlıya grip bulaştırmamaya çalışıcam nasıl başarıcaksam...??Zaten iştahsız birde grip olursa kötü olur, tırlatıcam valla bin defa dedim grip aşısı ol diye...Çok sinirleniyorum arkadaşlar bu gece kavga etmezsem iyidir.

Betülcüm asla ısıtımış soğutulmuş sütü bir daha ısıtma, bakteri ürer, olan süte olsun bebeğine yazık değil mi? Bırak lavobıya dök asla içirme...

ben sütümü mesela 100 cc lik saklama kaplarına koyuyorum hep yarısını içip yarısnı bıraktı ise oda sıcaklığında diğer yarısını 2 saat sonra kullandırıyorum kayınvalideme ben şimdi bebeğime bakterili sütmü içirtmiş oluyorum.???

bizde öyle yapıyoruz canım ama tkrar ısınmamış oluyor sadece oda sıcaklığına beklemiş oluyor CADIARZU

Haklısın sedacım, içime sınmıyordu zaten doktum vermedım.. bırsey olmuyor olsa bıle olsun rısk almaktansa dokerım ne yapayım.

kızlar ara sıcaklıkları çok sever bakteriler, o yüzden içirmeyin Allah korusun hastalık yapıcı
( patojen )mikroorganizma bulaşmamış olabilir ama bulaşmış da olabilir ve ılık dediğiniz sıcaklıkta hızla ürerler..bu yüzden dikkat edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…