- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.821
aynı seylerı yasıyoruz semacım ben bu yuzden bebegımle ev turmasına gıtmek ıstemıyorum aılem dısında gıtmıyorum cunku ne halı kalıyor ne ust baş.ama yınede allaha sukur allah daha buyuk dert vermesın.sonucta kılo alımları cok ıyı olduguna gıre demekkı fazlasını cıkarıyor dıye bende kendımı avutuyorum.doktorlarda oyle dıyor...Aynı aynı koca koca önlük kullanıyoruz ama bi işe yaramıyor.Kaloriferlerin üstü kızımın önlükleri ve kıyafetleriyle dolu.Ziyarete gelenlere gönül rahatlığıyla veremiyorum alanı da batırıyor zaten.İnş ek gıdaya geçince düzelirler herkes öyle diyor da şimdilik avuntum bu.
ah mervecım ya fıskırtınca benımkı bır daha kusmuyor sımdı hepsını parca parca kusuyor yanı daha berbatahh canım ahh ben dün artık fışkırtmıyor demiştim di mi şutarafagitti az önce sana yazarken öyle bi fışkırttı ki kaydirigubbakcemile3 yaw hem kaka hem kusmuk, bu çocuklar neyle kilo alıyolar çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
Çok ilginç ya demek ki şuan bebeklerin kilo alımı çok da yeme içmeyle alakalı değil.Gerçi emmesi gayet iyi ama emdiğinin yarısını kustuğuna eminim.Mervenin de senin de bebeklerinizin maşallahı var benim kızım da fena saylmaz boyu da gayet iyi 63 cm.Sanırım sütün yağlı olup olmaması etkili.Ayy bilmiyorum hayıflanmak istemiyorum en önemlisi sağlık Allah onunla imtihan etmesin hepimizin yavrularına sağlık versin.aynı seylerı yasıyoruz semacım ben bu yuzden bebegımle ev turmasına gıtmek ıstemıyorum aılem dısında gıtmıyorum cunku ne halı kalıyor ne ust baş.ama yınede allaha sukur allah daha buyuk dert vermesın.sonucta kılo alımları cok ıyı olduguna gıre demekkı fazlasını cıkarıyor dıye bende kendımı avutuyorum.doktorlarda oyle dıyor...
ah mervecım ya fıskırtınca benımkı bır daha kusmuyor sımdı hepsını parca parca kusuyor yanı daha berbatnasıl emıyorlarsa artık bu kadar kusuyor..soyledımmı bılmıyorum ben bır kere kaba kusturup olctum ne kadar kustu dıye 55 cc kusmus..:1shok::1shok:
[
Çok ilginç ya demek ki şuan bebeklerin kilo alımı çok da yeme içmeyle alakalı değil.Gerçi emmesi gayet iyi ama emdiğinin yarısını kustuğuna eminim.Mervenin de senin de bebeklerinizin maşallahı var benim kızım da fena saylmaz boyu da gayet iyi 63 cm.Sanırım sütün yağlı olup olmaması etkili.Ayy bilmiyorum hayıflanmak istemiyorum en önemlisi sağlık Allah onunla imtihan etmesin hepimizin yavrularına sağlık versin.
semacım bence bızımkıler fazla emıyor cunku ben burda okuyunca arkadasları sok oluyorum 2 3 dakıka emdı bıraktı dıyorlar.yada 5 dakıka..ben daha kendı ıstegıyle memeyı bıraktıgını hatırlamıyorum egenın:1shok:hep agzından ben cekerım.ve uyuyorsa bıle uyanır delırır...yanı allah nazardan saklasın emmesı cok ıyı ama keske fazlasını emmese ne dıyım allah daha buyuk dert vermesın.yemese daha cok uzulur ınsan.bunada sukur.allah bozmasın:Saruboceq:
Bebeği kusanlar kulubu veya topici açalım arkadaşlar aynen benim oğlumda öğle bir kusuyorki zavallı çamaşır makinası oğlum doğduğundan beri çalışıyor ütü desen ona keza halılar kanepeler örtüler felaket kusmuk birde çıkmıyor yerden heryer lekeli kaldı...Üstümüzü başımızı hiç saymıyorum..En çok üzüldüğüm nokta ise ne giydirirsem yakasında bir önlük kıyafetleri gözükmüyor oğluşumun..Allah a çok şükür sağlığı kilosu normal kusmuklarını da es geçiyoruz:))))
duygucum cokkk geçmiş olsun cnm bayramda egemende bende hastaydık
öksürük için eczacı perebron diye bi surup vermişti dene istersen amöa maalaesef mikrop girdimi vücuda hızını almadan gitmiyor
bu arada sedanın teli kimsede yok mu acaba bende merak ettim
sagol duygucum ben o yazdığım şurubu kullandımsagol canım sızede gecmıs olsun.nasıl atlattın mehtapcım?yanı ılac kullandınmı?egemene ılac verdılermı?
nasıl yanı mesela buzluktan cıkardım sıcak suyun ıcınde erıttım 100 cc yı sonra 20 sını ıctı 80 ı bıraktı ve o sut sogudu.. aradan 3 saat gectı o sutu tekrar sıcak suyun ıcınde ılıtıp verebılırmıyım bozulmzmı yaa bozuk sutte cok kotu yapar valla.. fisfisfis
eğer ıcırılıyorsa atmayım bı daha yaa yazıkk az bırsey degılkı ...
ben sütümü mesela 100 cc lik saklama kaplarına koyuyorum hep yarısını içip yarısnı bıraktı ise oda sıcaklığında diğer yarısını 2 saat sonra kullandırıyorum kayınvalideme ben şimdi bebeğime bakterili sütmü içirtmiş oluyorum.???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?