- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #4.841
ben sütümü mesela 100 cc lik saklama kaplarına koyuyorum hep yarısını içip yarısnı bıraktı ise oda sıcaklığında diğer yarısını 2 saat sonra kullandırıyorum kayınvalideme ben şimdi bebeğime bakterili sütmü içirtmiş oluyorum.???
Merhaba arkadaşlar, nazlım ishal olmadı çok şükür, hepinize teşekkür ederim beni merak etmişsiniz.Nazlım gülücükler atmaya başladı.Şimdide babası hasta oldu nazlıya grip bulaştırmamaya çalışıcam nasıl başarıcaksam...??Zaten iştahsız birde grip olursa kötü olur, tırlatıcam valla bin defa dedim grip aşısı ol diye...Çok sinirleniyorum arkadaşlar bu gece kavga etmezsem iyidir.
Betülcüm asla ısıtımış soğutulmuş sütü bir daha ısıtma, bakteri ürer, olan süte olsun bebeğine yazık değil mi? Bırak lavobıya dök asla içirme...
ben sütümü mesela 100 cc lik saklama kaplarına koyuyorum hep yarısını içip yarısnı bıraktı ise oda sıcaklığında diğer yarısını 2 saat sonra kullandırıyorum kayınvalideme ben şimdi bebeğime bakterili sütmü içirtmiş oluyorum.???
mervecım bırde forumları okurken gordum kusma ıle ılgılı bazı bebeklerın ınek sutune alerjısı olurmus.bır doktor demıskı sut ve sut urunlerı almayı bır kac gun kesın kusmasında azalma yada kesılme olursa onunla alakalı olabılır demıs.acaba bızımkılerdede boyle bırsey olabılırmıkı??
Slm.kızlar bi bakıp çıkayım dedim çok fazla okuyamadım geçmişi,benim oğluş gündüz pek uyumadı şimdi uyudu kaldı fırsattan istifade geldim bende,benimkide bazen emiyo bazen acaip ağlıyo memeyi verdiğimde anlam veremiyorum hergün yeni bi huyu çıkıyo işte sanırım emzirdiğimiz ortamda çok önemli mesela emerken ben konuşursam aşırı ağlıyo sessiz ortam her zaman en iyisi sanırım..
Sedacım nazlının iyi olmasına çok sevindim tekrar geçmiş olsun,duygucum sanada geçmiş olsun hayatım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin,fatmacım sanada geçmiş olsun kızlar zencefille balı karıştırıp yiyin göğsü yumuşatır ayrıca bitki çayları tüketin iyi gelir,ben gaz yapıyo diye ne mandalina ne portakal bişey yiyemiyorum artık bitki çayları falan onlarla idare ediyorum napalım Allah başka dert vermesin:)Mervecim sende iyisindir inşallah altta gördüm burdasın sanırım
Slm.kızlar bi bakıp çıkayım dedim çok fazla okuyamadım geçmişi,benim oğluş gündüz pek uyumadı şimdi uyudu kaldı fırsattan istifade geldim bende,benimkide bazen emiyo bazen acaip ağlıyo memeyi verdiğimde anlam veremiyorum hergün yeni bi huyu çıkıyo işte sanırım emzirdiğimiz ortamda çok önemli mesela emerken ben konuşursam aşırı ağlıyo sessiz ortam her zaman en iyisi sanırım..
Sedacım nazlının iyi olmasına çok sevindim tekrar geçmiş olsun,duygucum sanada geçmiş olsun hayatım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin,fatmacım sanada geçmiş olsun kızlar zencefille balı karıştırıp yiyin göğsü yumuşatır ayrıca bitki çayları tüketin iyi gelir,ben gaz yapıyo diye ne mandalina ne portakal bişey yiyemiyorum artık bitki çayları falan onlarla idare ediyorum napalım Allah başka dert vermesin:)Mervecim sende iyisindir inşallah altta gördüm burdasın sanırım
sagol gülşahcım iyiyim sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin daha ne kadar kalacaksın gülşahcım hiç girmiyorsun özlettin kendini kaydirigubbakcemile oğluşunu öp benim için gaz problemi de bi an evvel son bulur inşAllah, benimki de son günlerde pek huysuz, cidden pnömokoktan sonra huysuzlaştı..umarım bi an önce eskiye döner -tatlicadiarzu- yoksa benim için hiç iyi olmayacak senağlama öpüyorum canım benimki yine ağlayarak uyandı delikafadulden nesi var bir bilsem
gülşahcım saol canım tavsiyen için ben ilaçta kullandım aslında tam geçer gibi oluyor bir kaç gün sonra tekrarlıyor sanırım bünyem çok zayıfladı...
sen naslsın sanırım bebiş tüm vaktini alıyor hiç giremiyosun artık hamileyken yakınırdık ama şuan yaınmaya bile vaktimiz kalmıyor demi
pnömokok olucaz bizde ayın 29unda sağlık ocağı yapıyomuş ama rotayı yapmıyoılarmış onu hastanede yaptırıcaz fiyatı hakkında bilginiz varmı
pnömokok olucaz bizde ayın 29unda sağlık ocağı yapıyomuş ama rotayı yapmıyoılarmış onu hastanede yaptırıcaz fiyatı hakkında bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?