Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet oda ballı sut gıbı, bakterili süt kaydirigubbakcemile3 bır nevı cesnılı sut.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka tabıkı canım yaa.. ya ılla bekleyınce bakterı oluscak degıl ya ıkı saatte bencede bırsey olmuyordur sute ama yınede rısk almamak ıcın vermeyı dusunmuyorum ben ama senın durumun farklı sen calısıyorsun belesten sut dokucek degılsın.. sınırları zorlamadkca yanı anne sutu saklama koşullarına uygun oldukca verırsın neden vermıyesın...

tekrar geçmiş olsun seda..
benim eşim de kaç kez grip oldu, bi de bahar alerjisi var kendisinde bu nedenle vücudu da çok dirençsiz, ofiste kim gripliyse akşamına eve gelir hapşırır öksürür.. ama benim zorumla grip aşısı oldu inan çok rahat ettim..tavsiye ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:

aytencim sen şöyle yap o zaman madem 50 cc ile doyuyor diyorsan, 100 lüğü buzluktan çıkarttığında buzdolabında çözülmesini bekle. 50 - 50 ısıtıp ver.. böylece dökmemiş olursun canım :ecrin_bebek:

bugün hiç yazmamışsın sedamerak ettik seni
çok sevindim kızının iyi olduğuna cnm masallah
dr la konuştunuzmu sedacımrotayla ilgili
biz daha rotayıda pnömokok da olmadık

Slm.kızlar bi bakıp çıkayım dedim çok fazla okuyamadım geçmişi,benim oğluş gündüz pek uyumadı şimdi uyudu kaldı fırsattan istifade geldim bende,benimkide bazen emiyo bazen acaip ağlıyo memeyi verdiğimde anlam veremiyorum hergün yeni bi huyu çıkıyo işte sanırım emzirdiğimiz ortamda çok önemli mesela emerken ben konuşursam aşırı ağlıyo sessiz ortam her zaman en iyisi sanırım..
Sedacım nazlının iyi olmasına çok sevindim tekrar geçmiş olsun,duygucum sanada geçmiş olsun hayatım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin,fatmacım sanada geçmiş olsun kızlar zencefille balı karıştırıp yiyin göğsü yumuşatır ayrıca bitki çayları tüketin iyi gelir,ben gaz yapıyo diye ne mandalina ne portakal bişey yiyemiyorum artık bitki çayları falan onlarla idare ediyorum napalım Allah başka dert vermesin:)Mervecim sende iyisindir inşallah altta gördüm burdasın sanırım

Son düzenleme:

duygucum sen bunu aklıma getirince baktım galaktozami diye bir hastalık anne sütü ve inek sütüne duyarlı olurlarmış..ama çocuklarda: beslenme bozukluğu, kusma, ishal ağırlık kaybı, karında şişlik, sarılığa benzer belirtiler olurmuş..bizimkilerde yalnızca kusma var bu alerjik durum yoktur herhalde bizimkilerde fisfisfis ..

sagol gülşahcım iyiyim sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin daha ne kadar kalacaksın gülşahcım hiç girmiyorsun özlettin kendini kaydirigubbakcemile oğluşunu öp benim için gaz problemi de bi an evvel son bulur inşAllah, benimki de son günlerde pek huysuz, cidden pnömokoktan sonra huysuzlaştı..umarım bi an önce eskiye döner -tatlicadiarzu- yoksa benim için hiç iyi olmayacak senağlama öpüyorum canım benimki yine ağlayarak uyandı delikafadulden nesi var bir bilsem

pnömokok olucaz bizde ayın 29unda sağlık ocağı yapıyomuş ama rotayı yapmıyoılarmış onu hastanede yaptırıcaz fiyatı hakkında bilginiz varmı

gülşahcım saol canım tavsiyen için ben ilaçta kullandım aslında tam geçer gibi oluyor bir kaç gün sonra tekrarlıyor sanırım bünyem çok zayıfladı...
sen naslsın sanırım bebiş tüm vaktini alıyor hiç giremiyosun artık hamileyken yakınırdık ama şuan yaınmaya bile vaktimiz kalmıyor demi

Canım benim inan bende sizleri özledim ama mert efeden fırsat bulamıyorum inan benden başka kimsede durmuyor doğru düzgün hemen basıyo bağırmayı,saol canım inşallah en kısa zamanda atlatırız bu gaz işini,bu arada bizimde 29 unda aşımız bu aşılardan ben çok tırsıyorum çünkü yavruların herşeylerini altüst ediyo ama mecburuz işte naparsın,inşallah büşrada bian önce eski haline döner çok öperim senide büşrayıda görüşürüz tatlım:1hug:

Öyle fatmacım valla yakınırdık ama şimdi hiç bişeye fırsatım olmuyo,ailemin yanındayım şimdi yılbaşından sonrada dönücem kısmetse fazla giremiyorum burdada zaten oğlan kimsede durmuyo,canım hastalık çok kötü bişey inşallah en kısa zamanda iyileşirsin,onuruda öp benim için ben çıkıyorum şimdi sonra gelirim yine kendine çok iyi bak bol bol c vitamini alcokacimcoooka.s.

merhaba hanımlar uzun zamandır fırsat bulup giremedim rota virüs 130 ytl yaptırmıştım ben pnömokok aşısınıda sağlık ocakları ücretsiz vuruyorlar. bu hafta onu yaptırıcaz.

Hepinize Günaydın ;
Biz bugün erkenciyiz.Kızım uyuduğunda saat 1'i geçiyordu sabahta çığlıklarıyla babasını işe uğurladı.Ve şuan hala uyanık ama gözleri gitmek üzere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…