Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam herkese,tüm meleklere.
uzun süredir yoktum.umarım herkes için herşey yolundadir.
güzel ve uslu bir gün dileğiyle..Şeniz

selam kızlar dr dan geldik idrar tahlili ve kültürü yapıldı kızıma hala yemiyor ama dünden beri biraz yemeğe başladı gibi reddediyor ama sık sık verip oyalıyorum ağzında alıyor ara ara şuan 4 saatte bir 150-180 yemesi gereken çocuk 60-100 cc falan yiyor bunada şükür önceleri onuda yemiyordu mamayıda değiştik 3 defa şuan milumil veriyorum benim sütümde sadece 2 öğüne yetiyor artık inşallah buda gitmezz sinir stres iyice bunaldım çocuk yemiyor diyee

gunaydın herkese guzel bır gun dılıyorum..
canım ben kucagımda tutarken sırtını destekleyıp elımle oturtuyorum.egenın cokta hosuna gıdıyor hatta oturmaya basladıgından berı yatınca cok aglıyor.doktorda sakıncası olmadıgını soyledı..

canım bende yavaş yavaş oturtmaya başladım ama dik olarak ve poposunun üzerine yük vererek değil, tabi benim bebişim artık 4,5 aylık, 3. ayda falan hiç oturtmamıştım bizim buralarda oturtulmaz hiç bu ayda bile hala annem az da oturtmama karşı

canım benim kız da 3-4 gündür çok az emiyor.geceleri de uykusundan çok sık uyanır oldu.az emdiği için sütüm de azaldı.arada mama vermeye çalışıyorum ama onu da çok isteyerek yemiyor en fazla yarım çay bardağı yiyor.sen idrar tahlilini niye yaptırdın canım.

papatyam, benim de sütüm gitgide azalmaya başladı artık mama ve sütümün yanında elma suyuna da başladım.hatta arada elma suyuna yarım bebe biskuvisi de eziyorum kaşıkla veriyorum.
benimde sigortam var rota virüsü sigorta kapsamında nasıl yaptırıyoruz?

kızlar şu çizelgeleinizi nasıl yapıosunuz bnde yapmak istiyorum ya

Trying to Conceive TTC Ticker Hip Trendy Modern Unique Fertility Ovulation Trying to Conceive TTC Countdown Tickers adrese gir.ordan aşama aşama takip et.bebişin doğum tarihini gir(select yazan yer),gözattan bebişin resmini seç,sayfanın altındaki yazıyı tıkla,image url yazan yerdeki adresi kopyalayıp kendi kontrol panelindeki doğum takip çizelgesine yapıştır.

canım benim kız 1 haftadır çok az yemeye başladı aç kalıyor resmen günlük ihtiyacının yarısını yemeye başladı bu ara mamayı beğenmemiştir belki olağan bir iştahsızlıktır demişti dr ama deam edince tahlil istedi idrar az önce öğrendim az bişey enfksiyon var ama fazla değil dedi kültür yarın belli olacakmış inşallah temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…